Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Devil's Line {Series}

Spring 2018 2018 vampires vampire romance action supernatural

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 15 October 2018 - 17:45

Youtube Video

 

Devil's Line

Tv Series 12 Episodes  + OVA

Spring 2018 / Completed  

Original source : Manga

ANN

My Anime List

 

 

[mods insert impressive pic here γιατί ξέχασα πως γίνεται]

 

Η ιστορία απλή, αυτό που θέλουν οι γυναίκες και οι Incels. 

Αγόρι βρυκόλακας, ερωτεύεται θνητό κορίτσι και ξεκινάει μια ιστορία που θα βάλει τα γυαλιά σε όλα όσα παρόμοια σενάρια έχουμε ξαναδεί. Γιατί ο πρωταγωνιστής δεν είναι απλά βρυκόλακας, είναι μισός άνθρωπος, και δεν κρύβεται από την ανθρωπότητα. Στη γη της Ιαπωνίας το 0,01% του πληθυσμού είναι βρικόλακες. Η ιστορία δεν μας δείχνει από που προήλθαν, αλλά μας δείχνει οτι ζουν ανάμεσα μας και σε αντίθεση με ο,τι έχουμε δει τώρα, η ζωή τους είναι μίζερη. Οι ίδιοι δεν θέλουν να πίνουν αίμα και σίγουρα δεν θέλουν να μεταμορφώνονται σε τέρατα που ελέγχονται από τις ορμές τους. Ο πρωταγωνιστής δουλεύει για την αστυνομία και κυνηγάει βρικόλακες που έχασαν τον έλεγχο. Εκεί συναντάει και την πρωταγωνίστρια η οποία του ξυπνάει πάθη και του δημιουργεί φόβους πως θα χάσει τον έλεγχο. Παράλληλα με το δράμα που βιώνει ο πρωταγωνιστής εξελίσσεται μια ιστορία με βία, με κυνήγι και με σκηνές δράσεις. Ιδανικό anime και για τον μέσο άνδρα θεατή. Το ρομάντζο δεν κουράζει (αν είσαι γυναίκα) οι σκηνές δράσεις και το μυστήριο της υπόθεσης με μια πινελιά πολιτικού παιχνιδιού σε κρατάει μέχρι το τέλος. Οι δεύτεροι ρόλοι επίσης. 

Πλεονέκτημα της σειράς...δεν αφορά μαθητές λυκείου σαν το Vampire knight.

Μειονέκτημα της σειράς...πολύ λίγα επεισόδια.

Υπάρχει κάπου και ένα ova..δεν το βρήκα.


Edited by Erisadesu, 15 October 2018 - 17:48.




Also tagged with one or more of these keywords: Spring 2018, 2018, vampires, vampire, romance, action, supernatural