Και η δασκάλα μάλλον swimsuit model ήταν;
Ε λογικά κάτι τέτοιο έκανε κατά 99%
Εγώ πάντως μπορώ να πω πως η σειρά είναι όπως περίμενα σε άλλους τομείς και σε κάποιους άλλους όχι.
Ειδικότερα, με βάση τα 2 πρώτα επεισόδια αισθάνομαι πως επικεντρώθηκε στους χαρακτήρες, στο setting και κάπως στο eye candy. Θα ήθελα να δω πιο πολλά πράγματα σχετικά με το κολύμπι, οπότε ελπίζω να μας δείξει πιο πολλά στη συνέχεια.
Φυσικά υπάρχει και το fanservice το οποίο έχει έναν χιουμοριστικό τόνο μέσα από την Kou σε κάποιες σκηνές ενώ σε άλλες πάλι όχι. Η Gou όμως θα καταντήσει κουραστική σύντομα αν έχει κι άλλες τέτοιες σκηνές όσο προχωράει η σειρά.
Επίσης μου άρεσαν οι σκηνές όπου ο Haru προσπαθεί να μπει στο νερό σε άκυρα σημεία. Ελπίζω να μην το παρακάνουν και με αυτές όμως ώστε να παραμείνουν αστείες.
Θα συνεχίσω να το βλέπω προς το παρών.
+1
Προσωπικά πιστεύω ότι καλά κάνει και δίνει μεγαλύτερο βάρος στην παρουσίαση των χαρακτήρων στην αρχή.Λογικά ακολουθούν tournaments και κακό όποτε μπορεί να έχουμε και επεισόδια αφοσιωμένα στο να δείξουν τους αγώνες.(Και θα δούμε και πιο πολλά πράγματα για το κολύμπι οπως ζητάς και εσύ και ο Ody)
Αν και σπάστηκα που έδειξε περιληπτικά των αγώνα Haru-Rin.
Οσο για το fanservise είναι μετριασμένο και πάντα σε συνδυασμό με κάτι άλλο που υποδείκνυει κωμικό στόχο μέχρι τώρα ,ώστε με έκανε να το δω άνετα χωρίς να δώσω ιδιαίτερη σημασία.ΠΧ με τον Haru να γδύνεται μπροστά σε ότι του θυμίζει μπανιέρα ή πισίνα .Επίσης με την Kou ,που για αρχή μου φάνηκε χαριτωμένη(αλλά βλέπω ορισμένα υπονοούμενα στον χαρακτήρα της που θα με χαλάσουν άμα συνεχιστούν έντονα, καλή ώρα το χαζό fangirl που λέει και ο Erebos)
Edited by zennith666, 12 July 2013 - 01:59.