Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#1636 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 23 February 2009 - 21:13

Δες το Paranoia και Boogiepop και μετά συνέχισε με δουλειές σαν το Kaiba, το Key the metal idol και το Kino no Tabi πριν πας στις 2 26αρες. Σε περίπτωση που φτάσεις σε ένα σημείο που σου φαίνονται πολύ βαριά, ρίξε εμβόλιμα μέσα καμία slapstick comedy (ping pong club ~ cromartie comes to mind) για να ισιώσεις. Νομίζω πως θα το χαρείς και περισσότερο έτσι...^^

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#1637 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 posts

Posted 23 February 2009 - 21:17

οτι λεει ο dante80 για να υπαρχει μια ισσοροπια ρε παιδι μου :Blissfull::P
Posted Image

#1638 Gaiseric

Gaiseric

Anime Fan

• Members
  • 132 posts

Posted 24 February 2009 - 00:52

Οι standard προτάσεις είναι Ergo Proxy, Paranoia Agent, Texhnolyze και Boogiepop Phantom. Αν έχεις δει αυτά τα τέσσερα, βλέπουμε.

Δες το Paranoia και Boogiepop και μετά συνέχισε με δουλειές σαν το Kaiba, το Key the metal idol και το Kino no Tabi πριν πας στις 2 26αρες.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις· τα έχω δει όλα (με το Paranoia Agent να τρώει drop περίπου στα 2/3) εκτός από τα Boogiepop Phantom και Key the metal idol, τα οποία και μπήκαν στη λίστα μου για μελλοντική παρακολούθηση.

Δυστυχώς για το πρώτο δεν υπάρχει διαθέσιμο αξιοπρεπές release. (Έφαγα ένα μισάωρο queued στο IRC για χάρη του μόνου σύγχρονου release και ...τζίφος! Τελικά βρήκα ένα unofficial .torrent οπότε θα δούμε.) Το δεύτερο φαίνεται να έχει ενδιαφέρον σενάριο και θα το κοιτάξω.

Σε περίπτωση που φτάσεις σε ένα σημείο που σου φαίνονται πολύ βαριά, ρίξε εμβόλιμα μέσα καμία slapstick comedy (ping pong club ~ cromartie comes to mind) για να ισιώσεις. Νομίζω πως θα το χαρείς και περισσότερο έτσι...^^

Όσο κι αν μισώ τα comedy, νομίζω ότι πράγματι είναι καλή στρατηγική, γι' αυτό και από την τελευταία σοδειά έχω ξεκινήσει το εξαιρετικό Maria†Holic. (Αν και δεν είναι ό,τι πιο ελαφρύ.) :joyful:

#1639 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 01 March 2009 - 15:35

Μηπως ξερει κανεις καποιο παρομοιο anime με το ToraDOra...

#1640 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 01 March 2009 - 15:49

Μοιάζει με το School Rumble

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#1641 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 01 March 2009 - 17:52

Shakugan no Shana. Ίδια seiyuu, ίδια tsundere με διαφορετική θεματολογία.

Posted Image

#1642 ...xXx...

...xXx...

– - – - – - – - ░ ▒▓▓█D

• Members
  • 134 posts

Posted 01 March 2009 - 17:58

πσαχνο να ξεκινήσω κοπιώ anime μιας και τον τελευταίο καιρό έχω πολύ ελεύθερο χρόνο:wis: και ήθελα να ρωτήσω πιο μου προτείνετε από τα παρακάτω αξίζουν ? η να μην μπω στον κοπώ να τα κατεβάσω καν ?
Blood+
Blade of the Immortal
ninja scrooll

δεν ξερό και πολλά από anime γιαυτο θα το εκτιμούσα να μου προτινατε [FONT="]κάτι παρόμοιο και καλό tnx a lot:wooi2:
[/FONT]
Posted Image

#1643 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 01 March 2009 - 20:35

Όλα αυτά που αναφέρεις είναι μέτρια αλλά αν είσαι καινούριος μάλλον θα σου αρέσουν. Εναλλακτικά, θα σου πω για καλύτερες επιλογές:
Hellsing Ultimate αντί Blood+
Berserk αντί για Blade of the Immortal
Sword of the Stranger αντί για Ninja Scroll

#1644 ...xXx...

...xXx...

– - – - – - – - ░ ▒▓▓█D

• Members
  • 134 posts

Posted 01 March 2009 - 20:59

ευχαριστο ειδα τα trailer kai απο ta 3 που προτινης ειναι πολυ ωρεα( θα τα κατευασο και τα 3_).. αφτα που εγραπσα εγώ δεν μου αρέσουν και πολύ είμαι καινούργιος αλλά έχω εσθίσει tou τη είναι καλό και τι όχι απλά δεν ξερο και πόλους τίτλους anime:nod: αμα εχεισ κατι να μου προτινις

[FONT="] κατι που πρέπει οπωσδήποτε να δω [/FONT] [FONT="]γραπψτό μου θα το εκτιμούσα Πόλυ[/FONT]!!!:orly:
Posted Image

#1645 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 01 March 2009 - 21:30

[FONT="] κατι που πρέπει οπωσδήποτε να δω [/FONT] [FONT="]γραπψτό μου θα το εκτιμούσα Πόλυ[/FONT]!!!:orly:

Ε, είπαμε, έχω σε κάμποσα ποστ πιο πίσω λινκ για το "λίστα anidb με όλα τα ανιμέ που υπάρχουν" στο anime γενικά και στην υπογραφή μου τα αγαπημένα μου ανιμέ σε σειρά αξιολόγησης (αν και είναι παλιά και έχω προσθέσει πολλά περισσότερα από τότε).

#1646 ...xXx...

...xXx...

– - – - – - – - ░ ▒▓▓█D

• Members
  • 134 posts

Posted 01 March 2009 - 21:36

τnx for help τωρα εχω αρκετα να δω
Posted Image

#1647 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 posts

Posted 02 March 2009 - 02:43

παιδια πος τα περνατε καλα ??
ακουστε τορα λιπον ψαχνω για σιρα ΑΝΙΜΕ ποθ να εχει ενδιαφερον να αξιζι να τιν δεις οχι σαν κατι αλλες που μου ελεγαν δες το και ξερνουσα απο βαρεμαρα!!!
δεν με νιαζι αν ειναι μελο και τειτια να εχει καλο ongoing και αν τυχει λιγω story δεν με πιραζι!!!
με παντα προτερεοτιτα το αιμα σκοτομους και ξιλο που πεφτι το πενιντα!!:frozen::hahaha:
Posted Image
Spoiler: AnimeList

#1648 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 02 March 2009 - 02:56

Great Teacher Onizuka έχεις δοκιμάσει;

Γενικά, βοήθησέ μας για να σε βοηθήσουμε. Πες μας ποια anime έχεις δει ήδη, και κυρίως ποια σου πρότειναν να δεις και δεν σου άρεσαν, για να ξέρουμε τι να MHN σου προτείνουμε.

Edited by Kenny, 02 March 2009 - 04:10.
ξέχασα το "ΜΗΝ"... -___-

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1649 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 02 March 2009 - 04:00

παιδια πος τα περνατε καλα ??
ακουστε τορα λιπον ψαχνω για σιρα ΑΝΙΜΕ ποθ να εχει ενδιαφερον να αξιζι να τιν δεις οχι σαν κατι αλλες που μου ελεγαν δες το και ξερνουσα απο βαρεμαρα!!!
δεν με νιαζι αν ειναι μελο και τειτια να εχει καλο ongoing και αν τυχει λιγω story δεν με πιραζι!!!
με παντα προτερεοτιτα το αιμα σκοτομους και ξιλο που πεφτι το πενιντα!!:frozen::hahaha:

Death Note - Πολυ καλη υποθεση, μοναδικο, εχει ανατροπες
ToraDora - αν θες ενα anime με πολυ ωραιες εφηβικες περιπετειες
Gungrave - ξεκινα απο το 2ο επεισοδιο καλυτερα, εχει σχεση με μαφια και πολυ δραμα
Gintama - αυτο το anime ειναι σαν την ασπιρινη, βλεπεις ενα τουλαχιστον και σου φτιαχνει την ημερα, και επισης ειναι καλο για να γυμνασεις τους κοιλιακους σου
Hajime No Ippo - μολις δεις αυτο το anime θα πορωθεις με το box

και επισης αυτα που προτεινε ο roricofan ειναι παρα πολυ καλα που πιστευω θα σαρεσουν
hellsing OVA - πιστολιδι και φοβερο animation
berserk - ο ηρωας εχει μια μεγαλη σπαθαρα και κοβει κεφαλια τι αλλο θες
Sword of the Stranger - ωραια ταινια με σαμουραι που προστατευει ενα παιδι με τη ζωη του (ειναι ο καλυτερος)

Αυτη ειναι μια λιστα απο διαφορα ειδη ανιμε τα οποια δν βαριεσαι....υπαρχουν και πολλα πολλα αλλα , αλλα αυτα θεωρω σημαντικοτερα
ριξε και μια ματια στα προηγουμενα pages και επισης στο topic currently watching anime εντυπωσεις

Edited by Sora, 02 March 2009 - 04:06.

#1650 Pain_GodRealm

Pain_GodRealm

against the odds.

• Members
  • 187 posts

Posted 02 March 2009 - 04:24

Δες το samurai champloo . Τα σπαει. Αν δεν το εχεις δει ηδη βεβαια. ^^
"A ninja who couldn't save his friend can never be hokage. Isn't that right, Sasuke?"
Posted Image
click em και βοηθηστε να μεγαλωσουν plz :)

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires