Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#1591 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2009 - 22:46

θέλω ένα ρεαλιστικό anime
δηλαδή να μιλάει για καθημερινότητα και τέτοια
όχι μέκα, όχι Ιdols όχι εξωφρενικά πράγματα.
κάτι σαν το Honey to Clover για παράδειγμα.

#1592 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2009 - 23:34

Kare Kano (μέχρι τα μισά)
Only Yesterday (ταινία είναι)
Kokoro Toshokan (πιο φυσιολογικά σκέτο δε γίνεται)
Aria the Animation (έχει fantasy αλλά είναι προσγειωμένο)
Nodame Cantabile (αν γουστάρεις πιάνο)

#1593 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2009 - 06:22

Μερικά down-to-earth anime που δεν είναι και τόσο γνωστά:

Umi Ga Kikoeru.
Lovely Complex
Bokura Ga Ita

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1594 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2009 - 07:38

Να και μερικά από εμένα στο στυλ που κοιτάς (τα παιδιά έδωσαν επίσης πολύ καλές επιλογές). Νομίζω πως θα σου αρέσουν.

Planetes
Ningen Kousaten
Rec

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#1595 Dominator

Dominator

Starting...

• Members
  • 26 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 15:54

Παίδες αν έχετε την καλοσύνη να προτείνεται animes με μπόλικη φαντασία. Κάποια που έχω ξεχωρίσει είναι: Tengen Toppa Gurren Lagann, Princess Mononoke, Bleach (ta prota itan telia), Naushika, Vexille, Kaena the prophecy...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1596 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 16:10

12 kingdoms is the answer my friend

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1597 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 18:26

Vision of Escaflowne
Princess Tutu
Bastard!!
Inu Yasha

#1598 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 18:50

Παίδες αν έχετε την καλοσύνη να προτείνεται animes με μπόλικη φαντασία. Κάποια που έχω ξεχωρίσει είναι: Tengen Toppa Gurren Lagann, Princess Mononoke, Bleach (ta prota itan telia), Naushika, Vexille, Kaena the prophecy...

Εκτός απ'αυτά που σου είπαν τα παιδιά, τσέκαρε και κάνα wolf's rain, mushishi από pure fantasy και terra e (για scifi-space). Σε πιο dark fantasy Berserk.
Κι αφού σου άρεσε το princess mononoke-nausica, τσέκαρε και μερικά adventure-fantasy-movies ακόμη από Miyazaki όπως spirited away και Howl's moving castle. Για πιο action-horror-fantasy τσέκαρε vampire hunter d bloodlust.
Κι αν θες και κάνα fantasy-surreal-dementia για κάψιμο κυττάρων δες mind game/kaiba.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#1599 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 18:56

Αν σου αρέσουν τα shonen μπορείς να δοκιμάσεις τα: one piece,Fullmetal Alchemist και HunterxHunter.

#1600 TNT

TNT

Crazy Scientist!

• Members
  • 735 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 19:08

Τσέκαρε και το Bounen no Xamdou. Μπόλικη φαντασία και σε πολλά σημεία θυμίζει το στυλ του Miyazaki.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1601 telis_petsotis

telis_petsotis

Daisuke...Σταθης Θεοχαρης

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 19:19

παιδια επειδη εχω φαει κολλημα με το ONE PIECE κ το ξαναβλεπω για 4η φορα μηπως θα μπορουσε καποιος να μου προτεινει καποιο παρομοιο? ναναι ετσι περιπετεια με που κ που γελιο συγκινησεις κλπ οπως το ONE PIECE δηλαδη. με σαμουραι κατι αν δεν υπαρχει αυτο που ζηταω..

#1602 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 19:32

παιδια επειδη εχω φαει κολλημα με το ONE PIECE κ το ξαναβλεπω για 4η φορα μηπως θα μπορουσε καποιος να μου προτεινει καποιο παρομοιο? ναναι ετσι περιπετεια με που κ που γελιο συγκινησεις κλπ οπως το ONE PIECE δηλαδη. με σαμουραι κατι αν δεν υπαρχει αυτο που ζηταω..

Gintama, αν και δεν έχουν καμία σχέση σαν θεματολογία καλύπτει αυτά που αναφέρεις με το παραπάνω.:try:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1603 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 20:20

Soul Eater (δεν έχει τελειώσει ακόμα)
Samurai Champloo
Bastard!!
Brigadoon

#1604 Dominator

Dominator

Starting...

• Members
  • 26 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 00:32

Σας ευχαριστώ όλους παιδιά για την ανταπόκριση!!! :)

12 kingdoms is the answer my friend

Κατέβασα τα 3-4 πρώτα επεισόδια και είδα σκηνές του προτού. Φαίνεται καλή σειρά!

Vision of Escaflowne
Princess Tutu
Bastard!!
Inu Yasha

ε θα τους ρίξω μια ματια άμεσος μετά το 12 kingdoms.

Εκτός απ'αυτά που σου είπαν τα παιδιά, τσέκαρε και κάνα wolf's rain, mushishi από pure fantasy και terra e (για scifi-space). Σε πιο dark fantasy Berserk.
Κι αφού σου άρεσε το princess mononoke-nausica, τσέκαρε και μερικά adventure-fantasy-movies ακόμη από Miyazaki όπως spirited away και Howl's moving castle. Για πιο action-horror-fantasy τσέκαρε vampire hunter d bloodlust.
Κι αν θες και κάνα fantasy-surreal-dementia για κάψιμο κυττάρων δες mind game/kaiba.

Το terra e μόλις εχτές το τελειωσα. Δεν ήταν από τα κορυφαία μου αλλα μπορώ να πω ότι ήταν πολύ καλο anime! :) Το κινούμενο κάστρο το έχω "ακουστακ" σίγουρα θα το δω. θα ελέγξω και τα υπόλοιπα μόλις βρω χρόνο.

Αν σου αρέσουν τα shonen μπορείς να δοκιμάσεις τα: one piece,Fullmetal Alchemist και HunterxHunter.

Από το one piece είδα το πρώτο επεισόδιο αλλα δεν με τράβηξε και το παράτησα. Τα αλλα 2 τα ξέρω εδώ και καιρό αλλα για κάποιο λόγο δεν με ενθουσιάζουν για να τα αρχίσω..

Τσέκαρε και το Bounen no Xamdou. Μπόλικη φαντασία και σε πολλά σημεία θυμίζει το στυλ του Miyazaki.

Το Xam'd το βλέπω. Στην αρχή με "καταενθουσιασε" γιατί αυτό ακριβώς το στιλ "μαρεσει" στα "ανιμες". Επικά με φαντασία που καταφέρνουν να σε "ταξιδε"4οούν σε άλλους κόσμους. Αλλα κάπου στην μέση για μένα προσωπικά χάλασε πολύ...:( Ακόμα και στο τέλος που τάχα είχε δράση k εξέλιξη τις πλοκής δεν κατάφερε να με τραβήξει πίσω. Ένιωθα ότι οι δημιουργοί του απλά βιάζονταν να το τελειώσουν.. :/

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1605 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 10:22

ε θα τους ρίξω μια ματια άμεσος μετά το 12 kingdoms.

Έχω μεγάλη περιέργεια να μάθω αν θα σου αρέσει περισσότερο το 12 Kingdoms ή το Vision of Escaflowne. Φυσικά, αντικειμενικά πρέπει να τα δεις και τα δύο και μάλιστα ολόκληρα για να πάρεις σωστή απόφαση.

Από το one piece είδα το πρώτο επεισόδιο αλλα δεν με τράβηξε και το παράτησα.

Δώστου 50 επεισόδια ευκαιρία πριν πάρεις τελική απόφαση.

Το Xam'd το βλέπω. Στην αρχή με "καταενθουσιασε" γιατί αυτό ακριβώς το στιλ "μαρεσει" στα "ανιμες". Επικά με φαντασία που καταφέρνουν να σε "ταξιδε"4οούν σε άλλους κόσμους. Αλλα κάπου στην μέση για μένα προσωπικά χάλασε πολύ...:( Ακόμα και στο τέλος που τάχα είχε δράση k εξέλιξη τις πλοκής δεν κατάφερε να με τραβήξει πίσω. Ένιωθα ότι οι δημιουργοί του απλά βιάζονταν να το τελειώσουν.. :/

+1

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires