Μα δεν θελουν να παρουσιασουν μια swole sister. :S
Και οκ προσωπικά βλέπω τεράστια διαφορά ανάμεσα πχ στην Gou και την Κanako από το Maria Holic.
Posted 19 July 2013 - 21:38
Μα δεν θελουν να παρουσιασουν μια swole sister. :S
Και οκ προσωπικά βλέπω τεράστια διαφορά ανάμεσα πχ στην Gou και την Κanako από το Maria Holic.
Posted 19 July 2013 - 23:56
Σιγά το objectification, tbh, υπάρχει μια in-context σκηνή ανά επεισόδιο που δείχνει τους ωραίους τους κοιλιακούς επειδή η Kou, μια έφηβη (τι περίεργο μια 15-16χρονη να ενδιαφέρεται γι' αγόρια!), λέει πόσο θαυμάζει τα σώματά τους (btw, στο ep3 2 μύες ανέφερε, δελτοειδή και δικέφαλο, και ήταν σωστή. Όχι ότι αν ήταν λάθος θα 'χε σημασία, δεν εξετάζεται στην ανατομία μυοσκελετικού). Η υπόλοιπη σειρά επικεντρώνεται στους πρωταγωνιστές μας, τις σκέψεις και τις πράξεις τους και τους αντιμετωπίζει σαν ανθρώπους, όχι σαν αντικείμενα πόθου της Kou/πόσο όμορφοι είναι ή δεν είναι/ποιον θα διαλέξει η Kou-sama/ποιον θα χουφτώσει σ' αυτό το επεισόδιο. Καμία σχέση με τον μέσο ecchi pervert.
Anw, μέχρι στιγμής η σειρά μ' αρέσει, νομίζω ότι προχωράει καλά και με την πλοκή και με τους χαρακτήρες.
Posted 20 July 2013 - 00:36
Θα μπορούσαν να την κάνουν πιο σοβαρή αν ήθελαν να παρουσιάσουν μια swolesister (google it).
Με το να fangirlίζει έτσι, δεν διαφέρει σε τίποτα από τους kimo perverts που μισείτε στα ecchi.
cry moar
Θεός το megane <3
Posted 21 July 2013 - 07:56
Για όποιον ενδιαφέρεται έγινε release το CD single του Opening.Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ. https://nipponsei.minglong.org/tracker/
One of the best openings for me this season.
Edited by zennith666, 21 July 2013 - 07:57.
Posted 26 July 2013 - 22:16
Έχει πλάκα πάντως το άτιμο
Τώρα για το fanservice και την πλοκή μην τρελαίνεστε, δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο anime που έχει fanservice και δεδομένου ότι είναι αρκετά mild σε σχέση με αντίστοιχα anime με κοριτσάκια, νομίζω πως δεν δημιουργεί πρόβλημα.
Έτσι κι αλλιώς την σειρά αυτήν δεν την βλέπεις ούτε επειδή σου μαθαίνει τα μυστικά του αθλήματος της κολύμβησης, ούτε γιατί αναλύει τα μεγάλα προβλήματα της ζωής. Απλά είναι μια σειρά που είναι φτιαγμένη να είναι ευχάριστη και χαρούμενη.
Posted 27 July 2013 - 01:49
literally dying @4
Posted 27 July 2013 - 12:19
Προσωπικα παροτι ασχολουμαι 5 χρονια με την Κολυμβηση μπορω να πω πως ειναι λιγο ακυρο ολο αυτο xD
Σιγουρα ειναι ενα Fanservice anime για την πλακα και μενα προσωπικα μαρεσει xD
Εχει πλακα και ειναι ωραιο για να περναω την ωρα μου...
Παντως αν μπει μεσα Yaoi πραγματικα θα ΟΥΡΛΙΑΞΩ..
OXI ΥΑΟΙ
( Ναι δεν μαρεσει το Yaoi αν και κοριτσι )
Posted 27 July 2013 - 13:32
ΓΙΑΤΙ να έχει yaoi. Δηλαδή αν ήταν ένα anime που πυροβολούσαν ο ένας τον άλλον θα αναρωτιόταν κανείς αν θα έχει yaoi? :S
Από κει και πέρα όταν λες για την πλάκα εννοείς αστείο ή της πλάκας? Με το πρώτο συμφωνώ με το δεύτερο πάλι όχι. Όσο για το fanservice μόνο το αναίσχυντα fabulous ending πληρεί τις προδιαγραφές.
Posted 27 July 2013 - 14:23
Πολλες φημες ακουσα περι του θεματος Yaoi ... ( Ευχομαι να μην ειναι αληθινες )
Ναι οταν ελεγα πλακα εννοουσα αστειο... Εχει μια δωση comedy Μεσα...
Οσο για το fanservice περιοριζεται σε κοιλιακους...κοιλιακους...και παααααλι κοιλιακους
Posted 27 July 2013 - 14:24
Όσο για το fanservice μόνο το αναίσχυντα fabulous ending πληρεί τις προδιαγραφές.
Εντάξει νομίζω πως μετά το τέταρτο επεισόδιο είναι ίσως καιρός να υπολογίσουμε την πιθανότητα η σειρά να έχει όντως fanservice μέσα της... Tι περισσότερο θα πρέπει να δείξει δηλαδή για να παραδεχτούμε ότι έχει; Ποια σκηνή να πιάσω και σε ποια να τελειώσω; Έχουμε δει τα προσόντα του Rei από κάθε πιθανή γωνία, άνοιξε πόδια, σφίξε κωλ@ράκι, άλλαξε εκατό speedo (να σε πιάσει και η κάμερα σε μια στιγμή που δεν έχεις ανεβάσει καν το μαγιό), ε... Αν ήταν δηλαδή κορίτσια που δοκίμαζαν ένα σωρό μπικίνι θα λέγαμε ότι αυτή είναι σκηνή που στοχεύει σε κάτι άλλο πέρα απ' το οφθαλμόλουτρο του θεατή;
Παντως αν μπει μεσα Yaoi πραγματικα θα ΟΥΡΛΙΑΞΩ..OXI ΥΑΟΙ
![]()
( Ναι δεν μαρεσει το Yaoi αν και κοριτσι)
Κι από κάτω, ένας crossdressing Zura μας μοστράρει: "You'll never be as fabulous as I am, bitches!"
(Δεν είναι υποχρεωτικό ότι επειδή είσαι κορίτσι θα σου αρέσει και το yaoi, αλλά αυτός ο συνδυασμός με πέθανε!)
Posted 27 July 2013 - 14:44
Ομολογουμένως δεν έχω δει ακόμα το τέταρτο αν και το έχω κατεβάσει ~είναι ώρα νομίζω~ οπότε θα δω και θα κρίνω. Αν και πάλι είμαι λίγο επιφυλακτική μιας και το fabulousness δεν σημαίνει απαραίτητα fanservice πχ ouran, wallflower etc
Posted 27 July 2013 - 14:48
Δεν μπορεσα να αντισταθω σε εκεινο το gif Λυπαμαι
Και οντως ηταν ακυρος συνδιασμος αλλα τι να κανω
Στο θεμα του Fanservice ενταξει θα συμφωνησω...
Edited by Stavroulaki, 27 July 2013 - 14:49.
Posted 27 July 2013 - 15:05
Εντάξει νομίζω πως μετά το τέταρτο επεισόδιο είναι ίσως καιρός να υπολογίσουμε την πιθανότητα η σειρά να έχει όντως fanservice μέσα της... Tι περισσότερο θα πρέπει να δείξει δηλαδή για να παραδεχτούμε ότι έχει; Ποια σκηνή να πιάσω και σε ποια να τελειώσω; Έχουμε δει τα προσόντα του Rei από κάθε πιθανή γωνία, άνοιξε πόδια, σφίξε κωλ@ράκι, άλλαξε εκατό speedo (να σε πιάσει και η κάμερα σε μια στιγμή που δεν έχεις ανεβάσει καν το μαγιό), ε... Αν ήταν δηλαδή κορίτσια που δοκίμαζαν ένα σωρό μπικίνι θα λέγαμε ότι αυτή είναι σκηνή που στοχεύει σε κάτι άλλο πέρα απ' το οφθαλμόλουτρο του θεατή;
τετοιο fanservice ειναι παρα πολυ ελαφρυ που ουσιαστικα δεν μετραει.
τωρα αν τους βλεπαμε γυμνους μαζι να πλατσουριζουν ή να βουτανε και να τους φευγει το μαγιω ή την καμερα να εστιαζει στο μαγιω (οπως γινεται στα anime με θυληκους χαρακτηρες), ε τοτε αλλαζει το πραγμα.
οχι οτι παλι θα ηταν fanservice αλλα θα εμπαιναν ενα σωρο επιπλεον ερμηνειες
Posted 27 July 2013 - 15:19
Κοιταξε Petran προσωπικα τετοιο Fanservice δεν ξερω αν θα μαρεζε...
Τα λυσσασμενα Fangirls ομως σιγουρα θα το γουσταραν αυτο
Posted 28 July 2013 - 21:10
ειναι απλα fabulous και οσοι παραπονιεστε ειστε ομοφοβικοι και βλεπετε queers παντου!
~Kiraboshi
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Psycho-PassStarted by mono , 19 Jun 2012 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
The Review Zone →
Reviews →
Kill La KillStarted by GhostPrince , 26 Sep 2014 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Garo: Honoo no Kokuin | Garo: Mark of the FlameStarted by Vagelio , 03 Sep 2014 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Donten ni Warau | Laughter from the CloudsStarted by iristella , 30 Aug 2014 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Terra Formars | テラフォーマーズStarted by iristella , 29 Jul 2014 ![]() |
|