Δηλώνω fuckin' fan.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Six Winged Angel: 01 Σεπτέμβριος 2013 - 23:47
Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2013 - 23:44
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Six Winged Angel: 01 Σεπτέμβριος 2013 - 23:47
Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2013 - 23:54
Το επεισόδιο πήγε σε πολλά σημεία να γίνει καλό αλλά έλεος πια με τους εσωτερικούς μονολόγους του Έλενου που κάνουν κάθε φορά recap ολόκληρο το επεισόδιο χωρίς κανένα λόγο και μου τρώνε χρόνο.
Πραγματικά αν κάποιος δεν το έχει ξεκινήσει ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. Σώστε λίγο sanity και περιμένετε να τελειώσει πρώτα και να το δείτε μετά γιατί για να γίνει κάτι μας το βγάζουν με το τσιγκέλι. Ουμφ
Διαβάζω εδώ συχνά σχόλια, αρνητικά και θετικά, για το σχέδιο και το animation και δεν τα καταλαβαίνω. Πολύ βασικά πράγματα, και αρκετά στατικά τα περισσότερα για να ρίξουν το χρήμα σε χοροπηδηχτές σκηνές. Δεν θα έλεγα ότι είναι ούτε καλό ούτε κακό, αλλά ρε παιδιά, η IG μας έχει συνηθίσει σε πολύ πιο fluid animation, δεν μπορώ να χαρώ όταν μου δείχνει κάτι να γυαλίζει για μισό λεπτό και με αφήνει χωρίς τίποτα για ολόκληρα επεισόδια μετά.
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2013 - 00:07
Διαβάζω εδώ συχνά σχόλια, αρνητικά και θετικά, για το σχέδιο και το animation και δεν τα καταλαβαίνω. Πολύ βασικά πράγματα, και αρκετά στατικά τα περισσότερα για να ρίξουν το χρήμα σε χοροπηδηχτές σκηνές. Δεν θα έλεγα ότι είναι ούτε καλό ούτε κακό, αλλά ρε παιδιά, η IG μας έχει συνηθίσει σε πολύ πιο fluid animation, δεν μπορώ να χαρώ όταν μου δείχνει κάτι να γυαλίζει για μισό λεπτό και με αφήνει χωρίς τίποτα για ολόκληρα επεισόδια μετά.
Doesn't matter, HAD SEX.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Six Winged Angel: 02 Σεπτέμβριος 2013 - 00:07
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2013 - 00:08
Δεν με ενοχλεί που δείχνουν ομιλούσες κεφαλές για να εξοικονομήσουν πόρους για τις σκηνές δράσης. Χωρίς υπερβολή, τόσο καλή παρουσίαση μαχών σε σειρά έχω να παρακολουθήσω από την εποχή που έβλεπα Guardian of the Sacred Spirit.
Δεν μου αρέσει μόνο που οι τιτάνες πολεμάνε σαν άνθρωποι πρακτικά όταν τα σώματα που έχουν θα επέτρεπαν πολύ πιο θεαματικές κινήσεις.
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2013 - 00:17
Αρχισαν να κυκλοφορουν τα DVD και BD στην Ιαπονια, και αρχιζουν και φενοντε οι διορθοσεις και αλαγιες...
Source (Pervert otaku site)
Για καπιο λογο δεν μου μιαζουν να ειναι ολες πρως το καλιτερο...
Σε ορισμενα σειμια εκαναν το background να ειναι πιο θολο, και σε μια στιγμη εβγαλαν τον εξοπλισμο απο τους χαρακτιρες...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kite: 03 Σεπτέμβριος 2013 - 14:05
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2013 - 01:44
Αρχισαν να κυκλοφορουν τα DVD και BD στην Ιαπονια, και αρχιζουν και φενοντε οι διορθοσεις και αλαγιες...
Source (Pervert otaku site)
Για καπιο λογο δεν μου μιαζουν να ειναι ολες πρως το καλιτερο...
Σε ορισμενα σειμια εκαναν το background να ειναι πιο θολο, και σε μια στιγμη εβγαλαν τον εξοπλισμο απο τους χαρακτιρες...
Needs MOAR lines on forehead!!!11eleven
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2013 - 14:01
Εντάξει όταν έχει δράση και όχι κλάμα το anime είναι πολύ δυνατό...Μου άρεσε πολύ το καινούριο...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από mono: 06 Σεπτέμβριος 2013 - 14:05
greeklish converted
see you space cowboy
-----> http://myanimelist.net/animelist/neo7101 <-----
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2013 - 21:49
Για μενα πάντως ειναι το guilty pleasure της χρονιας το συγκεκριμενο anime. ΧP Ποπ κορν, ρελε εγκεφαλου στο off, χαλαρωτικη μουσικουλα στο background και moe titans ftw.
Ισως να οφειλεται και στο γεγονος οτι εκατσα και ελιωσα 18 επεισοδια μονορουφι οπότε δεν μου φανηκαν τοσο εκνευριστικα τα flashbacks και το stalling που κανει κατα καιρους. θα συμφωνησω παντως οτι το animation εχει πολλα ups and downs απλα το συνολικό αποτελεσμα φαινεται fun to watch και δεν ενοχλεί τοσο. Οσο να ναι πρεπει να πουλησουν και κανα dvd τα παιδια οποτε ελπιζω στα blue ray να ειναι καλυτερο.
I m having fun with this one, οσο χαζουλι και αφελες και να ειναι. Κατι που πχ δεν μπορουσα να πω με το Sao της προηγούμενης χρονιάς που εκοβα φλεβες από τη βαρεμαρα.
Ο female Titan και ο Levi ειναι λατρεια. Νομιζω πρεπει να φτιαξουμε ενα Levi shrine στο φορουμ μαζι με poll για το πόσο υπερφανταστικος ειναι ο tsun tsun midget.
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2013 - 10:12
Ο female Titan και ο Levi ειναι λατρεια. Νομιζω πρεπει να φτιαξουμε ενα Levi shrine στο φορουμ μαζι με poll για το πόσο υπερφανταστικος ειναι ο tsun tsun midget.
Seriously, ειδικά μετά το σημερινό επεισόδιο, νομίζω ότι επιβάλλεται.
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2013 - 16:01
B-b-baka no Shingeki. It's not like I cried or anything like that. ~tsun~
Also για το shrine εννοια σου and we ARE funding this. kukuku.
Kαι κάτι για να μας νανουριζει.
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2013 - 17:39
Spoiler:
Τώρα για σασπενς δεν ξέρω αν θα καταφέρουν!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zennith666: 08 Σεπτέμβριος 2013 - 17:40
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2013 - 00:16
Λοιπον μεχρι στιγμης νομιζω οτι η σειρα κανει κυκλο και δεν προσφερει τιποτα καινουριο. Μπλα μπλα μπλα μπλα, μαχη 3-5 δευτερολεπτων και μετα παλι μπλα μπλα.
Συγκεκριμενα:
Λοιπον σε γενικες γραμμες αυτα ειναι τα παραπονα μου, οσο αφορα τα τελευταια επισοδεια. Ελπιζω να μην το κανουν πιο βαρετο στα οσα εχουν να βγαλουν ακομα μεχρι να τελειωσει η season. Και αν αποφασισουν να βγαλουν νεα season, ας σταματησουν το μπλα μπλα. Παντως ενα θετικο που εχει ειναι το animation, το οποιο μπορει ανετα να πει κανεις οτι ειναι καλο.
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2013 - 10:59
Το μισο σημερινο επισοδιο ηταν Filler...
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2013 - 10:51
Παιζει να ναι και το μονο anime που το μπλα μπλα δε με ενοχλησε και τοσο πολυ. Ακομη και στο mononoke , το λεω επειδη η σειρα βασιζεται στο μπλα μπλα, ενοχλουμουν καπου καπου απο αυτο.
(καμια σχεση η μια σειρα με την αλλη ετσι εστιασα απλα στο συγκεκριμενο κομματι μη με φατε)
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Dororo (2019)Started by Hazuki , 14 Δεκ 2018 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Saint Seiya: Saintia ShoStarted by Kai , 04 Νοέ 2018 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →