Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#1516 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 19 January 2009 - 23:43

ψαχνω να δω καποιο anime που να διαδραματιζεται σε post apocalyptic world....εχω δει ergo proxy και neon genesis evangelion και μου αρεσαν πολυ και ψαχνω κατι παρομοιο με βαρυ σεναριο,συμβολισμους,φιλοσοφικα ζητηματα κτλ

Για βαρύ δες Texhnolyze και S.E.L.
Για πιο μελαγχολικό δες Kaiba.

Και σε πιο ελαφρύ δες τα Terra E και Wolf's Rain.

Αυτά μου ήρθαν από πολύ καλά.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#1517 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 19 January 2009 - 23:54

ψαχνω να δω καποιο anime που να διαδραματιζεται σε post apocalyptic world....εχω δει ergo proxy και neon genesis evangelion και μου αρεσαν πολυ και ψαχνω κατι παρομοιο με βαρυ σεναριο,συμβολισμους,φιλοσοφικα ζητηματα κτλ

Akira
Casshern SINS (ongoing)
Pale Cocoon
Tenshi no Tamago
Gilgamesh (για μένα μέτριο αλλά αρέσει σε πολύ κόσμο)

και αν διαβάζεις manga διάβασε το BLAME!

Posted Image

#1518 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 20 January 2009 - 00:06

αφού δεις όλα αυτά που πρώτιναν οι παραπάνω δες και το Yokohama Kaidashi Kikou για Heal ^^
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#1519 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 20 January 2009 - 00:22

Κάτσε, μου ήρθε κι άλλο. Αν παίζεις ακόμα σε παλιές κονσόλες, τα Xenogears (PSX) και Xenosaga (PS2) έχουνε σενάριο διπλάσια πιο περίπλοκο από το Neon Genesis.

#1520 bahamut zero

bahamut zero

Shinigami

• Members
  • 71 posts

Posted 20 January 2009 - 00:26

εχω παιξει το xenogears αλλα δεν ηξερα οτι υπαρχει και σε anime...ακολουθει τα γεγονοτα του παιχνιδιου??
Posted Image

#1521 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 20 January 2009 - 00:35

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=2724
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#1522 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 24 January 2009 - 16:25

Λοιπόοοον, η συγκεκριμένη αναζήτηση πρότασης έχει σίγουρα γίνει στο παρελθόν αλλά λέω να δοκιμάσω ξανά μπας και πήρε κανενός το μάτι κάτι.

/me wants BECK style

kthxbai

Posted Image

#1523 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 25 January 2009 - 18:58

και εγω θα ζητησω κατι που εχω ζητησει πολλες φορες ενα ROMANCE σε στιλ bokura ga ita ,ef tale of memories - melodies βασικα να ειναι καλο και να δουμε πλοκη...

@sunday το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι το NANA δεν νομιζω να υπαρχει αλλο σε ιδιο στιλ καπως...

#1524 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 25 January 2009 - 20:30

@sunday τι λες για το Kaitou Ouji; Είναι ελαφρύ μπροστά στο Beck αλλά και πάλι ποιό δεν είναι; Καλύτερο με συγκρότημα σειρά δεν υπάρχει. Με συγκρότημα είναι και το DMC αλλά είναι καθαρά κωμωδία. Ακόμα και το Looking for the Full Moon έχει να κάνει με μουσική αλλά είναι κυρίως φαντασία. Ή τι λες για το Interstella5555 που είναι μόνο βιντεοκλίπ;

@kagemaru igano, το Kare Kano το έχεις δει;

#1525 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 25 January 2009 - 21:16

ναι το εχω δει.

#1526 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 25 January 2009 - 21:29

Το Clannad;

#1527 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 25 January 2009 - 21:34

@sunday τι λες για το Kaitou Ouji; Είναι ελαφρύ μπροστά στο Beck αλλά και πάλι ποιό δεν είναι; Καλύτερο με συγκρότημα σειρά δεν υπάρχει. Με συγκρότημα είναι και το DMC αλλά είναι καθαρά κωμωδία. Ακόμα και το Looking for the Full Moon έχει να κάνει με μουσική αλλά είναι κυρίως φαντασία. Ή τι λες για το Interstella5555 που είναι μόνο βιντεοκλίπ;

αν λες το kachou ouji, το έχω δει όπως και το DMC που είναι βαρετό, αλλά είναι αυτό άλλο θέμα... Looking for the fool moon, ευχαριστώ δε θα πάρω, Interstella is in the "to watch" list but not what I'm looking for.

Θέλω anime series με πορεία μπάντας χωρίς πολλές σαχλαμάρες. Αλλά άντε βρες το...:bahhh:

@sunday το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι το NANA δεν νομιζω να υπαρχει αλλο σε ιδιο στιλ καπως...

watched it

Υ.Γ. Since I remembered it, FFS don't ever watch TO-Y...

Posted Image

#1528 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 25 January 2009 - 21:34

ναι και αυτο..

#1529 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 25 January 2009 - 21:49

Ρε να πάρει, τα έχετε δει όλα τα ενδιαφέροντα. Ότι κι αν σας προτείνουνε θα είναι κατώτερο αυτών που έχετε δει. Λυπάμαι, ακόμα και τα ανιμέ δεν είναι άπειρα, με ένα αριστούργημα να είναι πάντα κρυμένο στην γωνία.

Μια τελευταία προσπάθεια που το πλατιάζει πολύ.

@sunday, τι λες για το μάνγκα του Bremen που είναι με συγκρότημα hard rock; Ή για το Metallocalypse που είναι αμερικάνικη καφροκωμωδία καρτούν; Ή για το Macross Frontier που το πασάρει πολύ το pop idol τραγούδι και την πορεία τραγουδιστών να αναδειχτούνε;

@kagemaru igano, τι λες για το παλιό καλό Candy Candy; Ή για τα Aria the animation και Haibane Renmei που δεν είναι σκέτα δράματα άλλά έχουνε μπόλικο συναίσθημα;

#1530 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 25 January 2009 - 22:05

οχι το Macross Frontier. trust me in this one.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires