Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town - 2011 Edition

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
503 replies to this topic

#256 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2011 - 01:45

Δημοσιευμένη  εικόνα
Zagi[Babba]

Έκατσα και μελέτησα ξανά τις χτεσινές συζητήσεις.
Με βάση το κίνημα που οδήγησε στην χτεσινή επιτυχημένη εύρεση δολοφόνου, αυτοί που τον κατηγόρησαν επανειλημμένα και εξαρχής και έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο λιντσάρισμα είναι οι Frankenstein, Kyubey και Erica Furudo(που το πλήρωσε ψοφώντας).
Ως εκ τούτου, θεωρώ ότι έχουν αποδείξει την αθωότητά τους και δεν σκοπεύω να τους υποπτευτώ σύντομα. Οι υπόλοιποι μπήκαν στο τρένο όταν ήδη διαφαινόταν το αποτέλεσμα και μάλλον πιο ύποπτοι γίνονται με τη στάση τους αρκετοί απ' αυτούς παρά αθωώνονται.
Οι θέσεις τουAkita Hikaru (Zura) κι ο τρόπος σκέψης του με βρίσκουν σύμφωνο όσον αφορά τις υποψίες που εξέφρασε. Το ότι αντέδρασε όμως στην κατηγορία βεβιασμένα, φοβήθηκε και αποκάλυψε τις κρυφές μέχρι τώρα σκέψεις του είναι ύποπτο. Περίμενα ένας δολοφόνος να βγει χαρούμενος για τη νέα τους επιτυχία και να γράψει κάτι λιτό και γρήγορο και είσαι μέσα στους 3-4 ύποπτους που το έκαναν. Ας είναι. Απέδειξε ότι αν είναι αθώος έχει την ικανότητα να κάνει συνειρμούς, οπότε ίσως φανεί χρήσιμος στην πορεία. Ας δούμε τι έχει να πει κι ο κύριος trafalgar Law[BoredForLife], που επίσης έτρεξε να πανηγυρίσει για τον εχθρό που ψόφησε, εξαπολύει λιγοστές και λιτές κατηγορίες, μπήκε στο άρμα του sima yi όταν είχαν όλα κριθεί για να καλυφθεί και έχει εξαρχής ένα κόλλημα με την κίτρινη μπάλα (aka pikachu) που πλέον δείχνει αρκετά αθώα μιας και την κατηγόρησε νωρίς νωρίς στην αρχή της πρώτης ημέρας ο δολοφόνος sima yi με κίνδυνο να προκαλέσει ρεύμα εναντίον της. Ψήνομαι να συμμετέχω ενάντια στην Moka, αν δε δώσει ενδιαφέρουσα απάντηση σύντομα και έχω στα υπόψιν αυτούς που την έπεσαν τόσο εύκολα και γρήγορα στην μπαταρία pikatsu. Κι εγώ τον ψήφισα νωρίτερα, αλλά με βάση τα νέα δεδομένα και τις αποκαλύψεις περί sima yi, μάλλον δείχνει πιο αθώος από εσάς.

Παρεμπιπτόντως, διαβάζοντας τις προηγούμενες σκέψεις μου συνειδητοποίησα ότι ο λόγος μου φέρνει αρκετά σε λόγο επιθεωρητή. Κύριοι δολοφόνοι, σας διαβεβαιώνω ότι δεν είμαι. Δεν με ενδιαφέρει να βρεθείτε αν είναι να πεθάνω. Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σας. Είμαι εδώ για να σας βρω γιατί η παρουσία σας δημιουργεί προβλήματα στην πόλη μου. Αν ήθελα σώνει και καλά να σας πιάσω ακόμη κι αν πεθάνω, δε θα είχα κανένα πρόβλημα να ανατινάξω και τα πέντε κτίρια και να ψοφήσετε όλοι, δολοφόνοι, επιθεωρητές και αθώοι μαζί. Αυτό δυστυχώς θα προκαλούσε ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στην πόλη. Χώρια που θα είναι θέμα χρόνου, ως μοναδικού επιζώντα, να με βρουν και να με λιντσάρουν. Επειδή λοιπόν πρώτος και κύριος στόχος μου είναι να επιζήσω, αν επιθυμείτε να το βουλώσω δώστε μου ένα σημάδι. Ας πούμε καθαρίστε τον gintoki το βράδυ και θα σιωπήσω. Δε θα μου λείψει ιδιαίτερα.
Είμαι βέβαιος ότι δε σας έπεισα. Θα πω λοιπόν μόνο τούτο. Θεωρώ χαζούς τους επιθεωρητές μας. Ο σωστός επιθεωρητής και οι συνεργάτες του πρέπει να περνάνε απαρατήρητοι για όσο αντέχουν. Δεν πρέπει να προδίδονται ακόμα κι αν ξέρουν έναν δολοφόνο. Όσο περισσότερο επιζούν, τόσο περισσότερο ερευνούν και μπορούν την κρίσιμη στιγμή να δώσουν ένα τέλος.
Οι αθώοι οφείλουν να γράφουν τις θεωρίες τους για να δίνουν ιδέες στον επιθεωρητή μπας και κάνει σωστότερα τη δουλειά του. Αυτό κάνω.
Όπως ήρθαν τα πράγματα, οι αθώοι είμαστε ζορισμένοι.
Δεν έχω κανένα σεβασμό για τους αδύναμους. Στον πλανήτη μου οι δυνατοί επιζούν και οι άλλοι εγκαταλείπονται. Δε θα δίσταζα καθόλου να σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια τη γυναίκα που αγαπώ για να πετύχω τον στόχο μου. Να επιζήσω και να σώσω την πόλη. Με αυτήν ακριβώς τη σειρά. Χαίρομαι που δεν είμαι επιθεωρητής, καθώς δεν σκοπεύω να θυσιαστώ για να σας βρουν. Αν ήμουν, δε θα τράβαγα τα βλέμματά σας πάνω μου μοιράζοντας θεωρίες.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Babba: 19 Φεβρουάριος 2011 - 01:53

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#257 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2011 - 02:22

Akita Hikaru (Zura)

Δημοσιευμένη  εικόνα

*Hana (Adachi) to the rescue - χτύπημα στα αχαμνά*

Δημοσιευμένη  εικόνα

Kyubey, δεν είχα ποτέ όνειρο να γίνω puella magi, ούτε γνωρίζω τι είναι αυτό. Το στόκαρα τι σημαίνει;
Δεν θέλω να δικαιολογηθώ, Zagi, αλλά θεωρώντας ότι δεν είμαι χρήσιμος στην προσπάθεια να βρούμε τον δολοφόνο, αποφάσισα να αποκαλύψω κάποιες θεωρίες μου. Δεν ήταν απόδειξη ότι είμαι αθώος ή κάτι παρόμοιο, απλά έσπευσα να πω έστω κάποιες από τις θεωρίες μου ως βοήθεια. Επίσης το λιτό ποστ, ήταν θέμα βαρεμάρας να λέω τα ίδια πράγματα xD Τουλάχιστον την συγκεκριμένη κίνηση δεν την θεωρώ ύποπτη, την άποψη του Nougami Neuro ότι ίσως φάνηκα αγχωμένος στις πρώτες απαντήσεις μου την δικαιολογώ παραδείγματος χάρη, και μπορώ να την αποδεχτώ ως κατηγορία. Δυστυχώς όμως δεν μου ανέλυσε κάτι παραπάνω και δεν με ψήφισε. Αποδέχομαι την κατηγορία σου για τις θεωρίες μου, κανένα πρόβλημα και κατανοώ το ότι είμαι ένα από τα άτομα που έστω τώρα μπήκα στις δευτερεύοντες υποψίες σου.
Πάντως ακόμα και αν φαίνεται εμμονή ή όχι, ακόμη ψηφίζω την Akashiya Moka (Lord Leon) γιατί για τους υπόλοιπους που εξέφρασα γνώμη δεν έχω και πολλά στοιχεία. Έχω αναλύσειτην άποψη μου, δεν χρειάζεται ξανά.

Πάντως για το pikachu, συμφωνώ απόλυτα με το μικρό άσπρο πράγμα. Θέλει να πάει απλά αντίθετο στο ρεύμα, κάνοντας την διαφορά. Είμαι πεπεισμένος, ότι είναι απλός πολίτης.

Δεν χρειάζεται να τον χτυπήσει κάποια από το παιχνίδι άλλωστε.

#258 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2011 - 08:09

Trafalgar Law

εχεις απόλυτο δίκιο Zagi.... Ζητώ συγγνώμη που ψήφισα τελευτέα στιγμή αυτόν που πίστευα πως έπρεπε να ψηφίσω και επίσης συγγνώμη που χάρηκα που έφυγε ένας δολοφώνος από το παιχνίδι και τον ψήμισα και εγώ αυτον..... If i were to be reincarnated i would want to be a clam :uhh:.... Αλλά τέλος πάντων.... Αν και ο αγαπητός Pikachu ακώμα δεν με έχει πείσει θα ψηφίσω την αγαπητή σε όλους (not) Moka (lord leon)

v4kFmx.png

#259 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2011 - 10:50

Δημοσιευμένη  εικόνα
Zagi[Babba]

Κύριε Trafalgar Law[BoredForLife], το ότι χαρήκατε για το θάνατο του αντιπάλου σας το καταλάβαμε. Το αν αυτός ήταν ο εκλιπών δολοφόνος ή ο εκλιπών επιθεωρητής είναι που δεν είναι ξεκάθαρο. Εξακολουθείτε να είστε χαρούμενος με την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε; Έχουμε χάσει δύο από τα τρία δυνατά μας όπλα και έχουμε κερδίσει μόλις έναν δολοφόνο νεκρό και δύο(+1) αποδείξεις αθωότητας εκείνων που οδήγησαν στον θάνατό του, που η λογική λέει πως θα τους ξεφορτωθούν σύντομα αφού δύσκολα θα τους ψηφίσει πια κάποιος. Ο χρόνος πλέον δεν πιέζει ιδιαίτερα τους δολοφόνους κι αν βρουν και τον τρίτο πριν μας δώσει ότι στοιχεία μαζέψει μέχρι τότε, θα μας έχουν στριμώξει και θα βαράμε στα τυφλά. Αν και πάλι εμμένετε να είστε χαρούμενος, τότε θα μου είστε βάρος στην προσπάθειά μου να επιζήσω και να σώσω την πόλη.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Babba: 19 Φεβρουάριος 2011 - 12:27

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#260 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2011 - 14:03

Δημοσιευμένη  εικόνα
Zagi[Babba]

Κύριε Trafalgar Law[BoredForLife], το ότι χαρήκατε για το θάνατο του αντιπάλου σας το καταλάβαμε. Το αν αυτός ήταν ο εκλιπών δολοφόνος ή ο εκλιπών επιθεωρητής είναι που δεν είναι ξεκάθαρο. Εξακολουθείτε να είστε χαρούμενος με την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε; Έχουμε χάσει δύο από τα τρία δυνατά μας όπλα και έχουμε κερδίσει μόλις έναν δολοφόνο νεκρό και δύο(+1) αποδείξεις αθωότητας εκείνων που οδήγησαν στον θάνατό του, που η λογική λέει πως θα τους ξεφορτωθούν σύντομα αφού δύσκολα θα τους ψηφίσει πια κάποιος. Ο χρόνος πλέον δεν πιέζει ιδιαίτερα τους δολοφόνους κι αν βρουν και τον τρίτο πριν μας δώσει ότι στοιχεία μαζέψει μέχρι τότε, θα μας έχουν στριμώξει και θα βαράμε στα τυφλά. Αν και πάλι εμμένετε να είστε χαρούμενος, τότε θα μου είστε βάρος στην προσπάθειά μου να επιζήσω και να σώσω την πόλη.

Trafalgar Law

Αγαπητε κύριε Zaggi πιστεύω πως μπορείς να κατανοήσεις πως βρισκόμαστε σε καλύτερη κατάσταση απ'ότι θα μπορούσαμε να ήμαστε αν ο λαός είχε ψηφίσει έναν αθώο πολίτη (ή ακόμη χειρότερα , έναν επιθεωρητή!) και όχι αυτόν που διάλεξε να διώξει.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Kαι αυτός είναι ο μόνος λόγος που χαίρομαι.... Το οτι οι δολοφώνοι είναι τόσο wideassed και κατάφεραν να σκοτώσουν και τους δύο από τους τρείς υπερασπιστές μας , είναι φυσικά ένας λόγος να λυπόμαστε άλλα αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να νικήσουμε.... Τελος πάντων... Ψηφίζω τον Πικατσου για άλλη μια φορά αν και ακόμα προσπαθώ να διαμορφώσω την χειρουργική μου ψήφο.....

v4kFmx.png

#261 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2011 - 14:06

Akagi Shigeru

Δημοσιευμένη  εικόνα

Θα ήθελα να στρέψω λίγο την προσοχή σας στα τελευταία λόγια που είπε η Erika ακριβώς πριν πεθάνει.

Pikachu θα σε απαλλάξω από κάθε ενοχή ( προς το παρών ) λόγο χαζομάρας σαν μικρό ποντίκι που είσαι.

Η Moka σαν διπρόσωπος Ιανός που είναι, κινεί τα νήματα όπως ακριβώς γουστάρει. Είναι το κεφάλι των Lady Killers. Προσπαθεί να μείνει στη σκιά, χωρίς να λέει πολλά πολλά.

Ψυχανώμαλε καθηγητή ( Anelis ) την επόμενη φορά το χέρι μου θα στραφεί ΕΠΑΝΩ σου.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#262 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2011 - 15:49

Sakata Gintoki

WOW ειμαι ακομα ζωντανη :3

Δημοσιευμένη  εικόνα

Οκ απορω τι σας ιντριγκαρει τοσο. Το ολο "παιχνιδι" ζωης κ θανατου ειναι τελειως προβλεψιμο.. Ne? To θεμα ειναι οτι εχω ασχοληθει πολυ με τα Ποκεμον, απο το μανγκα μεχρι ολα τα παιχνιδια, δεν εχανα επεισοδειο και στην τηλεοραση και ξερω κατι παραπανω και παλι.

Λοιπον, κατα τη γνωμη μου καλα κανετε και θεωρειτε υποπτο τον Pikachu αλλα πιστεψτε με, ειναι απλα η ηλιθιοτητα του [Συμφωνα παντα με το Pokepedia] και οχι η ενοχη του.

[Anelis] Kenji Meshiya με 80% βεβαιοτητα.

PS: Oσοι απο σας ψηφιζετε ματασσο, το ξερετε οτι ειστε απειρα υποπτοι σαν δολοφονοι που ακολουθουν το ρευμα ^^

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από °•πίΟu-πίΟu•°™: 19 Φεβρουάριος 2011 - 19:24

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#263 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2011 - 17:21

Lambo
Δημοσιευμένη  εικόνα
Lambo's here! :kakaka:
συνεχίζω με πίκατσου(ματασσος), και ο Λαμμπο δεν δίνει εξηγήσεις για τις πράξεις του ~νεεεε!

ά και

Δε θα κατηγορήσω κανέναν από τους δυο σας προς το παρόν και θα βάλω ως στόχο τον Lambo (Lucy Heartfilia), την ενοχλητική μας μύγα, γιατί ήταν από τους πρώτους που έτρεξε να μπει σε ρεύμα, χωρίς να έχει κάποιον ουσιαστικό λόγο και δεν μπήκε καν στον κόπο να μας βοηθήσει με τη μεγαλύτερή του μορφή όπως άλλες φορές.

ποιον είπες μύγα ρε;;;
AHO GAMI!!!
You're also in my list so don't worry.~νεεεε
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
*enters twice so 25 years old Lambo appears*
Spoiler:

Huh? τι έχουμε εδώ;;
Χμμμμ, my dear Nougami Neuro, κανείς δεν ακολουθεί κανένα ρεύμα, (οκ μερικοί ίσος ναι και μπορεί και ο μικρότερος εαυτός μου καθώς είναι ακόμα μικρός και δεν ξέρει ακόμα τι του γίνεται), ο κύριος Χέι, από το πολύ μπλα μπλα και από την συχενή προσπάθια να αποδίξει την αθωότητα του, η οποία φάνηκε όντως αληθές και θα ζητήσω συγνώμη από αυτόν, Συγνώμη ΜικαμιΤερου, :nod: είχε αρχίσει να φαίνεται ύποπτος, και είμαι σίγουρος πως δεν είμαι ο μόνος με αυτήν την άποψη.....
Στον προηγούμενο γύρω απότι κατάλαβα στην αρχή στόχευα για τον κύριο Akagi Shigeru(Tenshi) αλλά όταν είδαμε όλα αυτά τα στοιχεία που απέδειξαν το πόσο guilty ήταν ο Sima Yi, νομίζω πως και ο μικρότερος μου εαυτός κατάλαβε τι έγινε οπότε τον ψήφισε, να μην αναφέρω και το ρεύμα ενάντια στον Frankenstein... Προστοπαρών, αφού το κίτρινο πλάσμα μου φαίνεται όντως ύποπτο, δεν έχω κανέναν λόγο για να μην τον ψηφίσω..
Αυτό πάei και για τον κύριο σαμουράι

PS: Oσοι απο σας ψηφιζετε ματασσo, το ξερετε οτι ειστε απειρα υποπτοι σαν δολοφονοι που ακολουθουν το ρευμα ^^

Δημοσιευμένη  εικόνα
+ μου κινεί το ενδιαφέρον και το γεγονός ότι ο Sima Yi στον πρώτο γύρω ψήφισε το κίτρινο πλάσμα αλλά και που το κίτρινο πλάσμα ψήφισε Nougami Neur....

*turns back to the 5 years old Lambo*
Δημοσιευμένη  εικόνα *and Reborn kicks him* :fromabove:

PS. Επιπλέπν, έχουμε πει πως στον πρώτο γύρω όλα γίνονται στην τύχη xD

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jiji: 19 Φεβρουάριος 2011 - 19:53

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#264 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2011 - 18:20

Guu (Erisadesu)

Δημοσιευμένη  εικόνα

Εφόσον η Erico furada ήταν επιθεωρητής τότε μπορώ να υποθέσω πως μόνο όσοι την ψηφίσαν
μπορεί να είναι οι δολοφόνοι της...έτσι η θεωρία μου περί ενοχής του Zoro σιγά σιγά χάνει έδαφος...ωστόσο βλέπω πως ο Chuck (Nozomu) δείχνει να μην έχει μετανιώσει για τον άδικο θάνατο της Erico...ούτως ή αλλως όλοι ξέρουμε το απύθμενο μίσος του γι αυτή την θεική ύπαρξη...

πόσο άτιμος είσαι Chuck πόσο;

Δημοσιευμένη  εικόνα

και Ζορο....πόσο λίγο με ξέρεις ΠΟΣΟ!....νομίζεις θα φοβηθώ κάποιον με το όνομα Rorona?
δεν μου λες το βράδυ όταν κάνεις πιάτσα ντύνεσαι γοργόνα;
εγώ φταίω που δεν σε κράτησα μέσα στο στομάχι μου να κάνεις παρέα τα πόκουτε
και το δασύτριχο στήθος του αρχηγού του χωριού...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#265 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2011 - 19:27

Akita Hikaru (Zura)

Δημοσιευμένη  εικόνα

*Hana (Adachi) to the rescue - χτύπημα στα αχαμνά*

Ο_Ο Αυτο πρεπει να πονεσε!!

Gokudera Hayato

Spoiler:

Σε ποιον θα πεταξεις χειροβομβιδα ηλιθιο μουλαρι? Ξαναπες το αυτο και θα σε κανω ψητο!Δημοσιευμένη  εικόνα

Μιας και παλι δεν εχω αρκετα στοιχεια για να ψηφισω καποιον με σιγουρια θα πω τον Akisame Koetsuji γιατι μου φαινεται εδω και καιρο υποπτος! Αυτα για τωρα. Θα επανελθω με περισσοτερα στοιχεια. *kicks Lambo*

Δημοσιευμένη  εικόνα
Devils don't ask favors from God

#266 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2011 - 19:46

Δημοσιευμένη  εικόνα

Nougami Neuro

+ μου κινεί το ενδιαφέρον και το γεγονός ότι ο Sima Yi στον πρώτο γύρω ψήφισε το κίτρινο πλάσμα αλλά και που το κίτρινο πλάσμα ψήφισε Nougami Neur....

Να και κάποιος που δεν περίμενα ότι θα με εκπλήξει σήμερα και μάλιστα τόσο. Υπέροχος συνειρμός μπορώ να ομολογήσω, ειδικά αν το δεις μεμονωμένα. Παρόλα αυτά άφησέ με να συνεχίσω τη σκέψη σου και να σου αποδείξω ότι ο καθένας θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάτι τέτοι, δολοφόνος, επιθεωρητής ή αθώος και να του είναι ιδιαίτερα χρήσιμο.

Note: Μη μου πείτε πάλι για σεντόνια, όποιος δε θέλει, δε διαβάζει

...που ο Nougami Neuro ψήφισε αρχικά Gintoki (πίου-πίου), που ψήφισε Hei, ο οποίος ήταν και αθώος, και μετά άλλαξε την ψήφο του επειδή κατηγορήθηκε και ο ίδιος για ρεύματα από το κίτρινο πλάσμα, που μάλιστα αρχικά είχε ψηφίσει τον κύριο Sakata Gintoki (πιου-πιου) και άλλαξε την ψήφο του σε Akita Hikaru (Zura), ο οποίος αρχικά ψήφισε Hei και τελικά άλλαξε την ψήφο του σε Akashiya Moka (Lord Leon). Νομίζω ότι συνειρμικά μπορείς να προσθέσεις πολύ περισσότερους στη λίστα σου και ήταν κρίμα που δεν μπόρεσες να συνεχίσεις, γιατί έτσι μπορείς να δεις πολύ περισσότερα πράγματα.

Ας δημιουργήσουμε όμως και έναν δεύτερο συνειρμό, ο Lambo αρχικά ψήφισε τον κύριο Kenji Meshiya (Anelis) που αρχικά τον κατηγόρησε πίσω, μετά άλλαξε όμως την ψήφο του στον κύριο Frankenstein (Fallen_Angel_Itachi), ο οποίος κατηγορούσε την Erica Furodo(The_tragic_Prince), η οποία ήταν επιθεωρητής και σκοτώθηκε από τους δολοφόνους, ενώ ταυτόχρονα ο Lambo (Lucy_Heartfilia), άλλαξε σε Roronoa Zoro, ο οποίος κατηγόρησε 3-4 τουλάχιστον, ναι μαζί και εμένα, οπότε θα μπορούσε να συνδεθεί και με τα παραπάνω, και μετά άλλαξε την ψήφο του στον κύριο Hei (Mikami Teru) που τελικά ήταν και αθώος.

Απομονώνοντας πολλά από τα παραπάνω μπορούμε να βρούμε όσους ενόχους θέλουμε, να χάσουμε τη μεγαλύτερη εικόνα και ο καθένας να βολευτεί όπως θέλει και να κατηγορήσει μάλιστα οπουδήποτε τον ψηφίζει αν βασιστεί μόνο στον 1ο γύρο και να μη μπερδευτεί με ακόμη μεγαλύτερους συνειρμούς. Ή να δημιουργήσει ακόμα έναν για τον ίδιο, μιας και ο δεύτερος είναι αυτός θα βόλευε εμένα κυρίως αν ήθελα να βασιστώ σ' αυτό για να ανταποδώσω τη σκέψη σας και φυσικά την έγραψα επίτηδες.

Πάντως μπορώ να πω ότι με εκπλήξατε ευχάριστα.

Παρόλα αυτά προς το παρόν, γιατί δε με πείθει κάτι άλλο και θέλω να μείνω στην αρχική μου σκέψη και επειδή με διασκέδασε το γεγονός ότι με υποπτευθήκατε μόλις σας μίλησα. Lambo (Lucy Heartfilia), η ψήφος μου πάλι για εσένα.

ΥΣ. Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες με τη μύγα μιας και το τόνισες. Rp είναι, ο Lambo είναι αξιαγάπητος κατά τα άλλα.

ySss0UF.jpg

#267 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2011 - 20:05

Akisame Koetsuji

Δημοσιευμένη  εικόνα

ok,κυριε
Gokudera Hayato εαν αυτο πιστευεται δεν εχω εχω να πω κατι για να σας αντικρουσω.Αυτο που λεω και απευθυνομαι σε ολλους ειναι να κατσουμε να να ξαναδουμε τα ποστ και τις συμπεριφορες ολλων μας διοτι αν και εχουμε βγαλει εναν δολοφονο ειμαστε σε πολυ ασχημη θεση οποτε το λιγοτερο που θελουμε να κανουμε ειναι να βαραμε στα τυφλα.Δεν θα σας κατηγορισω για κατι προς το παρον διοτι μπορει να πουν οτι αρχιζω ρευμα με το που καποιος με ψηφισε.
Προσεξα οτι στον προτο γυρο κανεις δεν ψηφισε Head και Guu αυτο μπορει να μην δειχνει και τιποτα αλλα αυτους και ισως και νανα δυο ακομα(χωρις εμενα)τους αχουμε ξεχασει εντελως.

εχω να παραθεσω τα παρακατω στοιχεια αν και δεν ειμαι απολυτα σιγουρος

05 | johntheo95 | Akisame Kōetsuji | Zagi | Erika Furudo
08 | matassos| | Nougami Neuro | Erika Furudo
10 | Kamui| Sima Υi | Pikachu | Erika Furudo

Το ξερω οτι το να αλλαξω γνωνη με τα λεγομενα του Sima Yi ηταν το μεγαλυτερο λαθος μου και οτι με αυτο το ποστ με κανω απευθειας ενοχο αλλα αφηνω στην κριση σας αν ειμαι η οχι.Ψηφιζω pikachu διοτι συχνα οι δολοφονοι ψηφιζουν ο ενας τον αλλο για να μας μπερδεψουν, αν και δεν ειμαι απολυτα σιγουρος,θα περημενω να δω την αντιδραση του και επειτα θα καταλυξω.Εγω πείστικα δυστυχως απο τον δολοφονο επειδη δεν εξακριβωσα τα λεγομενα του και οτι δεν προσεχα με προσοχη τα γεγονοτα.Εσυ τι δικαιολογια εχεις??

Το νιωθω εγω θα φυγω σε αυτον τον γυρο,τουλαχιστον να ανακαληψουμε κανα δολοφονο...:uhh::sadist:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από johntheo95: 19 Φεβρουάριος 2011 - 20:11

Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Δημοσιευμένη  εικόνα

#268 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2011 - 20:21

PS: Oσοι απο σας ψηφιζετε ματασσο, το ξερετε οτι ειστε απειρα υποπτοι σαν δολοφονοι που ακολουθουν το ρευμα ^^

Frankenstein

Δημοσιευμένη  εικόνα

Αγαπητέ μου, θα σας πληροφορήσω ότι είναι λάθος να προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις λέγοντας κάτι τέτοιο γι αυτούς που ψηφίζουν τον κίτρινο ποντικό. Αυτές οι στιγμές χρειάζονται ψυχραιμία και πάνω απ'όλα λογική. Ας σκεφτούμε λοιπόν λογικά επιτέλους.

Βλέπετε, δεν τον ψηφίζουν επειδή δεν ψήφισε το πτώμα#3 και δολοφόνο αλλά επειδή υπήρξε υπέρμαχός του εφόσον τον υπερασπίστηκε με πολύ μεγάλη θέρμη. Αυτό οδήγησε τη σκέψη πως ο ποντικός δεν φερόταν με τόση μανία υπέρ του πτώματος#3 γιατί τον θεωρούσε αθώο πολίτη αλλά επειδή ήταν ένας πολύτιμος σύμμαχος του.
Παρόλαυτα, πρέπει να ομολογήσω πως τώρα μου φαίνεται πως ο μικρός Pikachu (matassos) δεν προσπαθούσε να προστατέψει τον σύμμαχό του, απλώς είναι όντως τόσο χαζός κι αφελής όσο φαίνεται και τον πίστεψε. Έτσι λοιπόν, αν και είναι ηλίου φαεινώτερο ότι δε θα έπρεπε να έχει ψήφο για κάτι τέτοιο εφόσον χειραγωγείται τόσο εύκολα, παρόλαυτα σίγουρα δεν είναι ο δολοφόνος. Έτσι αποσύρω την ψήφο μου απ'αυτόν...
Τώρα όσον αφορά το που θα την καταθέσω...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Μπορώ να πω πως είμαι όσο έκπληκτος όσο κι εσείς να συμφωνήσω μαζί σας ότι ο κύριος καθηγητής είναι ο κύριος ύποπτός μου κύριε Sakata Gintoki (πίΟu-πίΟu).Βλέπετε έχουν διαμορφωθεί πολλές θεωρίες στο διαπεραστικότατο μυαλό μου οι οποίες αφορούν άτομα όπως την κυρία Akashiya Moka (Lord Leon), και την κυρία Kanzaki Nao (VampireGirlization) όπως και μερικούς άλλους αλλά ας μην αποκαλύψω όλα μου τα χαρτιά ακόμα.

Αλλά ας εξηγήσω το σκεπτικό μου και τον λόγο για τον οποίο επιθυμώ να ψηφίσω τον κύριο Kenji Meshiya (Anelis). Βλέπετε η συμπεριφορά του μου τράβηξε την προσοχή ακριβώς επειδή είναι τέτοια που στόχος της είναι να μην τραβάει την προσοχή. Βλέπετε, ο λόγος του παρόλο που είναι προκλητικός προκαλεί μόνο και μόνο για να προκαλεί και στην ουσία για να στρέφει τις κατηγορίες όλων μας επάνω του εξαιτίας των αηδιαστικών του χόμπυ. Ο ίδιος χρησιμποίησε αυτήν την τακτική για να μας παραπλανήσει ακόμα κι όταν αντίκρουε τις κατηγορίες μας, λέγοντας πως τον θεωρούμε ένοχο μόνο και μόνο επειδή είμαστε πουριτανοί και κομπλεξικοί. Παρόλαυτα όμως, αν κάποιος τον είχε κατηγορήσει για έναν σοβαρό λόγο σύμφωνο της λογικής κι όχι του συναισθήματος δε θα είχε επιχείρημα να μας αντικρούσει γιατί, τουλάχιστον έτσι πιστεύω, δεν έχει. Είναι αυτός ένας απ'τους δολοφόνους και καλύπτει τα νώτα του και τι κατηγορίες του αποσπώντας μας με τις αισχρές του ασχολίες, παρασύροντά μας μακρυά από την πραγματικότητα που είναι ότι είναι ο ένοχος. Όχι γιατί είναι έκφυλος και διεστραμμένος αλλά επειδή είναι πανούργος, πανέξυπνος και δαιμόνιος. Τη σκότωσε και τώρα καλύπτει τον εαυτό του επιρίπτοντας όλες τις κατηγορίες μας στον χαρακτήρα του.

Μια πραγματικά πανέξυπνη τακτική που σε κάνει να περνάς απαρατήρητος μέχρι να στενέψει τόσο πολύ ο κλειός ώστε οι αντίπαλοί σου να είναι ήδη καταδικασμένοι. Μα φυσικά δεν περίμενα κάτι λιγότερο από έναν άνθρωπο που θέλει να λέγεται αντίπαλός μου, αν ήταν οτιδήποτε λιγότερο από πανέξυπνος θα ήταν πολύ βαρετά τα πράγματα για εμένα, μια ιδιοφυία-ένας ακόμα λόγος που απέριψα το κίτρινο ποντικάκι.

Έτσι λοιπόν, αντί να ψηφίσω την δεσποινίς Akashiya Moka (Lord Leon) που θεωρώ όσο ένοχη όσο το Κινέζικο πτώμα -πτώμα #3- θα ψηφίσω τον κύριο καθηγητά Kenji Meshiya (Anelis) έτσι ώστε να ακουστεί και μια άλλη γνώμη.

Και τώρα με συγχωρείτε αλλά πρέπει να επιληφθώ κάποιον προσωπικών επαγγελματικών υποχρεώσεων μιας κι έχω αφήσει το σχολείο μου ακυβέρνητο εφόσον είμαι εδώ αιχμάλωτος κι έρμαιο της μοίρας που ήθελε να είμαι σ'αυτό το μέρος όταν έγινε ο πρώτος φόνος...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#269 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2011 - 20:37

Zagi[Babba]

Παίδες ο Sima Yi δεν ψήφισε απλώς pikachu. Ξεκίνησε ένα ρεύμα εναντίον του από τον πρώτο γύρο και νωρίς νωρίς στις ψήφους ενώ η κατάσταση θα μπορούσε να κινηθεί προς οποιονδήποτε.
Δεν είναι ότι τον κατηγόρησε για ξεκάρφωμα, διότι πήρε μεγάλο ρίσκο να τον πετάξει έξω. Επέμενε στην ψήφο του δευτερολογώντας εναντίον του και ενώ είχε μαζέψει ήδη 3-4 ακόμα κατηγορίες και ήταν πιθανό να την φάει από τον πρώτο γύρο, άσχετα αν στην πορεία η erika κι έπειτα ο hei τράβηξαν πάνω τους τα βλέμματα και οι ψήφοι άλλαξαν. Δε θα ήταν καθόλου απίθανο ο pikachu να ψοφήσει στον πρώτο γύρο και θα είχε βάλει σοβαρά το χεράκι του ο Sima Yi υποκινώντας τους άλλους. Ποιος δολοφόνος θα το έκανε αυτό σε άλλον δολοφόνο από τον πρώτο γύρο και με ποιο σκεπτικό;
Αν μη τι άλλο, αυτή τη στιγμή φαντάζει πιο αθώος από όλους τους υπόλοιπους και όσοι τον ψηφίζουν είτε έχουν δόλο όπως ο Τrafalgar Law[BoredForLife], είτε δεν έχουν μελετήσει σωστά τα πράγματα.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#270 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2011 - 20:59

Frankenstein (βλ avatar)

Σωστή η παατήρησή σας κύριε Zagi (Babba) στο ότι ο μακαρίτης πρώτα πρότεινε το μικρό κίτρινο ζωάκι προσπαθώντας να δημιουργήσει ένα ρεύμα εναντίων του παρόλαυτα όσο κι αν ψάχνω δε μπορώ να βρω που ήταν αυτή η δευτερολογία του πτώματος #3 κατα τη διάρκεια του 1ου γύρου οπότε μια διευκρίνηση θα ήταν πολύτιμη. Επίσης πολύ σωστή η παρατήρηση ότι μερικοί τον ακολούθησαν. Όμως το γεγονός ότι αυτοί οι "μερικοί" ακολούθησαν το παράδειγμά του τόσο εύκολα με βάζει σε σκέψεις...

Παραμένω στην ψήφο μου τον κύριο Kenji Meshiya (Anelis) αλλά κάνετε μια πολύ σωστή παρατήρηση: το παρελθόν πάντα μας μαθαίνει κάτι χρήσιμο για το μέλλον.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Fallen_Angel_Itachi: 19 Φεβρουάριος 2011 - 21:21
Επιμύθιο fail!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai