Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 07 January 2009 - 23:17
Posted 08 January 2009 - 16:19
Pame se kati poio eykolo.
Anime me podosfairo alla xerete exwpragmatika pragmata opws na kanoun toumpes ston aera kai meta na soutaroun kai tetoia, alliws kana poly kalo me fysiologiko podosfairo.

Kai thelw na rwtisw thn gnwmh sas gia merika anime, opws :
Samurai 7
s-CRY-ed
Flame of Recca
Kaze no Stigma
Busou Renkin

Αν ενδιαφέρεστε για το ΑΙΟΝ και θέλετε να μπειτε σε Ελληνική Λεγεώνα επικοινωνίστε μαζι μου
στο marasino@hotmail.com
Posted 08 January 2009 - 16:54
Tha ithela ena anime pou na eixei pistolidia kai tetoies istories alla oxi me kanonika opla alla me fantastika kai magika opla. Den xerw an me pianete? p.x opws sto Bleach exoun ta spathia pou allazoun morfes, megethos, etc. E kati tetoio me opla.
Pame se kati poio eykolo.
Anime me podosfairo alla xerete exwpragmatika pragmata opws na kanoun toumpes ston aera kai meta na soutaroun kai tetoia, alliws kana poly kalo me fysiologiko podosfairo.
Kai thelw na rwtisw thn gnwmh sas gia merika anime, opws :
Samurai 7
s-CRY-ed
Flame of Recca
Kaze no Stigma
Busou Renkin
Για Samurai 7 ..δες καλύτερα την ασπρόμαυρη ταινία του Kurosawa ...
τα άλλα δεν τα έχω δει
special όπλα .. χμ το soul eater το τσέκαρες ?? αν όχι go for it..
ΕΔΙΤ¨: α και Mai-HiME ίσος
Posted 09 January 2009 - 12:39
Έχετε να προτείνε κάποιο anime σε στύλ Naruto?
Είμαι καινούριος στον κόσμο του anime , και επειδή έχω φάει τρελλό κόλημα με το Naruto αλλά με 1 επεισόδιο την εβδομάδα , θα ήθελα να δώ και κάποια άλλα.
Το Bleach δεν μου αρέσει , και απο ένα μικρό search λέω να αρχίζω το Hajime no Ippo και το One piece, αλλα θα ήθελα και κατι σε στυλ naruto.
Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα
Posted 09 January 2009 - 13:14
Για Samurai 7 ..δες καλύτερα την ασπρόμαυρη ταινία του Kurosawa ...
τα άλλα δεν τα έχω δει
special όπλα .. χμ το soul eater το τσέκαρες ?? αν όχι go for it..
ΕΔΙΤ¨: α και Mai-HiME ίσος
To Soul Eater to blepw kai einai para poly kalo.
Oso gia to Mai-Hime tha to koitaxw.
Eyxaristw!
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά
Έχετε να προτείνε κάποιο anime σε στύλ Naruto?
Είμαι καινούριος στον κόσμο του anime , και επειδή έχω φάει τρελλό κόλημα με το Naruto αλλά με 1 επεισόδιο την εβδομάδα , θα ήθελα να δώ και κάποια άλλα.
Το Bleach δεν μου αρέσει , και απο ένα μικρό search λέω να αρχίζω το Hajime no Ippo και το One piece, αλλα θα ήθελα και κατι σε στυλ naruto.
Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα
Tha sou proteinw to Soul Eater alla se styl Naruto ektos to Bleach den exw dei alla akoma gia ayto sou lew na koitaxeis to Full Metal Alchemist , Death Note.
Alla fysika kai to One Piece einai poly kalo.
Edited by Kenny, 09 January 2009 - 14:20.

Αν ενδιαφέρεστε για το ΑΙΟΝ και θέλετε να μπειτε σε Ελληνική Λεγεώνα επικοινωνίστε μαζι μου
στο marasino@hotmail.com
Posted 09 January 2009 - 13:25
@ Noulis, απαγορευονται τα greeklish και τα double posts
Posted 09 January 2009 - 14:14
One piece
Soul Eater
Full Metal Alchemist
Tenjou Tenge
To Death Note το έχω δει , πάρα πολύ δυνατό,
ευχαριστώ θα επανέλθω με εντυπώσεις

Posted 12 January 2009 - 02:45
Επισης κανενα anime με μαφια?
Και κανενα καλο συγκινιτικο anime αν ξερει κανεις να μου προτεινει?θελω να ριξω πολυ κλαμα
Posted 12 January 2009 - 07:53
1)Κανενα anime που να εχει σχαση με εφηβια περιπου σαν το to-LOVE-ru?
2)Επισης κανενα anime με μαφια?
3)Και κανενα καλο συγκινιτικο anime αν ξερει κανεις να μου προτεινει?θελω να ριξω πολυ κλαμα
1)Toradora,Full Metal Panic,The melancholy of haruhi suzumiya,
2)Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το Hitman Reborn αλλάδεν ξέρω κατά πόσο είναι αυτό που ζητάς..
3)Ef a tale of memories/melodies,Kimi ga nozomu eien,saikano
Posted 12 January 2009 - 08:22
και το Baccano εχει μαφια, αν και δεν ειναι το κυριο θεμα(παντως σαν ανιμε τα σπαει)
ενω αν θες και κατι γενικα με οργανωμενο εγκλημα και πιστολια δες το Black Lagoon
Posted 12 January 2009 - 18:55
1. Κανενα anime που να εχει σχεση με εφηβια περιπου σαν το to-LOVE-ru?
2. Επισης κανενα anime με μαφια?
3. Και κανενα καλο συγκινιτικο anime αν ξερει κανεις να μου προτεινει?θελω να ριξω πολυ κλαμα
1. GTO και ξερό ψωμί για εφηβία (και όχι μόνο).
2. Με κάλυψαν ήδη συμφωνώ με gungrave και baccano. Για οργανωμένο έγκλημα και στοιχεία scifi πας σε GITS sac μετά. Και σε movie δες το Tekkon Kinkreet για yakuza-φάση.
3. Makoto shinkai movies (beyond the clouds, 5cm/sec, voices of a distant star), grave of the fireflies, kenshin ovas, millennium actress, nitaboh, piano no mori, haibane renmei, tale of memories, wolf's rain, 12k.
Edited by Radagast, 12 January 2009 - 23:03.
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 12 January 2009 - 19:28
Oπότε Bepop ή Gungrave ?
Edited by aboumonkey, 12 January 2009 - 20:37.
Posted 12 January 2009 - 19:58
Θέλω κάτι παρόμοιο σε Black Lagoon.
Όποτε Bepop ή Gungrave ?
Και τα δυο πολύ καλές επιλογές, και σίγουρα πολύ καλύτερα anime σαν σύνολο απ'το "φτωχό" και απλό Black lagoon. (κατ'εμέ) (βέβαια ίδια δεν είναι, έχουν το καθένα τις ιδιαιτερότητές του)
Προτείνω να δεις πρώτα bebop, γιατί έχει αυτό το κάτι με τους cool χαρακτήρες (όλοι ένας κι ένας), το "fun" στοιχείο που σε χαλαρώνει σε συνδυασμό με την κορυφαία jazz/blues μουσική που αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας που δε νομίζω να την βρεις αλλού.
Το gungrave είναι πιο σοβαρό από αυτά, βέβαια και έχει άλλα καλά. (αλλά από μουσική είναι αίσχος) Να το δεις κι αυτό πάντως κάποτε, ειδικά αν θες να δεις κάτι σε mafia style με μια ά σοβαρότητα. (αν και στην πορεία ξεφεύγει τεσπά.) Το τέλος πάντως σε αποζημιώνει στο gungrave όπως και το πρώτο μισό της σειράς.
Edited by Radagast, 12 January 2009 - 23:04.
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 12 January 2009 - 20:17
Δεν ξέρω για το Bepop , σίγουρα αξίζει , αλλά δεν είναι στο στιλ του Black Lagoon ... αν θες δλδ πιστολίδι σε κάθε επεισόδιο ξέχνα το ...Θέλω κάτι παρόμοιο σε Black Lagoon.
Όποτε Bepop ή Gungrave ?
Posted 12 January 2009 - 22:59
Κανενα anime που να εχει σχαση με εφηβια περιπου σαν το to-LOVE-ru?
Σχεδόν ίδιο ήταν το Girls Bravo...
Επισης κανενα anime με μαφια?
Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το Gunslinger Girl, αλλά μόνο το setting είναι μαφιόζικο. (Φλωρεντία, κυβερνητική οργάνωση πολεμά την Μαφία)
Αν "Μαφία" εννοείς και την Yakuza, τότε μιλάμε για τελείως διαφορετικά πράγματα...
Και κανενα καλο συγκινιτικο anime αν ξερει κανεις να μου προτεινει?θελω να ριξω πολυ κλαμα
Θα πω το Now and Then, Here and There που δεν το είπε κανένα από τα παιδιά πιο πάνω.
Θέλω κάτι παρόμοιο σε Black Lagoon.
Oπότε Bepop ή Gungrave ?
Και με επιφύλαξη το Grenadier
Edited by Erebos, 12 January 2009 - 23:11.
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|