Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#1501 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 17 January 2009 - 03:09

Θα ακουστεί αρκετά vague αλλά είμαι σε φάση που θέλω να δω anime με καλή σκηνοθεσία και που να έχουν ενήλικους χαρακτήρες ως πρωταγωνιστές ,όχι απαραίτητα seinen όμως και όχι comedy εκτός και αν περιέχουν και slice of life,δε με ενοχλεί και το dementia σε μικρές δόσεις(βλέπε Eva).
Μερικοί τίτλοι που μου άρεσαν (βασικά κάτι παρόμοιο ψάχνω):

Planetes (social commentary,character development,sci-fi)

Cowboy Bebop,Michiko,Champloo,Βlack Lagoon(style,υπόκοσμος,episodic plot,chaos)

Επίσης προτάσεις για μικρά animation shorts,ovas στο στυλ του kigeki είναι ευπρόσδεκτες.

Kατεβάζω με σκοπό να δω:

Flag
Ghost in the shell τις σειρές

#1502 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 17 January 2009 - 03:52

Θα ακουστεί αρκετά vague αλλά είμαι σε φάση που θέλω να δω anime με καλή σκηνοθεσία και που να έχουν ενήλικους χαρακτήρες ως πρωταγωνιστές ,όχι απαραίτητα seinen όμως και όχι comedy εκτός και αν περιέχουν και slice of life,δε με ενοχλεί και το dementia σε μικρές δόσεις(βλέπε Eva).

Επίσης προτάσεις για μικρά animation shorts,ovas στο στυλ του kigeki είναι ευπρόσδεκτες.

Kατεβάζω με σκοπό να δω:

Flag

Nice κάποιος ακόμη που ψάχνει ενήλικους χαρακτήρες. ^^

Speed grapher, Gankutsuou, Monster έχεις δει?? Αν όχι έφυγες.

Σε horror τσέκαρε το 100 stories/mononoke αν θες σκηνοθεσία.
Επίσης μπορείς να τσεκάρεις τα realdrive (ξεκινάει ως scifi αλλά εξελίσσεται σε episodic slice of life anime) και gungrave (για πιο action) και mushishi (εξαιρετική σκηνοθεσία και πρωταγωνιστής) αν δε τα έχεις δει.

Και μην ξεχνώ και το μικρό phoenix (hi no tori) μιας και είπες για σκηνοθεσία/ρεαλισμό και ενήλικες.
Το Wolf's rain αν και εξαιρετικό σε μουσική και σκηνοθεσία, δεν θα έλεγα πως έχει ενήλικες chars... Αλλά αξίζει γιατί έχει και καλό char.development εκτός των άλλων...

Σε πιο dementia με ενήλικες αν αντέχεις δες texhnolyze για το story και την σκηνοθεσία. Και shigurui αν και έχει επικίνδυνο violence/διαστροφή μέσα.
Για pure chaos, baccano ftw και έχει και comedy στοιχείο αλλά δεν είναι ολοι οι chars ενήλικες..

Από movies-ovas, στα γρήγορα μού'ρχονται vampire hunter d bloodlust, wicked city (παλιό), pale cocoon, jinroh όλα με άπαιχτη σκηνοθεσία. (και τα satoshi kon movies)

Αυτά for starters. :)

Edited by Radagast, 17 January 2009 - 04:27.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#1503 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 17 January 2009 - 04:09

Kατεβάζω με σκοπό να δω:

Flag

gankutsuou,speed grapher αν δεν τα έχεις δει έχεις φύγει να τα δεις τώρα όπως΄είπε και ο από πάνω...

επίσεις να δεις από μικρές σειρές:
ga-rei zero
tytania (on going)
100 stories

P.s towards the terra ...τώρα το έχω ξεκινήσει είμαι στα πρώτα 10 επεισόδια και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλό.΄...πρέπει να το δεις....
Posted Image
Spoiler:

#1504 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 17 January 2009 - 11:15

Kατεβάζω με σκοπό να δω:

Flag

+ τα
Gekijouban Kara no Kyoukai
και Legend of the Galactic Heroes
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#1505 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 17 January 2009 - 13:44

Λοιπόν βασικά όλες τις σειρές τις ξέρω απλά δεν είχα καθήσει να τις δω μέχρι τώρα(τις έχω ήδη κατεβάσει that means,έχω διαβάσει review etc)...

To Gankutsuou διστάζω γιατί κάτι έχω ακούσει ότι ο κόμης δεν είναι ο main character αλλά ανταγωνιστής και φοβάμαι μήν ξενερώσω με τον πρωταγωνιστή.Αλλά από ότι είδα και σε άλλο thread παίζει κάτι σε mecha φάση οπότε ενδιαφέρομαι για αυτή τη ''διασκευή'' του αγαπημένου αυτού βιβλίου.

To speed grapher δεν το βρίσκω από exiled-destiny σε torrent(το έχω ψάξει και στο παρελθόν)

Το monster είναι 74 επεισόδια άρα πάει πιο κάτω στη λίστα ,το ίδιο και το legend of the galactic heroes(έλεγα να το δω μέσα στο καλοκαίρι αλλά προτίμησα θάλασσες και Χαλκιδική).

Real drive(έχω δει μέχρι το 8 περίπου,αν και ξεκίνησε εντυπωσιακά γύρω στο 5 το έχασε),100 stories,toward the tera χάθηκαν στο προηγούμενο hard-drive crash.

Wolf's rain και baccano έχω δει.Το δεύτερο είναι φοβερό recommendation για το Bebop.

Τα vampire hunter d,pale cocoon,jin roh τα είδα.Τα δύο τελευταία εξαιρετικά,όπως επίσης ότι έχει βγάλει ο Κοn.

Shigurui,Mushisi,texhnolyze φοβάμαι μήπως είναι του slow for me...

Το Kara no Kyokai ο μόνος λόγος που δεν το έχω δει είναι ίσως το υπερβολικό hype(κλασσικός αντιδραστικός)

Ga-rei zero:όχι για τα γούστα μου.

Τytania:Όταν ολοκληρωθεί γιατί αξίζει marathon.

Hi no tori,wicked city δεν τα ήξερα.

Oπότε η watch list μου πλέον αποτελείται από τα(όχι αναγκαστηκά σε αυτή τη σειρά):

Μοnonoke
Gankutsuo
Shigurui
Hi no tori
wicked city
toward the tera
Kara no Kyokai
Mushisi
texhnolyze
100 stories
Real drive
Gungrave

Eυχαριστώ πολύ παιδιά,αναμείνατε για εντυπώσεις.

A να μην το ξεχάσω εξαιρετικό(όσον αφορά την ομοιότητα) recommendation για το Planetes είναι το Freedom.

#1506 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 17 January 2009 - 16:51

slice of life= Honey and Clover
Θα το βρεις και από το DDL του anime.gr, και η πρώτη σεζόν υπάρχει και με ελληνικούς υπότιτλους από τους anime.awmn σε όλα τα καλά ελληνικά private torrent tracker καθώς και στον δικό τους νεοσύστατο tracker.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#1507 giorgosnar

giorgosnar

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 18 January 2009 - 12:47

διαβασα λιγα πραγματα για το monster και πρεπει να τα σπαει

είδα δυο επεισόδια από το monster και μου άρεσε πολύ.....αλλά αν ξέρει κανένας που θα το βρώ με ελληνικούς υποτίτλους θα ηταν τέλεια.....μπορεί κανένας να βοηθήσει?

:knock-knock:

#1508 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 18 January 2009 - 12:52

είδα δυο επεισόδια από το monster και μου άρεσε πολύ.....αλλά αν ξέρει κανένας που θα το βρώ με ελληνικούς υποτίτλους θα ηταν τέλεια.....μπορεί κανένας να βοηθήσει?

:knock-knock:

Giorgosnar,τα περισσοτερα anime που ζητας με ελληνικους υποτιτλους δεν υπαρχουν.Τα ελληνικα fansubbing γκρουπ,ειναι απλα πολυ λιγα και για αυτο δεν νομιζω να το βρεις με ελληνικους υποτιτλους.:emptyonexg1:

#1509 giorgosnar

giorgosnar

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 18 January 2009 - 13:02

αχχχχχ...τα πιο τέλεια anime δεν τα έχουν με ελληνικούς υποτίτλους....το full metal alchemist kai samurai champloo,avatar gia na sou dosw ke egw mia simvouli αν δεν τα έχεις δεί προτίνω να τα δείς....θα σου αρέσουν

#1510 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 18 January 2009 - 13:34

Giorgosnar,τα περισσοτερα anime που ζητας με ελληνικους υποτιτλους δεν υπαρχουν.Τα ελληνικα fansubbing γκρουπ,ειναι απλα πολυ λιγα και για αυτο δεν νομιζω να το βρεις με ελληνικους υποτιτλους.:emptyonexg1:

Το Death Note είναι έτοιμο για κατέβασμα από animeclipse και το έχει και στην anime-greek. Όπως και πολλά άλλα.

#1511 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 18 January 2009 - 19:50

Όπως επίσης και το Fullmetal Alchemist υπάρχει σε ελληνικούς trackers με ελληνικούς υπότιτλους.

E5VV38U.jpg

#1512 bardock300

bardock300

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 19 January 2009 - 22:15

Ειδα το μοναδικο, ανεπαναληπτο, ξεκαρδιστικο Golden Boy. Και ηθελα να μου πειτε κανα anime που θα με κανει να γελασω τοσο πολυ. Δεν ξερω αν ειμαι off topic, ευχαριστω εκ των προτερων.

#1513 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 19 January 2009 - 22:54

Συζήτηση για το Golden Boy μπορείς να βρεις εδώ. Ωστόσο το thread συγχωνεύθηκε με το παρόν, προς διευκόλυνση όλων.

Μία από τις κλασικές κωμωδίες που προτείνονται, είναι το Great Teacher Onizuka. Είναι το ίδιο αστείο με το Golden Boy, με τη διαφορά πως κρατάει περισσότερο ;)

E5VV38U.jpg

#1514 bahamut zero

bahamut zero

Shinigami

• Members
  • 71 posts

Posted 19 January 2009 - 23:18

ψαχνω να δω καποιο anime που να διαδραματιζεται σε post apocalyptic world....εχω δει ergo proxy και neon genesis evangelion και μου αρεσαν πολυ και ψαχνω κατι παρομοιο με βαρυ σεναριο,συμβολισμους,φιλοσοφικα ζητηματα κτλ
Posted Image

#1515 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 19 January 2009 - 23:32

Serial Experiments Lain, έφυγες σφαίρα.
Αν τόσο πια θέλεις post-apocalyptic, υπάρχει και το Blue Gender.
Άμα λάχει, Betterman, Argento Soma και ZegaPain!

Edited by roriconfan, 19 January 2009 - 23:41.

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires