το mushishi μόνο δεν μπορώ να το βρω να το κατεβάσω με υπότιτλους
υπαρχει το torrent για την εκδοση του niizk
[niizk] Mushishi (mkv, H264, Vorbis) Torrent - btjunkie
Posted 30 November 2008 - 06:21
το mushishi μόνο δεν μπορώ να το βρω να το κατεβάσω με υπότιτλους
Posted 30 November 2008 - 06:24
υπαρχει το torrent για την εκδοση του niizk
[niizk] Mushishi (mkv, H264, Vorbis) Torrent - btjunkie
Posted 04 December 2008 - 01:37
Posted 04 December 2008 - 02:02
Διαβαζοντας την περιγραφη του στο Anidb μου θυμιζει Romance/Comedy. Υπαρχουν αρκετα καλα στο genre, ας πουμε τα Love Hina και Clannad για αρχη.παιδια μεχρι τωρα εβλεπα anime μονο action και προσφατα αρχισα toradora και μου αρεσε πολυ...εχετε να μου προτεινετε καποιο anime στο ιδιο στιλ γιατι δε ξερω κανενα??(η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω και το toradora τι ειδος anime ειναι
)
Posted 04 December 2008 - 02:07
Αν σου άρεσε ο συνδυασμός comedy και high school τότε σου προτείνω τα εξής που είναι και top στο είδος τους.παιδια μεχρι τωρα εβλεπα anime μονο action και προσφατα αρχισα toradora και μου αρεσε πολυ...εχετε να μου προτεινετε καποιο anime στο ιδιο στιλ γιατι δε ξερω κανενα??(η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω και το toradora τι ειδος anime ειναι
)
Posted 04 December 2008 - 02:49
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 04 December 2008 - 03:44
Για καμένα comedy σε stlyle DMCεχετε να μου πειτε τπτ σε στιλ GTO kai Detroit Metal City???
Posted 04 December 2008 - 03:51
εχετε να μου πειτε τπτ σε στιλ GTO kai Detroit Metal City???
Posted 04 December 2008 - 04:35
Για στυλ GTO δοκίμασε το prequel του, το Shonan Junai Gumi. Onizuka σε νεαρή ηλικία, δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω περισσότερα.εχετε να μου πειτε τπτ σε στιλ GTO kai Detroit Metal City???
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 04 December 2008 - 06:47
To Shonan Junai Gumi θεώρησα ότι θα το ξέρειΓια στυλ GTO δοκίμασε το prequel του, το Shonan Junai Gumi. Onizuka σε νεαρή ηλικία, δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω περισσότερα.
Για Detroit Metal City, δεν υπάρχει τίποτα άλλο αντίστοιχο σε anime. Αν πάντως είσαι ανοιχτός σε animation γενικά (και καλό είναι να είσαι), σου προτείνω το cartoon Metalocalypse, και το puppet animation Fur TV.
Radagast και anime-dono, δεν ξέρατε κανένα από αυτά;
Posted 04 December 2008 - 07:02
Καλά το young gto το θεωρώ δεδομένο, λες και είναι κομμάτι του GTO ούτως ή άλλως.Για στυλ GTO δοκίμασε το prequel του, το Shonan Junai Gumi. Onizuka σε νεαρή ηλικία, δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω περισσότερα.
Για Detroit Metal City, δεν υπάρχει τίποτα άλλο αντίστοιχο σε anime. Αν πάντως είσαι ανοιχτός σε animation γενικά (και καλό είναι να είσαι), σου προτείνω το cartoon Metalocalypse, και το puppet animation Fur TV.
Radagast και anime-dono, δεν ξέρατε κανένα από αυτά;
Edited by Radagast, 04 December 2008 - 07:11.
Posted 04 December 2008 - 09:35
The Melancholy of Haruhi Suzumiya, Azumanga Daiou, School Rumble ,Clannad ,Kanon (2006) ... το Love Hina καλύτερα να διαβάσεις το manga και καλύτερο είναι και κυκλοφορεί στα Ελληνικάπαιδια μεχρι τωρα εβλεπα anime μονο action και προσφατα αρχισα toradora και μου αρεσε πολυ...εχετε να μου προτεινετε καποιο anime στο ιδιο στιλ γιατι δε ξερω κανενα??(η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω και το toradora τι ειδος anime ειναι
)
Posted 10 December 2008 - 11:45
Posted 12 December 2008 - 12:43
Ρε μη βλέπετε GTO.Προωθεί την παιδοφιλία
Russia Calls GTO �Paedophilia Propaganda�, Demands Ban | Sankaku Complex
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|