Το black cat ti ακριβως ειναι?
Gonzo -σουνενοπαπαριά .
Posted 22 December 2008 - 02:16
Το black cat ti ακριβως ειναι?
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 22 December 2008 - 13:39
Posted 23 December 2008 - 14:28
Posted 23 December 2008 - 18:52
ψαχνοντας στην anidb επεσα πανω στο Bartender και δεν ξερω αν αξιζει να κατσω να κατεβασω την σειρα οποιος την εχει δει ας ριξει ενα opinion
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 24 December 2008 - 03:13
Tsk tsk tsk...Το λοιπον, ενα παιδι μου ζητησε να δει ανιμε με πολυ ωραια γραφικα και animation. Τα καλυτερα του ειδους. Μου ηρθε το Haruhi Suzumiya στο μυαλο και μετα σκαλωσα. Ποιος εχει καμια ιδεα τι να του προτεινω; (Μου ειπε "ας ειναι και psycho")
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 26 December 2008 - 20:03
Εμένα μου άρεσε αν και υπάρχουν διφορούμενες απόψεις για την συγκεκριμένη σειρά. Μερικοί λένε ότι πραγματικά είναι μια πάρα πολύ καλη σειρά που δίνει φιλοσοφικό υπόβαθρο ( καλά μην φναταστείς , δεν είναι ο Nietzsche των anime) στην πόση ποτών και εξυψώνει αυτή την συνήθεια σε άλλα επίπεδα , και η άλλη άποψ είναι ότι δεν είναι παρά ένα τρυκ της βιομηχανίας αλκοολούχων ποτών προκειμένου να αποκτήσει κέρδος στις νέες ηλικίες.
Εμένα πάντως μου άρεσε. Άσε που είναι και μικρό. Δεν θα χάσεις και πολύ χρόνο απ τη ζωή σου .
Posted 28 December 2008 - 22:41
Posted 28 December 2008 - 22:52
Παιδια μπορειτε να μου προτεινετε ενα anime στο στυλ του cowboy bebop?Αν γινεται να ειναι και το ιδιο καλο ποιοτικα (ξερω ζηταω πολλα
)
Posted 28 December 2008 - 22:59
Posted 29 December 2008 - 01:43
Στο στύλ του Bebop ... χμ αυτό το ιδιαίτερο του στιλάκι ήταν που το ξεχώρισε ...πραγματικά δεν μου έρχεται τπτ στο μυαλό που να το πλησιάζει ΧDDΤο εχω δει...Βασικα επειδη εχω δει τις περισσοτερες "γνωστες" σειρες θα με ενδιεφερε καποια λιγοτερο γνωστη σε αυτο το στυλ...thanx παντως
Posted 29 December 2008 - 01:53
Στο στύλ του Bebop ... χμ αυτό το ιδιαίτερο του στιλάκι ήταν που το ξεχώρισε ...πραγματικά δεν μου έρχεται τπτ στο μυαλό που να το πλησιάζει ΧDD
btw θέλω να δω κάτι σε action απο τα παρακάτω τι θα βλέπατε πρώτο?:
Banner of the Stars
Basilisk
Seirei no Moribito
ή Jyu Oh Sei ???
Edited by Radagast, 29 December 2008 - 21:30.
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 29 December 2008 - 19:50
Παιδια μπορειτε να μου προτεινετε ενα anime στο στυλ του cowboy bebop?Αν γινεται να ειναι και το ιδιο καλο ποιοτικα (ξερω ζηταω πολλα
)
Posted 29 December 2008 - 20:48
)
Posted 30 December 2008 - 02:03
michiko to hatchin οπως ειπε η Mono
καθως και:
Baccano!
Gungrave
Ergo Proxy
Hellsing
Black Lagoon
και φυσικα το Νoir
Ξεκινα με Ergo proxy.
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|