Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#796 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 22 June 2008 - 00:22

Είχα διαβάσει μερικά volumes του Manga, δεν έχει και τόσο καλό character developing... :P
Βασικά ήταν απλώς action δίχως μπόλικη ουσία...
Damn, I'm pretty sure there's nothing like Eureka Seven... :(

oR4yYRl.gif

#797 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 22 June 2008 - 08:25

Votoms . Παλαιό αλλά καλό .

Α ελπίζω να έχεις δει kai τo Tekkaman Blade

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#798 xANTONISx

xANTONISx

Περπάτησα πάρα πολύ ...

• Members
  • 202 posts

Posted 24 June 2008 - 13:21

Το monster θα πρεπει να το δει ο καθένας .... πολύ καλό !
Δεν ξέρω τι ακριβώς είδος είναι :P αλλά είναι καταπληκτικό και με τέλεια πλοκή :bike:.

Posted Image

Έχουμε και Identi.ca
ΗΙΜΥΜ S3EP5

#799 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 24 June 2008 - 18:48

Για προτεινεται μου ενα καλο dementia:orly:Δεν εχω δει κατι απο το συγκεκριμενο ειδος και θα ηθελα να το εγκαινιασω με κατι καλο:drink:

#800 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 24 June 2008 - 19:03

Kemonozume
ειναι απο τον δημιουργο του Kaiba που φετος σκιζει

edit: υπαρχει thread για τα dementia ριξε μια ματια
http://www.anime.gr/forums/anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/4108-dementia.html

#801 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 24 June 2008 - 23:08

ζητειται επειγοντως romance(καλο) εχω δει πολλα γιαυτο λεγεται εσεις και θα σας λεω αμα τα εχω δει...

#802 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 24 June 2008 - 23:24

Koi Kaze.

#803 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1,117 posts

Posted 24 June 2008 - 23:27

Air Gear, I guess. ^^

ουτε στον εαυτο μου δεν θα το προτεινα το air gearu :P

#804 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 24 June 2008 - 23:32

ζητειται επειγοντως romance(καλο) εχω δει πολλα γιαυτο λεγεται εσεις και θα σας λεω αμα τα εχω δει...

Και λεω κι εγω που χαθηκε αυτος, ακομα να ζητησει νεα romance? :P Με τα Καρε Κανο, Honey&Clover ολα οκ;

Για να δουμε τι αλλο θα βρουμε... Boys Be , Suzuka , Video Girl Ai, ισως και Ah! My Goddess που ειναι κυριως fantasy/comedy αλλα ειναι ιδιαιτερα ζεστο το romance κομματι του. Κατα τ'αλλα, καλα λογια εχω ακουσει για το To Heart αλλα δεν ξερω λεπτομερειες.

Αν θες να το παμε μακρυα, ο αγαπημενος μου ρομαντισμος ολων των εποχων ειναι στην action σειρα D.N.Angel.
Posted Image

#805 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 24 June 2008 - 23:40

Και λεω κι εγω που χαθηκε αυτος, ακομα να ζητησει νεα romance? :P Με τα Καρε Κανο, Honey&Clover ολα οκ;

Για να δουμε τι αλλο θα βρουμε... Boys Be , Suzuka , Video Girl Ai, ισως και Ah! My Goddess που ειναι κυριως fantasy/comedy αλλα ειναι ιδιαιτερα ζεστο το romance κομματι του. Κατα τ'αλλα, καλα λογια εχω ακουσει για το To Heart αλλα δεν ξερω λεπτομερειες.

Αν θες να το παμε μακρυα, ο αγαπημενος μου ρομαντισμος ολων των εποχων ειναι στην action σειρα D.N.Angel.

ευχαριστω ρε να εισαι καλα...σου εχω απαντησει στο currently watching anime για το true tears και πες μου αν ειχα δικιο...με τα αλλα 2 ολλα οκ...

#806 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 24 June 2008 - 23:51

ευχαριστω ρε να εισαι καλα...σου εχω απαντησει στο currently watching anime για το true tears και πες μου αν ειχα δικιο...με τα αλλα 2 ολλα οκ...

Ωραιος, παω να το δω. Btw κανε και κανενα postακι στα αντιστοιχα θεματα, ειδικα για το Kare Kano θελω να ακουσω τη γνωμη σου :)

Α και να μην ξεχασω, αν θελεις να δεις κατι :orly:διαφορετικο:orly: στα romance σου, δοκιμασε και Kasimasι ή Strawberry Panic.
Posted Image

#807 helloow

helloow

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 26 June 2008 - 10:54

Loipon exo dei olla ta naruto kai ta shipudden kai apla tora sintiroume evdomadiaia me to na katevazo apo to internet..

ta idio isxi kai gia to bleach...

kai psaxno ena neo anime to opoio na einai sto idio epipedo me ta alla dyo..

dld entiposiakes maxes..oreo story..kai xaraktires pou na denoun armonika.

#808 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 26 June 2008 - 11:23

Loipon exo dei olla ta naruto kai ta shipudden kai apla tora sintiroume evdomadiaia me to na katevazo apo to internet..

ta idio isxi kai gia to bleach...

kai psaxno ena neo anime to opoio na einai sto idio epipedo me ta alla dyo..

dld entiposiakes maxes..oreo story..kai xaraktires pou na denoun armonika.

Νani?Και έχεις δει τα 2 μεγάλα shonen και δεν έχεις δει one piece?
Βουρ για one piece λοιπόν!
Επίσης αν (κάκως) δεν μπορέσεις να το δεις για κάποιους(ανεξήγητους) λόγους τότε υπάρχει και η επιλογή του Ηitman Reborn!
Posted Image

#809 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 26 June 2008 - 16:36

Έχε στα υπόψην σου και το Soul Eater http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5610.
Αν θες κάτι άλλο σε shonen ο lordofblues έχει μία πολύ καλή λίστα μερικές σελίδες πιο πριν.

#810 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 29 June 2008 - 21:16

Θέλω να μου προτείνετε ένα ΚΑΚΟ ανιμε . Οταν λέω κακό εννοώ άθλια σκηνοθεσία ,άθλια ανάπτυξη χαρακτήρων ,άθλιο CGI κλπ.
Φανταστείτε κάτι σαν anime που σκηνοθετεί ο Uwe Boll .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires