Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 14 June 2008 - 19:36
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 14 June 2008 - 20:37
Μετά από ένα χρόνο και κάτι μήνες που βλέπω One Piece, αποφάσισα να δω και κάποιο άλλο anime. Έτσι, βρήκα το Full Metal Alchemist. Είδα κάποια επεισόδια, μου ψιλοάρεσε, αλλά σύντομα συνειδητοποίησα ότι προτιμούσα να βλέπω παλαιότερα επεισόδια One Piece παρά αυτό. Τότε, το άφησα. Μετά, μου σύστησαν το Code Geass, το οποίο δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν είχε καθόλου χιούμορ και βαρέθηκα να βλέπω συνεχώς μηχανές και ρομπότ. Τρίτη προσπάθεια, Soul Eater. Αυτό ομολογώ το βρήκα λίγο πιο συμπαθητικό από τα άλλα, όμως δεν μου άρεσε το γεγονός ότι ήταν πολύ εξωπραγματικό! Απελπισμένος, αποφάσισα να ζητήσω την βοήθειά σας, γιατί ή το μόνο anime που μου αρέσει είναι τo One Piece ή ακόμα δεν έχω βρει το κατάλληλο.
Συνοψίζοντας, ψάχνω για ένα anime, με χιούμορ, δράση, ξύλο και μέσα στα όρια της πραγματικότητας. Αν μοιάζει με το One Piece, ακόμη καλύτερα!
Ευχαριστώ!

Posted 14 June 2008 - 20:45
Γεια σας!
Μετά από ένα χρόνο και κάτι μήνες που βλέπω One Piece, αποφάσισα να δω και κάποιο άλλο anime. Έτσι, βρήκα το Full Metal Alchemist. Είδα κάποια επεισόδια, μου ψιλοάρεσε, αλλά σύντομα συνειδητοποίησα ότι προτιμούσα να βλέπω παλαιότερα επεισόδια One Piece παρά αυτό. Τότε, το άφησα. Μετά, μου σύστησαν το Code Geass, το οποίο δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν είχε καθόλου χιούμορ και βαρέθηκα να βλέπω συνεχώς μηχανές και ρομπότ. Τρίτη προσπάθεια, Soul Eater. Αυτό ομολογώ το βρήκα λίγο πιο συμπαθητικό από τα άλλα, όμως δεν μου άρεσε το γεγονός ότι ήταν πολύ εξωπραγματικό! Απελπισμένος, αποφάσισα να ζητήσω την βοήθειά σας, γιατί ή το μόνο anime που μου αρέσει είναι τo One Piece ή ακόμα δεν έχω βρει το κατάλληλο.
Συνοψίζοντας, ψάχνω για ένα anime, με χιούμορ, δράση, ξύλο και μέσα στα όρια της πραγματικότητας. Αν μοιάζει με το One Piece, ακόμη καλύτερα!
Ευχαριστώ!
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4575 δωσε αλλη μια ευκαιρια στα ρομποτακια

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4747 υπομονη 20 επεισοδια μετα θα καταλαβεις γιατι το προτεινω παντου

Μετα σου προτεινω και αυτα αλλα δεν εχουνε καθολου ξυλο να το ξερεις
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4563 αυτο ουτε χιουμορ

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=2165 οσο γελιο δεν εχει το αποπανω το εχει αυτο

Αφηνω τα seinen να τα προτείνουν οι ειδικοι

Posted 14 June 2008 - 21:01
Πάντως το FMA το ψιλοθάψανε όλοι, δεν είναι τόσο κακό και μετά την μέση γίνεται πάρα πολύ καλό, αλλά ναι έχει ελλείψεις σαν anime, και πολύ παιδάκια ρε γμτ...
Wtb more elderly characters... Και γενικά το πρώτο μισό της σειράς υστερεί πολύ σε pace, σε χαρακτήρες αλλά και σε ενδιαφέρον, Πολύ χαρουμενιά...
Όλα τα παραπάνω τα προτείνω ούτως ή άλλως σε όλους οπότε...one more..
Edited by Radagast, 14 June 2008 - 21:53.
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 15 June 2008 - 01:38
Γεια σας!
Ευχαριστώ!
Θες shounen, που να μοιαζει και στο Οne Pιece κιολας, και να ειναι και μεσα στα ορια τις πραγματηκοτητα?
WTF?

Kαι πριν αποφασισεις να κρινεις ενα ανιμε, δες καποιο αριθμο επεισοδειων και μετα κρινε, γιατι τα πιο πολλα δεν αρχιζοθν και τοσο καλα (αθτα ποθ εχω δει εγω τουλαχιστον
Αντε να προτεινω και γω καποια
1)Naruto
2)Death Note
3)Rurouni Kenshin
4)Tengen Toppa Gurren Lagann
Edited by Ephialtes, 15 June 2008 - 01:50.
Posted 15 June 2008 - 03:02
Ακουγεσαι να θες σοβαρο, οποτε δοκιμασε Kare Kano και Bokura ga ita, ισως και Honey&Clover.
ρε φιλε σε ευχαριστω πολυ τι γαματο που ηταν το bokura ga ita...
Posted 15 June 2008 - 03:55
Το ''master keaton'' καλο εναι ?
αυτο το ανιμε , πως σας φαινεται ? αξιζει ?

Posted 15 June 2008 - 08:57
Εντάξει, δεν λέω ότι είναι εντελώς ρεαλιστικό, αλλά δεν ξεφεύγει τελείως από την πραγματικότητα.Συγγνώμη αλλά εμένα μου γεννήθηκε μία απορία. Σε ποιό σημείο ακριβώς του One Piece βρίσκεται ο ρεαλισμός???
Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. Θα αρχίσω να βλέπω αμέσως!

Posted 15 June 2008 - 09:25
αυτο το ανιμε , πως σας φαινεται ? αξιζει ?Το ''master keaton'' καλο εναι ?
Spoiler:
Ο keaton αξιζει τον κοπο.
Σου λεω μονο οτι βασιζεται σε μανγκα του Naoki Urasawa, που εχει γραψει και το Monster.

Posted 15 June 2008 - 14:39
Αν και δεν το εχω δει, εχω ακουσει τα καλυτερα για το History's Strongest Disciple Kenichi. Και επαναπροτεινω το Rurouni Kenshin.Συνοψίζοντας, ψάχνω για ένα anime, με χιούμορ, δράση, ξύλο και μέσα στα όρια της πραγματικότητας.
Παντως συμφωνα με την περιγραφη σου επρεπε να σου αρεσει το Full Metal Alchemist, που γινεται θεικο καπου μετα το επεισοδιο 21.
Χαιρομαι που σου αρεσε, ειναι απο τα πολυ καλα romanceρε φιλε σε ευχαριστω πολυ τι γαματο που ηταν το bokura ga ita...

Posted 15 June 2008 - 14:42
Ευχαριστώ!
Καλό το Kenshin, αλλά (ξαναλέω) αυτά που αναφέρεις είναι ο ορισμός του Hajime No Ippo.
Posted 15 June 2008 - 16:43

οχι ακομα γιατι κατεβαινουν...αλλα θα τα δω σιγουρα...
Posted 16 June 2008 - 02:54
Καλό το Kenshin, αλλά (ξαναλέω) αυτά που αναφέρεις είναι ο ορισμός του Hajime No Ippo.
Συμφωνω και επαυξανω.
Κατα τη γνωμη μου το καλυτερο shounen μαζι με το one piece
Ισως και καλυτερο του one piece σε ορισμενα σημεια και αυτο που μπορω να σου εγγυηθω ειναι οτι δεν θα βαρεθεις ουτε ενα λεπτο!!!!
Βαζω το χερι μου στη φωτια και στο συστηνω ανεπιφυλακτα.

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|