Ας ελπισουμε οτι θαχει δευτερη σεζον, γιατι 25 επεισοδια δεν αρκουν με τιποτα Ακομα δεν ξερουμε τιποτα για τους titans :S
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Attack on Titan | Shingeki no Kyojin
Posted 06 August 2013 - 18:47
Luv Story
Posted 06 August 2013 - 22:34
Ας ελπισουμε οτι θαχει δευτερη σεζον, γιατι 25 επεισοδια δεν αρκουν με τιποτα
Ακομα δεν ξερουμε τιποτα για τους titans :S
Ναι, γιατί μαθαίνουμε στο manga... ούτε καν. Αν και η αλήθεια είναι ότι το manga δεν είναι και πολύ μπροστά από εκεί που θα τελειώσει το anime, είναι μόνο ένα, άντε ενάμισι ark πιο μπροστά. Να περιμένουν άλλον ένα χρόνο-δύο και μετά έχουν την ευχή μου να το ξανασυνεχίσουν στα ίδια επίπεδα. Το animation αυτού του επεισοδίου πραγματικά έσκισε.
Τώρα όσο για τα spoilers, για να μη φας πρέπει να μην ψάχνεις καθόλου στα Ίντερνετ ούτε για εικόνες ούτε για πληροφορίες ούτε για τίποτα, αλλιώς το spoiler το 'χεις φάει στη μάπα με το πρώτο κλικ. Επειδή έχω διαβάσει το manga, δε θέλω να πω τίποτα περισσότερο για τη female titan. Αυτό που θέλω να πω είναι... Sasha κορίτσι μου τι έχεις πάθει, δε σε αναγνωρίζω! Όταν μπήκαν οι Τιτάνες στο Trost, κανένα πρόβλημα δεν είχες, Χριστό δεν είχες καταλάβει, ήθελες να οδηγήσεις και την επίθεση. Από τότε που την έπαθες μ' αυτόν τον ρημαδοkawai Titan κάνεις σαν παλαβό. Άντε πάρε τα πάνω σου! Jean έχεις γίνει ο καλύτερος χαρακτήρας απ' όλους εκεί μέσα.
Και μια και ανέφερα τα internets... ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ RIVAILLE ΗΣΥΧΟΟΟΟ!!!!! (Δεν υπάρχει το τι έχουν δει τα μάτια μου...!)
Posted 06 August 2013 - 23:03
Ναι, γιατί μαθαίνουμε στο manga... ούτε καν.
Αν και η αλήθεια είναι ότι το manga δεν είναι και πολύ μπροστά από εκεί που θα τελειώσει το anime, είναι μόνο ένα, άντε ενάμισι ark πιο μπροστά. Να περιμένουν άλλον ένα χρόνο-δύο και μετά έχουν την ευχή μου να το ξανασυνεχίσουν στα ίδια επίπεδα. Το animation αυτού του επεισοδίου πραγματικά έσκισε.
Τώρα όσο για τα spoilers, για να μη φας πρέπει να μην ψάχνεις καθόλου στα Ίντερνετ ούτε για εικόνες ούτε για πληροφορίες ούτε για τίποτα, αλλιώς το spoiler το 'χεις φάει στη μάπα με το πρώτο κλικ. Επειδή έχω διαβάσει το manga, δε θέλω να πω τίποτα περισσότερο για τη female titan. Αυτό που θέλω να πω είναι... Sasha κορίτσι μου τι έχεις πάθει, δε σε αναγνωρίζω! Όταν μπήκαν οι Τιτάνες στο Trost, κανένα πρόβλημα δεν είχες, Χριστό δεν είχες καταλάβει, ήθελες να οδηγήσεις και την επίθεση. Από τότε που την έπαθες μ' αυτόν τον ρημαδοkawai Titan κάνεις σαν παλαβό. Άντε πάρε τα πάνω σου! Jean έχεις γίνει ο καλύτερος χαρακτήρας απ' όλους εκεί μέσα.
Και μια και ανέφερα τα internets... ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ RIVAILLE ΗΣΥΧΟΟΟΟ!!!!!
(Δεν υπάρχει το τι έχουν δει τα μάτια μου...!)
Εγω εχω κατι θεωριες στο μυαλο μου ειδικα με τα τελευταια chapter του μανγκα
Edited by mono, 18 August 2013 - 12:20.
manga spoiler tag
Luv Story
Posted 07 August 2013 - 00:19
Αυτό που θέλω να πω είναι... Sasha κορίτσι μου τι έχεις πάθει, δε σε αναγνωρίζω! Όταν μπήκαν οι Τιτάνες στο Trost, κανένα πρόβλημα δεν είχες, Χριστό δεν είχες καταλάβει, ήθελες να οδηγήσεις και την επίθεση. Από τότε που την έπαθες μ' αυτόν τον ρημαδοkawai Titan κάνεις σαν παλαβό. Άντε πάρε τα πάνω σου!
+1
Ανύπαρκτη η potato girl. Ας την φάει κάποιος να ησυχάσουμε.
Επίσης, μηδέν Mikasa action.
Posted 07 August 2013 - 02:52
Εγω εχω κατι θεωριες στο μυαλο μου ειδικα με τα τελευταια chapter του μανγκα
Spoiler:
Αυτό καλύτερα να το μεταφέρεις στο thread του manga.
Στα τελευταία επεισόδια ο jean μετράει για εμένα.Όλους τους άλλους τους πήρε η μαρμάγκα.
Edited by zennith666, 07 August 2013 - 02:52.
Posted 07 August 2013 - 16:15
Η τουλάχιστον να βάλεις επισήμανση πως είναι σπόιλερ από το μάνγκα.Έχεις ένα καραμπινάτο σπόιλερ στο ποστ σου.
Posted 11 August 2013 - 22:10
Άλλη μια παρατήρηση σχετικά με τους τιτάνες που έχουν δείξει μέχρι τώρα
Και κάτι ελαφρώς άσχετο με τα του επεισοδίου και σχετικό με το γενικότερο υπόβαθρο του κόσμου της σειράς. Οι στίχοι του δεύτερου opening
είναι σαν να τους τραγουδάει ο Σμιθ και φαίνεται ότι εχθρός της λεγεώνας δεν είναι μόνο οι τιτάνες αλλά και οι άνθρωποι που τους καταπιέζουν, δηλαδή ο βασιλιάς.
Edited by 1451, 11 August 2013 - 22:19.
Posted 12 August 2013 - 04:29
BTW το καρύδι στο ending κυλάει πάνω σε γεμάτα από το manga εικόνες τούβλα!
Posted 13 August 2013 - 20:31
@1451
@Pirate King έχεις δίκιο, το παρατήρησα κι εγώ. Άσε που τελευταία έχω ερωτευτεί αυτό το τραγούδι του ending και δε μπορώ να σταματήσω να το τραγουδάω. Αυτή η σειρά έχει τα καλύτερα op/ed sequences ever! Kαταφέρνουν και δημιουργούν καλύτερη ατμόσφαιρα από ορισμένα επεισόδια.
Posted 13 August 2013 - 22:29
Τι τραγουδάρα είναι το δεύτερο ending?OEO?
Όπως και οι παραπάνω έτσι και εγώ δεν έχω σταματήσει να το ακούω συναίχεια. Εκπληκτική δουλειά πάντως στα 2 openings και σε αυτό το ending, τόσο στο μουσικό κομμάτι, όσο και στα scenes sequences. Σε ανεβάζουν, σε φτιάχνουν να το δείς και μετά να θέλεις και άλλο. Ακριβώς όπως πρέπει να είναι.
Kudos to shingeki σε ότι αφορά αυτό το θέμα.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 14 August 2013 - 00:16
@Pirate King έχεις δίκιο, το παρατήρησα κι εγώ. Άσε που τελευταία έχω ερωτευτεί αυτό το τραγούδι του ending και δε μπορώ να σταματήσω να το τραγουδάω. Αυτή η σειρά έχει τα καλύτερα op/ed sequences ever! Kαταφέρνουν και δημιουργούν καλύτερη ατμόσφαιρα από ορισμένα επεισόδια.
Είναι υποσυνείδητο μήνυμα για να σε κάνουνε να διαβάσεις-αγοράσεις το manga...
Posted 18 August 2013 - 12:16
H φάτσα μου μόλις γύρισα από διακοπές και είδα το thread
Bullet points με bold γραμματοσειρά γιατί επιβάλλεται.
- Όσον αφορά τα spoilers. Προφανώς και δεν είναι spoiler να μοιράζεστε εδώ τις υποθέσεις σας για τους χαρακτήρες/πλοκή της σειράς. ΟΜΩΣ όσο και αν τεχνικά δεν αποτελεί spoiler όταν λέτε πράγματα όπως "περιμένετε να δείτε τί θα γίνει στη συνέχεια", "θα σας εκπλήξει ο/η τάδε", "αυτός ο τιτάνας είναι κάποιο άτομο που ήδη έχουμε δει και το έχω τσεκάρει ήδη στη wikia" etc etc προκαταλαμβάνετε τον άλλον ακόμα και αν δεν το θέλετε. Ορισμένοι θέλουν να εκπλαγούν believe it or not. Στο συγκεκριμένο thread ίσως λόγω του μεγάλου fanbase και των αρκετών ατόμων που διαβάζουν και το manga αυτό συμβαίνει συνέχεια και είναι ενοχλητικό. Αναλύστε μέχρι τελικής πτώσης τις θεωρίες σας αλλά δεν χρειάζετε να μας λέτε ότι θα γίνει κάτι γαμάτο. Θα το δούμε μόνοι μας.
- Δεν είναι δουλειά των απλών μελών να κάνουν παρατηρήσεις για spoilers και μάλιστα σε αγενή/απρεπή τόνο. Όποιος προβληματίζεται με κάποιο post υπάρχει το REPORT BUTTON. Δεν καταλαβαίνω γιατί αρνείστε να το χρησιμοποιήσετε και ανταυτού πιάνετε κουβέντα εδώ μέσα για το τί είναι και τί δεν είναι spoiler. Και εκτός του ότι γεμίζετε το thread με off topic posts δεν φέρνετε και το επιθυμητό αποτέλεσμα, αν κρίνω από το post του/της Naevan που μιλάει για το manga στο thread του anime ΧΩΡΙΣ επισήμανση και με greeklish. Δεν ξέρω αν αποτελεί έκπληξη για τον οποιονδήποτε ότι προφανώς δεν μπορούμε να ελέγχουμε τα πάντα και ειδικά σε περίοδο διακοπών. Με ενα απλό report θα είχε διορθωθεί το θέμα αμέσως.
- Δεν πίστευα ότι θα χρειαζόταν να το πω αλλά στο forum ΔΕΝ επιτρέπονται τα greeklish.
- Spoilers από το manga να έχουν απαραιτήτως σήμανση ότι πρόκειται για το manga
- Νόμιζα ότι ήταν αυτονόητο αλλά η ευγένεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.
Επειδή η παρατήρηση αφορά τους περισσότερους που έχουν ποστάρει στις τελευταίες τρεις σελίδες δεν θα κάτσω να σας κατονομάσω έναν έναν αλλά ξέρετε ποιοί είστε μικροί παραβάτες Από δω και πέρα ξέρετε τί να κάνετε.
Posted 21 August 2013 - 20:52
Παιδες 2 ερωτησεις:
Οσον αφορα τις κριτικες πως τα παει το εν λογω ανιμε? Η αποδοχη του κοσμου?
Το manga ειναι συντομης διαρκειας, 11 vol σαν το death note. Ποσο το παιρνει να γινει ανιμε? Κατι σαν 2 σεζον των 24 επεισοδιων ας πουμε?

"Life is spherical, investigate the other side..."
Posted 21 August 2013 - 20:58
H αποδοχή είναι πολύ καλή από 'σα έχω διαβάσει.Μάλιστα ανακοινώθηκε νέα σειρά manga και καινούργια βιντεοπαιχνίδια.
Γιατί νομίζεις ότι θα είναι μόνο 11 vol?Συνεχίζεται η σειρά κανονικά κάθε μήνα.(Βέβαια σε ένα x χρονικό διάστημα θα πρέπει λογικά να σταματήσουν το anime,όταν η ιστορία φτάσει κοντά στη σειρά manga)
Also tagged with one or more of these keywords: spring 2013, Wit Studio, Production IG, Action, Shounen, Post apocalyptic, Military
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Dororo (2019)Started by Hazuki , 14 Dec 2018 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Saint Seiya: Saintia ShoStarted by Kai , 04 Nov 2018 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →