Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#1366 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 30 November 2008 - 06:21

το mushishi μόνο δεν μπορώ να το βρω να το κατεβάσω με υπότιτλους

υπαρχει το torrent για την εκδοση του niizk
[niizk] Mushishi (mkv, H264, Vorbis) Torrent - btjunkie

#1367 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 30 November 2008 - 06:24

υπαρχει το torrent για την εκδοση του niizk
[niizk] Mushishi (mkv, H264, Vorbis) Torrent - btjunkie

ευχαριστώ μαν! μου έδωσε και ο ραντακαστ...θα το κατέβασω 2 φορες για να ευχαριστήσω και τους 2:hahaha::nod2::nod2:
Posted Image
Spoiler:

#1368 bahamut zero

bahamut zero

Shinigami

• Members
  • 71 posts

Posted 04 December 2008 - 01:37

παιδια μεχρι τωρα εβλεπα anime μονο action και προσφατα αρχισα toradora και μου αρεσε πολυ...εχετε να μου προτεινετε καποιο anime στο ιδιο στιλ γιατι δε ξερω κανενα??(η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω και το toradora τι ειδος anime ειναι:deadga6:)
Posted Image

#1369 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 04 December 2008 - 02:02

παιδια μεχρι τωρα εβλεπα anime μονο action και προσφατα αρχισα toradora και μου αρεσε πολυ...εχετε να μου προτεινετε καποιο anime στο ιδιο στιλ γιατι δε ξερω κανενα??(η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω και το toradora τι ειδος anime ειναι:deadga6:)

Διαβαζοντας την περιγραφη του στο Anidb μου θυμιζει Romance/Comedy. Υπαρχουν αρκετα καλα στο genre, ας πουμε τα Love Hina και Clannad για αρχη.
Posted Image

#1370 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 posts

Posted 04 December 2008 - 02:07

Αν σου άρεσε ο συνδυασμός comedy και high school τότε σου προτείνω τα εξής που είναι και top στο είδος τους.
GTO - Great Teacher Onizuka
School Rumble
Αν θες κάτι σε slice of life
Genshiken και Welcome to NHK αν και αυτά δεν είναι school life είναι πολύ καλά comedy και περνάνε διάφορα μηνύματα αν και μπορεί να σου πέσουν λίγο βαριά ειδικά το δεύτερο μιας και δεν έχεις ξαναδεί παρόμοια.

#1371 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 04 December 2008 - 02:49

Βασικά Genshiken και NHK παρά είναι για otaku νομίζω, δεν είναι για να τα δει κάποιος που δεν έχει δει πολλά anime, ή τουλάχιστον αυτό πιστεύω.

Απ'την άλλη, πιστεύω πως το GTO είναι mustsee όπως και να έχει σε school/comedy.
See it asap. Μετά οτιδήποτε άλλο.

PS : School rumble καλούλι το πρώτο season αν και μετά πιστεύω πως χαλάει.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#1372 GeRi

GeRi

AnatheMangitis!

• Members
  • 107 posts

Posted 04 December 2008 - 03:16

εχετε να μου πειτε τπτ σε στιλ GTO kai Detroit Metal City???
Posted Image

#1373 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 posts

Posted 04 December 2008 - 03:44

Για καμένα comedy σε stlyle DMC
Posted Image Astro Fighter Sunred
Posted Image Charge!! Cromartie High
το πρώτο είναι ongoing και το style του είναι σαν του Detroit Metal City μόνο που σατιρίζει Power Rangers:terror2:
Άμα θες για school comedy σε πιο normal δες Toradora και School Rumble τα οποία αναφέρονται και πιο πάνω.

#1374 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 04 December 2008 - 03:51

:hahaha::hahaha::hahaha:
Μια ερώτηση που δεν έχει απάντηση και ρωτήθηκε και στο παρελθόν.

Έχω να πω πως :
Όταν βρεις ένα τέτoιο anime, πες το και σε μένα να σου κάνω άγαλμα. :hahaha:

sigpic3736_12.gif

Spoiler:

#1375 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 04 December 2008 - 04:35

Για στυλ GTO δοκίμασε το prequel του, το Shonan Junai Gumi. Onizuka σε νεαρή ηλικία, δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω περισσότερα. :congrats:

Για Detroit Metal City, δεν υπάρχει τίποτα άλλο αντίστοιχο σε anime. Αν πάντως είσαι ανοιχτός σε animation γενικά (και καλό είναι να είσαι), σου προτείνω το cartoon Metalocalypse, και το puppet animation Fur TV. :riiight:

Radagast και anime-dono, δεν ξέρατε κανένα από αυτά; :uhh:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1376 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 posts

Posted 04 December 2008 - 06:47

Για στυλ GTO δοκίμασε το prequel του, το Shonan Junai Gumi. Onizuka σε νεαρή ηλικία, δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω περισσότερα. :congrats:

Για Detroit Metal City, δεν υπάρχει τίποτα άλλο αντίστοιχο σε anime. Αν πάντως είσαι ανοιχτός σε animation γενικά (και καλό είναι να είσαι), σου προτείνω το cartoon Metalocalypse, και το puppet animation Fur TV. :riiight:

To Shonan Junai Gumi θεώρησα ότι θα το ξέρει :uhh: όσο για τα άλλα δυο :bahhh: " Anime Recommendations " είναι το thread και δεν σκέφτηκα για κάτι άλλο :nosey:

#1377 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 04 December 2008 - 07:02

Καλά το young gto το θεωρώ δεδομένο, λες και είναι κομμάτι του GTO ούτως ή άλλως.
Το metalocalypse το ξέρω αλλά δεν είναι anime οπότε το ξέχασα.
To Fur tv όμως πρώτη φορά το ακούω. (και btw δε βρίσκω πουθενά link για να το κατεβάσω με λίγο ψάξιμο που έκανα-μόνο 1 επεισόδιο με norwegian subs)
thanx πάντως.

Edited : Τα βρήκα σε streaming για αρχή. Και μετά σε rapidshare εδώ.

Edited by Radagast, 04 December 2008 - 07:11.

sigpic3736_12.gif

Spoiler:

#1378 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 04 December 2008 - 09:35

The Melancholy of Haruhi Suzumiya, Azumanga Daiou, School Rumble ,Clannad ,Kanon (2006) ... το Love Hina καλύτερα να διαβάσεις το manga και καλύτερο είναι και κυκλοφορεί στα Ελληνικά

@ GeRi το manga του GTO το έχεις υπόψη σου ? :P
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#1379 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 10 December 2008 - 11:45

Ρε μη βλέπετε GTO.Προωθεί την παιδοφιλία:hahaha:

Russia Calls GTO β€Paedophilia Propagandaβ€, Demands Ban | Sankaku Complex

Posted Image

#1380 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 12 December 2008 - 12:43

Ρε μη βλέπετε GTO.Προωθεί την παιδοφιλία:hahaha:

Russia Calls GTO �Paedophilia Propaganda�, Demands Ban | Sankaku Complex

ahahahaahaahhh ο onizuka εκτος από το ότι προωθεί παιδοφιλία είναι και ένας από τους κουκουλοφόρους, όπως ξέρει οποιος έχει δει την σειρά όλο διαλύει αυτοκίνητα.

Spoiler:

Anyways GTO την θεωρώ μια από τις καλύτερες κωμικές σειρές, με μονο school rumble και sayonara zetsubou sensei να είναι παρoμοiος καλά.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires