Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#1996 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 07 May 2009 - 17:10

καλτ plz:nanana:δε βρισκω τιποτα
το πηγα λιγο σε cyberpunk αλλα τελικα ειναι λιγο βαρια για μενα

Spoiler:

Spoiler:

ζηταω πολλα;:hahaha:

Δεν ξέρω πόσο πέφτω μέσα (γιατί ζήτησες διάφορα genres ταυτόχρονα) αλλά δοκίμασε διάφορα απ'τα εξής αν δεν τα έχεις δει:
Spoiler:

Sci-fi
= Crest-Banner of the stars, Planetes, Terra E.., Kaiba, Dennou Coil, GitS Sac & Movies.

mystery/thriller/drama = Black Jack (1996), Kaiji, mononoke, Gankutsuou, Paprika, Millennium Actress, Jin-Roh
100stories (ίσως λίγο fantasy/horror όμως για το γούστο σου τα 100stories και Mononoke).

Mushishi (αυτό για το mystery-drama δες το)
Vampire hunter d bloodlust (έχει action/horror/fantasy αλλά και πολύ mystery/ατμόσφαιρα οπότε try it).

Σαν flcl δες dead leaves.

Από καινούρια δοκίμασε casshern sins και time of eve.

Από comedy/parody ας σε βοηθήσει κάποιος άλλος. :)
Αυτά για αρχή. :tensai:

Edited: Πρόσθεσα κάποια και σε psycho/mystery θυμήθηκα και το key the metal idol αν και είναι κομματάκι αργούτσικο.
Θα είχα πει και texhnolyze αλλά άσε μη σου πέσει πολυ βαρύ και σε πιάσει και καμιά κατάθλιψη.

Edited by Radagast, 07 May 2009 - 21:50.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#1997 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 07 May 2009 - 18:45

καλτ plz:nanana:δε βρισκω τιποτα
το πηγα λιγο σε cyberpunk αλλα τελικα ειναι λιγο βαρια για μενα

Spoiler:

Spoiler:

ζηταω πολλα;:hahaha:

δεν ξέρω για πολλά άλλα αντικρουόμενα σίγουρα martial arts k mecha δίχως action O_O πώς γίνεται αυτό ???
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#1998 Satou no Kumo

Satou no Kumo

hiatus :(

• Members
  • 213 posts

Posted 08 May 2009 - 15:26

Spoiler:

βασικα ετσι οπως το πα δεν βγαζει νοημα:hahaha:για action, εχω στο μυαλο μου raw ξυλο και για horror, elfen lied ας πουμε, ενω αντιθετα για matrial arts, samurai champloo, sword of the stranger.. οποτε εχω αναλογες εντυπωσεις.γενικα εχω πεσει σε πολλες μουφιες _ _|||

anyway,χιλια sank uεχω ηδη δει dennou coil,vampire hunter d bloodlust και paprika, το millenium actress θα το δω στην προβολη, και θα ξεκινησω με dead leaves και το texhnolyze,επειδη μου φανηκαν καλα απο τα trailers. περιμενω και τα υπολοιπα suggestions:orly:
seishun jidai wa watashi no subete desu

#1999 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 08 May 2009 - 15:32

HOKUTO NO KEN .

You are already dead ...

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#2000 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 08 May 2009 - 18:52

βασικα ετσι οπως το πα δεν βγαζει νοημα:hahaha:για action, εχω στο μυαλο μου raw ξυλο και για horror, elfen lied ας πουμε, ενω αντιθετα για matrial arts, samurai champloo, sword of the stranger.. οποτε εχω αναλογες εντυπωσεις.γενικα εχω πεσει σε πολλες μουφιες _ _|||

anyway,χιλια sank uεχω ηδη δει dennou coil,vampire hunter d bloodlust και paprika, το millenium actress θα το δω στην προβολη, και θα ξεκινησω με dead leaves και το texhnolyze,επειδη μου φανηκαν καλα απο τα trailers. περιμενω και τα υπολοιπα suggestions:orly:

το texhnolyze είναι λίγο βαρύ ιδικά η αρχή αλλά αξίζει
για horror τσέκαρε Higurashi no Naku Koro ni
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#2001 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 09 May 2009 - 21:59

Δε μπορώ. Έχω πάθει κρίση. Μετά από Gintama and Samurai Champloo, το χάος. Βαριέμαι να κάτσω να δω οτιδήποτε. Θέλω διαμαντάρα, αντάξιο των δύο προαναφερθέντων.

#2002 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 09 May 2009 - 23:14

Δε μπορώ. Έχω πάθει κρίση. Μετά από Gintama and Samurai Champloo, το χάος. Βαριέμαι να κάτσω να δω οτιδήποτε. Θέλω διαμαντάρα, αντάξιο των δύο προαναφερθέντων.

Αν και σε εποχής δεν έχω κάτι στο νου πέρα από kenshin Trust&betrayal και sword of the stranger, i' ll give it a try...

DMC
Baccano
Casshern sins
Texhnolyze(Με μεγάλη επιφύλαξη. Είναι περίεργο και πολύ βαρύ. Αλλάζει όμως στην διάρκεια.)

Τα 3 τελευταία δεν έχουν σχέση σαν είδη με αυτά που ανέφερες αλλά διαμάντια με δράση, μόνο αυτά μου 'ρχονται.

Edited by Nighteyes, 10 May 2009 - 00:01.

Posted Image

Posted Image

#2003 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 09 May 2009 - 23:34

αν δεν σε πειράζει να δεις κάτι ποίο παλιό δοκίμασε Ranma 1/2 !!!
Posted Image

#2004 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 10 May 2009 - 00:59

Εγω θα σου προτεινω ενα anime το οποιο δεν ειναι πολυ γνωστο αλλα το θεωρω καταπληκτικο
Δες το Shura No Toki

Posted Image
Περιγραφη:Ο θρύλος λέει ότι στην εποχή Heian υπήρχαν άνθρωποι που πολεμούσαν χωρίς όπλα. Το στυλ που χρησιμοποιούσαν ονομαζόταν Mutsu Enmei Ryuu. Η σειρά μας δείχνει τρεις διαφορετικές γενιές αυτών των πολεμιστών σε συνδυασμό με αληθινά πρόσωπα και γεγονότα της ιστορίας της Ιαπωνίας από το 1500 ως το 1900 περίπου

Αν σαρεσει η ιαπωνικη κουλτουρα θα σαρεσει ακομα περισσοτερο.

#2005 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 10 May 2009 - 01:56

Δες cowboy bebop αν θες κάτι αντίστοιχο.

Πάντως δεν βοηθάς πολύ γιατί δεν ξέρουμε τι έχεις δει και τι ακριβώς ψάχνεις όταν λες διαμάντι. (μπορεί πχ τελικά να σε νοιάζει κυρίως η δράση και το χαβαλέ ή αλλιώς η "randomia" που είχαν αυτά που ανέφερες)

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#2006 nightcomer

nightcomer

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 11 May 2009 - 04:14

Γεια σε ολους ειμαι σχετικα νεος στον χωρο τον ανιμε και ως τωρα πιο πολυ μου αρεσουν στυλ:green green , great teacher onizuka , ah my goddess etc δηλαδη νεανικα με πολυ γελιο αλλα και ρομαντικα. Μπορει κανεις να μου προτεινει κανενα καλο στο ιδιο στυλ?

Edited by nightcomer, 11 May 2009 - 04:42.

#2007 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 11 May 2009 - 06:31

Γεια σε ολους ειμαι σχετικα νεος στον χωρο τον ανιμε και ως τωρα πιο πολυ μου αρεσουν στυλ:green green , great teacher onizuka , ah my goddess etc δηλαδη νεανικα με πολυ γελιο αλλα και ρομαντικα. Μπορει κανεις να μου προτεινει κανενα καλο στο ιδιο στυλ?

School Rumble (ετοιμάσου για επικότητα):congrats:
Full Metal Panic (αυτό που ζητάς είναι 100% η 2η σεζόν(fumoffu) και 50% οι άλλες 2)
Azumanga Daioh(δεν έχει romance αυτό just pure stupidity laughs:hahaha:)
Inukami
Rec (μικρούλι αλλά καλούλι)

Αυτά από ευχάριστα μετά άμα θες κάτι σε πιο drama κατάσταση πάμε στα:

School Days(:nod:)
Clannad(:nod:)
Kimi Ga Nozomu Eien(:nod:)
Ef A Tale Of Memories (:nod:)

#2008 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 11 May 2009 - 07:58

και στα παραπάνω πρόσθεσε τα :
Toradora
KimiKiss Pure rouge
Nagasarete Airantou (LOL)
True Tears(:nanana:)
Love Hina
Seto No Hanayome Zero No Tsukaima(3 season)
και το Bamboo Blade..
αυτα τα ολίγα:P
Edit: Βάλε και το Kannagi στη λίστα

Edited by papp0us, 11 May 2009 - 10:27.

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#2009 Yagami Light

Yagami Light

Ramen!!!

• Members
  • 74 posts

Posted 11 May 2009 - 10:30

Μόλις εχθές τελείωσα το Code Geass (απλά πολύ καλό οφείλω να ομολογίσω). Υπάρχει κάποιο anime το οποίο να στηρίζεται σε Code Geass και Death Note? (Also:Είδα το Monster αλλα δέν με τρέλανε)
:yawn2:
Posted Image
Life is a lesson, you learn it
when you're through
-LB way-

#2010 nightcomer

nightcomer

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 11 May 2009 - 11:08

οκ ωραια εχω υλικο να δω ευχαριστω!