Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#1621 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2009 - 21:47

Κάποιο καλό mecha; Τελείωσα πρόσφατα το TTGL και είμαι σε φάση που θέλω να δω ρομπότ.
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#1622 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2009 - 21:57

Κάποιο καλό mecha; Τελείωσα πρόσφατα το TTGL και είμαι σε φάση που θέλω να δω ρομπότ.

gundam seed, gundam seed destiny
για το gundam 0079 εχω ακουσει τα καλυτερα (εχω δει μονο το 1ο ep) αλλα ειναι σειρα 30 χρονων.
Επισης και nge , αν δε το εχεις δει ειδη( αν και ολιγον mind fuck)

qzMHWHd.png

#1623 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2009 - 22:01

Μετά το TTGL, το χάος αλλά στα καλά μέκα είναι:

Με περισσότερο υπόθεση παρά άσκοπες μάχες:
Neon Genesis
Argento Soma
ZegaPain
Betterman

Με περισσότερο χαβαλέ παρά υπόθεση:
Martial Successor Nadesico
Gravion
Dancougar Nova

#1624 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2009 - 22:03

Code Geass.

#1625 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2009 - 23:04

Βασικά δες το Eureka Seven . Μέχρι και εγώ που γενικά δεν βλέπω Mecha αυτό το δα και μου ψιλοάρεσε. Μετά μπορείς να δεις το Votoms , αλλά αυτό ίσως να μην σου αρέσει λόγο του ότι τα mecha είναι λίγο "χοντροκομένα" . Προσωπική μου επιλογή πάντως θα ήταν ο Tekkaman Blade διότι μου αρέσουν πάρα πολύ τα anime των 80's .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1626 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 03:28

Ας αναφέρω κι εγώ τα Gundam Seed/Seed Destiny και Code Geass από animation του 2002 και μετά. Πιστεύω πως θα σε καλύψουν και με το παραπάνω. Αν σου αρέσουν, βλέπουμε για παρακάτω.

E5VV38U.jpg

#1627 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 12:18

Φαντάζομαι έχεις δει NGE Gunbuster k Diebuster k Escaflowne :P
Για σύνχρόνο animation Code Geass κ Gundam 00
απόφυγε τις πατάτες SEED k Destiny
υπάρχουν παλιότερα Gundam ΠΟΛΥ ΚΑΛYΤΕΡΑ και σε υπόθεση και σε animation
Gundam: The 08th MS Team
Gundam 0080: War in the Pocket
Gundam 0083: Stardust Memory
και φυσικά Zeta Gundam σε κοριφέα ποιότητα απο τους Encodergasm
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1628 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 12:35

1000 φορές το Sousei no Aquarion και το Kenran Buttou Sai (που δεν είναι και τίποτα το σοβαρό ) παρά το Code Geass. τζάμπα χρόνος

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1629 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 13:56

Παιδια μολις εχτες ειδα το 5 centimeters per second

τι εχετε να μου προτεινετε σε παρομοια φαση??
το the place promised in our early days κανει ???
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1630 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 14:32

ναι κανει, αν και το 5cm/s ειναι η πιο ολοκληρωμενη δουλεια
δοκιμασε επισης και το Voices of a Distant Star
οπως επισης και το Τoki wo Kakeru Shoujo ( κοινως γνωστο και ως "Το κοριτσι που πηδηξε τον χρονο" :hahaha: )

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1631 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 18:34

movies ειναι γιατι κατι τετοια ψαχνω και θελω καλο δραματακι σε ιδια φαση γιατι ειδα το Voices of a Distant Star ειναι και Sci-Fi ????(:oo:)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1632 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 18:42

Είναι και sci-fi αλλά υπάρχει μόνο για μόστρα. Αυτό που θα σε εκπλήξει περισσότερο είναι ότι για ταινία κρατάει μόνο... 20 λεπτά. Το The Place Promiced in our Early Days το βρήκα κουραστικό και σε πλοκή και σε διάρκεια. Το Τoki wo Kakeru Shoujo δεν είναι ακριβώς ρομάντζο. Αν αντέχεις dorama δες την live action Ιαπωνική ταινία Train Man. Πολύ καλή με οτάκου στον βασικό ρόλο.

#1633 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 18:56

Ok thnx θα τσεκαρω...τωρα για live action δεν νομιζω...οχι οτι δεν μου αρεσουν αλλα τωρα χρειαζομαι anime !!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1634 Gaiseric

Gaiseric

Anime Fan

• Members
  • 132 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 19:12

gundam seed, gundam seed destiny [...]

Ας αναφέρω κι εγώ τα Gundam Seed/Seed Destiny και [...]

Προς θεού, μην τον κάψετε τον άνθρωπο προτείνοντάς του το Gundam Seed Destiny! Είναι μια αποτυχία σε όλα τα επίπεδα και δε συγκρίνεται με το αρχικό (και ήδη μέτριο) Gundam Seed. Αν θέλει να δει το αρχικό Gundam Seed, ας το δει, κουτσοτρώγεται, αλλά το Destiny θα του χαλάσει και τις εντυπώσεις που του άφησε η αρχική σειρά (τους χαρακτήρες της οποίας καταστρέφει, θα έλεγε κανείς, με τρόπο συστηματικό!). Απλά χάσιμο χρόνου.

Εγώ με τη σειρά μου να θυμίσω στον Skiarxon το άλλο μεγάλο franchise, το Macross, από το οποίο και εγώ δεν έχω δει πολλές σειρές. Του προτείνω όμως το αρκετά καλό (και με άφθονο eye-candy) Macross Zero OVA και το παλιότερο αλλά εξαιρετικό Macross Plus. Το δεύτερο χαρακτηρίζεται από καλή ανάπτυξη χαρακτήρων και έχει απίστευτο animation για την εποχή του (φυσικά στο χέρι). Ό,τι πρέπει αν θέλει κάτι σύντομο.

Άσχετο: Skiarxon, μου αρέσει πολύ η υπογραφή σου! :thatsit:

————————

EDIT:

Να ρωτήσω και τι θα προτείνατε σε εμένα σε στυλ Serial Experiments Lain. Δηλαδή "σκεπτόμενο" anime με περίπλοκο σενάριο που να επιδέχεται πολλαπλές ερμηνείες (αλλά να βγάζει νόημα!), στοιχεία sci-fi και μελετημένους χαρακτήρες και animation (αλλά όχι κατ' ανάγκη εντυπωσιακό animation). Και κατά προτίμηση με λίγα επεισόδια.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gaiseric: 23 Φεβρουάριος 2009 - 19:27
προσθήκη ερώτησης

#1635 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 20:11

Skiarxon, αν θέλεις mecha που να θυμίζει TTGL στην "ξεροκεφαλιά", δοκίμασε το Koutetsushin Jeeg.

Να ρωτήσω και τι θα προτείνατε σε εμένα σε στυλ Serial Experiments Lain. Δηλαδή "σκεπτόμενο" anime με περίπλοκο σενάριο που να επιδέχεται πολλαπλές ερμηνείες (αλλά να βγάζει νόημα!), στοιχεία sci-fi και μελετημένους χαρακτήρες και animation (αλλά όχι κατ' ανάγκη εντυπωσιακό animation). Και κατά προτίμηση με λίγα επεισόδια.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Οι standard προτάσεις είναι Ergo Proxy, Paranoia Agent, Texhnolyze και Boogiepop Phantom. Αν έχεις δει αυτά τα τέσσερα, βλέπουμε.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires