Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#1456 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 07 January 2009 - 23:17

To έχω ακούσει και εγώ αυτό εδώ και εκεί στο net.Για εμένα προσωπικά τo Τrust and Betrayal στέκεται άνετα μόνο του.Το Reminiscence από μόνο του δε σου λέει και πολλά αν δεν έχεις ήδη μία ιδέα από Kenshin.Προσωπικά δε με ξένισε το γεγονός ότι τα ova διαφέρουν ως προς την ατμόσφαιρα σε σχέση με anime και manga.

#1457 Noulis

Noulis

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 08 January 2009 - 16:19

Tha ithela ena anime pou na eixei pistolidia kai tetoies istories alla oxi me kanonika opla alla me fantastika kai magika opla. Den xerw an me pianete? p.x opws sto Bleach exoun ta spathia pou allazoun morfes, megethos, etc. E kati tetoio me opla.
Pame se kati poio eykolo.
Anime me podosfairo alla xerete exwpragmatika pragmata opws na kanoun toumpes ston aera kai meta na soutaroun kai tetoia, alliws kana poly kalo me fysiologiko podosfairo. :)

Kai thelw na rwtisw thn gnwmh sas gia merika anime, opws :

Samurai 7
s-CRY-ed
Flame of Recca
Kaze no Stigma
Busou Renkin

Posted Image
Αν ενδιαφέρεστε για το ΑΙΟΝ και θέλετε να μπειτε σε Ελληνική Λεγεώνα επικοινωνίστε μαζι μου
στο marasino@hotmail.com

#1458 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 08 January 2009 - 16:54

Tha ithela ena anime pou na eixei pistolidia kai tetoies istories alla oxi me kanonika opla alla me fantastika kai magika opla. Den xerw an me pianete? p.x opws sto Bleach exoun ta spathia pou allazoun morfes, megethos, etc. E kati tetoio me opla.
Pame se kati poio eykolo.
Anime me podosfairo alla xerete exwpragmatika pragmata opws na kanoun toumpes ston aera kai meta na soutaroun kai tetoia, alliws kana poly kalo me fysiologiko podosfairo. :)

Kai thelw na rwtisw thn gnwmh sas gia merika anime, opws :

Samurai 7
s-CRY-ed
Flame of Recca
Kaze no Stigma
Busou Renkin

Για Samurai 7 ..δες καλύτερα την ασπρόμαυρη ταινία του Kurosawa ...
τα άλλα δεν τα έχω δει

special όπλα .. χμ το soul eater το τσέκαρες ?? αν όχι go for it..
ΕΔΙΤ¨: α και Mai-HiME ίσος
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#1459 tsofras

tsofras

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 09 January 2009 - 12:39

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά

Έχετε να προτείνε κάποιο anime σε στύλ Naruto?
Είμαι καινούριος στον κόσμο του anime , και επειδή έχω φάει τρελλό κόλημα με το Naruto αλλά με 1 επεισόδιο την εβδομάδα , θα ήθελα να δώ και κάποια άλλα.

Το Bleach δεν μου αρέσει , και απο ένα μικρό search λέω να αρχίζω το Hajime no Ippo και το One piece, αλλα θα ήθελα και κατι σε στυλ naruto.

Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα

#1460 Noulis

Noulis

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 09 January 2009 - 13:14

noname to Soul eater to blepw kai einai para poly kalo kai tha to proteinw kai se sena tsofra.

Για Samurai 7 ..δες καλύτερα την ασπρόμαυρη ταινία του Kurosawa ...
τα άλλα δεν τα έχω δει

special όπλα .. χμ το soul eater το τσέκαρες ?? αν όχι go for it..
ΕΔΙΤ¨: α και Mai-HiME ίσος

To Soul Eater to blepw kai einai para poly kalo.
Oso gia to Mai-Hime tha to koitaxw.
Eyxaristw!

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά

Έχετε να προτείνε κάποιο anime σε στύλ Naruto?
Είμαι καινούριος στον κόσμο του anime , και επειδή έχω φάει τρελλό κόλημα με το Naruto αλλά με 1 επεισόδιο την εβδομάδα , θα ήθελα να δώ και κάποια άλλα.

Το Bleach δεν μου αρέσει , και απο ένα μικρό search λέω να αρχίζω το Hajime no Ippo και το One piece, αλλα θα ήθελα και κατι σε στυλ naruto.

Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα

Tha sou proteinw to Soul Eater alla se styl Naruto ektos to Bleach den exw dei alla akoma gia ayto sou lew na koitaxeis to Full Metal Alchemist , Death Note.
Alla fysika kai to One Piece einai poly kalo.

Edited by Kenny, 09 January 2009 - 14:20.

Posted Image
Αν ενδιαφέρεστε για το ΑΙΟΝ και θέλετε να μπειτε σε Ελληνική Λεγεώνα επικοινωνίστε μαζι μου
στο marasino@hotmail.com

#1461 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 09 January 2009 - 13:25

@ Tsofra, δες Tenjou Tenge

@ Noulis, απαγορευονται τα greeklish και τα double posts

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1462 tsofras

tsofras

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 09 January 2009 - 14:14

Ok οπότε πάμε για :
One piece
Soul Eater
Full Metal Alchemist
Tenjou Tenge

To Death Note το έχω δει , πάρα πολύ δυνατό,
ευχαριστώ θα επανέλθω με εντυπώσεις :D

#1463 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 12 January 2009 - 02:45

Κανενα anime που να εχει σχαση με εφηβια περιπου σαν το to-LOVE-ru?
Επισης κανενα anime με μαφια?
Και κανενα καλο συγκινιτικο anime αν ξερει κανεις να μου προτεινει?θελω να ριξω πολυ κλαμα

#1464 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 12 January 2009 - 07:53

1)Κανενα anime που να εχει σχαση με εφηβια περιπου σαν το to-LOVE-ru?
2)Επισης κανενα anime με μαφια?
3)Και κανενα καλο συγκινιτικο anime αν ξερει κανεις να μου προτεινει?θελω να ριξω πολυ κλαμα

1)Toradora,Full Metal Panic,The melancholy of haruhi suzumiya,
2)Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το Hitman Reborn αλλάδεν ξέρω κατά πόσο είναι αυτό που ζητάς..
3)Ef a tale of memories/melodies,Kimi ga nozomu eien,saikano

#1465 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 12 January 2009 - 08:22

@Sora για μαφια θα σου λεγα το Gungrave
και το Baccano εχει μαφια, αν και δεν ειναι το κυριο θεμα(παντως σαν ανιμε τα σπαει)
ενω αν θες και κατι γενικα με οργανωμενο εγκλημα και πιστολια δες το Black Lagoon

#1466 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 12 January 2009 - 18:55

1. Κανενα anime που να εχει σχεση με εφηβια περιπου σαν το to-LOVE-ru?
2. Επισης κανενα anime με μαφια?
3. Και κανενα καλο συγκινιτικο anime αν ξερει κανεις να μου προτεινει?θελω να ριξω πολυ κλαμα

1. GTO και ξερό ψωμί για εφηβία (και όχι μόνο).
2. Με κάλυψαν ήδη συμφωνώ με gungrave και baccano. Για οργανωμένο έγκλημα και στοιχεία scifi πας σε GITS sac μετά. Και σε movie δες το Tekkon Kinkreet για yakuza-φάση.
3. Makoto shinkai movies (beyond the clouds, 5cm/sec, voices of a distant star), grave of the fireflies, kenshin ovas, millennium actress, nitaboh, piano no mori, haibane renmei, tale of memories, wolf's rain, 12k.

Edited by Radagast, 12 January 2009 - 23:03.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#1467 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 12 January 2009 - 19:28

Θέλω κάτι παρόμοιο σε Black Lagoon.
Oπότε Bepop ή Gungrave ?

Edited by aboumonkey, 12 January 2009 - 20:37.

#1468 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 12 January 2009 - 19:58

Όποτε Bepop ή Gungrave ?

Και τα δυο πολύ καλές επιλογές, και σίγουρα πολύ καλύτερα anime σαν σύνολο απ'το "φτωχό" και απλό Black lagoon. (κατ'εμέ) (βέβαια ίδια δεν είναι, έχουν το καθένα τις ιδιαιτερότητές του)

Προτείνω να δεις πρώτα bebop, γιατί έχει αυτό το κάτι με τους cool χαρακτήρες (όλοι ένας κι ένας), το "fun" στοιχείο που σε χαλαρώνει σε συνδυασμό με την κορυφαία jazz/blues μουσική που αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας που δε νομίζω να την βρεις αλλού.

Το gungrave είναι πιο σοβαρό από αυτά, βέβαια και έχει άλλα καλά. (αλλά από μουσική είναι αίσχος) Να το δεις κι αυτό πάντως κάποτε, ειδικά αν θες να δεις κάτι σε mafia style με μια ά σοβαρότητα. (αν και στην πορεία ξεφεύγει τεσπά.) Το τέλος πάντως σε αποζημιώνει στο gungrave όπως και το πρώτο μισό της σειράς.

Edited by Radagast, 12 January 2009 - 23:04.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#1469 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 12 January 2009 - 20:17

Όποτε Bepop ή Gungrave ?

Δεν ξέρω για το Bepop , σίγουρα αξίζει , αλλά δεν είναι στο στιλ του Black Lagoon ... αν θες δλδ πιστολίδι σε κάθε επεισόδιο ξέχνα το ...
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#1470 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 12 January 2009 - 22:59

Κανενα anime που να εχει σχαση με εφηβια περιπου σαν το to-LOVE-ru?

Σχεδόν ίδιο ήταν το Girls Bravo...

Επισης κανενα anime με μαφια?

Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το Gunslinger Girl, αλλά μόνο το setting είναι μαφιόζικο. (Φλωρεντία, κυβερνητική οργάνωση πολεμά την Μαφία)
Αν "Μαφία" εννοείς και την Yakuza, τότε μιλάμε για τελείως διαφορετικά πράγματα...

Και κανενα καλο συγκινιτικο anime αν ξερει κανεις να μου προτεινει?θελω να ριξω πολυ κλαμα

Θα πω το Now and Then, Here and There που δεν το είπε κανένα από τα παιδιά πιο πάνω.

Oπότε Bepop ή Gungrave ?

Και με επιφύλαξη το Grenadier

Edited by Erebos, 12 January 2009 - 23:11.

Posted Image
Posted Image

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires