Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#766 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 16 June 2008 - 04:41

να προτεινω και εγω ενα κλασικοτατο με ''μποξ'' μιας και αναφερθηκε ενα .
Το'' Ashita No Joe '' ,απλα αριστουργημα.

Edited by laraska1, 16 June 2008 - 04:47.

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#767 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 posts

Posted 16 June 2008 - 11:46

Λοιπον παιδια θελω βοηθεια.
Θελω να να βρω ενα ανιμε που θα με αφησει κοκκαλο!
Εχω δει με χρονολογικη σειρα:
-Dragoball (αν και δεν πιανεται γιατι ολοι λιγο πολυ εχουν δει)
-One Piece (μεχρι 357)
-Death Note
-Bleach (το εχω παρατησει στο bount arc, γ**ω τα fillers:madtodeath:)
-Hajime no Ippo (μαζι με το One Piece τα αγαπημενα μου)
-Gungrave
-Black Lagoon

Θελω να με βοηθησετε να βρω ενα ανιμε κατα προτιμηση shounen το οποιο ομως να μην εχει παιδακια οπως το Naruto και κριτσακια για προταγωνιστες (δεν μπορω να βλεπω κοριτσακια να το παιζουν terminator).

Y.Γ. Απ'ότι το FMA δεν λεει και τοσο........

#768 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 16 June 2008 - 11:53

Δοκιμασε και το Tenjou Tenge. Κατα τ'αλλα δεν εχεις δει κανενα ανιμε με samurai απ'οτι βλεπω, οποτε ριξε μια ματια σε καποιο απο Saumrai 7, Rurouni Kenshin, Shura no Toki ή ακομα και Samurai Champloo αν θες μεγαλες ποσοτητες καφρικου χιουμορ.

Μεχρι ποσο ειδες και το λες; Γενικα θεωρειται απο τα καλυτερα ανιμε ever (Anime Reactor Awards 2004 : Best Anime of the year, Best Story, Best Male Character, Best Fantasy anime).
Posted Image

#769 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 16 June 2008 - 12:16

ρε παιδες τι inukami τι ειδος ειναι???φαντασια???ρομαντζο???

#770 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 posts

Posted 16 June 2008 - 12:18

Μεχρι ποσο ειδες και το λες; Γενικα θεωρειται απο τα καλυτερα ανιμε ever (Anime Reactor Awards 2004 : Best Anime of the year, Best Story, Best Male Character, Best Fantasy anime).

Δεν το εχω δει και δεν μπορω να το κρινω αλλα απ'οτι καταλαβα με λιγο ψαξιμο στο φορουμ δεν αξιζει τον κοπο...........
Λιγους βρηκα που να το ειδαν και να εντυπωσιαστικαν.

#771 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 16 June 2008 - 12:22

ρε παιδες τι inukami τι ειδος ειναι???φαντασια???ρομαντζο???

Πιο πολυ comedy θα το ελεγα, αλλα γενικα δυσκολα να το καταταξεις καπου, ειναι πολυ ιδιαιτερη σειρα (και το χιουμορ της ακομα πιο ιδιαιτερο). Δες το πρωτο επεισοδιο και θα καταλαβεις ηδη τι παιζει.

Δεν το εχω δει και δεν μπορω να το κρινω αλλα απ'οτι καταλαβα με λιγο ψαξιμο στο φορουμ δεν αξιζει τον κοπο...........
Λιγους βρηκα που να το ειδαν και να εντυπωσιαστικαν.

Σορυ που το λεω αλλα μαλλον δεν εψαξες αρκετα. Σε αυτο το thread σιγουρα μαζευτηκαν αρκετοι εναντιοι του τελευταια, αλλα και στο thread του FMA και γενικα οσα ατομα μιλαω (και εγω) το εκθειαζουν. Μην επηρεαζεσαι και δωσε του μια τιμια ευκαιρια - αν και ομολογουμενως το ζουμι του αργει αρκετα επεισοδια, οταν ξεκιναει δε σταματαει.
Posted Image

#772 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 posts

Posted 16 June 2008 - 12:29

Σορυ που το λεω αλλα μαλλον δεν εψαξες αρκετα. Σε αυτο το thread σιγουρα μαζευτηκαν αρκετοι εναντιοι του τελευταια, αλλα και στο thread του FMA και γενικα οσα ατομα μιλαω (και εγω) το εκθειαζουν. Μην επηρεαζεσαι και δωσε του μια τιμια ευκαιρια - αν και ομολογουμενως το ζουμι του αργει αρκετα επεισοδια, οταν ξεκιναει δε σταματαει.

Ρε φιλε μπορει να εχεις δικιο.
Θα το ψαξω καλυτερα.
Ευχαριστω.

#773 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 posts

Posted 16 June 2008 - 14:26

Ρε παιδια έχετε να μου προτείνετε κανα anime που να κινείται στα πλαίσια του Beck???
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#774 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 16 June 2008 - 15:31

Λοιπον παιδια θελω βοηθεια.
Θελω να να βρω ενα ανιμε που θα με αφησει κοκκαλο!
Εχω δει με χρονολογικη σειρα:
-Dragoball (αν και δεν πιανεται γιατι ολοι λιγο πολυ εχουν δει)
-One Piece (μεχρι 357)
-Death Note
-Bleach (το εχω παρατησει στο bount arc, γ**ω τα fillers:madtodeath:)
-Hajime no Ippo (μαζι με το One Piece τα αγαπημενα μου)
-Gungrave
-Black Lagoon

Θελω να με βοηθησετε να βρω ενα ανιμε κατα προτιμηση shounen το οποιο ομως να μην εχει παιδακια οπως το Naruto και κριτσακια για προταγωνιστες (δεν μπορω να βλεπω κοριτσακια να το παιζουν terminator).

Hunter X Hunter , εγω μολις το τελειωσα .
πολυ καλο .
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#775 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 16 June 2008 - 15:56

Όντως πολύ καλό αλλά οι δύο main είναι παιδιά(although Killua rulez!!!!)

Εγώ έχω να πω για τα:
-Blood+
-Claymore(αν και τελειώνει το anime πολύ απότομα)
-Darker than Black
-Fate Stay Night

Posted Image

#776 KataraXAang

KataraXAang

Ohayou minna!!!

• Members
  • 6 posts

Posted 16 June 2008 - 16:59

guys,παρακαλω πολυ προτεινετε μου κανα καλο anime να αρχισω!!!πρεπει κατι να με πειραξε:emptyonexg1:...αφοτου τελειωσα το Avatar:the last airbender(με το οποιο κολλησα σαν τρελη)αρχισα να γυροφερνω σε site μπας και ξεθαψω κατι να δω..ειδα πολλα 1α επεισοδια απο πολλα anime,οπως Naruto,Bleach,One Piece,The Melancholy of Haruhi Suzumiya κ.α*που δεν θυμαμαι*,αλλα τπτ δεν με ενθουσιασε...χρειαζομαι βοηθεια και συντομα!!!!:uhh:
*anime and manga,my anti-drug,'cause when you are addicted to manga,you can't afford drugs!!!*
:OMG3:
-Avatar:the last airbender RULES!!!:wooi2:

#777 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 16 June 2008 - 17:17

guys,παρακαλω πολυ προτεινετε μου κανα καλο anime να αρχισω!!!πρεπει κατι να με πειραξε:emptyonexg1:...αφοτου τελειωσα το Avatar:the last airbender(με το οποιο κολλησα σαν τρελη)αρχισα να γυροφερνω σε site μπας και ξεθαψω κατι να δω..ειδα πολλα 1α επεισοδια απο πολλα anime,οπως Naruto,Bleach,One Piece,The Melancholy of Haruhi Suzumiya κ.α*που δεν θυμαμαι*,αλλα τπτ δεν με ενθουσιασε...χρειαζομαι βοηθεια και συντομα!!!!:uhh:

Αυτες οι ερωτησεις πανε στο Anime Recommendations

Τα περισσοτερα ανιμε δεν ξεκινανε δυναμικα αλλα γινονται καλυτερα οσο προχωρανε τα επεισοδια, οποτε πρεπει να κανεις λιγο περισσοτερη υπομονη αν θες να βρεις κατι καλο (κοινως να μην τα παρατας απο το πρωτο επεισοδιο, ειδικα στο Haruhi Suzumiya).

Κατα τ'αλλα πες μας και τι ανιμε σου αρεσει να βλεπεις αν θες να σου προτεινουμε κατι καλο. Αυτο που ανεφερες δεν ειναι ανιμε αρα δεν το ξερω, αλλα αν κρινω απο το ονομα του, δοκιμασε το Last Exile που εχει σχεση με αεροπλοια.
Posted Image

#778 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 16 June 2008 - 17:19

death note, karkas, ergo proxy, school rumble, trinity blood, claymore, blood+.....

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#779 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 16 June 2008 - 17:22

Ρε φιλε μπορει να εχεις δικιο.
Θα το ψαξω καλυτερα.
Ευχαριστω.

Περί ορέξεως το FMA. Είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που μέχρι τη μέση βαρούσαν ενέσεις με τη σειρά αν και ομολογουμένως στο τέλος έστρωσε αρκετά, αλλά με τίποτα δεν δικαιολογώ τα άπειρα βραβεία που έχει πάρει. Γενικά επειδή υπάρχουν πολλές διάφορες απόψεις, δες και κρίνε μόνος σου.

E5VV38U.jpg

#780 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 16 June 2008 - 19:10

death note, karkas, ergo proxy, school rumble, trinity blood, claymore, blood+.....

Υπαρχει ανιμε Karkas?

Posted ImagePosted Image

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires