Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#1651 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 02 March 2009 - 04:28

Μηπως ξερει κανεις καποιο παρομοιο anime με το Toradora...

Shakugan no Shana. Ίδια seiyuu, ίδια tsundere με διαφορετική θεματολογία.

+9000 για την boku no waifu... :riiight:
Επίσης, Zero no Tsukaima. Ίδια seiyuu, tsundere female lead, harem για τον πρωταγωνιστή, romance, λίγο ecchi, αρκετό γέλιο.
+ το Hayate no Gotoku μοιάζει. Ίδια seiyuu, tsundere, harem, και πολύ γέλιο αν πιάνεις τα anime references τα οποία είναι πάρα πάρα πολλά (όπως κάνει η Konata στο Lucky Star ένα πράγμα).
Posted Image
Posted Image

#1652 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 02 March 2009 - 17:08

ΝΗΚ υπάρχει ?

#1653 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 02 March 2009 - 17:17

Τι εννοείς; Κάτι παρόμοιο με το NHK ή αν υπάρχει το ΝΗΚ;
Κάτι παρόμοιο, χωρίς την τρέλα που έδειχνε το ΝΗΚ, θα έλεγα ότι είναι το Honey and Clover και το Genshinken. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι το NHK είναι κάτι σαν συνδυασμός αυτών των 2 anime.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#1654 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 02 March 2009 - 17:28

Σωστός ο fingo, ρίξε μέσα και λίγο paranoia agent λόγω παράλληλης θεματολογίας και είσαι έτοιμος...επίσης, για το στοιχείο της μαύρης κωμωδίας στην σειρά, μια καλή επιλογή θα ήταν το καταπληκτικόSayonara Zetsubou Sensei...^^

Αν πάντως δεν έχεις διαβάσει το NHK manga, θα έλεγα να ξεκινήσεις από εκεί. Είναι από τα αγαπημένα μου, και θα δεις πως είναι αρκετά διαφορετικό από το anime, οπότε θα το χαρείς ακόμα και αν το διαβάσεις αμέσως μετά. Επίσης, είναι πολύ σκληρότερο με τους χαρακτήρες του, με ότι αυτό συνεπάγεται...

Edited by Dante80, 02 March 2009 - 17:46.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#1655 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 posts

Posted 02 March 2009 - 23:06

ευχαριστο ρε παιδια σχεδον κανενα δεν εχω δει εκτοσ το hellsing kai 2 επισοδια απο το berserk να σαστε καλα και τα χερετισματα μου απο την κρητη και καλι σαρακοστι !!
επισις θα ειθελα να ζιτισω απο σας που ξερετε κανενα να γελασο και λιγο κσερετε εσυς εχω δει το midori no hibi - green green - Air δεν λεω κατι κανανε αλλα θελω και κανα αλλο αν ξερετε!
επισις οποιος θελει βοηθια σε μουσικα ζιτιματα ας μου το πει ο πατερας μου ειναι DJ !!

λιγο OFFTOPIC το τελευτεο αλλα δεν πειραζει:terror2::frozen:

Edited by Phantom Duck, 02 March 2009 - 23:19.
Double post merged

Posted Image
Spoiler: AnimeList

#1656 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 02 March 2009 - 23:20

Κορυφαίες κωμωδίες:
School Rumble, Great Teacher Onizuka, Full Metal Panic Fumoffu.
Επίσης μην κάνεις double post, χρησιμοποίησε το edit button για να διορθώσεις κάποιο λάθος στο post σου.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#1657 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 03 March 2009 - 00:50

θα ειθελα να ζιτισω απο σας που ξερετε κανενα να γελασο

Cromartie High School
Detroit Metal City
Ping Pong Club

#1658 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 03 March 2009 - 01:12

και συμπληρώνω

Jungle Wa itsumo Hale nochi Guu

Azumanga Daioh

Hajime no Ippo( είναι Sport anime alla ta Comedy στοιχεία που έχει είναι πολύ ανώτερα από σειρές που παρουσιάζονται ως comedy)

Seto no Hanayome

#1659 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 03 March 2009 - 02:05

ευχαριστο ρε παιδια σχεδον κανενα δεν εχω δει εκτοσ το hellsing kai 2 επισοδια απο το berserk να σαστε καλα και τα χερετισματα μου απο την κρητη και καλι σαρακοστι !!
επισις θα ειθελα να ζιτισω απο σας που ξερετε κανενα να γελασο και λιγο κσερετε εσυς εχω δει το midori no hibi - green green - Air δεν λεω κατι κανανε αλλα θελω και κανα αλλο αν ξερετε!
επισις οποιος θελει βοηθια σε μουσικα ζιτιματα ας μου το πει ο πατερας μου ειναι DJ !!

λιγο OFFTOPIC το τελευτεο αλλα δεν πειραζει:terror2::frozen:

Δες επίσης, Baccano, Speed grapher, Samurai X Trust&Betrayal.

Αν θες κάτι για να γελάσεις, Gintama rules them all!

Edited by Nighteyes, 03 March 2009 - 02:41.

Posted Image

Posted Image

#1660 Pain_GodRealm

Pain_GodRealm

against the odds.

• Members
  • 187 posts

Posted 03 March 2009 - 02:50

Περιπετεια με πολυ γελιο ειναι το Kenichi ! Try it περασε πολυ ευχαριστα η ωρα μου.
"A ninja who couldn't save his friend can never be hokage. Isn't that right, Sasuke?"
Posted Image
click em και βοηθηστε να μεγαλωσουν plz :)

#1661 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 posts

Posted 03 March 2009 - 13:57

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΙΣΤΕΒΩ ΦΤΑΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ !!
ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΙ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΟΝ ΣΧΟΛΗ 1,2,3,4,5,6,7 ΜΙΠΟΣ ΤΙΧΕΝΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΙΜΕ ΜΕ ΤΕΤΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΕ ΑΣΤΙΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΒΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΙΑ???:bath:
Posted Image
Spoiler: AnimeList

#1662 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 03 March 2009 - 14:01

Patlabor
You are under arrest
Burn Up w

#1663 ghostdog

ghostdog

Καμένος στη μετάφραση...

• Members
  • 157 posts

Posted 03 March 2009 - 22:14

Επιστρέφω μετά από αρκετό καιρό και η αλήθεια είναι ότι έχω χάσει λίγο την πίστη μου στα anime τελευταία. Το τελευταίο που είδα ήταν το Gantz που μου άφησε μια γεύση αηδίας για το πόσο χάλια κατάφεραν να παρουσιάσουν μια πολύ ενδιαφέρουσα βασική ιδέα. Μετά το Gantz δεν έχω δει τίποτα άλλο. Πριν από αυτό είχα αφήσει στη μέση και τη δεύτερη σαιζόν του Code Geass που την είχα βρει και αυτή απογοητευτική.

Γενικά δε μπορώ να δω άλλο anime που να είναι γεμάτο από τα γνωστά κλισέ. Θέλω κάτι χωρίς πολύ teenage angst, όχι κωμωδία, χωρίς powerup-μάχες-επί-μαχών, και κάτω από 30 επεισόδια. Να πω πως οι αγαπημένες μου σειρές anime είναι τα Cowboy Bebop , Ghost In The Shell , Monster , SDF Macross , Banner Of The Stars , Twelve Kingdoms , Tsukihime, Rehxephon. Μη μου προτείνετε πολύ γνωστές σειρές παλαιότερων ετών γιατί κατά πάσα πιθανότητα το έχω δει.

Λοιπόν περιμένω από του σοφούς παντογνώστες ανιμάδες να προτείνουν κάτι δυνατό. Μη ξεχνάτε πως στο δικό σας χέρι είναι να με φέρετε πίσω στον σωστό δρόμο :P

#1664 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 03 March 2009 - 22:20

ghostdog, τα καλά anime δεν τελειώνουν ποτέ. :canthelp:

Ξεκίνα με Kaiba, δες το Sky Crawlers και συνέχισε σε Bounen no Xamdou. Trust me
on this...και με την σειρά που στα γράφω. Μέχρι να τα τελειώσεις θα έχει βγει και το Τytania ολόκληρο. Επίσης, σε περίπτωση που δεν το έχεις κάνει ήδη, βάλε στο πρόγραμμα για αργότερα το LotGH...:gotit:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#1665 ghostdog

ghostdog

Καμένος στη μετάφραση...

• Members
  • 157 posts

Posted 03 March 2009 - 22:41

Thanks Dante, εμπιστεύομαι απόλυτα τις προτάσεις σου :congrats: θα τα τσεκάρω και τα 3.

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires