Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 22:22

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 23:27
SLAYERS, τίποτα άλλο. Τις ταινίες και τα OVAs καλό θα ήταν να τα δεις στο τέλος. Δες την πρώτη σειρά και αν σου αρέσει συνεχίζεις και στις υπόλοιπες.αυτες τις μερες μου'ρθε η ιδεα να κατσω να δω κανα anime με δρακους ξωτικα και ετσι...... εχετε να μου προτεινετε τιποτα σε τετοιου στυλ?
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 04:59
1ον to shakugan no shana είναι καλο? εξίζει να το δω? και πόσα επεισόδια είναι?
2ον : μιας και τελείωσα το gankutsuou και τρελάθικα από το μεγαλείο αυτού του άνιμε,θέλω να δω κάτι που τουλάχιστον θα έχει τρομερό ενδιαφέρον...ξέρω άνιμε σε αυτό το επίπεδο δεν παίζει να βρω άλλο,αλλά έστω σε ανάλογο....
θέλω:
1: καλή υπόθεση
2: ωραίους χαρακτήρες
3: να έχει σασπενς και αγωνία
4: μυστίριο και ανατροπές
5: να είναι ατμοσφαιρικό
6: το πιο βασικό όλων....να έχει καλά γραφικά(2002+) δεν είμαι σα φάση να δω περίεργα γραφικά τώρα γτ δεν θα τα εκτιμήσω και είναι αμαρτία....(π.χ monoke-ayakashi)
τι είδος θα είναι και πόσο δράση θα έχει,δεν με απασχολούν ιδιέτερα..απλά θέλω το άνιμε να προσφέρει αυτό που λέμε δυνατές "συγκινήσεις"
θα σας γράψω μερικά που για μένα είχαν κάποια από τα παραπάνω χαρακτηριστικα,τα οποία έχω δει ή θα δω...για να μου πείτε κάτι καινούριο...
gankutsuou
noein
speed grapher
kurokuza
death note
monster
gantz
code geass
seirei no moribito
texhnolyze
towards the terra
night head genesis
tytania
ga-rei zero
samurai champloo
δεν με πειράζει αν η σειρά είναι on-going,αρκεί να έχει βγει ένας καλός αριθμός επεισοδίων...
τέλος μήν μου πρωτίνετε τα wolfs rain and darker than black,γιατί στο 1ο ξέρω πολλά σπόιλερς και δεν θέλω να το δω τώρα και το 2ο μου φάνηκε μουντό και το έχω παρατήσει προς το παρόν...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Seirios: 16 Ιανουάριος 2009 - 05:34

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 06:25
Ghost In The Shell:Innocence η δεύτερη ταινία.
GITS Stand Alone Complex η πρώτη season της σειράς
GITS Stand Alone Complex 2nd GIG η δεύτερη season της σειράς
Υπάρχουν και τα OVAs τους
Ergo Proxy λίγο αργό αλλά εκπληκτικό.
BECk αν και όχι action το θεωρώ πολύ καλό anime.
Black Lagoon και μετά δες και τη δεύτερη season. Είναι αυτότελείς περιπέτειες των 2-3 επεισοδείων συνήθως.
12 Kingdoms πολύ καλό, με κάθε arc να είναι διαφορετική ιστορία αλλά το τελευταίο arc σταματάει στη μέση.
Nodame Cantabile ωραίο anime, τώρα για δυνατές συγκινήσεις δεν παίρνω και όρκο.
Fullmetal Alchemist αν και δεν την έχω σε εκτίμηση μεγάλη αυτή τη σειρά, ναι έχει δυνατές συγκινήσεις.
Gungrave αρκετές συγκινήσεις.
Και το manga του Tenjho Tenge. Εκεί τα έχει όλα.

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 07:02
Ergo proxy, 12kingdoms (αυτά ειδικά δες τα asap) και λίγο λιγότερο με τα
gits sac (παραπάει γρήγορα αυτό), gungrave (epic τέλος) αλλά με κανένα απ'τα άλλα γι'αυτά που ζήτησες Seirie.
Επίσης first priority βάλε και mushishi για αν θες να δεις quality anime που τα έχει όλα όσα θες. (απλά είναι episodic)
Το ayakashi επίσης δες το μιας και σου άρεσε και το 100 stories απ'ότι θυμάμαι. Μια χαρά στέκει από γραφικά.
Από ongoing, μαντεύω πως θα σου αρέσουν τα bounen και casshern sins.
Επίσης για μουσική και characters, μη χάσεις το Cowboy Bebop. (τα γραφικά του στέκουν άνετα και σήμερα οπότε μην κολλάς)
Και σε space φάση με συνδυασμό σεναρίου και char development, παίζουν τα crest/banner of the stars (space opera), και το πάρα πολύ καλό Planetes (αυτό συνδυάζει σχεδόν τα πάντα, και slice of life).
Για fun/chaos/χαβαλέ καταστάσεις δες Baccano!.
Και τέλος για κάτι σοβαρό και ρεαλιστικό, αλλά λίγο αργό, δες και κάνα Flag.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 16 Ιανουάριος 2009 - 07:10
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 11:40
είναι 2 σεζόν των 24 επεισοδίων δλδ 48 επεισόδια, θα το έβλεπα αν ήταν 2 μισές σεζόν ... αλλα δεν ΧDDDθέλω 2 πραγματακια...
1ον to shakugan no shana είναι καλο? εξίζει να το δω? και πόσα επεισόδια είναι?
κατά τα άλλα ξέχνα τα σύγχρονα γραφικά και πιάσε Legend of the Galactic Heroes 88-97 110 OVA XDDDDD
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 18:21
Λοιπόν μπαίνοντας κατευθείαν στο ψητό, θέλω να μου προτείνεται κανα anime, το οποίο να είναι κάπως έτσι.
Καταρχάς θέλω οπωσδήποτε έντονα ιστορικά-μυθολογικά-fantasy στοιχεία. Θέλω να εξελίσσεται σε imperial japan (αν γίνεται) και να μην βασίζεται στο action του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θέλω να μην έχει και action. Αλλά αν δεν έχει no problem. Και φυσικά να είναι καλό, όχι καμιά φόλα.... XP
Well, thank you in advance

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 18:27
Δες το Serei no Moribito αν δεν το έχεις δει
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 18:30
Καλημέρα.
Λοιπόν μπαίνοντας κατευθείαν στο ψητό, θέλω να μου προτείνεται κανα anime, το οποίο να είναι κάπως έτσι.
Καταρχάς θέλω οπωσδήποτε έντονα ιστορικά-μυθολογικά-fantasy στοιχεία. Θέλω να εξελίσσεται σε imperial japan (αν γίνεται) και να μην βασίζεται στο action του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θέλω να μην έχει και action. Αλλά αν δεν έχει no problem. Και φυσικά να είναι καλό, όχι καμιά φόλα.... XP
δες samurai deeper kyo...έχει όλα όσα ζητάς και εμένα μου άρεσε πολύ,δεν έχει κανα υπερβολικό στόρυ,αλλά έχει ανατροπές...αξίζει να το δεις σίγουρα,και έχει και πολύ καλό τέλος...

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 19:43
τοτε θα ελεγα το Otogizoushi που το πρωτο μισο ειναι σε αυτην την εποχη, οπως και το Kaidoumaru(OVA)...
επεισης ενα πολυ καλο shounen με φανταστικα στοιχεια στην ιδια περιοδο ειναι το Shounen Onmyouji
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 19:57
Καλημέρα.
Peace Maker Kurogane και μάλιστα από AHQ ει δυνατόν. Πιθανότατα θα σου αρέσει .
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 20:09
Υπάρχει και το Fushigi Yuugi σε τέτοια φάση αλλά είναι γενικώς ανάλαφρο, για να μη πω χαζούλι.
Και μη ξεχνάμε το RG Veda που αν και μόνο μέρος της ιστορίας, έχει την φάση του. Αν βρεις το μάνγκα, όρμα του.
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 21:29
Καλημέρα.
serei no moribito και shigurui...
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 23:59

Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2009 - 02:50
απο που μπορω να το κατεβασω?SLAYERS, τίποτα άλλο. Τις ταινίες και τα OVAs καλό θα ήταν να τα δεις στο τέλος. Δες την πρώτη σειρά και αν σου αρέσει συνεχίζεις και στις υπόλοιπες.
επισης ποια ειναι η σειρα των κυκλων?εχει next/try/revolution?
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Sora: 17 Ιανουάριος 2009 - 03:01
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Μάρ 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Ιούλ 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 Μάι 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Ιαν 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Ιούλ 2019 ![]() |
|