Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town - 2011 Edition

• This topic is locked This topic is locked
503 replies to this topic

#226 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 18 February 2011 - 14:09

Medicine Seller
Posted Image

Νομίζω πως κάποιοι ηθελημένα παραβλέπουν το γεγονός ότι οι αύρες που διέπραξαν αυτήν την ειδεχθή πράξη είναι πέντε. Ελπίζω να γίνομαι αντιληπτός, γιατί δε συνηθίζω να μιλώ ρηχά. Έχει αρχίσει να γίνεται πολύ ενδιαφέρον αυτό το παιχνίδι.

Sima Yi, η προσοχή μου είναι ακόμη στραμένη επάνω σου.

*silently walks away*
Posted Image

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#227 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 posts

Posted 18 February 2011 - 15:32

Grimmer

Posted Image
εδώ ήμουν όλον αυτό τον καιρό,απλώς δεν μπορούσα να ξεπεράσω τον χαμό του αδικοχαμένου επιθεωρητή μας.

τα πράγματα έχουν ως εξής.ο επιθεωρητής,ενώ αρχικά ψήφησε την κυρά Erica Furudo,μετά άλλαξε την ψήφο του στον Sima Υi.μάλλον είχε λόγο που το έκανε αυτό,και τον καθιστά ύποπτο.

παρόλα αυτά,πιστέυω πως αυτό το κίνημα εναντίον του,οφελεί και άλλους.
σίγουρα κάποιοι από τους δολοφόνους έχουν μιλήσει παραπάνω από τους άλλους,ενώ κάποιοι κάθονται ήσυχα και ωραία και παρακολουθούν τις εξελίξεις.

και επειδή ο kamui θα φύγει,όπως όλα δείχνουν,θα προσπαθήσω να στοχεύσω στην αφάνεια.
Chuck(Nozomu) λυπάμαι.έχεις φάτσα για ξύλο XD

Posted Image

#228 Piscatella

Piscatella

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 18 February 2011 - 16:36

Flame Alchemist Roy Mustang
Posted Image

Εφόσον ο fellow law officer Ushiromiya Hideyoshi (Hanzo) μας υπέδειξε 3 άτομα, θα πάω κ εγώ με το ρεύμα και θα πω Sima Yi (Kamui).

Με συγχωρείτε για το μηδαμινό rp αλλά δεν έχω καθόλου χρόνο αυτές τις μέρες.

#229 VampireGirlization

VampireGirlization

VampireGirlization

• Members
  • 64 posts

Posted 18 February 2011 - 16:43

Frankenstein

Posted Image

Τι είπες για τον αφέντη μου Kanzaki Nao...? Τι τόλμησε να ξεστομήσει με τόση αυθάδεια στον αφέντη μου το μικρό σου φαρισαϊστικό στοματάκι...? Τολμάς να κατηγορείς τον αφέντη μου που το μόνο πράγμα που έκανε ποτέ είναι να προστατεύει τους ανθρώπους από τότε που ήρθε σε ύπαρξη? Που έχει μέχρι και την υγεία του κλονίσει για αυτούς?
Ο αφέντης μου δε θα έκανε ποτέ τέτοιο πράγμα! Χάριν αυτού το ανθρώπινο είδος έχει σωθεί πάνω από μία φορές κι εσύ του δείχνεις αυθάδεια μέχρι που τον κατηγορείς?

Μπορείς να λες ότι θες για εμένα, δε με ενδιαφέρει, κατηγόρησέ με όσο θες αλλά όταν αφορά τον άρχοντα κι αφέντη μου Cadis Etrama Di Raizel

Spoiler:
το στόμα σου θα στάζει μέλι! Κατάλαβες!? Δε θα τον ξανακακολογήσεις...

Ω. Με συγχωρείτε, ξέχασα τους τρόπους μου. Κατηγορούμενο πάντως θεωρώ τον ίδιο, Sima Yi (kamui).

Akiyama Shinichi-san says: Good job, Kanzaki Nao! I am proud of you. xD

Kanzaki Nao

Βλεπω πως οταν καποιος προσβαλει τον αφεντη σου γινεσαι πολυ επιθετικος..... Μηπως το θυμα μας προσβαλε τον αφεντη σου και οταν της ζητησες να πει συγνωμη εκεινη αρνηθηκε και εσυ απο τον θυμο σου την σκοτωσες?????? Frankestein ακομα δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο οτι κατι τρεχει με εσενα!!!!!!!!!
enough is enough.....:tensai:

Posted Image
The Dream Has Ended....

#230 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 18 February 2011 - 16:50

Sima Yi
Posted Image

Εφοσον δεν σκοπευετε να υπακουσετε στην κομφουκιανικη λογικη, θα χρειαστει κατι παραπανω απο υποθεσεις για να σας πεισω.
Σχετικα με τα τελευταια λεγομενα της Erica Furudo,τωρα πια πεφτουν στην αντιλυψη μου και σοβαροτερα στοιχεια.
Και το σημαντικοτερο στοιχειο που μπορει πια ξεκαθαρα να την ενοχοποιησει δεν ειναι παρα η ιδια της η συμπεριφορα, που ειναι πολυ πιο παραλογη απ' οτι δειχνει.
Ας υποθεσουμε πως εγω ειμαι δολοφονος, και συνεργαζομαι με αλλα τεσσερα ατομα, οπως αυτη ισχυριζεται.Μετα απο τις κατα συρροην επιμονες κατηγοριες της, δεν ειναι ξεκαθαρο πως η ομαδα μου θα επελεγε να επειλεξει αυτην ως τον επομενο στοχο?
Ακομα και αν δολοφονουταν για να εκδικηθει ο θανατος μου, δε θα σας εμενε πια κανενα στοιχειο για να βρειτε τους συνεργατες μου, και ο "ηγετης" του ρευματος σας θα κοιτοταν νεκρος.Γιατι ομως δεν φοβατα καθολου για τη δολοφονια της και εξακολουθει να με κατηγορει ασιστολως?
Προφανως γιατι ξερει πως δεν προκειται να δολοφωνηθει.
Επειτα απο τις πολλες αρχικες κατηγοριες που διατυπωθηκαν εναντιον της απο την πρωτη μερα, προσπαθει να εκμεταλευτει ενα μικρο στοιχειο για να σας παρει με το μερος της.
Ξερω οτι αυτο που την ενδιαφερει δεν ειναι ο θανατος μου, αλλα αποκλειστικα το να μπορει να χρησιμοποιει τις μαζες και τα ρευματα, ενω τη νυχτα να δινει εντολες και να βαζει τα πραγματικα τσιρακια της να κανονιζουν τις πιο βρωμικες δουλιες.
Μεχρι στιγμης τα εχει καταφερει πολυ καλα, αλλα οι κινησεις τις αρχησαν να την προδιδουν.
Τωρα πια πιστευω πως ειναι ξεκαθαρο.Δεν θα μπορουσε να ειναι κανενας αλλος, ο mastermind πισω απο αυτην την αιματηρη ιστορια.

Edited by Kamui, 18 February 2011 - 16:56.

O6rrvsU.jpg

#231 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 18 February 2011 - 16:59

Roronoa Zoro(zoro77)
Posted Image
απο δω και περα τραβαω τον δικο μου δρομο...Zura (Akita Hikaru)

2po6sfa_jpg.gif

#232 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 18 February 2011 - 17:15

Kanzaki Nao

Βλεπω πως οταν καποιος προσβαλει τον αφεντη σου γινεσαι πολυ επιθετικος..... Μηπως το θυμα μας προσβαλε τον αφεντη σου και οταν της ζητησες να πει συγνωμη εκεινη αρνηθηκε και εσυ απο τον θυμο σου την σκοτωσες?????? Frankestein ακομα δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο οτι κατι τρεχει με εσενα!!!!!!!!!
enough is enough.....:tensai:

Frankenstein

Posted Image

Ο χο! Αγαπητή μου, μπορώ να πω πως αυτού του είδους η λογική μπορεί όντως να σε πάει μπροστά και τώρα εκφράζεσαι πολύ πιο σωστά!

...Παρόλαυτα πρέπει να σε πληροφορήσω ότι δε θα σκότωνα μια ανυπεράσπιστη κοπελίτσα γι αυτόν τον λόγο. Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά και χωρίς να ακουμπίσω κανένα ή χωρίς καν να φωνάξω, γίνομαι αρκετά τρομακτικός, δε βρίσκεις? Χα χα χα!

Τώρα βέβαια θα ήταν ορθό να αναφέρω ότι ο αφέντης μου δε θα μου επέτρεπε να σκοτώσω κανέναν αθώο στο όνομά του, πόσο μάλλον μια αφελή μικρή κοπέλα που θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής. Και τώρα με συγχωρείτε, πάω να του φτιάξω το βραδυνό του σνακ. Θα επιστρέψω -... Εξαρτάται απ'τον αφέντη.

Συνεχίζω να θεωρώ κατηγορούμενο τον Κινέζο κύριο Sima Yi (kamui) για όλους τους λόγους που εξήγησα, ας μην επαναλαμβάνομαι.

Ααχ, κάθε φορά λέω τα ίδια και τα ίδια, κάθε φορά και η ίδια ρουτίνα, δεν αντέχουν άλλο τα νεύρα μου-έχω αφήσει και στο σπίτι τα παιδιά και θα μου το έχουν κάνει άνω κάτω, με λεκέδες παντου και ψύχουλα στο πάτωμα, μπρρ. Κι αν σπάσουν τίποτα? Κι αν χαλάσουν κάτι? Κι αν οι τρεις φύλακες που άφησα σπίτι για να προσέχουν τα παιδιά δεν καταφέρουν να τα ελέξουν? Κι αν... *mumble mumble*

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#233 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 18 February 2011 - 19:34

Η νύχτα θα πέσει απόψε στις 9:00. Μέχρι τότε όσοι δεν έχετε πάρει την τελική σας απόφαση, να την πάρετε και όσοι δεν έχετε ψηφίσει ακόμα ( BoredForLife, Piscatella, Johnyman) να το κάνετε γιατί θα πηδηχτείτε από το παράθυρο με συνοπτικές διαδικασίες :P

Sorry for not voting....yet :emptyonexg1:

Έπεσε πολύ δουλειά στο υποβρείχιο-πλοίο μου και δεν μποούσα να έρθω να βοηθήσω με την υπόθεση μέχρι τώρα... Αλλά τ΄ωρα που τελίωσα ήρθε η ώρα για να ψηφίσω.... Αν και μοίαζεις με τον δικαστή Τι , διαλέγω εσένα Sima Yi (kamui) !! Πικατσου μην νομίζεις οτι θε ξέχασα :hero:

v4kFmx.png

#234 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 18 February 2011 - 20:55

Sima Yi
Posted Image
Why?!
Why do you refuse to listen to reason?
*σερνεται στον τοιχο, πιανοντας την πονεμενη καρδια του.*
Ιt's...no...use...
It's all over now.
My dream, my ambition, my very life...
Σορρυ για τα αγγλικα, με βοηθανε στο να εκφραζομαι καλυτερα.
Γιοι μου...Το μελλον ειναι δικο σας.Ελπιζω να μην μαλωσετε για την διαδοχη, γιατι θα καταληξετε σαν εμενα.
Εrika Furudo... εκανες μια εξαιρετικη προσπαθεια.
Ποιος θα φανταζοτανε ποτε οτι αντι για τον Ζhuge Liang θα μου την εφερνε ετσι μια κοπελα...
Mακαρι να ηταν εδω ο Zhang He...

Kαι για το τελος, μια εχθρικη συμβουλη...

After the darkness...
Comes the light...
After the flash...
Comes the thunder...
Both in league...
A young girl puts on her hat,
which is for some reason insane.
The blue haired one draws his sword,
but does it all in vain.
While all claim to exist,
one of them is actually fake.
The other musou rules over them all,
regardless of their gain.

Aπο μενα λοιπον, σας ευχομαι καλη διασκεδαση.
Μπορει σε καποιες φασεις να φανηκα γελοιος με την υπερβολικη επιμονη μου και σε σημεια να προσεβαλα μερικους, αλλα να ξερετε οτι ολα ειναι μερος του ρολου μου.
+1 στον BoredForLife για την αναφορα στον Δικαστι Τι.To αγαπημενo μου mystery novel.
Eλπιζω να σας αρεσε το κυκνειο ασμα που αυτοσχεδιασα σε χρονο λεπτων και εγραψα αποκλειστικα για εσας.
Σας αποχαιρετω, και καλη τυχη.

Edited by Kamui, 18 February 2011 - 22:17.

O6rrvsU.jpg

#235 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 18 February 2011 - 20:57

Furudo Erika

Ας υποθεσουμε πως εγω ειμαι δολοφονος, και συνεργαζομαι με αλλα τεσσερα ατομα, οπως αυτη ισχυριζεται.Μετα απο τις κατα συρροην επιμονες κατηγοριες της, δεν ειναι ξεκαθαρο πως η ομαδα μου θα επελεγε να επειλεξει αυτην ως τον επομενο στοχο?

Επειδη ειμαι 90% σιγουρη οτι εισαι δολοφονος με βαση αυτα που ελεγε ο επιθεωρητης να υποθεσω οτι με αυτα που λες προσπαθεις να καλυψεις τους αλους δολοφονους. οποτε ισχυουν 2 πραγματα.

Οχι δε θα διαλεγαν εμενα οι δολοφονοι για στοχο για να μην καρφωθουν.

οποτε η 1) το λες αυτο για να στεψεις υποψιες στν αλλο γυρο σε οποιους με εχουν ψηφισει που προφανως ειναι αθωοι

2) οι δολοφονοι η εχουν ψηφησει εσενα για ξεκαρφωμα, η καποιον αλλο ακυρο με την τελευταια ψηφο τους και το καναν με λιγα λογια και μικρα ποστ

Sima Yi

#236 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 18 February 2011 - 21:03

Η μέρα μόλις έφτασε στο τέλος της και για μια ακόμη φορά το σκοτάδι απλώθηκε στην .aNiMe//GR Town. Αυτή τη φορά όμως στα μάτια των πολιτών υπάρχει το φως της ελπίδας...Κατάφεραν και βρήκαν, ύστερα από πολλές εντάσεις ομολογουμένως, έναν από τους δολοφόνους...Άλλοι 4 έχουν απομείνει με τον όχλο όσο πηγαίνει να εξαγριώνεται και παραπάνω...Όλοι περιμένουν τη νύχτα να τελειώσει, με την ελπίδα να τους βρει ζωντανούς...Όμως σίγουρα οι δολοφόνοι δεν θα κάτσουν με τα χέρια στραυρωμένα και για κάποιον το πρωί δεν θα έρθει ποτέ...:terror2:

Sweet dreams :gn2:

[table=head]# | Username | Character | Ψήφισε στον 1ο γύρο| Ψήφισε στον 2ο γύρο | Ψηφίστηκε x φορές στον τελευταίο γύρο
01 | BoredForLife | Trafalgar Law | Erika Furudo | Sima Yi
02 | LucyHeartfilia | Lambo | Hei | Sima Yi
03 | Babba | Zagi | Ushiromiya Hideyoshi | Pikachu
04 | Robin-Chwan | Gokudera Hayato | Hei | Sima Yi
05 | johntheo95 | Akisame Kōetsuji | Zagi | Erika Furudo
06 | Lord Leon | Akashiya Moka | Kenzō Tenma | Head | 1
07 | MikamiTeru | Hei | Sakata Gintoki |
08 | matassos| pikachu | Nougami Neuro | Erika Furudo | 1
09 | Bad Boy | Chopper | Kenji Meshiya | Frankenstein
10 | Kamui| Sima Υi | Pikachu | Erika Furudo | 14
11 | zoro77 | Roronoa Zoro | Sakata Gintoki | Akita Hikaru | 1
12 | Tenshi | Akagi Shigeru | Stocking | Frankenstein
13 | d.neko-angel | Yuuko Ichihara | Hei | Sima Yi
14 | didimakia | Griff | Pikachu | Akita Hikaru
15 | °•πίΟu-πίΟu•°™ | Sakata Gintoki | Hei | Sima Yi
16 | Erisadesu | Guu | ----- | Roronoa zoro
17 | Nozomu | Chuck | Erika Furudo | Erika Furudo | 1
18 | The Tragic Prince | Erika Furudo | Frankenstein | Sima Yi | 4
19 | Hanzo | Ushiromiya Hideyoshi | Frankenstein |
20 | Iristella | Stocking | Hei | Sima Yi
21 | Mad_Hatter | Head | ------- | Sima Yi | 1
22 | shinigami94 | Yuuji Fukunaga | Hei | Frankenstein
23 | Anelis | Kenji Meshiya | Frankenstein | Frankenstein
24 | VampireGirlization | Nao Kanzaki | Erika Furudo | Frankenstein
25 | Kai | Nougami Neuro | Akira Hikaru | Sima Yi
26 | Zura | Akita Hikaru | Akashiya Moka | Akashiya Moka | 2
27 | Piscatella | Roy Mustang | Hei | Sima Yi
28 | Sponis | Kenzō Tenma | Akisame Kōetsuji | Sima Yi
29 | Fallen_Angel_Itachi | Frankenstein | Erika Furudo | Sima Yi | 5
30 | Azathoth | Kyubey | Erika Furudo | Sima Yi
31 | Johnyman | Grimmer | Gokudera Hayato | Chuck
32 | Night Wizard Seal | Medicine Seller | Stocking | Sima Yi
[/table]

Κτήριο 1

[TABLE=head]# | Username | Character | Κατάσταση | Ρόλος
01 | BoredForLife | Trafalgar Law |
02 | LucyHeartfilia | Lambo
03 | Babba | Zagi
04 | Robin-Chwan | Gokudera Hayato
05 | johntheo95 | Akisame Kōetsuji
06 | Lord Leon | Akashiya Moka
07 | MikamiTeru | Hei | LYNCHED | ΑΘΩΟΣ
08 | matassos| pikachu[/TABLE]

Κτήριο 2

09 | Bad Boy | Chopper
10 | Kamui | Sima Υi | LYNCHED | ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
11 | zoro77 | Roronoa Zoro
12 | Tenshi | Akagi Shigeru
13 | d.neko-angel | Yuuko Ichihara
14 | didimakia | Griff
15 | °•πίΟu-πίΟu•°™ | Sakata Gintoki
16 | Erisadesu | Guu[/TABLE]

Κτήριο 3

17 | Nozomu | Chuck
18 | The Tragic Prince | Erica Furudo
19 | Hanzo | Ushiromiya Hideyoshi | MURDERED | ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ
20 | Iristella | Stocking
21 | Mad_Hatter | Head
22 | shinigami94 | Yuuji Fukunaga
23 | Anelis | Kenji Meshiya
24 | VampireGirlization | Nao Kanzaki [/TABLE]

Κτήριο 4

25 | Kai | Nougami Neuro
26 | Zura | Akita Hikaru
27 | Piscatella | Roy Mustang
28 | Sponis | Kenzō Tenma
29 | Fallen_Angel_Itachi | Frankenstein
30 | Azathoth | Kyubey
31 | Johnyman | Grimmer
32 | Night Wizard Seal | Medicine Seller
[/TABLE]

Και...

Καμαρίνι της Asuka

[TABLE=head]# | Character | Username | Κατάσταση | Ρόλος
01 | Asuka Langley Soryu | xxx | MURDERED | NPC
[/TABLE]

Η μέρα θα αρχίσει μόλις δολοφόνοι και επιθεωρητές κάνουν τη δουλειά τους. Το αργότερο μέχρι αύριο το πρωί.

xbJ3b2w.jpeg

#237 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 18 February 2011 - 21:29

Μετά από μία εφιαλτική νύχτα (lol), βρέθηκε δολοφονημένη ακόμα μια αθώα ψυχή...Όσο ζούσε κατηγορήθηκε όσο κανείς άλλος οπότε ελπίζουμε ο θάνατος να φέρει στη μικρή μας Erika Furudo λίγη γαλήνη...Οι δολοφόνοι από ότι φαίνεται έχουν το κοκαλάκι της νυχτερίδας καθώς ναι μεν έμειναν με έναν λιγότερο αλλά κατάφεραν και έβγαλαν άλλον ένα επιθεωρητή...Ναι, καλά καταλάβατε η μικρή Erika ήταν επιθεωρητής...(Το umineko είχε την τιμητική του φαίνεται :P ).

Η μέρα ξημερώνει με 4 δολοφόνους να αλωνίζουν και έναν επιθεωρητή να προσπαθεί να βγάλει άκρη...Οι πολίτες θα πουν την τελευταία λέξη άραγε? Ή θα γίνουν βορά στους αιμοδιψείς και ύπουλους δολοφόνους?

Κτήριο 1

01 | BoredForLife | Trafalgar Law |
02 | LucyHeartfilia | Lambo
03 | Babba | Zagi
04 | Robin-Chwan | Gokudera Hayato
05 | johntheo95 | Akisame Kōetsuji
06 | Lord Leon | Akashiya Moka
07 | MikamiTeru | Hei | LYNCHED | ΑΘΩΟΣ
08 | matassos| pikachu[/TABLE]

Κτήριο 2

09 | Bad Boy | Chopper
10 | Kamui | Sima Υi | LYNCHED | ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
11 | zoro77 | Roronoa Zoro
12 | Tenshi | Akagi Shigeru
13 | d.neko-angel | Yuuko Ichihara
14 | didimakia | Griff
15 | °•πίΟu-πίΟu•°™ | Sakata Gintoki
16 | Erisadesu | Guu[/TABLE]

Κτήριο 3

17 | Nozomu | Chuck
18 | The Tragic Prince | Erica Furudo | MURDERED | ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ
19 | Hanzo | Ushiromiya Hideyoshi | MURDERED | ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ
20 | Iristella | Stocking
21 | Mad_Hatter | Head
22 | shinigami94 | Yuuji Fukunaga
23 | Anelis | Kenji Meshiya
24 | VampireGirlization | Nao Kanzaki [/TABLE]

Κτήριο 4

25 | Kai | Nougami Neuro
26 | Zura | Akita Hikaru
27 | Piscatella | Roy Mustang
28 | Sponis | Kenzō Tenma
29 | Fallen_Angel_Itachi | Frankenstein
30 | Azathoth | Kyubey
31 | Johnyman | Grimmer
32 | Night Wizard Seal | Medicine Seller
[/TABLE]

Και...

Καμαρίνι της Asuka

[TABLE=head]# | Character | Username | Κατάσταση | Ρόλος
01 | Asuka Langley Soryu | xxx | MURDERED | NPC
[/TABLE]

Η νύχτα θα πέσει κάποια στιγμή τη Δευτέρα.

xbJ3b2w.jpeg

#238 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 18 February 2011 - 21:41

Akita Hikaru (Zura)

Posted Image

:drink:

Ξημέρωσε και πάλι~
Και ακόμη ένας επιθεωρητής έφυγε. Δυστυχώς η μικρή Erica δεν μας άφησε κάποιο hint πίσω της. Τουλάχιστον καθαρίστηκε ένας δολοφόνος.
Δεν θα αναλύσω και πολλά, παραμένω στην αρχική μου ψήφο εδώ και δυο μέρες, και κατηγορώ την Akashiya Moka (Lord Leon).

#239 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 18 February 2011 - 21:41

Yami wo kirisaku

ohhhhhhh Desiiiiiireeeeeeeeeeeeee

qzMHWHd.png

#240 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 February 2011 - 21:44

Anarchy Stocking [iristella]

Posted Image

*σκουπίζει το ξίφος της από το αίμα του Sima Yi*
*ήχος από heaven coins που πέφτουν*

Pipachu (matassos) την επόμενη φορά να σε ρωτάμε ποιόν πιστεύεις ότι είναι αθώος για να ξέρουμε ποιόν να λιντσάρουμε. Οκ όλη αυτήν την παράσταση πρέπει να την έκανες επίτηδες γιατί αρνούμαι να πιστέψω ότι πραγματικά δεν καταλάβαινες ,αλλά δυστυχώς για σένα η δολοπλοκία των κοντών κίτρινων αποκαλύφθηκε. Και με το σκεπτικό της συγχωρεμένης Erika θα κοιτάξω και ποιοί ψήφισαν άσχετους χτες. Προσπαθούσε να μας αφήσει κάποιο μήνυμα άραγε;

Και τώρα if you ll excuse me περιμένω delivery από το μαγαζάκι με τα γλυκά πολυτελείας που είχε ανοίξει ειδικά για τα καλλιστεία. Ax σιχαίνομαι το πρωινό ξύπνημα...