Εντάξει φαίνεται νομίζω αλλά δεν ενοχλεί. Όπως και η σκηνή με τα πτώματα στο προηγούμενο. Γενικώς drama drama drama and no rest of the constant drama, αλλά αυτό είναι χαρακτηριστικό της σειράς ούτως ή άλλως. Τώρα θα μου πεις, δεν είχε αρκετό από μόνη της κι έπρεπε να βάλουν κι άλλο; Ε, αν είναι να μας δώσουν κι άλλη μια προβληματική και μια πτυχή του universe, εφόσον προφανώς δεν ξέρουν άλλο τρόπο εκτός από το δράμα για να παρουσιάσουν το οτιδήποτε, ας είναι. Ας την παρουσιάσουν κι έτσι, απ' το να λείπει τελείως κι απ' το να γεμίζει ο χρόνος με εντελώς άχρηστους ψευτοδιαλόγους του τύπου "είδαμε αυτό" και "τώρα κάνουμε εκείνο", όπως έγινε προς το τέλος του Trost ark. Η Neferpitou του ΗxH τι δουλειά είχε στην Military Police αλλά τέλος πάντων.
(Επίσης, μια που μίλησα για ΗxH, τώρα μου ήρθε ότι η Pakunoda πρέπει να ήταν η μαμά της Annie!)
Tώρα ας υποκριθούμε πως ξαφνιαστήκαμε που η Annie ήταν η Female Titan (γκασπ!! Αλήθεια;;; Όχι ότι δεν έκανε τόσο απίστευτα μπαμ που μέχρι και οι πρωταγωνιστές έτσι το κατάλαβαν!) και ας το πάρουμε ως plot twist. (oύτε καν) Σερφάροντας λίγο είδα ότι έχει γίνει χαμός από τους fans, επειδή έβαλαν την Annie να σκάει στα γέλια ενώ αυτό δεν είχε συμβεί στο manga, φτάνοντας στο σημείο να μιλήσουν για ολόκληρο decharacterization. Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι κάτι τέτοιο ισχύει, επειδή γέλασε που της τη φέρανε έτσι αυτό ακυρώνει όλη της την παρουσίαση ως έξυπνη, δυναμική και ανεξάρτητη πολεμίστρια;
Το Attack On Titan γενικώς τα πάει σχετικά καλά με τα άλλα shounen σε θέματα παρουσίασης των γυναικών - σχετικά με τα άλλα shounen πάντα - και μόνο από το γεγονός ότι οι γυναίκες είναι σημαντικό μέρος του στρατού, πράγμα που βέβαια συνέβη αναγκαστικά, λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού. Αλλά και οι υπόλοιπες πρωταγωνίστριες παρουσιάζονται ως αρκετά δυναμικές. (Η Mikasa είναι αδερφή του Eren.Η Mikasa είναι αδερφή του Eren.Η Mikasa είναι αδερφή του Eren. To υπενθυμίζω συνεχώς στον εαυτό μου μπας και την ανεχτώ. Aλλά και ως overly attached να τη δεχτώ, έχει κάθε διάθεση να πολεμήσει και δεν κρύβεται πίσω από άντρες.) Μερικές μπορεί βέβαια να μην είναι(Christa), αλλά το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στους άντρες(Armin). Η Annie είναι από τα πιο καλά παραδείγματα γυναικών πρωταγωνιστριών και της αξίζει ένα χειροκρότημα. Τώρα βέβαια, άμα δε θέλει να τη λένε κακό άνθρωπο και λαχταράει τόσο πολύ να της πει κάποιος καλή κουβέντα, θα μπορούσε να μας πει γιατί καθάρισε τη μισή Scouting Legion!!! Αντ' αυτού, έπονται περισσότερα τιτανοκλωτσομπουνίδια.