Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town - 2011 Edition

• This topic is locked This topic is locked
503 replies to this topic

#286 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 20 February 2011 - 02:01

(Akashiya moka)
Omote mode

Posted Image

γεια σου Dumb-o
Θα βρέξει, να πετάς χαμηλά.

Στις "κατηγορίες μου" απάντησες ήδη.
Αμα μας ελεγες και γιατι τη stocking, καλα θα τανε.
Medicine Seller
(Night Wizard Seal)

stasou%2520mygdala.jpg

#287 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 20 February 2011 - 02:09

Medicine Seller

Posted Image

Μάλλον δεν είδες το post μου(προηγούμενη σελίδα).
Προς σημείωση σου. Δεν έχω φτερά. Το πνεύμα και τα πόδια μου είναι δεμένα με τα δεσμά της γης.
Μήπως ηθελημένα εθελοτυφλείς; Στη θέση σου δε θα ήμουν τόσο άνετος...

Medicine Seller

Για ακόμα μια φορά, οι προβλέψεις μου βγήκαν αληθείς. Κάποια πνεύματα αδικήθηκαν, αλλά ο ένας εγκληματίας απεβίωσε. Προβάλλουν όμως δυσοίωνα γεγονότα, που το μόνο που καταφέρνουν είναι να ρίχνουν περισσότερη σκιά.

Αυτή τη φορά έχουμε μεγάλες σκιές και μιρκή φωτιά.

Παρ'όλα αυτά, είμαι σίγουρος για δύο ανήσυχες παρουσίες εδώ μέσα.

Stocking κατάφερες να δημιουργήσεις ένα ανοιγματάκι, έστω και σε αυτήν τη μικρή σου παρουσία σε αυτήν τη δύστυχη πόλη. Ο πρώτος επιθεωρητής μας άφησε ένα μήνυμα. Μετά από την επιβεβαίωση του μηνύματος από το δεύτερο επιθεωρητή, ξαφνικώς, άλλαξες στόχο.

Αυτοί που σκίζουν και καταβροχθίζουν σάκρες, χωρίς καμία δυσκολία θα καταβρόχθιζαν και τα άτομα που καταβροχθίζουν μαζί τα άτυχα κορμιά κυριευμένα από τη σήψη, με το φόβο πως μπορεί για κάποιο λόγο να κινδυνέψει η βορά τους.

Αναρωτιέμαι...

Stocking(Iristella).

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#288 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 20 February 2011 - 02:28

(Akashiya moka)
Omote mode
Spoiler:

Το διαβασα, αλλα δεν ηταν η μονη.
Για αυτο μου εκανε εντυπωση, που ειπες ειδικά τη Stocking, με ένα γενικό επιχείρημα.
Ας είναι. οπως λες και συ η ιστορια θα δειξει. Θα επανελθω. Εξάλλου δεν ειναι αυτο αρκετο για να σε ονομάσω δολοφόνο. Αλλά για την ώρα μου κάνει.

Υ.Γ. Δεν εννοούσα με τα φτερά σου... Ντάμπο!

Εdit: όπως είδα αργότερα, είναι τοσο γενικό, που χωράς και εσυ μέσα - κοινώς, και εσύ το ίδιο έκανες.

Medicine Seller
(Night Wizard Seal)

Edited by Lord Leon, 20 February 2011 - 12:30.

stasou%2520mygdala.jpg

#289 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 20 February 2011 - 02:33

Medicine Seller

Posted Image

Μα πάλι λάθος κάνεις. Δεν στόχευσα μόνο την Stocking. Απλά τη ψήφισα. Με κάποιον πρέπει να ξεκινήσω. Πολλοί κοινούν υποψίες αγαπητή Akashiya.

Πάλι μου προσάπτεις ιδιότητες που δεν κατέχω.
Παλεύω να ξεκλειδώσω τα τρεία στάδια αυτής της υπόθεσης.

Εις το επανιδείν.
Posted Image

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#290 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 20 February 2011 - 08:05

Trafalgar Law

Αρχικά πρέπει να πώ οτι η θεωρία του κ.Zoro είναι αρκετά καλή αλλά όχι τέλεια...Και αυτό γιατί ο Frankenstein ήταν ο δευτερος στον δευτερο γύρο που ψήφισε τον Sima Yi άρα δεν ακολούθησε κάποιο ρεύμα αλλά βοήθησε στο να φτιαχτει ένα..... Και αφού οι φολοφόνοι γνωρίζουν ο ένας τον άλλο είναι σχεδον απίθανο ο Φρανκ. να είναι δολοφώνος.
Θα συνεχίσω να ψηφίζω Πικατσου μέχρι να βεβαιωθώ πως δεν είναι ένας απο αυτούς που διέπραξαν τα αποτρόπεα αυτά εγκλήματα και φυσικά δεν θα βασιστώ στα λεγομενα άλλων γι αυτο...

Edited by BoredForLife, 20 February 2011 - 14:20.

v4kFmx.png

#291 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 20 February 2011 - 13:32

Frankenstein

Posted Image

Αχ, ούτε να τακτοποιήσει τις δουλείες του δε μπορεί κανείς ΄ λείπω για μισή ώρα και γίνεται μπάχαλο...

Λοπόν κύριοι, ας αρχίσουμε με την ανάλυση των κατηγοριών που έχουν εκτοξευθεί κατ'εμέ, του κυρίου Medicine Seller (Night Wizard Seal)-του οποίου τη ανάγκη για ανωνυμία την καταλαβαίνω- και της κυρίας Stocking.

Αρχικά, μπορούμε να πούμε πως ο λόγος που με στοχεύει για πρώτη φορά ο αγαπητός γρασιδομαλλούσος ξιφομάχος είναι αφελής το λιγότερο. Αγαπητέ κύριε Roronoa Zoro (Zoro77) ο ίδιος λόγος που κατηγορείτε εμένα θα μπορούσε να χρησιμποιηθεί εναντίων και του κύριου Sakata Gintoki (πίου-πίου) -που για πρώτη φορά μου προκαλεί τόσο πολύ το ενδιαφέρον-.
Το γεγονός ότι στοχεύετε εμένα είναι αν όχι ύποπτο όπως είπα είναι αφελές. Προσπαθείτε να βρείτε κάποιον ένοχο απεγνωσμένα στηριζόμενος στα λόγια του πτώματος #4 που ναι μεν ήταν επιθεωρητής αλλά και τα λόγια αυτά προέρχονται από τον πρώτο γύρο. Όπως όλοι ξέρουμε ήταν ένας γύρος που ακόμα γνωριζόμασταν και ο καθένας ήταν ύποπτος. Παρόλαυτα, θεωρώ πως εαν ρώτησε για τον κύριο Gintoki που είχε μια απλή υποψία τότε σίγουρα θα ρώτησε και για εμένα που στην ουσία με κατηγόρησε κίολας.
Όμως δεν έδωσε καμία είδους έκταση στο θέμα μετά τον πρώτο γύρο κι αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι αυτό που βρήκε δεν ήταν άξιο αναφοράς. Άρα, δεν ήμουν εγώ δολοφόνος γιατί αν ήμουν -εφόσον ο ίδιος με κατηγόρησε αλλά και ο άλλος επιθεωρητής έστω κι αν το έκανε ελαφρά τη καρδία- θα με ξαναψήφιζε άμεσα για να βγάλει την απειλή από κοντά σας. Παρόλαυτα ψήφισε τον πραγματικό ένοχο ο οποίος ήταν το πτώμα #3...κι αυτό την οδήγησε να γίνει το πτώμα #4 δυστυχώς, αιωνία της η μνήμη.
Έτσι, το γεγονός ότι μόνο στον πρώτο γύρο με ψήφισαν κι όχι άλλωτε δείχνει ότι και οι δύο έμαθαν πως δεν ήμουν ο δολοφόνος και ο ένας πέθανε πριν το επιβεβαιώσει ενώ η μικρή δεσποινίς με αγνόησε και διάλεξε να μη με ψηφίσει στον δεύτερο ως επιβεβαίωση της αθωότητάς μου. Εξάλλου, ήταν σε τέτοιο σημείο που αν με είχε ψηφίσει θα με έβγαζε εφόσον είχε δημιουργηθεί ένα κύμα εναντίων μου στηριζόμενο μόνο και μόνο σε επιφανειακές εξηγήσεις. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά τάχθηκε υπέρ μου σε μια δύσκολη στιγμή κι αν ήμουν δολοφόνος ποτέ δε θε το έκανε αυτό.

Posted Image

Τώρα όσον αφορά τον κύριο Chopper (BadBoy), δεν ξέρω γιατί συνεχίζει να με κατηγορεί. Ίσως είναι ο ίδιος δολοφόνος ίσως είναι απλώς τόσο εύκολα να χειραγωγηθεί από τους πραγματικούς δολοφόνους είτε στο σημείο που έχουν φτάσει τα πράγματα είναι κι ο ίδιος απελπισμένος και δεν ξέρει τι να ψηφίσει. Όποιος κι αν είναι ο λόγος -κι αν δεν είστε δολοφόνος αγαπητέ- τότε ας σας πληροφορήσω ότι είστε λανθασμένος να με κατηγορείτε. Και δε λέω ότι αν με ψηφίσετε είστε δολοφόνος απλώς το ότι αν με ψηφίσετε κάνετε λάθος αν δεν είστε δολοφόνος.

Και για την τελευταία κατηγορία εναντίων μου...Δεσποινίς, δε δώσατε επαρκές λόγο για τον οποίο με κατηγορείτε κι γι αυτό μόνο -η κανιβαλιστική σας συμπεριφορά, που χαίρεστε να βλέπετε ανθρώπους να μαλώνουν- σας καθιστά ύποπτη στα μάτια μου.

Κυρία Akashiya Moka (Lord Leon), σταματήστε να σχολιάζετε τα πεταχτά αυτάκια του αγαπητού μας πωλητή φαρμάκων και συνειδητοποιήστε πως έχει κάποιον λόγο να ψηφίζει αυτήν που ψηφίζει. Μήπως αναστατώνεστε γιατί ψηφίζει συνεργό σας? Ή κατηγορείτε κάποιον άσχετο μόνο και μόνο για να αποφύγετε τις κατηγορίες εις βάρος σας που είναι πολύ σωστές και αν και πιστεύω ακράδαντα πως είστε ο δολοφόνος δε σας ψηφίζω μόνο και μόνο επειδή αφήνω τους άλλους να το κάνουν ενώ εγώ προτείνω τον ύποπτο για τον επόμενο γύρο. Πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά εφόσον είναι πολλοί οι δολοφόνοι κι όχι μόνο δύο εξάλλου. Και θέλω να ξέρετε πως η διαπεραστική πανέμορφη ματιά μου προσέχει τα πάντα...

Τέλος, όπως ήδη έχω υποννοήσει για την κυρία κάλτσα (Iristella) τη θεωρώ είτε ένοχη είτε στόχο για το ξεκάρφωμα της δεσποινίς Moka.

Επιμένω στην κατηγορία μου εναντίων του κυρίου καθηγητά Kenji Meshiya (Anelis) για όλους του λόγους που ανέλυσα και τολμώ να πω πως τώρα έχω άλλον ένα λόγο να τον ψηφίζω. Ο κύριος καθηγητής μίλησε για εμμονή ενώ τον έχω ψηφίσει ουσιαστικά πρώτη φορά -η μικρή μου αντίδραση ήταν απλώς αυτό: αντίδραση στην αισχρότητά του και παραλίγο να παραπλανηθώ κι εγώ ο ίδιος από αυτήν-. Από τότε και μετά δεν έχω ξανασχοληθεί μαζί του παρά μόνο από τώρα και νομίζω ότι το στοιχειοθετώ επαρκέστατα. Άρα δεν είναι εμμονή, είναι απλή λογική κατηγορία-ένα λαμπρό μυαλό σαν το δικό μου δεν έχει χρόνο ούτε χώρο για εμμονές όπως έχω αποδείξει μέχρι τώρα. Με άλλα λόγια προσπαθεί να με κατηγορήσει για κάτι συναισθηματικό ενώ εγώ βασίζομαι σε κοινή λογική μόνο και μόνο για να αποφύγει να κατηγορηθεί επειδή ξέρει ότι έχω δίκιο.

Αυτά είχα να πω για τώρα έτσι συγχωρείστε αλλά πρέπει επειγόντως να πάω να φροντίσω τις ανάγκες του αφέντη που πρέπει να τρώει σε συγκερκιμένες ώρες όλα του τα γεύματα.

Edited by Fallen_Angel_Itachi, 20 February 2011 - 13:46.
Picture addition-do I dazzle you

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#292 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 20 February 2011 - 15:12

Akashiya Moka
ura mode
Posted Image

Χμμμμ;
Καλημέρα κύριε... "επιστήμονα" Frankenstein.

Ωραια μας τα λέτε εγώ απλώς θα επισημανω δυο τρία σημεια.
1ον το οτι καποιος βρεθηκε με περισσοτερα στοιχεια ενοχης από εσας και ο 2ος επιθεωρητης επικεντρωθηκε πανω του (και ταυτοχρονα ο ενοχος καρφωθηκε μονος του) δεν ειναι "επιβεβαιωση της αθωοτητας σας" οπως πολυ βολικά είπατε. Απλώς θέμα προτεραιοτήτων. Πέντε δολοφονους εχουμε, όχι έναν...

2ον όσο δεχομαι π.χ. τη δικιά σας κατηγορία για τον καθηγητή, που έχει να κανει με πραξεις του συγκεκριμενου ατομου, αλλο τοσο δεν δεχομαι του Medicine Seller (Night Wizard Seal) και τον λόγο τον είπα: το να πεις ως αιτια "αλλαξε την ψηφο του μετα την αποκρυπτογραφηση της δας Furudo, και ψηφησε τον Sima Yi", ειναι κατι το οποιο εκτός από προφανως αυτονοητο, έκανε και αυτός ο ίδιος. Και εσεις αν θυμαμαι καλά (αν οχι συγνωμη θα το ξανακοιτάξω) και τουλαχιστον αλλα 10 άτομα. Αν μου έλεγε "απλώς έστικτο", δεν θα διαφωνουσα.

3ον να σας θυμησω οτι αν ειστε ζωντανος αυτη τη στιγμη ειναι για δυο λογους. Απο τα τρια ατομα που στοχευσε ο 1ος επιθεωρητης, το ένα ειστε εσεις. Ο αλλος ηταν δολοφονος, και ο δευτερος που φαγαν οι δολοφονοι ηταν επιθεωρητής. Αυτό από μονο του έκανε καποιους σκεπτικους.
Επίσης, το "φαντασμα του κυριου επιθεωρητη" είπε ότι σας ψηφησε κατα τύχη ( ο Χανζο στη γενικη συζητηση δηλαδή. κακως έγινε αλλα έγινε και κάμποσοι το διαβασαν πριν διαγραφει) και κάπως έτσι αυτή τη στιγμη, πολύ βολικά, πήρατε παραταση ζωής. Δεν εχετε ομως αθωωθει περισσοτερο απο οποιονδηποτε αλλο.

Εσεις λοιπον μπορειτε να "πιστευετε ακράδαντα" ότι θέλετε, αλλα εμενα μου φαινεται ότι καποιοι άλλοι έχουν περισσοτερο αναγκη να τραβηξουν τις κατηγορίες από πάνω τους...

Φιλάκια! (kappuchuuuu!!!)

Posted Image

stasou%2520mygdala.jpg

#293 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 20 February 2011 - 16:02

Frankenstein

Διακρίνω κάποιου είδους ειρωνία στον τίτλο του επιστήμονα που μου δίνεται? Αν είναι έτσι αφήστε με να σας πληροφορήσω ότι εγώ υπήρξα επιστήμονας πολύ πριν οι απλοί θνητοί σκεφτούν τη λέξη "πείραμα". Εξάλλου από παλαιοτάτων χρόνων ασχολούμαι με το μυστήριο που λέγεται ζωή και σ'αντίθεση με το τι μία συγγραφέας έχει γράψει για εμένα -που "πείραξε" το μυθιστόρημα γιατί η αλήθεια θα ήταν πολύ σοκαριστική για τα αυτιά όχι μόνο της πουριτανικής Αγγλίας αλλά μέχρι και τα σημερινά αυτιά των σύγχρονων επιστημώνων-. Ορίστε και η απόδειξη, μία "φωτογραφία"-σκέτσο, που μου είχε γίνει μετά από παραγγελία.

Posted Image

Μα δεν είμαι υπέροχος από όλες τις γωνίες?

Αχεμ, πίσω στο θέμα μας...

Ας δεχτώ το δεύτερο σκεπτικό σας γιατί αυτήν τη στιγμή μελετάω σημαντικά θέματα του σχολείου μου που με αποτρέπουν από το να ανατρέξω σε όλες τις συνομιλίες της δεσποινίδας κάλτσας.

Αλλά θα σας πω αυτό για τον πρώτο συνειρμό σας: όταν ο δεύτερος επιθεωρητής συμφώνησε μαζί μου και ψήφισε το πτώμα#3 το έκανε έτσι ώστε έμμεσα να με απαλάξει από τις κατηγορίες εφόσον μέχρι τότε η πλειάδα τω ανθρώπων με κατηγορούσαν αδίκως. Το ότι προτοστάτησα στη δίωξη του δολοφόνου δεν έγινε για να μη με κατηγορήσουν αλλά επειδή αυτό ήταν το σωστό. Και δεσποινίς μου θεωρείτε ότι ήταν δυσκολότερο για τον επιθεωρητή να βγάλει εμένα που όλοι (οι περισσότεροι για να μην είμαι υπερβολικός) ήταν εναντίων μου μέχρι τότε στηρίζοντας στο ότι με ψήφισε το πτώμα #2 -έστω κι αν το έκανε βιαστικά-? Ίσα-ίσα, η μικρή δεσποσύνη απέτρεψε τους άλλους από το να με ψηφίσουν ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να με καταδικάσει. Δε θα το έκανε αυτό αν ήμουν δολοφόνος -αντιθέτως θα με κατηγορούσε, βλέποντας και τη γενικότερη προδιάθεσή της στον πρώτο γύρο.
Δεν ήταν θέμα προτεραιοτήτων λοιπόν εφόσον εκείνη τη στιγμή που ψήφισε θα μπορούσε κάλλιστα να με βγάλει. Δεν το έκανε γιατί γνώριζε την αθωότητά μου. Βέβαια το γεγονός ότι δεν άφησε καμία συμβουλή το κάνει δύσκολο για όλους μας μα αυτό είναι μια υπέροχη ευκαιρία για να σκεφτούμε επιτέλους.

Και όσο για το τρίτο επιχείρημά σας...εγώ ποτέ δε βασίστικα σε φαντάσματα δεσποινίς μου και ναι, εννοώ ότι απ'την αρχή βασίστηκα στο ζωντανό επιθεωρητή και ψήφισα το πτώμα#3 ακόμα και πριν διαβάσω τη γενική συζήτηση και το γεγονός ότι το πτώμα#2 κατηγόρησε και συνάδελφο είναι ενδεικτικό στο ότι οι ψήφοι του ήταν λίγο βιαστικοί και για τον μόνο που είχε σοβαρά στοιχεία ήταν ο Κινέζος νεκρός κύριος. Δεν πήρα βολικά αλλά λογικά την παράταση ζωής όπως λέτε γιατί εγώ πάντα επιχειρηματολογούσα για όλες τις αποφάσεις μου και φαίνονται σωστές μέχρι τώρα.

Όπως είπα λοιπόν αυτό το βιαστικό? απελπισμένο? μελετημένο? πισωγύρισμα του γρασιδομαλλούσου κύριου είναι κάτι το προβληματικό και αφελές. Το γεγονός ότι ο κύριος chopper (BadBoy) προφανώς ποτέ δεν έπαψε να με υποπτεύετε είναι λυπητερό γιατί δείχνει πως είναι είτε πολύ εύκολος στο να οδηγηθεί απ'τη μύτη είτε επειδή είναι ακριβώς το αντίθετο. Βέβαια ομολογώ ότι είναι πολύ κολακευτικό να με θεωρούνε τον δολοφόνο που κινεί τόσο διακριτικά τα νήματα εφόσον είμαι πανέξυπνος εν τέλη αλλά όχι δεσποινίς μου, δεν έιμαι εγώ μόνο και μόνο επειδή είμαι ιδιοφυής. Παρόλαυτα και τους δύο κυρίους δεν τους πολυ-υποπτεύομαι, μου φαίνονται αρκετά αφελής. Ε, ζωάκι ο ένας, ξιφομάχος ο άλλος, τι να πεις...

Τέλος δεσποινίς μου, όσες φορές ψηφίσατε, ψηφίσατε κάποιους που σχέση δεν έιχαν μεταξύ τους, που δεν είχαν καμία σχέση με το γενικό κλίμα, ουσιαστική δύναμη η ψήφος σας δεν κατείχε, πάντα αποστασιωποιημένη και ψηφίζατε τους ανθρώπους που οι υπόλοιποι θα σας υποψιάζοντα το λιγότερο για κάτι αν τους ψηφίζατε εφόσον και πολύ δε μιλάνε. Και τώρα, που κάποιος που κατηγορεί εσάς φαίνεται να ακούγεται -Akita Hikaru (Zura) is the name- ψηφίζετε κάποιον που υπήρξε στο μισό όσο υπεκφυγητικός όσο εσείς. Κα γιατί τον στοχεύετε τώρα κι όχι απ'την αρχή που ψήφιζε την κυρία κάλτσα απ'την αρχή, μετά το πτώμα#3 και τώρα απλώς επιστρέφει στην αρχική του εκτίμηση? Κάποιες φορές το ένστικτοσυ ένα μικρό στοιχείο είναι όλα όσα κάποιος χρειάζεται...

Και τώρα πρέπει να πάω να φάω, με συγχωρείτε αλλά το φαγητό είναι ιερό. Συνεχίζω να κατγορώ τον καθηγητή Kenji Meshiya (Anelis)

Σοβαρά, πάω να φάω όμως! ΧD

Edited by Fallen_Angel_Itachi, 20 February 2011 - 21:37.
Ορθογραφία

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#294 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 20 February 2011 - 16:23

Ψήφος σε κάθε ποστ :P

xbJ3b2w.jpeg

#295 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 20 February 2011 - 16:29

Lambo
Posted Image

Posted Image
Για να έχουμε και μια κανονική σηζήτιση... :P
Posted Image
Βασικά άνας λόγος για τον οποίο σας ψήφισα είναι ότι δίνεται πολλές πληροφορίες και αναλύετε πολύ το θέμα και τα γεγονότα κύριε, Nougami Neuro, αν ήσασταν επιθεωρητής δεν θα το κάνατε γιατί θα σας δολοφονούσαν οπότε το γεγονός οτι κάνετε όλες αυτές τις αναλυσεις ανοιχτά χωρίς να φοβόσαστε μην σας φάνε, είναι ύποπτο...
Αλλά και να πω την αλήθεια, πιστεύω πως οι υπόλοιποι δολοφόνοι θα προσπαθίσουν να είναι πιο σιγανοβλεπούσες, δλδ κάνω το ποστακι μου, αφίνω τους άλλους να φαγωθούν και ναι... όπως πχ Akagi Shigeru(Tenshi), Griff (didimakia), Kyubey (Azathoth) και άλλοι, και τώρα που το σκέφτομαι ο πικα δεν είναι και τόσο σιγανοβλεπούσα οπότε για σήμερα (αύριο θα δω για τελική ψήφο) Akagi Shigeru (Tenshi)

*turns back to 5 years old Lambo*
Posted Image

Edited by Jiji, 20 February 2011 - 16:57.

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#296 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 20 February 2011 - 16:32

Posted Image

Nougami Neuro

Βλέπω ότι πολλοί είτε αφελέστατα είτε απεγνωσμένα προσπαθούν να βασιστούν τους δύο συχωρεμένους επιθεωρητές, που μας άφησαν νωρίς-νωρίς και δυστυχώς δεν μπορούν να μεταφέρουν σε κανέναν τις σκέψεις τους από τον Παράδεισο ή την Κόλαση, ποτέ δεν ξέρεις. Καήκανε όλα τα εγκαφαλικά σας κύτταρα πλέον;

Θα μπω στον κόπο να σας τονίσω λοιπόν ότι. Ο πρώτος επιθεωρητές έφυγε την 1 νύχτα. Που σημαίνει ότι πρόλαβε να βρει μόνο ένα άτομο με της έρευνες του. Ενώ η μικρή μας επιθεωρήτρια 2.

Οπότε

1ος γύρος
Επιθεωρητής 1 – Sima Yi για να είναι τόσο σίγουρος
Επιθεωρητής 2 - ? (Ποιες είναι οι πιθανότητες να είχε ρωτήσει για Sima Yi/Frankenstein επίσης; )

Στο τέλος του πρώτου γύρου οπότε, είχε πιθανότατα δύο επιλογές. Να εμπιστευτεί τον επιθεωρητή 1 και να ψηφίσει τον Sima Yi, να ρωτήσει για τον Sima Yi. Υποθέτουμε ότι δεν ρώτησε για τον Sima Yi και εμπιστεύτηκε τον επιθεωρητή 1. Ο επιθεωρητής 1 δεν ήξερε για κάποιον άλλον, να εμπιστευτεί τον 1ο επιθεωρητή, που στην ουσία εκτός από τον Sima Yi δεν ήξερε κάποιον άλλον ή να ρωτήσει για κάποιον άσχετο και να δώσει ευκαιρία στον Frankenstein να έχει άλλοθι από το πουθενά χωρίς να ξέρει τι είναι. Ή να ρωτήσει για τον Frankenstein να δει αν είναι δολοφόνος, αθώος ή τυχόν επιθεωρητής και να πράξει ανάλογα, που θα ήταν το πιο λογικό; Αν είχε βρει πως ο Frankenstein ήταν όντως δολοφόνος δε θα άφηνε έστω και ένα μικρό στοιχείο για να στρέψει την προσοχή του επάνω του; Εκτός κι αν η μικρή μας επιθεωρήτρια ήταν σαδίστρια και ήθελε ν’ αφήσει την… συγνώμη, δε βοηθάει η εμφάνισή σας ξέρετε, τον κύριο Frankenstein να αλωνίζει.

Ετοιμαστείτε να πάρετε το κρίμα στο λαιμό σας κάποιον που φαινομενικά είναι πολύ πιο αθώος από όλους εμάς και μετά να λέτε ότι τα κάνουν όλα οι δολοφόνοι επειδή δε συνδέετε κάποια πράγματα, κύριοι. Μετά το μόνο που ακούγεται είναι να μιλάμε για εμμονές γι’ αυτόν τον λόγο.

Lambo (Lucy Heartfilia), αν και πλέον μπορώ να πω ότι πολλοί φέρονται εξίσου παράξενα, ίσως και πολύ περισσότερο από εσένα, ειδικά όταν μπαίνουν στόχαστρο άτομα μετρημένα.

ySss0UF.jpg

#297 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 20 February 2011 - 16:36

Roronoa Zoro(zoro77)
Posted Image

Εμενα τα περιεργα πραγματα μου τραβανε την προσοχη. Καθως εκανα την γυμναστικη μου σκεφτομουν τα λαθη μου. Ενα απο αυτα ειναι αυτο..
Spoiler:

Αυτο που μου κινησε ομως τη προσοχη ήταν η αμεσως επομενη απαντηση στα λογια μου..

Spoiler:

Ο κυριος Akisame Koetsuji εμμεσα στηριξε την ψηφο μου. Ασχετα αν ειπε οτι θα με θεωρουσε βασικοτατο υποπτο επειδη εμπιστευτηκα τον κυριο Sima yi και ασχετα αν ακομη τοτε θεωρουσε τον Sima yi υποπτο..Ισως να ηθελε να δημιουργησει ρευμα απενεχοποιησης για τον μαλλον συνεργατη του.. Η προσπαθεια αυτη ήταν αρκετα εξυπνη ωστε ακομα κι αν βγει ο Sima yi, να μην θεωρηθει εκεινος ύποπτος στη συνεχεια... Στον επομενο γυρο αν ζω και αν τελικα φυγει ο Frankenstein ειναι η επομενή μου ψηφος.

Guu Shut up Posted Image*ο zoro παντα πειραζεται οταν του αλλαζουν το ονομα και παιρνει αστειες φατσες*

2po6sfa_jpg.gif

#298 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 20 February 2011 - 17:17

Akagi Shigeru

Posted Image

Lambo μικρή μου αγελάδα. Πήγαινε να σε αρμέξει κάποιος μπας και συνέλθεις και ηρεμήσεις. Με έχεις κατηγορήσει 2 -3 φορές χωρίς να έχεις στην ουσία κάποιο σοβαρό λόγο. Μέχρι να ξαναφτάσεις στη δικιά μου ψήφο , άλλαξες γνώμη 10 φορές + . Μάλλον δεν σε συμφέρει να λες και πολλά στην κατάσταση που είσαι. Μάλλον κάποια φοβάται ότι τα φιλαράκια της θα αποκαλυφθούν. Γιατί κάνεις ότι σου λένε οι "φίλοι"σου? Όπως η Moka και ο τρελονεκρόφιλος καθηγητής...σε έχουν πιάσει κορόιδο και προσπαθούν να σε κάνουν να κατηγορήσεις εμένα , μπας και σε κάποιο γύρο ίσως μερικοί στραφούν εναντίον μου. Πραγματικά σε λυπάμαι. Σου λένε ακριβώς τι να κάνεις και τι να πεις. Δεν έχεις δικιά σου άποψη πια...

Πιστεύω ότι ο Neuro καλά τα λέει. Είχα τις επιφυλάξεις μου για σένα, που πλέον μου τις επιβεβαίωσες.

Αν είχες δική σου προσωπικότητα, αν ήσουν πιο ισχυρό άτομο, ίσως και να μη σε έμπλεκαν στο φόνο!

Το τι κάνω και το τι λέω είναι δικαίωμα του καθενός αν θα το πιστέψει ή έστω αν θα μπει σε σκέψεις. Δεν είμαι όπως λες άτομο που θα έρθει, θα πετάξει 1 κουβέντα και θα κουνάει τα νήματα.

Έχω πει πολύ καλά πως δεν φοβάμαι τον θάνατο. Όταν έρθει η ώρα μου θα το αποδεχτώ. Μέχρι τότε όμως, εσύ είσαι που θα πρέπει να φοβάσαι.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#299 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 20 February 2011 - 17:48

Ρε συ Kai, πως είναι δυνατόν να λες ακριβώς αυτό που θέλω εγώ μόνο με πολύ λιγότερα λόγια και πιο συγκροτημένα? Εγώ γράφω εκθέσεις ενώ εσύ μπαμ μπουμ και τέλος! ΧD

Edited by Fallen_Angel_Itachi, 20 February 2011 - 18:08.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#300 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 20 February 2011 - 18:23

Yuuji Fukunaga
Posted Image

Θα αφήσω προς το παρόν τον Frankenstein και θα πιάσω τον Trafalgar Law (BoredForLife).
Η αλλαγή ψήφου μαζί με την ψήφο εμπιστοσύνης* μου φαίνονται ύποπτα.

Spoiler: *

Σε περίπτωση που είσαι τελικά δολοφόνος ίσως γίνουν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler: