Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town - 2011 Edition

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
503 replies to this topic

#271 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2011 - 21:15

Zagi[Babba]

Παίδες ο Sima Yi Ξεκίνησε ένα ρεύμα εναντίον του από τον πρώτο γύρο και νωρίς νωρίς στις ψήφους ενώ η κατάσταση θα μπορούσε να κινηθεί προς οποιονδήποτε.[/B][/COLOR]

Αν μη τι άλλο, αυτή τη στιγμή φαντάζει πιο αθώος από όλους τους υπόλοιπους και όσοι τον ψηφίζουν είτε έχουν δόλο όπως ο Τrafalgar Law[BoredForLife], είτε δεν έχουν μελετήσει σωστά τα πράγματα.

Trafalgar Law

μήπως λέω μήπως προσπαθείς να κάνεις αυτό που λές ότι έκανε ο Sima Yi , ένας άνθρωπος που αποδείχτηκε ψεύτης και δολοφώνος?? Μηπως θα έπρεπε να υποψιαζόμαστε και έσενα αγαπητε Zagi[Babba]? Επίσης Zura (Akita Hikaru) δεν ξέρω αν επιμένεις στην Μoka(lord leon) για καλούς ή κακούς σκοπους αλλά τέλος πάντων..... Δημοσιευμένη  εικόνα
Συνεχίζω να έχω αμφιβολίες για τον Pikachu(matassos) ....

Παμε Beepo
Δημοσιευμένη  εικόνα

v4kFmx.png

#272 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2011 - 22:01

Zagi[Babba]

Αξιότιμε Trafalgar Law,
εννοείτε ότι θα έπρεπε να με υποψιάζεσαι. Δεν υπάρχει καμία απόδειξη της αθωότητάς μου.
Δε θα σε εκτιμούσα αν δεν το έκανες. Αν δεν υποψιαζόσουν τους πάντες και τα πάντα, πλην αυτών που με την στάση τους έριξαν καθοριστικά χτυπήματα εναντίον των δολοφόνων και από αυτούς ζωντανοί είναι μόλις 2. Οι Frankenstein και Kyubey.
Αξιότιμε κύριε Frankestein, έχετε δίκιο. Το δαιμόνιο που αναφέρει στο δεύτερο post του είναι άσπρο κι όχι κίτρινο.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#273 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2011 - 22:07

Kenji Meshiya

Frankenstein δεν ξέρω τι ψύχωση έχεις μαζί μου, αλλά εγώ μια φορά το πτώμα σου θα το τιμήσω.

Σοζ παιδιά, rp από τρίτη και μετά γιατί δεν προλαβαίνω.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#274 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2011 - 22:46

Frankenstein (βλ. avatar)

Αγαπητέ κύριε Meshiya (Anelis) νομίζω ανέλυσα επαρκώς τους λόγους μου και δεν είναι κάποια εμμονή, είναι απλές παρατηρήσεις που έκανα και σε λίγο θα πάω να κάνω κι άλλες.

Αγαπητέ κύριε Tralfagar Law (BoredForLife) ο καθένας μας έχει τις δικές του θεωρίες και η θεωρία του συγκεκριμένου -κύριου Zagi (Babba) φαίνεται μελετημένη, προσεγμένη και λογική. Από εκεί και πέρα, ο πρώτος γύρως και ο τρίτος γύρος έχουν μεγάλη διαφορά: στον τρίτο έχεις δει πολλούς ανθρώπους να μιλούν και να κινούνται σε πολλές κατευθύνσεις και μπορείς πιο εύκολα να κάνεις παρατηρήσεις.

Τώρα αν εσείς δε θέλετε να δεχτείτε αυτές τις πολύ σωστές υποψίες μπορεί να λέει πολλά για σας αλλά δε μπορείτε ταυτόχρονα να τον κατηγορείτε με το ίδιο επιχείρημα εφόσον δεν το πιστεύετε...Εξάλλου, μπορούμε πολύ εύκολα να διαβάσουμε και των δύο τα λεγόμενα και να διαλέξουμε τι θεωρούμε πιο αξιόπιστο. Και όπως είπε σωστά κι ο ίδιος και φυσικά όλοι είναι ύποπτοι!

Τέλος,

Αξιότιμε κύριε Frankestein, έχετε δίκιο. Το δαιμόνιο που αναφέρει στο δεύτερο post του είναι άσπρο κι όχι κίτρινο.

ναι, το ξέρω, βλέπετε οι παρατηρητικές μου ικανότητες είναι φοβερές -ειδικά όταν κάτι μου επισημαίνεται-.

Και τώρα να με συγχωρείτε πρέπει να πάω κι άλλες παρατηρήσεις έτσι ώστε να λυθεί αυτό το μυστήριο κι ο αφέντης μου να μην ταλαιπωρείται άλλο από τις όχι και τόσο κακές συνθήκες αυτού του ξενοδοχείου, αλλά ας το παραδεχτούμε, το σπίτι μου είναι πολύ καλύτερο.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#275 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2011 - 23:16

Δημοσιευμένη  εικόνα
pikachu [matassos]

Akisame Koetsuji
Το ξερω οτι το να αλλαξω γνωνη με τα λεγομενα του Sima Yi ηταν το μεγαλυτερο λαθος μου και οτι με αυτο το ποστ με κανω απευθειας ενοχο αλλα αφηνω στην κριση σας αν ειμαι η οχι.Ψηφιζω pikachu διοτι συχνα οι δολοφονοι ψηφιζουν ο ενας τον αλλο για να μας μπερδεψουν, αν και δεν ειμαι απολυτα σιγουρος,θα περημενω να δω την αντιδραση του και επειτα θα καταλυξω.Εγω πείστικα δυστυχως απο τον δολοφονο επειδη δεν εξακριβωσα τα λεγομενα του και οτι δεν προσεχα με προσοχη τα γεγονοτα.Εσυ τι δικαιολογια εχεις??

τι δικαιολογια εχω? προφανως πιστεψα την αθωοτητα του και θεωρησα βλακεια να σκοτωσουμε εναν αθωο, οπωτε ειχα γραψει ενα σεντονι επιχειρηματα μπας και τον σωσω.. προφανως και ευτιχως για σας (αλλα δυστιχως για μενα αφου τωρα ειμαι σε δυσκολη θεση) ημουν λαθος

Trafalgar Law

μήπως λέω μήπως προσπαθείς να κάνεις αυτό που λές ότι έκανε ο Sima Yi , ένας άνθρωπος που αποδείχτηκε ψεύτης και δολοφώνος?? Μηπως θα έπρεπε να υποψιαζόμαστε και έσενα αγαπητε Zagi[Babba]? Επίσης Zura (Akita Hikaru) δεν ξέρω αν επιμένεις στην Μoka(lord leon) για καλούς ή κακούς σκοπους αλλά τέλος πάντων..... Δημοσιευμένη  εικόνα
Συνεχίζω να έχω αμφιβολίες για τον Pikachu(matassos) ....

ειναι απολυτα λογικο να με θεωρεις βασικο υποπτο γι αυτο το γυρο, αυτο που δεν ειναι λογικο ειναι οι πολες αλλαγες σου (με ψηφισες, αλλαξες γνωμη και μετα με ξαναψηφισες) οπως και τα βιαστικα μετωπα που ανηγεις εναντιον αλλων κυριε trafalgar law :smokingg:
οσο για τη δικη μου αλλαγη ψηφου την κανω για να μη φυγει ασκοπα σε ενα ατομο που κανεις δεν εχει δωσει για την ωρα σημασια

#276 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2011 - 23:25

Trafalgar Law

Διαμορφώνω ψήφο ακόμα αγαπητέ Pikachu :nosey: Αν δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε την ψήφο μας επειδή αλλάζουμε γνώμη για το τι γίνεται τότε η μέρα θα τελίωνε όταν όλοι ψήφιζαν μία μόνο φορά.....

Btw mattaso βαρέθηκες να γράφεις πίκα πίκα?? :hahaha:

v4kFmx.png

#277 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2011 - 23:41

Medicine Seller

Δημοσιευμένη  εικόνα

Για ακόμα μια φορά, οι προβλέψεις μου βγήκαν αληθείς. Κάποια πνεύματα αδικήθηκαν, αλλά ο ένας εγκληματίας απεβίωσε. Προβάλλουν όμως δυσοίωνα γεγονότα, που το μόνο που καταφέρνουν είναι να ρίχνουν περισσότερη σκιά.

Αυτή τη φορά έχουμε μεγάλες σκιές και μιρκή φωτιά.

Παρ'όλα αυτά, είμαι σίγουρος για δύο ανήσυχες παρουσίες εδώ μέσα.

Stocking κατάφερες να δημιουργήσεις ένα ανοιγματάκι, έστω και σε αυτήν τη μικρή σου παρουσία σε αυτήν τη δύστυχη πόλη. Ο πρώτος επιθεωρητής μας άφησε ένα μήνυμα. Μετά από την επιβεβαίωση του μηνύματος από το δεύτερο επιθεωρητή, ξαφνικώς, άλλαξες στόχο.

Αυτοί που σκίζουν και καταβροχθίζουν σάκρες, χωρίς καμία δυσκολία θα καταβρόχθιζαν και τα άτομα που καταβροχθίζουν μαζί τα άτυχα κορμιά κυριευμένα από τη σήψη, με το φόβο πως μπορεί για κάποιο λόγο να κινδυνέψει η βορά τους.

Αναρωτιέμαι...
Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Night Wizard Seal: 20 Φεβρουάριος 2011 - 00:27

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#278 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2011 - 23:44

Roronoa Zoro(zoro77)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Λοιπον εκει που εκανα προθερμανση με κατι ναυτικους, το ματι μου επεσε σε κατι.. Κοιταξα το παρελθον της κυριας Erika Furudo.. Ειδα εδω

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:

οτι η κυρια Erika Furudo ψηφισε τον κυριο Frankenstein. Ο Frankenstain ψηφιζε εντονα την Erika Furudo. Λεω εγω... η εν λογω κυρια ως επιθεωρητρια πρωτα δεν θα ειχε την περιεργια να μαθει ΤΙ ειναι τελικα αυτος που την ψηφιζει τοσο εντονα....? Αρα μηπως εμαθε στοιχεια για τον Frankenstain?? Τον ψηφισε... Ας κανω μια δοκιμη..Frankenstein. Eπιπλεον κοιταξα και αυτο..

Δημοσιευμένη  εικόνα

Μηπως με αυτα τα λογια προς τον Sakata Gintoki εννοoυσε οτι θα ρωταγε γι αυτον?? Εγω νομιζω ρωτησε.. Και απο τη στιγμη που δεν τον ψηφισε λογικα ο Sakata Gintoki ειναι ενας απο τους αθωους.. Οποτε δεν τον ξαναψηφιζω παρα τα τραγικα λαθη που χει κανει.

Α και Guu.. RoronoaΔημοσιευμένη  εικόνα

2po6sfa_jpg.gif

#279 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2011 - 23:49

Η επόμενη φάση είναι η Νύχτα. Τότε οι Δολοφόνοι αποφασίζουν ποιον θα σκοτώσουν και ενημερώνουν τον Αφηγητή. Οι δολοφόνοι είναι συνήθως δύο [2] αν φυσικά έχουμε πολλές συμμετοχές. Γνωρίζονται εξ' αρχής μεταξύ τους.

@Night Wizard Seal
Από τους γενικούς κανόνες στο 1ο post

ySss0UF.jpg

#280 BadBoy

BadBoy

Girls are so Troublesome....

• Members
  • 50 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2011 - 23:58

Τony Tony Chopper

Δημοσιευμένη  εικόνα

Επιτελους Zoro! Ηρθες στα σωστα σου! Καταλαβες και εσυ πως ο Frankestain(Fallen_Angel_Itachi) ειναι δολοφονος! Εγω στο ελεγα απο την αρχη! Εσυ δεν με ακουγες! Bakaaaaa:mador2::mador2::mador2:
Τωρα βγαλε τα σπαθια σου και ορμα:awww:
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 25-10-09--> Roronoa Zoro(One piece)
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 6-12-09--> Spirit-Death Scythe(Soul Eater)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 11-12-09--> Abarai Renji(Bleach)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 5-2-010--> Ebisu(Naruto)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 23-4-010--> Roronoa Zoro(One piece)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 15-7-010--> Yamamoto Takeshi(in training clothes)& Yamamoto Takeshi(in costume) (Katekyo Hitman Reborn!)

#281 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 00:13

Νομίζω οι κανόνες είναι αρκετά σαφείς αλλά ας το επιβεβαιώσω και εγώ. Ναι οι δολοφόνοι γνωρίζονται εξαρχής όπως και στο κανονικό παλέρμο άλλωστε :P

xbJ3b2w.jpeg

#282 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 00:54

Bakaaaaa:mador2::mador2::mador2:

Roronoa Zoro(zoro77)
I'll cut you!Δημοσιευμένη  εικόνα
Frankenstein

2po6sfa_jpg.gif

#283 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 01:02

Guu (Erisadesu)

τι βλέπω ο Zoro εναντίον του Franky...μήπως να το ξανασκεφτώ για την αθωότητα του ...?
μήπως προσπαθείτε να μας ρίξετε στάχτη ι στα μάτια; Μήπως τελικά ο Frankestein είναι ο δολοφόνος;

Δημοσιευμένη  εικόνα

αλλά εσύ Rorona Γοργόνα μη ξεχνιέσαι I got my eyes set on you.

Δημοσιευμένη  εικόνα

και τα 300

#284 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 01:29

Αkashiya Moka.
Ura mode.
Moshimosh!!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

NAneeeEEEE??

Τι έγινε πάλι; 2-1 χανουμε; και ο Hei δώρο;

Πολύ πολύ ωραία. Μπράβο μας. Ή μάλλον μπράβο στους επιθεωρητές.

Τέλοσπάντων, εχουμε μια δικαιολογια, ότι ειναι πολυ νωρις ακομη και ειναι δυσκολο να εντοπίσεις κάποια λάθη. Παρόλα αυτά, σαν καλη δημοσιογράφος που ειμαι, ανετραξα στα πρακτικά όλης της έρευνας, καθως και των αρθρων που ειχαν γραφτει για την περσινη και βρήκα κάποια πολύ σημαντικά στοιχεία: τρεις αθώους. Θες γιατι δεν ειμαι τυχαια στο τοπ τεν του Youkai Akademy, θες γιατι ο τσουκουνε μου με εμαθε να βρισκω τα καλα πρωτα στους άλλους, το μονο που μπορω αν κανω στον 3ο γυρο με σιγουρια ειναι να αποκλεισω μονο δολοφονους. Αλλα που θα παει, η otome περιμενει στη γωνια το πρώτο καλό τους λάθος...

Ε, δεν ειμαι απίστευτη Τσουκούνε; Ε; Ε;
Αμα θέλετε και σεις να δειτε πόσο τέλεια ειμαι πατήστε το κουμπάκι!

Spoiler:

Και τώρα η ώρα που όλοι περιμενατε.
ο κυριος με τις μεγαλες φωτογραφιες και τα μετρημενα λογια.
ο κυριος δωστου προλογο κι απο ουσία νουλα.
Μέλι μέλι και τηγανίτα τίποτα.
And the oscar goes to...

(Night Wizard Seal)
Medicine Seller

Y.Γ.

Akagi Shigeru

Δημοσιευμένη  εικόνα

Akashiya Moka θέλω να σου πω κάτι.
Ήρθε η ώρα σου να πεθάνεις. Γιατί θα σε σκοτώσω. Έπαιξες το διπρόσωπο παιχνίδι σου και απέτυχες. Βολεύτηκες πολύ εύκολα να προδώσεις το φίλο σου.

Κ..κ...κύριε shigeru η otome θέλει να σας πω κάτι..

[Ε; μα τι λες; δεν μπορω να του τα πω αυτα του ανθρωπου!
Τι; Δεν θα τολμήσεις! Ναι το ξερω αλλα... Καλά, καλά κέρδισες!)

H otome λέει, όταν ο θεος μοιραζε μυτες, εσεις ακουσατε "πίτες" και ειπατε "μια διπλή με απ' όλα!";
Αμα ειναι φατε τη κιολας, να "φορτώσετε" και και μετα παρτε φορα και ελατε να... εχεμ γκχκλστρωοθηκεςτσ.

Spoiler:

Και οτι αλλο θέλετε εδώ είμαστε. Εκλεισα καλη δουλιτσα σημερα και εχω κεφια!

[media]http://www.youtube.com/watch?v=CrRJmhFC-eg[/media]

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 20 Φεβρουάριος 2011 - 01:40

stasou%2520mygdala.jpg

#285 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 01:46

Medicine Seller
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ο στόχος μου είναι η Stocking, όπως και στο παραπάνω μου post.

Akashiya Moka, πιστεύω ότι το γεγονός δεν σας τιμά. Προσπαθείτε να γίνετε πειστικός με αυτές τις "κατηγορίες";
Spoiler:
Και από μια δεσποινίδα με ήπιες αλλά και άγριες διαθέσεις. Μήπως ανακάλυψα πολλά;

Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.

Όλες οι ζωές κάποτε θα τελειώσουν. Παρ'όλα αυτά, τα γεγονότα σε αυτήν την πόλη δεν μπορούν να διαγραφθούν και ο κόσμος θα δει τι πρέπει να δει.
Εις το επανιδείν.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Night Wizard Seal: 20 Φεβρουάριος 2011 - 01:56

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.