Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 16 June 2008 - 19:11
Posted 16 June 2008 - 19:58

-Avatar:the last airbender RULES!!!

Posted 17 June 2008 - 12:45

καθε προταση δεχτη

thnx προκαταβολικα...
Posted 17 June 2008 - 12:47
Posted 17 June 2008 - 13:00
Posted 17 June 2008 - 13:11
Anime Recommendations
Εκεί θα δεις και προτάσεις και θα υποβάλεις την δική σου για να πάρεις απαντήσεις ( αν δεν γίνει merged εντομεταξύ).
Πάντως εφόσων βλέπεις Bleach και Naruto, το One piece μπορεί να γίνει το επόμενο κάψιμο της ζωής σου.
Posted 17 June 2008 - 14:10
χμμμ ειδα μερικα επεισοδεια απο one piece δν με εντυπωσιασε σαν χαρακτηρας ο λουφι μπορω να πω...Δεν περνάς από εδώ καλύτερα;
Anime Recommendations
Εκεί θα δεις και προτάσεις και θα υποβάλεις την δική σου για να πάρεις απαντήσεις ( αν δεν γίνει merged εντομεταξύ).
Πάντως εφόσων βλέπεις Bleach και Naruto, το One piece μπορεί να γίνει το επόμενο κάψιμο της ζωής σου.
Posted 17 June 2008 - 14:18
Posted 17 June 2008 - 14:23
Σε εντυπωσιασε ο Naruto και οχι ο Luffy? Παραξενο μου φαινεται και ειμαι και Naruto fan. Ισως σε εντυπωσιασει αργοτερα, οπως και ο Roronoa Zoro.χμμμ ειδα μερικα επεισοδεια απο one piece δν με εντυπωσιασε σαν χαρακτηρας ο λουφι μπορω να πω...
Δες και Inuyasha, Dragonball Z, Rurouni Kenshin, Hellsing (βεβαια εχει και πιστολια) , Air Master (κοπελα πρωταγωνιστης αλλα σαν αγορι ειναι και ριχνει ξυλο) , και ισως και Tenjou Tenge και Trinity Blood.
Και να ξερεις για το μελλον οτι τετοιες ερωτησεις στο προαναφερθεν thread Anime Recommendations και οχι στο ADN.
Code Geass που ειναι επισης mecha φαση, καθως και Full Metal Alchemist.ρε παιδες κανα anime με character development κανα καλο...δλδ τι εννοω να τον δειχνει τον ηρωα μικρο και μετα να τον δειχνει μετα απο μερικα χρονια...(μην μου πειτε tenge topa το εχω δει)
To Monster εχει ισως το καλυτερο character development σε ανιμε, αλλα δεν δειχνει τα παιδικα χρονια του πρωταγωνιστη (δειχνει απο δυο αλλους κυριους χαρακτηρες ομως, και ο τροπος που ξεδιπλωνεται ειναι αριστουργηματικος).
Edited by Kenny, 18 June 2008 - 13:21.
merged

Posted 17 June 2008 - 16:10
Code Geass που ειναι επισης mecha φαση, καθως και Full Metal Alchemist.
To Monster εχει ισως το καλυτερο character development σε ανιμε, αλλα δεν δειχνει τα παιδικα χρονια του πρωταγωνιστη (δειχνει απο δυο αλλους κυριους χαρακτηρες ομως, και ο τροπος που ξεδιπλωνεται ειναι αριστουργηματικος).
ευχαριστω για την προσπαθεια αλλα τα εχω δει...
Posted 17 June 2008 - 20:33
Δες Major!Παρουσιάζει τον πρωταγωνιστή(από τους πιο φοβερούς σε anime) από τότε που είναι στο νηπιαγωγείο μέχρι και μόλις γίνει 18.Είναι τέσσερεις season,είναι ongoing αν και τα subs της τέταρτης season βγαίνουν απελπιστηκά αργά,είναι sports anime(baseball) και τα σπάει!Εναλλακτικά μπορείς να δεις και το Hikaru no Go που πάλι έχει αυτό το development που ψάχνεις.δλδ τι εννοω να τον δειχνει τον ηρωα μικρο και μετα να τον δειχνει μετα απο μερικα χρονια...
Άλλα anime με character development:
Seirei no Moribito(fantasy)
Planetes(Sci-fi)
Ergo Proxy(Sci-fi,dystopian)
Και φυσικά τα Fullmetal Alchemist και Deathnote.
Για anime που εμβαθύνει στην ψυχολογία των χαρακτήρων μπορείς να δεις και το Neon Genesis Evangelion.
Posted 18 June 2008 - 02:14
Χμχμχμ... το Noein εχει ωραια κολπακια σε character development...ρε παιδες κανα anime με character development κανα καλο...δλδ τι εννοω να τον δειχνει τον ηρωα μικρο και μετα να τον δειχνει μετα απο μερικα χρονια...(μην μου πειτε tenge topa το εχω δει)

Μετααα Gungrave ισως, απο shonen το Hunter x Hunter.
Και επισης απο πολυ κορυφαια πραγματα Paranoia Agent, Monster και Neon Genesis Evangelion, που ειναι πια αρχετυπικο ch. dev. που βρισκεται σε εντελως διαφορετικα επιπεδα...
Posted 21 June 2008 - 23:38
Θέλω κάτι σε στυλ Eureka Seven, όπως Tengen Toppa Gurren Lagann ξέρω 'γω. Δηλαδή όχι απλώς απόλυτα σχετικό, ούτε απαραίτητα με mecha, αλλά σε παρόμοιο στυλ όσον αφορά τους χαρακτήρες. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι παρόμοιο.

Υ.Γ.: Επειδή είδα από πάνω που λέτε για Noein, Noein έχω δει και μου άρεσε. Κάτι τέτοιο καλό θα ήταν.

Edit: Όσο είναι δυνατόν, να μην είναι με πολύ μεγάλους χαρακτήρες τα Anime.

Posted 22 June 2008 - 00:19
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|