Επιστρέφω μετά από αρκετό καιρό και η αλήθεια είναι ότι έχω χάσει λίγο την πίστη μου στα anime τελευταία. Το τελευταίο που είδα ήταν το Gantz που μου άφησε μια γεύση αηδίας για το πόσο χάλια κατάφεραν να παρουσιάσουν μια πολύ ενδιαφέρουσα βασική ιδέα. Μετά το Gantz δεν έχω δει τίποτα άλλο. Πριν από αυτό είχα αφήσει στη μέση και τη δεύτερη σαιζόν του Code Geass που την είχα βρει και αυτή απογοητευτική.
Γενικά δε μπορώ να δω άλλο anime που να είναι γεμάτο από τα γνωστά κλισέ. Θέλω κάτι χωρίς πολύ teenage angst, όχι κωμωδία, χωρίς powerup-μάχες-επί-μαχών, και κάτω από 30 επεισόδια. Να πω πως οι αγαπημένες μου σειρές anime είναι τα Cowboy Bebop , Ghost In The Shell , Monster , SDF Macross , Banner Of The Stars , Twelve Kingdoms , Tsukihime, Rehxephon. Μη μου προτείνετε πολύ γνωστές σειρές παλαιότερων ετών γιατί κατά πάσα πιθανότητα το έχω δει.
Λοιπόν περιμένω από του σοφούς παντογνώστες ανιμάδες να προτείνουν κάτι δυνατό. Μη ξεχνάτε πως στο δικό σας χέρι είναι να με φέρετε πίσω στον σωστό δρόμο