Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 13 votes

Attack on Titan | Shingeki no Kyojin

spring 2013 Wit Studio Production IG Action Shounen Post apocalyptic Military

• Please log in to reply
697 replies to this topic

#451 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 11 September 2013 - 03:30

Ειδα 13 επεισοδια σε 2 μερες...εκανα ενα break 3-4 μερες και ειδα και τα αλλα 9...το βλεπω να κραταει 2-3 σεζον ακομα και να περιμενω σαν το μαλακα για 1 επεισοδιο την εβδομαδα :( Εκανα μαλακια που δεν περιμενα 1 μηνα να τελειωσει η σεζον.

ΥΓ. Οσο για το SAO απλα γελαω που και καλα ηταν ανιμε της χρονιας... δεν πιανει μια μπροστα στο επος!!!

Edited by luffy1908, 11 September 2013 - 03:31.

#452 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 11 September 2013 - 07:09

Ειδα 13 επεισοδια σε 2 μερες...εκανα ενα break 3-4 μερες και ειδα και τα αλλα 9...το βλεπω να κραταει 2-3 σεζον ακομα και να περιμενω σαν το μαλακα για 1 επεισοδιο την εβδομαδα :( Εκανα μαλακια που δεν περιμενα 1 μηνα να τελειωσει η σεζον.

ΥΓ. Οσο για το SAO απλα γελαω που και καλα ηταν ανιμε της χρονιας... δεν πιανει μια μπροστα στο επος!!!

Βασικά θα σε στεναχωρήσω...αλλά σε 3 επεισόδια τελειώνει και δεν έχουμε πληροφορίες για επόμενη season μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.

Posted Image

#453 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 11 September 2013 - 13:04

Θα βγει στανταρ 2η σεζον εδω εχουν βγαλει σε τοσες μπουρδες σε αυτο δεν θα βγαλουν.

Αγαπημενοι χαρακτηρες Levi και Mikasa...Ερεν ψοφα κανεις δεν θα κλαψει για την παρτη σου.

Edited by luffy1908, 11 September 2013 - 13:18.

#454 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 11 September 2013 - 18:26

Θα βγει στανταρ 2η σεζον εδω εχουν βγαλει σε τοσες μπουρδες σε αυτο δεν θα βγαλουν.

Αγαπημενοι χαρακτηρες Levi και Mikasa...Ερεν ψοφα κανεις δεν θα κλαψει για την παρτη σου.

Δεν έχει προχωρήσει το manga αρκετά για 2η σεζόν ακόμα.

Posted Image
Posted Image

#455 Son Goku

Son Goku

Starting...

• Members
  • 21 posts

Posted 11 September 2013 - 20:37

Καλύτερα να μην βγει.'Οσο και αν μου αρέσει δεν θέλω να δω μια σεζόν γεμάτη fillers.Το manga βγάζει chapter κάθε μήνα ενώ το anime κάθε βδομάδα..Βέβαια θα αρχίσει και η νέα σειρά σε λίγο καιρό αλλά δεν είναι δικαιολογίες αυτά..

kozuremanga7.jpg

#456 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 11 September 2013 - 21:04

Basically θα προτιμησω να μην βγαλει δευτερη season ακομα. Εδω με την πρωτη που παει βαση το manga εχουμε τοσο μπλα μπλα, αν βγαλουν δευτερη season και εχουν και filler καηκαμε. Επειδη βλεπω παντως να το συγκρινουν πολυ με το SAO, νομιζω οτι τα ανιμε δεν εχουν καμια απολυτως σχεση. 

Κατα τη γνωμη μου και τα δυο εχουν τα θετικα και τα αρνητικα του. Το SAO ισως λιγο περισσοτερο, αφου δεν αποδοθηκε οπως θα επρεπε και αφιερωθηκε πιο πολυ στο δραμα και οχι στο κομματι μαχης και τετοια. Απο την αλλη αυτο βρισκεται σε διαρκη μπλα μπλα, διαλειμα για μαχη και παλι μπλα μπλα. Δε λεω, να εχει μπλα μπλα, αλλα ουσιωδη. Οχι σε καθε επισοδειο να βλεπουμε εναν Ερεν να κλαιγεται και να μην κανει τιποτα και μια Μικασα επισης να κλαιγεται για τον Ερεν και πλεον να μην κανει και αυτη τιποτα. 

#457 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 11 September 2013 - 23:26

Δεν μιλαω για σεζον 25ρα αλλα πιστευω οτι καθε χρονο μπορουν να βγαζουν σεζον με 10-12 επεισοδια.Αμα ειναι να βγει 25ρα γεματη φιλερ εννοειται οτι ουτε εγω θελω κατι τετοιο.

#458 Kite

Kite

Starting...

• Members
  • 54 posts

Posted 15 September 2013 - 12:50

Το επισοδιο 23 βγικε.

Spoiler: 23

Posted ImagePosted Image
Person1: "Εγώ είμαι Otaku."
Person2: "Κι εγώ είμαι ο Τάκης..."

#459 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 15 September 2013 - 13:59

Spoiler: 23

#460 i-am-justice

i-am-justice

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 15 September 2013 - 15:23

Thoughts on episode 23??
Εμένα μου φάνηκε ενδιαφέρον.

Spoiler:

Κρατιέμαι πολύ να μην πάω στο manga, από τώρα μετράω τις ώρες μέχρι το επόμενο επεισόδιο.
DoB συμφωνώ, το SNK τα πάει καλά με τις δυναμικές γυναίκες, και δεν έχω δει πολλά anime που να το κάνουν αυτό (πχ Death Note, που ολες οι γυναικες που εχει μεσα ειναι αδύναμες και/ή εντελώς ηλίθιες). Γενικά μου αρέσει που το κάνει αυτό το SNK. Η αγαπημένη μου γυναίκα χαρακτήρας είναι η Mikasa :3 και η Petra μου άρεσε πάρα πολύ...
Spoiler:

Το Shingeki no Kyojin είναι ένα από τα καλύτερα άνιμε που έχω δει ποτέ, και στα αγαπημένα μου, for sure. Το βάζω στην ίδια θέση με το Death Note, το οποίο είναι το καλύτερο άνιμε όλων των εποχών. Το ξέρω πως όλος ο κόσμος το λέει αυτό και γι' αυτό μερικοί το θεωρούν overrated, μα εγώ δεν πιστεύω κάτι τέτοιο.
Anyway, το SNK έχει ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ animation και original storyline, καθώς και καλοφτιαγμένους χαρακτήρες (ο αγαπημένος μου: ο LEVI ❤, φυσικα!). Του δίνω 10/10.

Edited by mono, 15 September 2013 - 15:28.
spoiler tags

#461 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 15 September 2013 - 15:47

Spoiler:

#462 i-am-justice

i-am-justice

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 15 September 2013 - 15:51

Ναι, γενικά αυτό το επεισόδιο είχε ωραίες σκηνές. Έδειξε και λίγο Military Police, επειδή απ' ότι θυμάμαι δεν είχε δείξει και πολύ στα προηγούμενα επεισόδια... Ο μόνος λόγος που ήταν λιγουλάκι βαρετό αυτό το επεισόδιο ήταν επειδή δεν έδειξε τη Scouting Legion.

Spoiler:

Edited by mono, 15 September 2013 - 16:02.
spoiler tags

#463 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 15 September 2013 - 16:35

Spoiler:

#464 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 492 posts

Posted 15 September 2013 - 17:20

Spoiler:

Posted Image

#465 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 15 September 2013 - 17:24

Spoiler:

Edited by Kalamaris, 15 September 2013 - 17:25.

sc5bab.jpg

Also tagged with one or more of these keywords: spring 2013, Wit Studio, Production IG, Action, Shounen, Post apocalyptic, Military