Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#1486 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 22:22

αυτες τις μερες μου'ρθε η ιδεα να κατσω να δω κανα anime με δρακους ξωτικα και ετσι...... εχετε να μου προτεινετε τιποτα σε τετοιου στυλ?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1487 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 23:27

αυτες τις μερες μου'ρθε η ιδεα να κατσω να δω κανα anime με δρακους ξωτικα και ετσι...... εχετε να μου προτεινετε τιποτα σε τετοιου στυλ?

SLAYERS, τίποτα άλλο. Τις ταινίες και τα OVAs καλό θα ήταν να τα δεις στο τέλος. Δες την πρώτη σειρά και αν σου αρέσει συνεχίζεις και στις υπόλοιπες.

E5VV38U.jpg

#1488 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 04:59

θέλω 2 πραγματακια...

1ον to shakugan no shana είναι καλο? εξίζει να το δω? και πόσα επεισόδια είναι?

2ον : μιας και τελείωσα το gankutsuou και τρελάθικα από το μεγαλείο αυτού του άνιμε,θέλω να δω κάτι που τουλάχιστον θα έχει τρομερό ενδιαφέρον...ξέρω άνιμε σε αυτό το επίπεδο δεν παίζει να βρω άλλο,αλλά έστω σε ανάλογο....

θέλω:
1: καλή υπόθεση
2: ωραίους χαρακτήρες
3: να έχει σασπενς και αγωνία
4: μυστίριο και ανατροπές
5: να είναι ατμοσφαιρικό
6: το πιο βασικό όλων....να έχει καλά γραφικά(2002+) δεν είμαι σα φάση να δω περίεργα γραφικά τώρα γτ δεν θα τα εκτιμήσω και είναι αμαρτία....(π.χ monoke-ayakashi)

τι είδος θα είναι και πόσο δράση θα έχει,δεν με απασχολούν ιδιέτερα..απλά θέλω το άνιμε να προσφέρει αυτό που λέμε δυνατές "συγκινήσεις"

θα σας γράψω μερικά που για μένα είχαν κάποια από τα παραπάνω χαρακτηριστικα,τα οποία έχω δει ή θα δω...για να μου πείτε κάτι καινούριο...

gankutsuou
noein
speed grapher
kurokuza
death note
monster
gantz
code geass
seirei no moribito
texhnolyze
towards the terra
night head genesis
tytania
ga-rei zero
samurai champloo

δεν με πειράζει αν η σειρά είναι on-going,αρκεί να έχει βγει ένας καλός αριθμός επεισοδίων...

τέλος μήν μου πρωτίνετε τα wolfs rain and darker than black,γιατί στο 1ο ξέρω πολλά σπόιλερς και δεν θέλω να το δω τώρα και το 2ο μου φάνηκε μουντό και το έχω παρατήσει προς το παρόν...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Seirios: 16 Ιανουάριος 2009 - 05:34

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#1489 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 06:25

Ghost In The Shell η πρώτη ταινία.
Ghost In The Shell:Innocence η δεύτερη ταινία.
GITS Stand Alone Complex η πρώτη season της σειράς
GITS Stand Alone Complex 2nd GIG η δεύτερη season της σειράς

Υπάρχουν και τα OVAs τους

Ergo Proxy λίγο αργό αλλά εκπληκτικό.

BECk αν και όχι action το θεωρώ πολύ καλό anime.

Black Lagoon και μετά δες και τη δεύτερη season. Είναι αυτότελείς περιπέτειες των 2-3 επεισοδείων συνήθως.

12 Kingdoms πολύ καλό, με κάθε arc να είναι διαφορετική ιστορία αλλά το τελευταίο arc σταματάει στη μέση.

Nodame Cantabile ωραίο anime, τώρα για δυνατές συγκινήσεις δεν παίρνω και όρκο.

Fullmetal Alchemist αν και δεν την έχω σε εκτίμηση μεγάλη αυτή τη σειρά, ναι έχει δυνατές συγκινήσεις.

Gungrave αρκετές συγκινήσεις.

Και το manga του Tenjho Tenge. Εκεί τα έχει όλα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1490 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 07:02

Συμφωνώ για
Ergo proxy, 12kingdoms (αυτά ειδικά δες τα asap) και λίγο λιγότερο με τα
gits sac (παραπάει γρήγορα αυτό), gungrave (epic τέλος) αλλά με κανένα απ'τα άλλα γι'αυτά που ζήτησες Seirie.

Επίσης first priority βάλε και mushishi για αν θες να δεις quality anime που τα έχει όλα όσα θες. (απλά είναι episodic)

Το ayakashi επίσης δες το μιας και σου άρεσε και το 100 stories απ'ότι θυμάμαι. Μια χαρά στέκει από γραφικά.

Από ongoing, μαντεύω πως θα σου αρέσουν τα bounen και casshern sins.

Επίσης για μουσική και characters, μη χάσεις το Cowboy Bebop. (τα γραφικά του στέκουν άνετα και σήμερα οπότε μην κολλάς)

Και σε space φάση με συνδυασμό σεναρίου και char development, παίζουν τα crest/banner of the stars (space opera), και το πάρα πολύ καλό Planetes (αυτό συνδυάζει σχεδόν τα πάντα, και slice of life).
Για fun/chaos/χαβαλέ καταστάσεις δες Baccano!.
Και τέλος για κάτι σοβαρό και ρεαλιστικό, αλλά λίγο αργό, δες και κάνα Flag.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 16 Ιανουάριος 2009 - 07:10

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#1491 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 11:40

θέλω 2 πραγματακια...

1ον to shakugan no shana είναι καλο? εξίζει να το δω? και πόσα επεισόδια είναι?

είναι 2 σεζόν των 24 επεισοδίων δλδ 48 επεισόδια, θα το έβλεπα αν ήταν 2 μισές σεζόν ... αλλα δεν ΧDDD

κατά τα άλλα ξέχνα τα σύγχρονα γραφικά και πιάσε Legend of the Galactic Heroes 88-97 110 OVA XDDDDD
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1492 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 18:21

Καλημέρα.
Λοιπόν μπαίνοντας κατευθείαν στο ψητό, θέλω να μου προτείνεται κανα anime, το οποίο να είναι κάπως έτσι.
Καταρχάς θέλω οπωσδήποτε έντονα ιστορικά-μυθολογικά-fantasy στοιχεία. Θέλω να εξελίσσεται σε imperial japan (αν γίνεται) και να μην βασίζεται στο action του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θέλω να μην έχει και action. Αλλά αν δεν έχει no problem. Και φυσικά να είναι καλό, όχι καμιά φόλα.... XP
Well, thank you in advance :)

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#1493 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 18:27

In before Radagast
Δες το Serei no Moribito αν δεν το έχεις δει

#1494 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 18:30

Καλημέρα.
Λοιπόν μπαίνοντας κατευθείαν στο ψητό, θέλω να μου προτείνεται κανα anime, το οποίο να είναι κάπως έτσι.
Καταρχάς θέλω οπωσδήποτε έντονα ιστορικά-μυθολογικά-fantasy στοιχεία. Θέλω να εξελίσσεται σε imperial japan (αν γίνεται) και να μην βασίζεται στο action του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θέλω να μην έχει και action. Αλλά αν δεν έχει no problem. Και φυσικά να είναι καλό, όχι καμιά φόλα.... XP

δες samurai deeper kyo...έχει όλα όσα ζητάς και εμένα μου άρεσε πολύ,δεν έχει κανα υπερβολικό στόρυ,αλλά έχει ανατροπές...αξίζει να το δεις σίγουρα,και έχει και πολύ καλό τέλος...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#1495 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 19:43

@SirJim οταν λες imperial japan εννοεις την περιοδο Heian?
τοτε θα ελεγα το Otogizoushi που το πρωτο μισο ειναι σε αυτην την εποχη, οπως και το Kaidoumaru(OVA)...
επεισης ενα πολυ καλο shounen με φανταστικα στοιχεια στην ιδια περιοδο ειναι το Shounen Onmyouji

#1496 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 19:57

Καλημέρα.

Peace Maker Kurogane και μάλιστα από AHQ ει δυνατόν. Πιθανότατα θα σου αρέσει .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1497 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 20:09

Υπάρχει και το Romance of the Three Kingdoms σε εκδοχή ανιμέ, αν και η πλοκή είναι ¨κάπως¨.
Υπάρχει και το Fushigi Yuugi σε τέτοια φάση αλλά είναι γενικώς ανάλαφρο, για να μη πω χαζούλι.
Και μη ξεχνάμε το RG Veda που αν και μόνο μέρος της ιστορίας, έχει την φάση του. Αν βρεις το μάνγκα, όρμα του.

#1498 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 21:29

Καλημέρα.

serei no moribito και shigurui...

#1499 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 23:59

δεν ξερω αν το προτειναι καπιως αλλα θελω να προτινω το σακουρα card captor :hahaha:!!!εχει πολυ ενδιαφερουσα και 1τυπη πλοκη !!!!οποιος θελει μπορει να παει στο you tube και να τα βλεπει ιαπωνεζικα μ αγγλικους υποτιτλους (ολοκρηρα)(οχι σε παρτ)απο καποιο ατομο ThatGirlNextDoor!!!(καπως ετσι that girl next door)(ολο μαζι)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#1500 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2009 - 02:50

SLAYERS, τίποτα άλλο. Τις ταινίες και τα OVAs καλό θα ήταν να τα δεις στο τέλος. Δες την πρώτη σειρά και αν σου αρέσει συνεχίζεις και στις υπόλοιπες.

απο που μπορω να το κατεβασω?
επισης ποια ειναι η σειρα των κυκλων?εχει next/try/revolution?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Sora: 17 Ιανουάριος 2009 - 03:01

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires