Το'' Ashita No Joe '' ,απλα αριστουργημα.
Edited by laraska1, 16 June 2008 - 04:47.
Posted 16 June 2008 - 04:41
Edited by laraska1, 16 June 2008 - 04:47.
Posted 16 June 2008 - 11:46
Posted 16 June 2008 - 11:53
Μεχρι ποσο ειδες και το λες; Γενικα θεωρειται απο τα καλυτερα ανιμε ever (Anime Reactor Awards 2004 : Best Anime of the year, Best Story, Best Male Character, Best Fantasy anime).Y.Γ. Απ'ότι το FMA δεν λεει και τοσο........
Posted 16 June 2008 - 12:16
Posted 16 June 2008 - 12:18
Μεχρι ποσο ειδες και το λες; Γενικα θεωρειται απο τα καλυτερα ανιμε ever (Anime Reactor Awards 2004 : Best Anime of the year, Best Story, Best Male Character, Best Fantasy anime).
Posted 16 June 2008 - 12:22
Πιο πολυ comedy θα το ελεγα, αλλα γενικα δυσκολα να το καταταξεις καπου, ειναι πολυ ιδιαιτερη σειρα (και το χιουμορ της ακομα πιο ιδιαιτερο). Δες το πρωτο επεισοδιο και θα καταλαβεις ηδη τι παιζει.ρε παιδες τι inukami τι ειδος ειναι???φαντασια???ρομαντζο???
Σορυ που το λεω αλλα μαλλον δεν εψαξες αρκετα. Σε αυτο το thread σιγουρα μαζευτηκαν αρκετοι εναντιοι του τελευταια, αλλα και στο thread του FMA και γενικα οσα ατομα μιλαω (και εγω) το εκθειαζουν. Μην επηρεαζεσαι και δωσε του μια τιμια ευκαιρια - αν και ομολογουμενως το ζουμι του αργει αρκετα επεισοδια, οταν ξεκιναει δε σταματαει.Δεν το εχω δει και δεν μπορω να το κρινω αλλα απ'οτι καταλαβα με λιγο ψαξιμο στο φορουμ δεν αξιζει τον κοπο...........
Λιγους βρηκα που να το ειδαν και να εντυπωσιαστικαν.
Posted 16 June 2008 - 12:29
Σορυ που το λεω αλλα μαλλον δεν εψαξες αρκετα. Σε αυτο το thread σιγουρα μαζευτηκαν αρκετοι εναντιοι του τελευταια, αλλα και στο thread του FMA και γενικα οσα ατομα μιλαω (και εγω) το εκθειαζουν. Μην επηρεαζεσαι και δωσε του μια τιμια ευκαιρια - αν και ομολογουμενως το ζουμι του αργει αρκετα επεισοδια, οταν ξεκιναει δε σταματαει.
Posted 16 June 2008 - 14:26
Posted 16 June 2008 - 15:31
Λοιπον παιδια θελω βοηθεια.
Θελω να να βρω ενα ανιμε που θα με αφησει κοκκαλο!
Εχω δει με χρονολογικη σειρα:
-Dragoball (αν και δεν πιανεται γιατι ολοι λιγο πολυ εχουν δει)
-One Piece (μεχρι 357)
-Death Note
-Bleach (το εχω παρατησει στο bount arc, γ**ω τα fillers:madtodeath:)
-Hajime no Ippo (μαζι με το One Piece τα αγαπημενα μου)
-Gungrave
-Black Lagoon
Θελω να με βοηθησετε να βρω ενα ανιμε κατα προτιμηση shounen το οποιο ομως να μην εχει παιδακια οπως το Naruto και κριτσακια για προταγωνιστες (δεν μπορω να βλεπω κοριτσακια να το παιζουν terminator).
Y.Γ. Απ'ότι το FMA δεν λεει και τοσο........
Posted 16 June 2008 - 16:59
Posted 16 June 2008 - 17:17
Αυτες οι ερωτησεις πανε στο Anime Recommendationsguys,παρακαλω πολυ προτεινετε μου κανα καλο anime να αρχισω!!!πρεπει κατι να με πειραξε
...αφοτου τελειωσα το Avatar:the last airbender(με το οποιο κολλησα σαν τρελη)αρχισα να γυροφερνω σε site μπας και ξεθαψω κατι να δω..ειδα πολλα 1α επεισοδια απο πολλα anime,οπως Naruto,Bleach,One Piece,The Melancholy of Haruhi Suzumiya κ.α*που δεν θυμαμαι*,αλλα τπτ δεν με ενθουσιασε...χρειαζομαι βοηθεια και συντομα!!!!
Posted 16 June 2008 - 17:19
Posted 16 June 2008 - 17:22
Ρε φιλε μπορει να εχεις δικιο.
Θα το ψαξω καλυτερα.
Ευχαριστω.
Posted 16 June 2008 - 19:10
death note, karkas, ergo proxy, school rumble, trinity blood, claymore, blood+.....
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|