Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2009 - 21:47
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2009 - 21:57
Κάποιο καλό mecha; Τελείωσα πρόσφατα το TTGL και είμαι σε φάση που θέλω να δω ρομπότ.
gundam seed, gundam seed destiny
για το gundam 0079 εχω ακουσει τα καλυτερα (εχω δει μονο το 1ο ep) αλλα ειναι σειρα 30 χρονων.
Επισης και nge , αν δε το εχεις δει ειδη( αν και ολιγον mind fuck)
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2009 - 22:01
Με περισσότερο υπόθεση παρά άσκοπες μάχες:
Neon Genesis
Argento Soma
ZegaPain
Betterman
Με περισσότερο χαβαλέ παρά υπόθεση:
Martial Successor Nadesico
Gravion
Dancougar Nova
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2009 - 22:03
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2009 - 23:04
Κάποιο καλό mecha; Τελείωσα πρόσφατα το TTGL και είμαι σε φάση που θέλω να δω ρομπότ.
Βασικά δες το Eureka Seven . Μέχρι και εγώ που γενικά δεν βλέπω Mecha αυτό το δα και μου ψιλοάρεσε. Μετά μπορείς να δεις το Votoms , αλλά αυτό ίσως να μην σου αρέσει λόγο του ότι τα mecha είναι λίγο "χοντροκομένα" . Προσωπική μου επιλογή πάντως θα ήταν ο Tekkaman Blade διότι μου αρέσουν πάρα πολύ τα anime των 80's .
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 03:28
Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 12:18
Φαντάζομαι έχεις δει NGE Gunbuster k Diebuster k EscaflowneΚάποιο καλό mecha; Τελείωσα πρόσφατα το TTGL και είμαι σε φάση που θέλω να δω ρομπότ.

Για σύνχρόνο animation Code Geass κ Gundam 00
απόφυγε τις πατάτες SEED k Destiny
υπάρχουν παλιότερα Gundam ΠΟΛΥ ΚΑΛYΤΕΡΑ και σε υπόθεση και σε animation
Gundam: The 08th MS Team
Gundam 0080: War in the Pocket
Gundam 0083: Stardust Memory
και φυσικά Zeta Gundam σε κοριφέα ποιότητα απο τους Encodergasm
Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 12:35
Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 13:56
τι εχετε να μου προτεινετε σε παρομοια φαση??
το the place promised in our early days κανει ???

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 14:32
δοκιμασε επισης και το Voices of a Distant Star
οπως επισης και το Τoki wo Kakeru Shoujo ( κοινως γνωστο και ως "Το κοριτσι που πηδηξε τον χρονο"

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 18:34

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 18:42
Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 18:56

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 19:12
gundam seed, gundam seed destiny [...]
Ας αναφέρω κι εγώ τα Gundam Seed/Seed Destiny και [...]
Προς θεού, μην τον κάψετε τον άνθρωπο προτείνοντάς του το Gundam Seed Destiny! Είναι μια αποτυχία σε όλα τα επίπεδα και δε συγκρίνεται με το αρχικό (και ήδη μέτριο) Gundam Seed. Αν θέλει να δει το αρχικό Gundam Seed, ας το δει, κουτσοτρώγεται, αλλά το Destiny θα του χαλάσει και τις εντυπώσεις που του άφησε η αρχική σειρά (τους χαρακτήρες της οποίας καταστρέφει, θα έλεγε κανείς, με τρόπο συστηματικό!). Απλά χάσιμο χρόνου.
Εγώ με τη σειρά μου να θυμίσω στον Skiarxon το άλλο μεγάλο franchise, το Macross, από το οποίο και εγώ δεν έχω δει πολλές σειρές. Του προτείνω όμως το αρκετά καλό (και με άφθονο eye-candy) Macross Zero OVA και το παλιότερο αλλά εξαιρετικό Macross Plus. Το δεύτερο χαρακτηρίζεται από καλή ανάπτυξη χαρακτήρων και έχει απίστευτο animation για την εποχή του (φυσικά στο χέρι). Ό,τι πρέπει αν θέλει κάτι σύντομο.
Άσχετο: Skiarxon, μου αρέσει πολύ η υπογραφή σου!

————————
EDIT:
Να ρωτήσω και τι θα προτείνατε σε εμένα σε στυλ Serial Experiments Lain. Δηλαδή "σκεπτόμενο" anime με περίπλοκο σενάριο που να επιδέχεται πολλαπλές ερμηνείες (αλλά να βγάζει νόημα!), στοιχεία sci-fi και μελετημένους χαρακτήρες και animation (αλλά όχι κατ' ανάγκη εντυπωσιακό animation). Και κατά προτίμηση με λίγα επεισόδια.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gaiseric: 23 Φεβρουάριος 2009 - 19:27
προσθήκη ερώτησης
Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 20:11
Οι standard προτάσεις είναι Ergo Proxy, Paranoia Agent, Texhnolyze και Boogiepop Phantom. Αν έχεις δει αυτά τα τέσσερα, βλέπουμε.Να ρωτήσω και τι θα προτείνατε σε εμένα σε στυλ Serial Experiments Lain. Δηλαδή "σκεπτόμενο" anime με περίπλοκο σενάριο που να επιδέχεται πολλαπλές ερμηνείες (αλλά να βγάζει νόημα!), στοιχεία sci-fi και μελετημένους χαρακτήρες και animation (αλλά όχι κατ' ανάγκη εντυπωσιακό animation). Και κατά προτίμηση με λίγα επεισόδια.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Μάρ 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Ιούλ 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 Μάι 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Ιαν 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Ιούλ 2019 ![]() |
|