Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 13 votes

Attack on Titan | Shingeki no Kyojin

spring 2013 Wit Studio Production IG Action Shounen Post apocalyptic Military

• Please log in to reply
697 replies to this topic

#466 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 15 September 2013 - 21:11

Spoiler:

Spoiler:

#467 sushi

sushi

Starting...

• Members
  • 4 posts
  • LocationNowhere

Posted 15 September 2013 - 21:35

Πολύ καλό επεισόδιο, έμεινα ευχαριστημένη. Αυτά τα τελευταία επεισόδια, μετά το Defense of Trost είναι πολύ καλά, και από άποψη πλοκής και από άποψη animation. Εγώ δεν είχα καταλάβει πως

Spoiler:

Εμένα η Female Titan μου αρέσει, και θυμήθηκα εκείνο το επεισόδιο που ο Pixis είχε πει πως θα του άρεσε να δει έναν όμορφο Titan, και δεν θα τον ένοιαζε να τον φάει κάποιος τέτοιος. Να όμορφη Titan, Pixis!  :woot:

Εμένα ο αγαπημένος μου χαρακτήρας είναι ο Lance Corporal Levi  :moeee:  , και μετά από αυτόν η Mikasa, ο Eren (αλήθεια λέω! γιατί οι περισσότεροι αντιπαθείτε τον Eren; Εγώ πιστεύω πως είναι ένας πολύ καλοφτιαγμένος χαρακτήρας!) και ο Jean  :angelr:

Also, ξέρετε κανένα καλό site για να διαβάσω τα manga του SNK;

Edited by sushi, 15 September 2013 - 21:35.

#468 Kite

Kite

Starting...

• Members
  • 54 posts

Posted 16 September 2013 - 00:55

Google is your friend.

Posted ImagePosted Image
Person1: "Εγώ είμαι Otaku."
Person2: "Κι εγώ είμαι ο Τάκης..."

#469 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 16 September 2013 - 04:12

Πολύ καλό επεισόδιο, έμεινα ευχαριστημένη. Αυτά τα τελευταία επεισόδια, μετά το Defense of Trost είναι πολύ καλά, και από άποψη πλοκής και από άποψη animation. Εγώ δεν είχα καταλάβει πως

Spoiler:

Εμένα η Female Titan μου αρέσει, και θυμήθηκα εκείνο το επεισόδιο που ο Pixis είχε πει πως θα του άρεσε να δει έναν όμορφο Titan, και δεν θα τον ένοιαζε να τον φάει κάποιος τέτοιος. Να όμορφη Titan, Pixis!  :woot:

Εμένα ο αγαπημένος μου χαρακτήρας είναι ο Lance Corporal Levi  :moeee:  , και μετά από αυτόν η Mikasa, ο Eren (αλήθεια λέω! γιατί οι περισσότεροι αντιπαθείτε τον Eren; Εγώ πιστεύω πως είναι ένας πολύ καλοφτιαγμένος χαρακτήρας!) και ο Jean  :angelr:

Mangastream θυμάμαι καλά το έχει όλο.

Edited by mono, 16 September 2013 - 07:12.
post in the quote tag

Posted Image

#470 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 16 September 2013 - 13:56

Filler ξε-filler η σκηνή με την Military Police μου άρεσε αρκετά. Marlow favorite character in the series στεγνά.

Edited by Six Winged Angel, 16 September 2013 - 13:56.

#471 sushi

sushi

Starting...

• Members
  • 4 posts
  • LocationNowhere

Posted 16 September 2013 - 14:02

Kite και zennith666 ευχαριστώ πολύ!

Το manga βγαίνει ακόμη ή έχει τελειώσει;

Ανυπομονώ για episode 24!!  :gotit:

Edited by sushi, 16 September 2013 - 14:03.

#472 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 16 September 2013 - 14:23

Βγαίνει ακόμα αλλά είναι ένα κεφάλιο το μήνα.Άρα θα βγαίνει για αρκετό καιρό ακόμα :P.

sc5bab.jpg

#473 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 16 September 2013 - 23:13

Μου κανει εντυπωση που δεν εχουμε ακουσει τιποτα για νεα season. Εδω βγαλανε για το Valvrave, αν ειναι ποτε δυνατον! Θελω να χτυπηθω στον τοιχο. Και το manga χθες συμπληρωσε 20 εκατομμυρια πωλησεις, μπαινοντας στο hall of fame!!!

Αντε!!!!!

Edited by freak27, 16 September 2013 - 23:14.

Posted Image

#474 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 16 September 2013 - 23:34

Για να βγει καινούργια σεζον,θα πρέπει να υπάρχει και το ανάλογο original material από το manga,για να την υποστηρίξει. Μην λέμε τα ίδια όλη την ώρα...

Posted Image

#475 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 16 September 2013 - 23:36

Για να βγει καινούργια σεζον,θα πρέπει να υπάρχει και το ανάλογο original material από το manga,για να την υποστηρίξει. Μην λέμε τα ίδια όλη την ώρα...

+1

Ακόμα δεν έχει βγει το τελευταίο Επεισόδιο γιατί ζητάτε season 2. Συνήθως οι επόμενες season ανακοινώνονται με ένα " to be continued " στο τελευταίο δευτερόλεπτο.Αν και πιστεύω ότι δεν θα δούμε κάτι τέτοιο.Δεν υπάρχει αρκετό υλικό για δεύτερη season ακόμα.Και θα αργήσει να υπάρξει...

Posted Image

#476 kalliniki

kalliniki

Anime Newbie

• Members
  • 181 posts

Posted 17 September 2013 - 00:03

Είναι ένα από τα αγαπημένα μου anime και πρόσφατα ξεκίνησα και το manga (γιατί δεν άντεχα την αναμονή....).

Και εγώ θα ήθελα να βγει και δεύτερη season αλλά δεν νομίζω ότι θα βγάλουν τόσο γρήγορα γιατί δεν υπάρχει το κατάλληλο υλικό αφού το επόμενο arc ακόμα δεν έχει τελειώσει.

Καλύτερα να περιμένουμε μερικά χρονάκια για να προχωρήσει αρκετά παρά να το κατακρεουργήσουν οι animators!

Posted Image

#477 sushi

sushi

Starting...

• Members
  • 4 posts
  • LocationNowhere

Posted 17 September 2013 - 10:08

Εγώ κάτι άκουσα πως όταν το manga φτάσει στο κεφάλαιο 70 θα βγάλουν δεύτερη season. Δεν ξέρω σε ποιο κεφάλαιο είναι τώρα επειδή περιμένω να τελειώσει πρώτα το anime και μετά να διαβάσω το manga, μα πιστεύω πως σε 1-2 χρόνια θα φτάσει στο κεφάλαιο 70 (μπορεί να κάνω και λάθος, δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα). ΠΑΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25 ΘΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Είναι το αγαπημένο μου anime αυτή τη στιγμή!

#478 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 17 September 2013 - 10:11

Εγώ κάτι άκουσα πως όταν το manga φτάσει στο κεφάλαιο 70 θα βγάλουν δεύτερη season. Δεν ξέρω σε ποιο κεφάλαιο είναι τώρα επειδή περιμένω να τελειώσει πρώτα το anime και μετά να διαβάσω το manga, μα πιστεύω πως σε 1-2 χρόνια θα φτάσει στο κεφάλαιο 70 (μπορεί να κάνω και λάθος, δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα). ΠΑΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25 ΘΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Είναι το αγαπημένο μου anime αυτή τη στιγμή!

Είμαστε στο 49.Δηλαδή με αυτό που λες ,θα δούμε ξανά τιτάνες σε  20 μήνες.

Posted Image

#479 kalliniki

kalliniki

Anime Newbie

• Members
  • 181 posts

Posted 17 September 2013 - 12:23

Sushi@ καλά πιστεύεις μιας και το manga είναι σε μηνιαίο περιοδικό και όχι σε εβδομαδιαίο. Βλέπεις στο εβδομαδιαίο τον έδωσαν πόδι γιατί του ζήτησαν να κάνει αλλαγές στο σχεδιασμό του και αυτός δεν δέχτηκε... Που να 'ξεραν όμως ότι το manga του θα κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία!!

Posted Image

#480 Kite

Kite

Starting...

• Members
  • 54 posts

Posted 17 September 2013 - 13:06

Ευχομαι να πρωσλαβει κανεναν βοηθο αυτος ο τεμπελης ο mangaka και να αρχισει να βγαζει κανα chapter παραπανο. Δεν εχει δα και σπουδεο σχεδιο για να δηκεολογισει τον ρηθμο που τα βγαζει...

Τουλαχιστων τα chapters ειναι 40σελιδα και οταν βγενουν εχουν αρκετο content. Οποτε μπορουμε να πουμε οτι δουλεβει με την μιση ταχυτιτα απο τους κλασσικους mangaka.

Απο το τροπο που ειναι σχεδιασμενο το manga, υποξιαζομαι οτι δεν το εχει σπουδασει το επαγκελμα, και απλα εχει κανει λιγη ζωγραφικη.

Posted ImagePosted Image
Person1: "Εγώ είμαι Otaku."
Person2: "Κι εγώ είμαι ο Τάκης..."

Also tagged with one or more of these keywords: spring 2013, Wit Studio, Production IG, Action, Shounen, Post apocalyptic, Military