Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 17 December 2008 - 20:29
Posted 17 December 2008 - 20:33
samurai deeper kyo (must!!!!!!)
must NOT!!!
να διαβασει το manga .... πολλα εκατομμυρια φορες καλυτερο... (στο ειδος παντα...)
Posted 17 December 2008 - 20:42
Lovely Complex n REC r 4 uβλέπω skip beat,vampire knight και έχω δει school rumble,la corda d'oro,full metal panic.ψάχνω κάτι ανάλογο είτε κάτι ελαφρύ είτε πιο βαρύ.κυρίως romance and comedy δηλαδή...

όσο για το samurai deeper kyo και το manga είναι must not imo XDDD
Posted 17 December 2008 - 20:51
όσο για το samurai deeper kyo και το manga είναι must not imo XDDD
ασφαλως.... σχετικα με τον παραγοντα ''ποιοτικο χαβαλε'' το manga υπερισχυει παντως...( στο ειδος παντα.... )
Posted 17 December 2008 - 21:39
βλέπω skip beat,vampire knight και έχω δει school rumble,la corda d'oro,full metal panic.ψάχνω κάτι ανάλογο είτε κάτι ελαφρύ είτε πιο βαρύ.κυρίως romance and comedy δηλαδή...
Λογικά θα έχεις δει Ouran κρίνοντας από το avatar σου οπότε έφυγες για clannad:congrats:
Posted 18 December 2008 - 04:44
Πιο ελαφρια σου προτειναν ηδη, για λιγο λιγοτερο ελαφρυ προτεινω (δαγκωτο) Honey&Clover και για αρκετα πιο βαρυ προτεινω (παλι δαγκωτο) Kare Kano.βλέπω skip beat,vampire knight και έχω δει school rumble,la corda d'oro,full metal panic.ψάχνω κάτι ανάλογο είτε κάτι ελαφρύ είτε πιο βαρύ.κυρίως romance and comedy δηλαδή...
Για ανιμε του ειδους με εμφαση περισσοτερο στο Comedy, υπαρχει και το Midori no hibi.

Posted 18 December 2008 - 04:48
Πιο ελαφρια σου προτειναν ηδη, για λιγο λιγοτερο ελαφρυ προτεινω (δαγκωτο) Honey&Clover.
Για ανιμε του ειδους με εμφαση περισσοτερο στο Comedy, υπαρχει και το Midori no hibi.
+1 καλές επιλογές.
Όπως και το rec που αναφέρθηκε είδε πράγματι αξίζει για τον χρόνο του για comedy/romance.
Σε πιο βαρύ δλδ romance/drama και όχι comedy προτείνω πάντως ef tale of memories.
Και συμπληρώνω και το Nodame cantabile (πάλι δαγκωτό) γιατί εκτός από απίστευτα ξεκούραστο, αλλά και ευχάριστο, έχει και αυτά τα υπέροχα κλασικά κομμάτια μουσικής.

ps : αν και με το Honey clover και το Nodame, πλησιάσαμε κάπως την slice of life κατηγορία από εκεί που ήταν πιο καθαρόαιμα comedy/romance.
Edited by Radagast, 18 December 2008 - 04:58.
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 21 December 2008 - 10:47

Έφαγα όλο το interwebz να βρω και κατέληξα στο Casshern Sins, Fullmetal Alchemist και Rozen Maiden.(βασικά το opening του Rozen Maiden μου θυμίζει το ending της πρώτης season του Code Geass

For I am Zero!
The man who will destroy
and recreate the world!
~ Avatar and Signature by me. ~
Posted 21 December 2008 - 17:58

Το λοιπον, ενα παιδι μου ζητησε να δει ανιμε με πολυ ωραια γραφικα και animation. Τα καλυτερα του ειδους. Μου ηρθε το Haruhi Suzumiya στο μυαλο και μετα σκαλωσα. Ποιος εχει καμια ιδεα τι να του προτεινω; (Μου ειπε "ας ειναι και psycho")

Posted 21 December 2008 - 18:23
mononoke, τις ταινίες του satoshi kon και makoto shinkai, angel's egg, paranoia agent, blood the last vampire, kigeki, haibane renmei, και φυσικά τα ova του rurouni kenshinΔεν ξερω να σου προτεινω κατι, παντως το Rozen Maiden ειναι παντελως ασχετο με το Code Geass
Το λοιπον, ενα παιδι μου ζητησε να δει ανιμε με πολυ ωραια γραφικα και animation. Τα καλυτερα του ειδους. Μου ηρθε το Haruhi Suzumiya στο μυαλο και μετα σκαλωσα. Ποιος εχει καμια ιδεα τι να του προτεινω; (Μου ειπε "ας ειναι και psycho")
Posted 21 December 2008 - 18:46
Ε όχι και Haruhi...
Ακόμα και το Bleach έχει καλύτερα γραφικά και animation από τη Haruhi...

Final Fantasy VII: Advent Children, Ghost in The Shell 2: Innocence, Karas, Patlabor, Ergo Proxy, Wonderful Days, Vexille, Steam Boy, Shigurui, Samurai Champloo και όλα του Shinkai Makoto (όπως είπε και η Anelis).
Edited by Erebos, 21 December 2008 - 19:29.
Posted 21 December 2008 - 21:46
Δεν ξερω να σου προτεινω κατι, παντως το Rozen Maiden ειναι παντελως ασχετο με το Code Geass
Γραφικά-σχέδιο και animation γενικώς ε;;
Τότε στα γρήγορα ότι μού 'ρχεται :
movies :
gits2 innocence, Aachi wa Ssipak, Tekkon kinkreet, 5cent/sec, Paprika, Mind game, Vampire hunter d bloodlust.
vexille, sword of the stranger, batman gotham knight (μέτρια σαν σύνολο αλλά φοβερά γραφικά).
series :
gankutsuou, seirei no moribito, gits sac, samurai champloo, freedom & macross zero ovas, karas.
Σε πιο dementia/psycho : ergo proxy, shigurui, mononoke, texhnolyze.
Edited by Radagast, 21 December 2008 - 23:21.
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 21 December 2008 - 23:15
Μήπως ξέρετε κανένα anime που να μοίαζει στο Code Geass;
Έφαγα όλο το interwebz να βρω και κατέληξα στο Casshern Sins, Fullmetal Alchemist και Rozen Maiden.(βασικά το opening του Rozen Maiden μου θυμίζει το ending της πρώτης season του Code Geass)
Gundam 00+ Death Note + X(Tv) = Code Geass XDDDDDDDDDD
Clannad /After StoryΔεν ξερω να σου προτεινω κατι, παντως το Rozen Maiden ειναι παντελως ασχετο με το Code Geass
The Girl Who Leapt Through Time
Tengen Toppa Gurren Lagann
Seirei no Moribito
Bounen no Xamdou
Dennou Coil
Stranger -Mukou Hadan-
Soul Eater
Gekijouban Kara no Kyoukai
Paprika
Kamichu!
Top o Nerae! 2
Furi Kuri
Innocence
Hoshi no Koe
Kigeki
5cent/sec
Karas
και άλλα και άλλα ΧΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ
Posted 21 December 2008 - 23:49
5cm/s σίγουρα
Karas/Strait Jacket για ένα γρήγορο anime
Death Note για λίγο πιό gothic
Lagann αν θέλει σαματά
Mononoke/Moribito αν θέλει ποιότητα
Proxy για psycho
Miyazaki movies για classic animation
και αν πιστεύεις ότι θα του αρέσει, iblard jikan.
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|