Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#1666 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2009 - 22:49

ghostdog, τα καλά anime δεν τελειώνουν ποτέ. :canthelp:

Ξεκίνα με Kaiba, δες το Sky Crawlers και συνέχισε σε Bounen no Xamdou. Trust me
on this...και με την σειρά που στα γράφω. Μέχρι να τα τελειώσεις θα έχει βγει και το Τytania ολόκληρο. Επίσης, σε περίπτωση που δεν το έχεις κάνει ήδη, βάλε στο πρόγραμμα για αργότερα το LotGH...:gotit:

+1 απλα αν δεν εχεις δει LotGH δεν το αφήνεις για αργότερα το ξεκινάς τώρα :P
επίσεις Moribito: Guardian of the Spirit
και για quick watch καταστάσεις
Yokohama Kaidashi Kikou
Spring and Chaos
Kaze no Tairiku
Detonator Orgun
The Wings of Honneamise
Vampire Princess Miyu OVA
Kara no Kyoukai
The Cockpit
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1667 ghostdog

ghostdog

Καμένος στη μετάφραση...

• Members
  • 157 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2009 - 23:15

Τελικά με πιάσατε και αδιάβαστο. Το LotGH δε το έχω δει αν και το είχα στα υπόψιν. Κατεβαίνει. Να υποθέσω πως η έκδοση των Central Anime είναι η καλύτερη?

#1668 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2009 - 23:25

Τελικά με πιάσατε και αδιάβαστο. Το LotGH δε το έχω δει αν και το είχα στα υπόψιν. Κατεβαίνει. Να υποθέσω πως η έκδοση των Central Anime είναι η καλύτερη?

ναι !:P
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1669 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2009 - 23:28

Legend Of The Galactic Heroes το κατεβάζεις όπως είσαι, ειδικά αφού σου άρεσαν τα Banner/Crest Of The Stars και SDF Macross. Μέχρι να το δεις παίζει να έχει τελειώσει και το Tytania οπότε go for it :congrats:

E5VV38U.jpg

#1670 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2009 - 23:57

παιδια ενα θα σας πω οτι με τα ΑΝΙΜΕ που μου δοσατε με κανατε επιτελους να πιστεψω οτι ειπαρχοθν ελλινεσ ανιμαδες οσο για το Gintama ειναι τελιο thenks again guys!!!

ΠΑΛΛΥ OFFTOPIC ΚΑΛΑ ΑΦΙΣΤΕΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩ!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: AnimeList

#1671 ghostdog

ghostdog

Καμένος στη μετάφραση...

• Members
  • 157 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2009 - 00:00

Damn, 110 ep !... Και ήθελα να αποφύγω το πολύ κάψιμο.:frozen: Anyway, thanks guys!

#1672 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2009 - 00:47

110 όβες για την ακρίβεια (γλουπ!)
Με ιστορία που θα χρειαζόταν 20356513 επεισόδια Ναρούτο για να χωρέσει (διπλογλούπ!)

Αν σου αρέσει, δε θα μπορείς να δεις πολλά ανιμέ με μεγάλο ενδιαφέρον πλέον... Οπότε πρόσεχε!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 04 Μάρτιος 2009 - 01:17
double post

#1673 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2009 - 01:19

ghostdog, μιας και ξέρω ότι σου αρέσουν τα anime με έντονες δυτικές επιρροές (έχεις αναφέρει ως αγαπημένα σου το Cowboy Bebop και το Black Lagoon), σημείωσε να δεις και το Michiko To Hatchin, το οποίο τελειώνει σύντομα.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1674 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2009 - 09:22

(Μετά τη συμβουλή των σοφών μας admins το Ποιο είναι το επόμενο anime που θα δει ο Yo? - Εσύ αποφασίζεις! μετακομίζει εδω πέρα. :))

Λοιπόν, ο λαός μίλησε! Piko to Chiko it is! :bike:

(Για το 2o OVA από το Wikipedia link δε μιλάμε? Μη καταλήξουμε να βλέπουμε και το λάθος shota, ε? Επίσης ένα single OVA? Το φιλοθέατο κοινό μου φαίνεται πως αποφάσισε να είναι gentle.)

Αναμένατε απόψεις πάνω στο αντικείμενο, όταν με το καλό το δω (λογικά αυτό το απόγευμα). Επίσης & Round 2, με κάποιες μικρές προσθέσεις στους κανόνες. ;)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Yo! Master: 04 Μάρτιος 2009 - 22:31

----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#1675 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2009 - 12:08

Οι μικρολεπτομέρειες είναι που κάνουνε την διαφορά παντού...

#1676 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2009 - 22:31

θα ηθελα την γνωμη σας για ενα μικρο θεμα: προσφατα επεσε το ματι μου σε μια σειρα GR:GIANT ROBOT ή κατι τετοιο. τι λετε ειναι καλο? να το δω?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#1677 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2009 - 22:39

θα ηθελα την γνωμη σας για ενα μικρο θεμα: προσφατα επεσε το ματι μου σε μια σειρα GR:GIANT ROBOT ή κατι τετοιο. τι λετε ειναι καλο? να το δω?

Για τούτο δε λέμε?

Προσωπικά δεν το έχω δει (& τα mecha not exactly my style). Αλλά ψήνομαι ελαφρώς λόγο του ότι βασίζεται σε ένα από τα πιο θρυλικά manga (που ούτε αυτό έχω διαβάσει :P). Επίσης το έχει γράψει ο ίδιος με το Serial Experiments Lain οπότε περιμένω κάτι κάπως εγκεφαλικό.
----

#1678 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2009 - 23:13

Mission accomplished! To Piko to Chiko ειδώθηκε, χα! Άντε γιατί... άντε, που θα μου πείτε εμένα. Ορίστε & τα ντοκουμέντα.

Περνάμε λοιπόν στο *drumroll*

Ποιο είναι το επόμενο anime που θα δει ο Υο? - Εσύ αποφασίζεις *Round 2*

Fight!

Ένα repeat τους κανόνες mk.2 (λόγο των προσθέσεων):

i) ο καθένας / καθεμία μπορεί να ποστάρει μέχρι 3 διαφορετικές προτάσεις
("not 2, not 4, 5 is out of the question!")

ii) η πρώτη σειρά που θα μαζέψει 5 προτάσεις είναι & αυτήν που θα παλουκωθώ να δω
(καλώς εχόντων των πραγμάτων & της δουλείας)

iii) όχι προτάσεις κατευθείαν για 2ες σεζόν, συνέχειες που χρειάζεται να έχεις δει κάτι άλλο, και τα συναφή
(να καταλαβαίνουμε & τι βλέπουμε)

iv) όχι σειρές οι οποίες είναι κυριολεκτικά 250 επεισόδια και βάλε ή κάτι του στυλ "όλα τα Gundam"
(είπαμε, να τελειώσουμε και κάποτε)

v) να μην είναι στη μέση της σεζόν αυτή τη στιγμή
(για να μην κοπούμε στο καλό)

vi) να μην είναι hentai, erotica, ή οτιδήποτε αυτής της κατηγορίας
(το μάθαμε το μάθημα μας)

vii) οι σειρές που έχω ήδη δει δε θα ληφθούν υπόψιν, οπότε λίγη πρωτοτυπία δε βλάπτει
(& you must guess which ones they are, mwahahahahaha)

viii) διατηρώ το δικαίωμα βέτου, για άμα πάρω χαμπάρι ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει
(ελπίζω να μη χρησιμοποιήθεί, αλλά από το να συνειδητοποιήσω ότι πάλι μου ξέφυγε κάτι ;))

Πέρα από αυτά, όλες οι προτάσεις, ασχέτως genre, στυλ, αντικειμένου, είδους, κ.τ.λ. είναι δεκτές & θα ειδοθούν, αρκεί να κερδίσουν.

Και, by the way, sorry, αλλά καινούργιος γύρος, καινούργια ψηφοφοριά από την αρχή. Οι προηγούμενες προτάσεις δεν κάνουν carry through αυτομάτως. :P

Y.Γ. Για όσους αναρωτιούνται γιατι το κάνω αυτό (& δε λέω τι μου αρέσει): why not, ε? Ευκαιρία πιθανώς να καταλήξω να βλέπω κάτι που δε θα έκανα gravitate σε από μόνος μου. Plus, το σασπένς! :kakashithumbup:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Yo! Master: 04 Μάρτιος 2009 - 23:38

----

#1679 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2009 - 23:31

Σασπένς ε ?

Kaiji
Gantz
Hajime No Ippo

E5VV38U.jpg

#1680 Hellraider