Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 17 November 2008 - 00:26

Posted 17 November 2008 - 19:15
Κατι Σαν Ga-Rei Zero, Hellsing, Naruto, Bleach, Devil May Cry, Ikkitousen, Hajime no Ippo.
Κατι σε τετοια φαση εχει?

Posted 18 November 2008 - 08:21
Δες D.Gray Man ή Fate-Stay Night.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 18 November 2008 - 09:13
Posted 18 November 2008 - 12:20
Aπ ότι κτλβα θες κατι δραματικο σε λιγο school υφος οπότε απ ότι μου χει πει ενας φιλος πιθανον να σου αρεσει το bokura ga ita.Βεβαια δε το χω δει οπότε αν θες τσέκαρε το πρώτα ή ρώτα και κανένα απ όσου το χυν δει(i hope there is a thread :S )
το εχω δει το bokura ga ita ειναι απιστευτο...βασικα εμενα μου αρεσε η φαση ημιγυμνου και του παρανομου στα ανιμε που ανεφερα (school days και kimi ga nozomu eien) γιαυτο θα ηθελα ενα τετοιο στυλακι...
Posted 18 November 2008 - 16:05
Posted 18 November 2008 - 16:28
γεια σας... ξερει κανεις να μου προτεινει κανα anime σε στυλ devil may cry & hellsing? δηλαδη να εχει εναν τυπα που να γα...μει και να δερνει και γενικα να ακολουθει αυτο το σκοτεινο στυλακι?> θα εκτιμουσα αν μπορουσατε να με βοηθησετε?
Μπορείς να δοκιμάσεις gungrave και berserk για male char και black lagoon και Mnemosyne για female char (σε vampire φάση υπάρχει και το Tsukihime αλλά δε το έχω δει ακόμη),
και απο ταινιες το vampire hunter d bloodlust. (αν δε τα έχεις ήδη δει)
Υπάρχει και το Strait jacket σε στυλ Devil may cry, αλλά είναι μόλις 3 ovas.
PS : Αν και προσωπικά θα σου πρότεινα να δεις και κάτι πιο σοβαρό με cool πρωταγωνιστή όπως το mononoke. (αν και μάλλον δε μοιάζει με αυτά που είπες)
Edited : Κι αν θες γενικά να δεις κάτι με στυλάτους χαρακτήρες, υπάρχουν και τα Cowboy Bebop και Darker than black, αν και προσωπικά το δεύτερο δε με ξετρέλανε κιόλας.
Edited by Radagast, 18 November 2008 - 17:20.
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 18 November 2008 - 16:42
και παλι σε ευχαριστω και θα τα ψαξω αυτα που μου προτεινες... domo arigato
Posted 18 November 2008 - 19:16
Αυτα τα εχω δει : / Και Mai Hime.
Ισως το gungrave να το δοκιμασω.
Αλλα το D.Gray Man ειδα το πρωτο επεισοδιο, και το μισησα, μοθ φανηκε παιδικο, κατι κοντα σε Card Captor Sakura.
Posted 18 November 2008 - 20:28

Απορρίπτονται

Claymore
Berserk
Devil may cry
Hellsing
και γενικά τα πολύ γνωστά μιας και τα εχω δει

Any help will be highly appreciated

Posted 18 November 2008 - 20:39
Λοιπόν μετά από μήνες που εχω να δω κάτι σοβαρό (μόνο commedy και ecchi έβλεπα
) θέλω να δω κάτι πολύ σοβαρό με σφαγές, τρελές μάχες, dark ατμόσφαιρα, βαρύ σενάριο. Ζητάω πολλά
? Αν ξέρετε κανένα please help:despair:
Απορρίπτονται
Claymore
Berserk
Devil may cry
Hellsing
GANTZ δες...
Posted 18 November 2008 - 22:19

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 18 November 2008 - 22:54
Λοιπόν μετά από μήνες που εχω να δω κάτι σοβαρό (μόνο commedy και ecchi έβλεπα
) θέλω να δω κάτι πολύ σοβαρό με σφαγές, τρελές μάχες, dark ατμόσφαιρα, βαρύ σενάριο. Ζητάω πολλά
? Αν ξέρετε κανένα please help:despair:
Απορρίπτονται
Claymore
Berserk
Devil may cry
Hellsing
Μπορείς να δοκιμάσεις και Speed grapher και Monster αν και μάλλον θα τα έχεις δει ήδη.
(Αν και το 2ο δεν έχει και τόσο σφαγές/τρελές μάχες, αλλά έχει ατμόσφαιρα, μυστήριο και βαρύ σενάριο.)
Πάντως για shigurui δίνω και γω + αν και μπορεί να πέσει κάπως "βαρύ/hardcore" σε μερικούς.
Άλλη καλή προσωπική επιλογή σε σοβαρό για dark ατμόσφαιρα και horror στοιχείο είναι τα 100stories (requiem from darkness) και τα Ayakashi Japanese Classic Horror, Mononoke.
Όλα αυτά με παρόμοιο ύφος είναι και με πνεύματα/Ιαπωνική Μυθολογία.
Edited : Τώρα που το θυμήθηκα υπάρχει και το Kemonozume αλλά και αυτό μπορεί να πέσει λίγο "βαρύ" στους περισσότερους.
Edited by Radagast, 19 November 2008 - 01:32.
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 18 November 2008 - 23:02

Posted 23 November 2008 - 12:49

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|