Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 13 votes

Attack on Titan | Shingeki no Kyojin

spring 2013 Wit Studio Production IG Action Shounen Post apocalyptic Military

• Please log in to reply
697 replies to this topic

#421 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 21 August 2013 - 20:58

Το μάνγκα είναι On going και μέχρι τώρα δεν νομίζω να υπάρχει ανακοίνωση για 2η σεζόν.

sc5bab.jpg

#422 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 21 August 2013 - 22:30

H αποδοχή είναι πολύ καλή από 'σα έχω διαβάσει.Μάλιστα ανακοινώθηκε νέα σειρά manga και καινούργια βιντεοπαιχνίδια.

Γιατί νομίζεις ότι θα είναι μόνο 11 vol?Συνεχίζεται η σειρά κανονικά κάθε μήνα.(Βέβαια σε ένα x χρονικό διάστημα θα πρέπει λογικά να σταματήσουν το anime,όταν η ιστορία φτάσει κοντά στη σειρά manga)

ωπ sry παραπληροφορηση :beaten:

Posted Image
"Life is spherical, investigate the other side..."

#423 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 21 August 2013 - 22:52

Btw, βγήκε το single για το δεύτερο ending, Great Escape by Cinema Staff!

Eίδε και κανείς άλλος αυτό το special με τα chibis? Εκνευριστικότατο ή ήταν η ιδέα μου;

Spoiler:

#424 Kite

Kite

Starting...

• Members
  • 54 posts

Posted 23 August 2013 - 00:45

Έχω ιδη μαντεψει σε πιο σημείο θα το κόψουν.

Spoiler: SUPER MANGA SPOILERS

Posted ImagePosted Image
Person1: "Εγώ είμαι Otaku."
Person2: "Κι εγώ είμαι ο Τάκης..."

#425 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 23 August 2013 - 12:36

Μεχρι και στη Lifo εφτασε η χαρη του SnK. Γελαω.

#426 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 23 August 2013 - 20:13

Μεχρι και στη Lifo εφτασε η χαρη του SnK. Γελαω.

Eγώ γελάω που μέχρι κι ο αρθρογράφος, που σε γενικές γραμμές έπλεξε εγκώμιο για τη σειρά, έβριζε κι αυτός τον Eren. Γενικώς, είναι δύσκολο να βρεις κόσμο που να μη βρίζει τον Eren. :P

Spoiler:

#427 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 25 August 2013 - 17:02

Eφτασαν  σχεδον στο τελευταιο και γω. Πολυ καλο ανιμεησιον, γουσταρω απειρα που στον σχεδιασμο των τιτανων κανουν απλα ότι τους #$%^& με ξελιγωτικα πολλες φορες αποτελεσματα.

Τωρα, οσον αφορα τα κοινωνικα θεματα που πραγματευεται, και πως, καμια πρωτοτυπια. Επισης  το στορυ μου θυμιζει αρκετα Claymore απο ενα σημειο και επειτα. Αλλα δε βαριεσαι περναει ευχαριστα η ωρα. Και ως One piece φαν μου αρεσε πολυ η επιλογη φωνης για τον Captain Levi. Αυτα. Τα αλλα τα ειπατε και λιγο πολυ συμφωνω.

stasou%2520mygdala.jpg

#428 Son Goku

Son Goku

Starting...

• Members
  • 21 posts

Posted 25 August 2013 - 22:18

*spoilers*

Είδα το 20ο επεισόδιο.Πφφφ ακόμα 5 μόνο..

Spoiler:

Δεν έχω διαβάσει το manga ακόμα αν και έχω τους 3 πρώτους τόμους και περιμένω να βγει και ο 6ος να χτυπήσω 4-5-6 μαζί.

Edited by mono, 25 August 2013 - 22:59.
spoiler tag

kozuremanga7.jpg

#429 Kite

Kite

Starting...

• Members
  • 54 posts

Posted 26 August 2013 - 03:07

Πέφτει λίγη λογοκρισία σε σχέση με το manga. Όχι ότι το manga έχει Πόλα πράγματα, μα βλέπω ότι βάζουν σκιές και καπνους σε κάνα δυο περιπτώσεις.

Η παρακάτω σελίδα του manga για παραδιγμα διαδραματίζεται στο επεισόδιο 20 (σημερινό), και γι αυτο δεν βάζω manga spoilers.
Spoiler: 20

Edited by Kite, 26 August 2013 - 09:52.

Posted ImagePosted Image
Person1: "Εγώ είμαι Otaku."
Person2: "Κι εγώ είμαι ο Τάκης..."

#430 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 27 August 2013 - 16:44

Γουάτ δι φακ ρε σειρά να πούμε, αν είναι δυνατόν. Είδα 13-20 μαζεμένα και εκνευρίστηκα. Καθόμαστε και βαράμε μύγες για τόσα επεισόδια και πάνω που γίνεται κάτι εξάητινγκ....δεν υπάρχει το επόμενο επεισόδιο. μχμ

Γενικά είμαι απογοητευμένη, γιατί το βλέπω καθαρά για το action κομμάτι του, και αυτό μου φαίνεται περιορισμένο στο 1/3 των επεισοδίων.

Α ρε Έλενε, μεγάλη η χάρη σου.

------

relevant.

bananaart4.jpg

Posted Image

#431 fgma

fgma

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 01 September 2013 - 11:48

Το 21ο επεισόδιο μακράν για μένα το καλύτερο μέχρι στιγμής!

#432 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 01 September 2013 - 14:15

Πάντως το χειρότερο για κάποιον που έχει διαβάσει το manga (και γι' αυτό ήθελα να τ' αποφύγω αλλά δεν κρατήθηκα) είναι ότι ξέρεις όλα όσα θα γίνουν και δεν μπορείς ούτε να σοκαριστείς, ούτε να φρικάρεις, ούτε να εκνευριστείς, απλά δε μπορείς πια να συγκινηθείς με τίποτα.

Spoiler: 21

#433 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 01 September 2013 - 17:35

Πάντως το χειρότερο για κάποιον που έχει διαβάσει το manga (και γι' αυτό ήθελα να τ' αποφύγω αλλά δεν κρατήθηκα) είναι ότι ξέρεις όλα όσα θα γίνουν και δεν μπορείς ούτε να σοκαριστείς, ούτε να φρικάρεις, ούτε να εκνευριστείς, απλά δε μπορείς πια να συγκινηθείς με τίποτα.

sc5bab.jpg

#434 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 01 September 2013 - 19:38

Ένα έντομο με εμπόδιζε στη συγγραφή του post, τυχαίο;

Edited by 1451, 01 September 2013 - 19:39.

#435 Super Sayan Girl

Super Sayan Girl

Sesshomaru~sama

• Members
  • 108 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 01 September 2013 - 20:55

μεχρι το 15 επεισοδιο που εχω φτασει το ανιμε φαινεται πολυ ενδιαφερον αν και δεν με εχει ξετρελανει καποιος χαρακτηρας (εκτος λιγο απο τον levi που εχει πλακα :kakaka: )

TMWsBT7.png        

Also tagged with one or more of these keywords: spring 2013, Wit Studio, Production IG, Action, Shounen, Post apocalyptic, Military