Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#1396 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 17 December 2008 - 20:29

βλέπω skip beat,vampire knight και έχω δει school rumble,la corda d'oro,full metal panic.ψάχνω κάτι ανάλογο είτε κάτι ελαφρύ είτε πιο βαρύ.κυρίως romance and comedy δηλαδή...

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#1397 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 17 December 2008 - 20:33

samurai deeper kyo (must!!!!!!)

must NOT!!!

να διαβασει το manga .... πολλα εκατομμυρια φορες καλυτερο... (στο ειδος παντα...)

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#1398 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 17 December 2008 - 20:42

βλέπω skip beat,vampire knight και έχω δει school rumble,la corda d'oro,full metal panic.ψάχνω κάτι ανάλογο είτε κάτι ελαφρύ είτε πιο βαρύ.κυρίως romance and comedy δηλαδή...

Lovely Complex n REC r 4 u :P

όσο για το samurai deeper kyo και το manga είναι must not imo XDDD
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#1399 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 17 December 2008 - 20:51

όσο για το samurai deeper kyo και το manga είναι must not imo XDDD

ασφαλως.... σχετικα με τον παραγοντα ''ποιοτικο χαβαλε'' το manga υπερισχυει παντως...( στο ειδος παντα.... )

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#1400 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 17 December 2008 - 21:39

Λογικά θα έχεις δει Ouran κρίνοντας από το avatar σου οπότε έφυγες για clannad:congrats:

#1401 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 18 December 2008 - 04:44

Πιο ελαφρια σου προτειναν ηδη, για λιγο λιγοτερο ελαφρυ προτεινω (δαγκωτο) Honey&Clover και για αρκετα πιο βαρυ προτεινω (παλι δαγκωτο) Kare Kano.

Για ανιμε του ειδους με εμφαση περισσοτερο στο Comedy, υπαρχει και το Midori no hibi.
Posted Image

#1402 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 18 December 2008 - 04:48

Πιο ελαφρια σου προτειναν ηδη, για λιγο λιγοτερο ελαφρυ προτεινω (δαγκωτο) Honey&Clover.

Για ανιμε του ειδους με εμφαση περισσοτερο στο Comedy, υπαρχει και το Midori no hibi.

+1 καλές επιλογές.

Όπως και το rec που αναφέρθηκε είδε πράγματι αξίζει για τον χρόνο του για comedy/romance.
Σε πιο βαρύ δλδ romance/drama και όχι comedy προτείνω πάντως ef tale of memories.
Και συμπληρώνω και το Nodame cantabile (πάλι δαγκωτό) γιατί εκτός από απίστευτα ξεκούραστο, αλλά και ευχάριστο, έχει και αυτά τα υπέροχα κλασικά κομμάτια μουσικής. :bath:

ps : αν και με το Honey clover και το Nodame, πλησιάσαμε κάπως την slice of life κατηγορία από εκεί που ήταν πιο καθαρόαιμα comedy/romance.

Edited by Radagast, 18 December 2008 - 04:58.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#1403 fr3quency

fr3quency

Devourer of cookies

• Members
  • 9 posts
  • LocationWherever my imagination decides. Press Ctrl W to find out.

Posted 21 December 2008 - 10:47

Μήπως ξέρετε κανένα anime που να μοίαζει στο Code Geass; :Crying2:

Έφαγα όλο το interwebz να βρω και κατέληξα στο Casshern Sins, Fullmetal Alchemist και Rozen Maiden.(βασικά το opening του Rozen Maiden μου θυμίζει το ending της πρώτης season του Code Geass :erk:)

Posted Image

For I am Zero!
The man who will destroy
and recreate the world!

~ Avatar and Signature by me. ~

#1404 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 21 December 2008 - 17:58

Δεν ξερω να σου προτεινω κατι, παντως το Rozen Maiden ειναι παντελως ασχετο με το Code Geass :terror2:

Το λοιπον, ενα παιδι μου ζητησε να δει ανιμε με πολυ ωραια γραφικα και animation. Τα καλυτερα του ειδους. Μου ηρθε το Haruhi Suzumiya στο μυαλο και μετα σκαλωσα. Ποιος εχει καμια ιδεα τι να του προτεινω; (Μου ειπε "ας ειναι και psycho")
Posted Image

#1405 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 21 December 2008 - 18:23

Δεν ξερω να σου προτεινω κατι, παντως το Rozen Maiden ειναι παντελως ασχετο με το Code Geass :terror2:

Το λοιπον, ενα παιδι μου ζητησε να δει ανιμε με πολυ ωραια γραφικα και animation. Τα καλυτερα του ειδους. Μου ηρθε το Haruhi Suzumiya στο μυαλο και μετα σκαλωσα. Ποιος εχει καμια ιδεα τι να του προτεινω; (Μου ειπε "ας ειναι και psycho")

mononoke, τις ταινίες του satoshi kon και makoto shinkai, angel's egg, paranoia agent, blood the last vampire, kigeki, haibane renmei, και φυσικά τα ova του rurouni kenshin

Posted Image

#1406 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 21 December 2008 - 18:46

Ε όχι και Haruhi...
Ακόμα και το Bleach έχει καλύτερα γραφικά και animation από τη Haruhi... :P
Final Fantasy VII: Advent Children, Ghost in The Shell 2: Innocence, Karas, Patlabor, Ergo Proxy, Wonderful Days, Vexille, Steam Boy, Shigurui, Samurai Champloo και όλα του Shinkai Makoto (όπως είπε και η Anelis).

Edited by Erebos, 21 December 2008 - 19:29.

Posted Image
Posted Image

#1407 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 21 December 2008 - 21:46

Γραφικά-σχέδιο και animation γενικώς ε;;
Τότε στα γρήγορα ότι μού 'ρχεται :

movies :
gits2 innocence, Aachi wa Ssipak, Tekkon kinkreet, 5cent/sec, Paprika, Mind game, Vampire hunter d bloodlust.
vexille, sword of the stranger, batman gotham knight (μέτρια σαν σύνολο αλλά φοβερά γραφικά).

series :
gankutsuou, seirei no moribito, gits sac, samurai champloo, freedom & macross zero ovas, karas.
Σε πιο dementia/psycho : ergo proxy, shigurui, mononoke, texhnolyze.

Edited by Radagast, 21 December 2008 - 23:21.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#1408 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 21 December 2008 - 23:15

Μήπως ξέρετε κανένα anime που να μοίαζει στο Code Geass; :Crying2:

Έφαγα όλο το interwebz να βρω και κατέληξα στο Casshern Sins, Fullmetal Alchemist και Rozen Maiden.(βασικά το opening του Rozen Maiden μου θυμίζει το ending της πρώτης season του Code Geass :erk:)

Gundam 00+ Death Note + X(Tv) = Code Geass XDDDDDDDDDD

Clannad /After Story
The Girl Who Leapt Through Time
Tengen Toppa Gurren Lagann
Seirei no Moribito
Bounen no Xamdou
Dennou Coil
Stranger -Mukou Hadan-
Soul Eater
Gekijouban Kara no Kyoukai
Paprika
Kamichu!
Top o Nerae! 2
Furi Kuri
Innocence
Hoshi no Koe
Kigeki
5cent/sec
Karas
και άλλα και άλλα ΧΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#1409 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 21 December 2008 - 23:49

Εγώ θα έλεγα
5cm/s σίγουρα
Karas/Strait Jacket για ένα γρήγορο anime
Death Note για λίγο πιό gothic
Lagann αν θέλει σαματά
Mononoke/Moribito αν θέλει ποιότητα
Proxy για psycho
Miyazaki movies για classic animation
και αν πιστεύεις ότι θα του αρέσει, iblard jikan.

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#1410 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 22 December 2008 - 01:08

Παιδια ευχαριστω, το hunter X hunter το ειχα δει αλλα δεν το ξεκινησα ποτε. Το black cat ti ακριβως ειναι?
Posted Image

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires