Akita Hikaru (Zura)

Μάλλον τ ανούσια την θεωρούν οι υπόλοιποι, για εμένα συνεχίζει να είναι μία από τους υπόπτους. Θα ήθελες να σου πω ποιους υποπτεύομαι; Γιατί όχι; Μαζί με την Moka (Lord Leon), η Nao (Vampireκάτι) είναι επίσης ύποπτη γιατί έχει μια συμπάθεια προς αυτήν από ότι έχω παρατηρήσει.
Θεωρώ σίγουρα ύποπτο τον καθηγητή, όπως είπες είπες για εμένα το πουλάω τρέλα, μου το βγάζει ο Kenji (Anelis). Έχοντας ως άλλοθι για να μην τον υποπτευτούν ιδιαίτερα οι υπόλοιποι τις ανώμαλες θεωρίες του και τις εργασίες του, νομίζω ότι προσπαθεί να περάσει απαρατήρητος. Λέει τα δικά του και ψηφίζει κάποιο άτομο που θεωρεί ότι είναι δολοφόνος. Για εμένα είναι αυτός ο ύποπτος. Όσον αφορά άτομα τα οποία μάλλον συμπαθούν τον καθηγητή, και μου είναι εξίσου ύποπτοι αφού δεν έχουν κάνει ιδιαίτερες κινήσεις είναι ο Griff (didimakia) και ο Chuck (Nozomu).
Μπορώ να πω ότι κοιτάζω προσωπικά τις κινήσει του Frankenstein, αν και για εμένα είναι αθώος, αλλά παρόλα αυτά για να τον υποπτεύονται αρκετοί ίσως είναι κάτι.
Για να πω και την αλήθεια, είχα κάποιες θεωρίες και για εσένα αλλά αυτές δεν θα τις αποκαλύψω προς το παρόν. Όπως επίσης και για ένα ακόμη άτομο.
Όσο για άτομα που δεν με βοηθάνε ιδιαίτερα, ακόμη και αν πιστεύω καθαρά ότι είναι απλός πολίτης, είναι ο pikachu (matassos).
Όσο για το αν έχω παρουσιάσει κάτι για να προδοθεί κάποιος, έχουμε πάρα πολύ λίγα στοιχεία, κανένας δεν έχει γράψει κάποια σκηνή όπως η Moka παραδείγματος χάρη, που είναι και ένας κύριος λόγος που την υποπτεύομαι. Βασιζόμαστε απλά σε θεωρίες, που στον άλλον μπορεί να μην φαίνονται πιστικές. Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο σκέψης.
Ελπίζω τουλάχιστον οι υπόλοιποι να μην με ψηφίσουν γιατί δεν ψήφισα τον Sima Yi, φαινόταν ότι θα βγει έτσι και αλλιώς και έτσι θέλησα να μείνω στις θεωρίες που είχα για το δεύτερο άτομο που υποπτευόμουν. Τουλάχιστον να έχετε μια γνώμη σαν του Zaggi
Akashiya Moka (Lord Leon)
Edited by Zura, 19 February 2011 - 02:06.