Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#1471 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 12 January 2009 - 23:08

Και κανενα καλο συγκινιτικο anime αν ξερει κανεις να μου προτεινει?θελω να ριξω πολυ κλαμα

Κλάμα ΧDDD πιάσε τα χαρτομάντιλα σου και τσέκαρε
Kimi ga Nozomu Eien
Saishuuheiki Kanojo
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#1472 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 12 January 2009 - 23:21

και το Boku no Pico
πολυ κλαμα

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1473 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 12 January 2009 - 23:26

Εγώ πάντως με το Boku No Pico γέλασα. Θα πρέπει να είμαι και πολύ αναίσθητο πλάσμα. :hahaha:

Edited by Kenny, 13 January 2009 - 01:06.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1474 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 13 January 2009 - 00:57

To Grenadier I(έχω διαβάσει τo manga) δεν είναι αυτό ακριβώς που ψάχνω αν και είναι πολύ διασκεδαστικό αν και generic.Το Bepop είναι αυτό ακριβώς που ψάχνω αν και θα προτιμούσα ένα πιο earthy setting.

Για το Black Lagoon:Για εμένα τα κορυφαία στοιχεία του ήταν το εξοτικό περιβάλλον όπου διαδραματιζόταν,η Revy,η Balalaika,η σκοτεινή ψιλο-κατασκοπική ατμόσφαιρα και οι cool ατάκες.Mου θύμισε και αρκετά ταινίες του Jet-Li.

#1475 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 13 January 2009 - 01:04

Κάτσε να σας βάλω να δείτε Legend of the blue wolfs να δούμε μετά αν θα έχετε το κουράγιο να κλάψετε ή να γελάσετε :P
Posted Image

#1476 Lelouch

Lelouch

Zarakis Vice Captain

• Members
  • 109 posts

Posted 13 January 2009 - 17:11

Παιδια το Full Metal Panic καλο ειναι?μου λετε τιποτα γιαυτο?Δεν τοξερα...Ελεγα να το αρχισω.

#1477 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 13 January 2009 - 17:17

Παιδια το Full Metal Panic καλο ειναι?μου λετε τιποτα γιαυτο?Δεν τοξερα...Ελεγα να το αρχισω.

h σειρα μετραει αρκετα μεκα μαχες και ροματζο αμα σου αρεσουν μετα που βγηκαν κατι οβα το παρατησα παντως η σειρα λεει να τη δεις

Posted Image

#1478 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 13 January 2009 - 18:09

h σειρα μετραει αρκετα μεκα μαχες και ροματζο αμα σου αρεσουν μετα που βγηκαν κατι οβα το παρατησα παντως η σειρα λεει να τη δεις

... OVA ???
είναι το Full Metal Panic! 24 επι TV
Full Metal Panic? Fumoffu 11 επι TV
και το Full Metal Panic! The Second Raid 13 επι TV
Το Fumoffu είναι τα κωμικά κομμάτια που κώψαν από την πρώτη σεζόν, και είναι τόσα ώστε να μπορείς να το δεις σαν ανεξάρτητο school comedy ... και βγάζει επικό γέλιο (πόνεσε το κεφάλι από τα γέλια όταν το είδα )
τις δύο άλλες σειρές δεν της έχω δει ... λίγο την αρχή της πρώτης αλλα δεν μου φάνηκε τπτ σπουδαίο αν και το Second Raid θεώρίτε καλύτερο ....
πάντως ότι και να κάνεις το Fumoffu απλά ΔΕΣ ΤΟ λολ

http://www.youtube.com/watch?v=4ahjLgyYK6I

Edited by noname, 13 January 2009 - 18:29.

Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#1479 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 13 January 2009 - 18:13

Full Metal Panic (24)
Full Metal Panic Fummoffu (11)
Full Metal Panic The Second Raid (13)
Full Metal Panic TSR OVA (1)

Εγώ ένα ΟVA βλέπω...

Επίσης Lelouch το άρχισες ήδη...:wooi2:

#1480 Lelouch

Lelouch

Zarakis Vice Captain

• Members
  • 109 posts

Posted 13 January 2009 - 20:50

Αρχιζω δηλαδη με το σκετο Full Metal Panic ε? Καλα το trailer με τραβηξε...Παω να ψαξω για links...Ευχαριστω παιδες!

#1481 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 13 January 2009 - 21:08

ναι ^^ λογικά θα το τελειώσεις σε 2 μέρες max έτσι και αλλιώς οπότε ξεκίνα από αυτό
Posted Image

#1482 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 13 January 2009 - 21:09

τρεχεις να το δεις ασαπ το FMP. πανικος σου λεωωωωωωωωω!

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1483 Lelouch

Lelouch

Zarakis Vice Captain

• Members
  • 109 posts

Posted 13 January 2009 - 21:35

Χαχα τα βρηκα τελικα megaupload (δυστηχως 3 files ανα Χ ωρες) σε .avi καλη ποιοτητα...Super! Καλα δεν βιαζομαι...Βλεπω και τα Op ακομα...Απλα θελω κατι extra τωρα που το bleach παει σε φιλερς...

#1484 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 13 January 2009 - 21:45

Χαχα τα βρηκα τελικα megaupload (δυστηχως 3 files ανα Χ ωρες) σε .avi καλη ποιοτητα...Super! Καλα δεν βιαζομαι...Βλεπω και τα Op ακομα...Απλα θελω κατι extra τωρα που το bleach παει σε φιλερς...

Αν δεν έχεις static ip με ενα απλό restart στο modem (δηλαδή αλλαγή ip) μπορείς να κατεβάζεις από MU απεριόριστα:)

#1485 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 14 January 2009 - 21:04

Για ποιότητα, KAA... :tensai:
Posted Image
Posted Image

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires