Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 13 December 2008 - 16:30
Βοηθεια! Εχω ξεμεινει! Εχω δει τα DBZ, Naruto, Claymore, FMA, Bleach, One Piece, Soul Eater, Fate Stay Night, Bokurano αλλα πλέον έχω ξεμείναι από anime δράσης. Εχω δει και Karas αλλά δεν ξερω που να παω για να βλεπω τι καινουργιο παιζει.
Καμια ιδεα? Ευχαριστω!
Ηitman reborn

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4747
Posted 13 December 2008 - 17:29
Ναι ναι ξερω, τα εχω δει ολα σχεδον...γαμωτο. Α προσφατα προσθεσα στη συλλογη μου και το afro Samurai...God help me!
Posted 13 December 2008 - 18:09
Χμμμ, μου αρεσουν πιο πολυ σε fantasy...Οπως ο κοσμος του Naruto και των υπολοιπων. Να εχουν δυναμεις, να αναδεικνυεται ο πρωταγωνιστης και να πεφτει swordplay η αλλες τεχνες. Οπως στα FMA, CLAYMORE, SOul eater, One piece. Bleach...
Ναι ναι ξερω, τα εχω δει ολα σχεδον...γαμωτο. Α προσφατα προσθεσα στη συλλογη μου και το afro Samurai...God help me!
Αν σ'αρέσουν τα σπαθιά, υπάρχει και το Rurοuni Kenshin αν και εγώ προσωπικά προτέινω τα ovas και όχι τόσο το series.
Απο κει και πέρα είναι mustsee το Samurai Champloo και αν θες τσέκαρε και το movie Sword of a strangers με άψογο bones animation.
Επίσης για shounen δράσης έχω ακούσει καλά λόγια για Hajime no ippo, αν και δε ξέρω κατά πόσο θα σου αρέσει.
PS : Τέλος αν σ'αρέσουν γενικά τα fantasy, ίσως να θες να ξεφύγεις λίγο απ'τα shounen και να δοκιμάσεις κάνα seinen. Βέβαια θα βρεις λιγότερη δράση.
Σε τέτοια περίπτωση τσέκαρε Seirei No Moribito/12kingdoms πχ, ή Mushishi.
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 14 December 2008 - 02:29
Thx φιλεμου...Εχω δει ολα ταπαραπανω! Το Ippo απλα τα σπαει...Μου ειπε ενα παιδι να δω Tales of the Abyss...Θα το δοκιμασω
Τπτ.
Σε χαρακτήρες με υπερδυνάμεις υπάρχει και το πάρα πολύ καλό speed grapher, ξέχασα να το αναφέρω.
Κι επίσης το darker than black, που για κάποιο λόγο άρεσε σε όλους ενώ εμένα μου φάνηκε μετριότατο. Αυτά.
Posted 15 December 2008 - 12:26
Δεν έχω δει πολλά τέτοιου στυλ, άρα κάθε πρόταση καλοδεχούμενη!
Edit: Dungeons and Dragons
Edited by SirJim, 15 December 2008 - 12:39.
Posted 15 December 2008 - 19:28
Ξέρει κανείς κανένα καλό anime σε στυλ ad&d?
Δεν έχω δει πολλά τέτοιου στυλ, άρα κάθε πρόταση καλοδεχούμενη!
Edit: Dungeons and Dragons
Τα μόνα που μου έρχονται στο μυαλό εκτός απ'το record of lodoss war, είναι το 12kingdoms.
Μετά σε high fantasy υπάρχει και το Scrapped Princess που παίζει να είναι αξιόλογο απ'ότι έχω ακούσει, αν και δεν το έχω δει.
Και σε πιο scifi υπάρχει και το Visions of escaflowne.
Edited by Radagast, 16 December 2008 - 23:39.
Posted 15 December 2008 - 21:06

Αρχίζω το dl από το 12kingdoms (μιας και τελευταίος το έχει σε αξιοσέβαστη θέση στο top10 του) και συνεχίζω με τα υπόλοιπα....
Ευχαριστώ ξανά!!

Posted 16 December 2008 - 16:16
advanced dungeons and dragons.
ο προγονος του DnD, τοτε που η Γη ηταν ακομα νεα...
[off topic]
Actually, πρώτα ήταν d&d μετά κολλήσανε το advanced μπροστά και μετά είπανε να το αφαιρέσουν πάλι.
[/off topic]
Posted 16 December 2008 - 22:44
Posted 17 December 2008 - 02:59
Τώρα γενικά αλλό τα έχετε πει τα περισοτέρα που βλεπώ...

Posted 17 December 2008 - 06:26
είναι ακριβός αυτό που ψάχνεις και με το παραπάνω θα έλεγα...επίσης δες τα παρακάτω..
samurai deeper kyo (must!!!!!!)
get backers
black cat

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|