Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#781 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 16 June 2008 - 19:11

Μάλλον το Karas θα εννοεί που είναι αρκετά καλό αν ψάχνεις δράση και εντυπωσιακά γραφικά.

#782 KataraXAang

KataraXAang

Ohayou minna!!!

• Members
  • 6 posts

Posted 16 June 2008 - 19:58

thanks for the info!:gotit:
*anime and manga,my anti-drug,'cause when you are addicted to manga,you can't afford drugs!!!*
:OMG3:
-Avatar:the last airbender RULES!!!:wooi2:

#783 GaaRa0fTh3SanD

GaaRa0fTh3SanD

Starting...

• Members
  • 23 posts

Posted 17 June 2008 - 12:45

εχω φτασει σε ενα σημειο που μωλις τελειωσα το death note..και ψαχνω ανιμε σε φαση(naruto,bleach,d.gray-man) δηλαδη που να ειναι ενας(κυριως αγορι)π κλασσικα να τους δερνει ολους κ να εχει κ υπερφυσικες δυναμεις..:beaten:
καθε προταση δεχτη:emptyonexg1:

thnx προκαταβολικα...

#784 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 17 June 2008 - 12:47

One piece ίσως?

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#785 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 17 June 2008 - 13:00

Πες ότι σου λέμε. Μπορείς να το βρεις;

#786 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 17 June 2008 - 13:11

Δεν περνάς από εδώ καλύτερα;

Anime Recommendations

Εκεί θα δεις και προτάσεις και θα υποβάλεις την δική σου για να πάρεις απαντήσεις ( αν δεν γίνει merged εντομεταξύ).

Πάντως εφόσων βλέπεις Bleach και Naruto, το One piece μπορεί να γίνει το επόμενο κάψιμο της ζωής σου.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#787 GaaRa0fTh3SanD

GaaRa0fTh3SanD

Starting...

• Members
  • 23 posts

Posted 17 June 2008 - 14:10

Δεν περνάς από εδώ καλύτερα;

Anime Recommendations

Εκεί θα δεις και προτάσεις και θα υποβάλεις την δική σου για να πάρεις απαντήσεις ( αν δεν γίνει merged εντομεταξύ).

Πάντως εφόσων βλέπεις Bleach και Naruto, το One piece μπορεί να γίνει το επόμενο κάψιμο της ζωής σου.

χμμμ ειδα μερικα επεισοδεια απο one piece δν με εντυπωσιασε σαν χαρακτηρας ο λουφι μπορω να πω...

#788 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 17 June 2008 - 14:18

ρε παιδες κανα anime με character development κανα καλο...δλδ τι εννοω να τον δειχνει τον ηρωα μικρο και μετα να τον δειχνει μετα απο μερικα χρονια...(μην μου πειτε tenge topa το εχω δει)

#789 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 17 June 2008 - 14:23

χμμμ ειδα μερικα επεισοδεια απο one piece δν με εντυπωσιασε σαν χαρακτηρας ο λουφι μπορω να πω...

Σε εντυπωσιασε ο Naruto και οχι ο Luffy? Παραξενο μου φαινεται και ειμαι και Naruto fan. Ισως σε εντυπωσιασει αργοτερα, οπως και ο Roronoa Zoro.

Δες και Inuyasha, Dragonball Z, Rurouni Kenshin, Hellsing (βεβαια εχει και πιστολια) , Air Master (κοπελα πρωταγωνιστης αλλα σαν αγορι ειναι και ριχνει ξυλο) , και ισως και Tenjou Tenge και Trinity Blood.

Και να ξερεις για το μελλον οτι τετοιες ερωτησεις στο προαναφερθεν thread Anime Recommendations και οχι στο ADN.

ρε παιδες κανα anime με character development κανα καλο...δλδ τι εννοω να τον δειχνει τον ηρωα μικρο και μετα να τον δειχνει μετα απο μερικα χρονια...(μην μου πειτε tenge topa το εχω δει)

Code Geass που ειναι επισης mecha φαση, καθως και Full Metal Alchemist.

To Monster εχει ισως το καλυτερο character development σε ανιμε, αλλα δεν δειχνει τα παιδικα χρονια του πρωταγωνιστη (δειχνει απο δυο αλλους κυριους χαρακτηρες ομως, και ο τροπος που ξεδιπλωνεται ειναι αριστουργηματικος).

Edited by Kenny, 18 June 2008 - 13:21.
merged

Posted Image

#790 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 17 June 2008 - 16:10

Code Geass που ειναι επισης mecha φαση, καθως και Full Metal Alchemist.

To Monster εχει ισως το καλυτερο character development σε ανιμε, αλλα δεν δειχνει τα παιδικα χρονια του πρωταγωνιστη (δειχνει απο δυο αλλους κυριους χαρακτηρες ομως, και ο τροπος που ξεδιπλωνεται ειναι αριστουργηματικος).

ευχαριστω για την προσπαθεια αλλα τα εχω δει...

#791 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 17 June 2008 - 16:40

Berserk ίσως?Έχει καλό character development και εναι και Seinen!
Posted Image

#792 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 17 June 2008 - 20:33

δλδ τι εννοω να τον δειχνει τον ηρωα μικρο και μετα να τον δειχνει μετα απο μερικα χρονια...

Δες Major!Παρουσιάζει τον πρωταγωνιστή(από τους πιο φοβερούς σε anime) από τότε που είναι στο νηπιαγωγείο μέχρι και μόλις γίνει 18.Είναι τέσσερεις season,είναι ongoing αν και τα subs της τέταρτης season βγαίνουν απελπιστηκά αργά,είναι sports anime(baseball) και τα σπάει!Εναλλακτικά μπορείς να δεις και το Hikaru no Go που πάλι έχει αυτό το development που ψάχνεις.

Άλλα anime με character development:
Seirei no Moribito(fantasy)
Planetes(Sci-fi)
Ergo Proxy(Sci-fi,dystopian)

Και φυσικά τα Fullmetal Alchemist και Deathnote.
Για anime που εμβαθύνει στην ψυχολογία των χαρακτήρων μπορείς να δεις και το Neon Genesis Evangelion.

#793 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 18 June 2008 - 02:14

Χμχμχμ... το Noein εχει ωραια κολπακια σε character development...;)
Μετααα Gungrave ισως, απο shonen το Hunter x Hunter.
Και επισης απο πολυ κορυφαια πραγματα Paranoia Agent, Monster και Neon Genesis Evangelion, που ειναι πια αρχετυπικο ch. dev. που βρισκεται σε εντελως διαφορετικα επιπεδα...

Posted Image

#794 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 21 June 2008 - 23:38

All right.
Θέλω κάτι σε στυλ Eureka Seven, όπως Tengen Toppa Gurren Lagann ξέρω 'γω. Δηλαδή όχι απλώς απόλυτα σχετικό, ούτε απαραίτητα με mecha, αλλά σε παρόμοιο στυλ όσον αφορά τους χαρακτήρες. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι παρόμοιο. :nanana:

Υ.Γ.: Επειδή είδα από πάνω που λέτε για Noein, Noein έχω δει και μου άρεσε. Κάτι τέτοιο καλό θα ήταν. :

Edit: Όσο είναι δυνατόν, να μην είναι με πολύ μεγάλους χαρακτήρες τα Anime. :P

oR4yYRl.gif

#795 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 22 June 2008 - 00:19

Air Gear, I guess. ^^

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires