Zagi[Babba]
Έκατσα και μελέτησα ξανά τις χτεσινές συζητήσεις.
Με βάση το κίνημα που οδήγησε στην χτεσινή επιτυχημένη εύρεση δολοφόνου, αυτοί που τον κατηγόρησαν επανειλημμένα και εξαρχής και έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο λιντσάρισμα είναι οι Frankenstein, Kyubey και Erica Furudo(που το πλήρωσε ψοφώντας).
Ως εκ τούτου, θεωρώ ότι έχουν αποδείξει την αθωότητά τους και δεν σκοπεύω να τους υποπτευτώ σύντομα. Οι υπόλοιποι μπήκαν στο τρένο όταν ήδη διαφαινόταν το αποτέλεσμα και μάλλον πιο ύποπτοι γίνονται με τη στάση τους αρκετοί απ' αυτούς παρά αθωώνονται.
Οι θέσεις τουAkita Hikaru (Zura) κι ο τρόπος σκέψης του με βρίσκουν σύμφωνο όσον αφορά τις υποψίες που εξέφρασε. Το ότι αντέδρασε όμως στην κατηγορία βεβιασμένα, φοβήθηκε και αποκάλυψε τις κρυφές μέχρι τώρα σκέψεις του είναι ύποπτο. Περίμενα ένας δολοφόνος να βγει χαρούμενος για τη νέα τους επιτυχία και να γράψει κάτι λιτό και γρήγορο και είσαι μέσα στους 3-4 ύποπτους που το έκαναν. Ας είναι. Απέδειξε ότι αν είναι αθώος έχει την ικανότητα να κάνει συνειρμούς, οπότε ίσως φανεί χρήσιμος στην πορεία. Ας δούμε τι έχει να πει κι ο κύριος trafalgar Law[BoredForLife], που επίσης έτρεξε να πανηγυρίσει για τον εχθρό που ψόφησε, εξαπολύει λιγοστές και λιτές κατηγορίες, μπήκε στο άρμα του sima yi όταν είχαν όλα κριθεί για να καλυφθεί και έχει εξαρχής ένα κόλλημα με την κίτρινη μπάλα (aka pikachu) που πλέον δείχνει αρκετά αθώα μιας και την κατηγόρησε νωρίς νωρίς στην αρχή της πρώτης ημέρας ο δολοφόνος sima yi με κίνδυνο να προκαλέσει ρεύμα εναντίον της. Ψήνομαι να συμμετέχω ενάντια στην Moka, αν δε δώσει ενδιαφέρουσα απάντηση σύντομα και έχω στα υπόψιν αυτούς που την έπεσαν τόσο εύκολα και γρήγορα στην μπαταρία pikatsu. Κι εγώ τον ψήφισα νωρίτερα, αλλά με βάση τα νέα δεδομένα και τις αποκαλύψεις περί sima yi, μάλλον δείχνει πιο αθώος από εσάς.
Παρεμπιπτόντως, διαβάζοντας τις προηγούμενες σκέψεις μου συνειδητοποίησα ότι ο λόγος μου φέρνει αρκετά σε λόγο επιθεωρητή. Κύριοι δολοφόνοι, σας διαβεβαιώνω ότι δεν είμαι. Δεν με ενδιαφέρει να βρεθείτε αν είναι να πεθάνω. Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σας. Είμαι εδώ για να σας βρω γιατί η παρουσία σας δημιουργεί προβλήματα στην πόλη μου. Αν ήθελα σώνει και καλά να σας πιάσω ακόμη κι αν πεθάνω, δε θα είχα κανένα πρόβλημα να ανατινάξω και τα πέντε κτίρια και να ψοφήσετε όλοι, δολοφόνοι, επιθεωρητές και αθώοι μαζί. Αυτό δυστυχώς θα προκαλούσε ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στην πόλη. Χώρια που θα είναι θέμα χρόνου, ως μοναδικού επιζώντα, να με βρουν και να με λιντσάρουν. Επειδή λοιπόν πρώτος και κύριος στόχος μου είναι να επιζήσω, αν επιθυμείτε να το βουλώσω δώστε μου ένα σημάδι. Ας πούμε καθαρίστε τον gintoki το βράδυ και θα σιωπήσω. Δε θα μου λείψει ιδιαίτερα.
Είμαι βέβαιος ότι δε σας έπεισα. Θα πω λοιπόν μόνο τούτο. Θεωρώ χαζούς τους επιθεωρητές μας. Ο σωστός επιθεωρητής και οι συνεργάτες του πρέπει να περνάνε απαρατήρητοι για όσο αντέχουν. Δεν πρέπει να προδίδονται ακόμα κι αν ξέρουν έναν δολοφόνο. Όσο περισσότερο επιζούν, τόσο περισσότερο ερευνούν και μπορούν την κρίσιμη στιγμή να δώσουν ένα τέλος.
Οι αθώοι οφείλουν να γράφουν τις θεωρίες τους για να δίνουν ιδέες στον επιθεωρητή μπας και κάνει σωστότερα τη δουλειά του. Αυτό κάνω.
Όπως ήρθαν τα πράγματα, οι αθώοι είμαστε ζορισμένοι.
Δεν έχω κανένα σεβασμό για τους αδύναμους. Στον πλανήτη μου οι δυνατοί επιζούν και οι άλλοι εγκαταλείπονται. Δε θα δίσταζα καθόλου να σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια τη γυναίκα που αγαπώ για να πετύχω τον στόχο μου. Να επιζήσω και να σώσω την πόλη. Με αυτήν ακριβώς τη σειρά. Χαίρομαι που δεν είμαι επιθεωρητής, καθώς δεν σκοπεύω να θυσιαστώ για να σας βρουν. Αν ήμουν, δε θα τράβαγα τα βλέμματά σας πάνω μου μοιράζοντας θεωρίες.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Babba: 19 Φεβρουάριος 2011 - 01:53