Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town - 2011 Edition

• This topic is locked This topic is locked
503 replies to this topic

#211 VampireGirlization

VampireGirlization

VampireGirlization

• Members
  • 64 posts

Posted 17 February 2011 - 23:45

Kanzaki Nao

το καλο πρεπει να επικρατησει... ωστοσο υστερα απο το LIAR GAME ο akiyama-san εμφανως απογοητευμενος με την αθωα σταση προς το παιχνιδι με συμβουλεψε να εχω το μυαλο
μου ανοιχτο.... και σε μια τετοια περιπτωση, με μεγαλη λυπη, πρεπει να συμμετεχω οποτε Frankenstein μολις ειπες πως ο αφεντης σου σε προσταξε να εισαι ευγενικος.... αν σε προσταξε να σκοτωσεις εκεινο το ομορφο κοριτσι???? αν δεν κανω λαθος εσυ υπεραγαπας τον αφεντη σου και θα εκανες οτι κι αν σου ζητουσε....... γιατι οχι και εναν φονο?????:smokingg:

πως τα παω akiyama-san????:blingeye2:

Posted Image
The Dream Has Ended....

#212 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 17 February 2011 - 23:46

Spoiler:

Head
Ρε Pikachu, Πραγματικά θέλω να δω τι θα πεις αν πραγματίκα ο επιθεωρητής που σε 2 Thread αναξιόπιστο ανεβάζεις,αναξιόπιστο κατεβάζεις σου έδωσε έτοιμο δολοφόνο με τη μία...

Sima yi

pikachu [matassos]
νομιζω ημουν ξεκαθαρος οτι θεωρω πολυ βολικο να ειναι αυτος, αν ειμαι λαθος πιστεψε οτι θες
επιμενω Erica Furudo(The Tragic Prince) ουτος η αλλος ο κυριος επιθεωρητας ειχε ψηφησει και αυτην 2 φορες

@tenshi ο ακαγκι δεν θα αποκαλυπτε ποτε τι θα κανει μετα :Ρ

#213 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 17 February 2011 - 23:54

Furudo Erika

Σοβαρα τωρα, καποιοι απο εσας εχουν παρει πολυ νωρις διαζυγιο απο τη νοημοσυνη. Καποιοι δεν καταλαβαινουν γιατι υπαρχουν (κατα τη γνωμη μου δε θα επρεπε να υπαρχουν) Αν ειχα ενα γιαουρτι ευχαριστως θα σας το πεταγα, αν ειχα καυτο νερο ευχαριστως θα σας το ελουζα, αν ειχα ενα μαχαιρι θα σας καρφωνα, αν ειχα ενα καλασνικοφ θα το εστρεφα πανω σας!

Καλα εσυ pikachu εισαι βλακας με πατεντα και καλο θα ηταν να παιζεις μονο τις κουμπαρες

Sima yi

no offence για τις προσβολες αλλα ειναι μερος του RP

#214 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 18 February 2011 - 00:00

pikachu [matassos]
νομιζω ημουν ξεκαθαρος οτι θεωρω πολυ βολικο να ειναι αυτος, αν ειμαι λαθος πιστεψε οτι θες
επιμενω Erica Furudo(The Tragic Prince) ουτος η αλλος ο κυριος επιθεωρητας ειχε ψηφησει και αυτην 2 φορες

@tenshi ο ακαγκι δεν θα αποκαλυπτε ποτε τι θα κανει μετα :Ρ

Άλλο το τι θεωρείς πολύ βολικό και άλλο το τι ψηφίζεις.

Και το θέμα είναι ότι αγνοείς κάτι που έχει 1 στις 6 πιθανότητες, για κάτι που έχει μια στις 28 or something

Δηλαδή πραγματικά πιστεύω ότι το κάνεις επειδή έχεις νεύρα με τον Tragic Prince για αυτά που σας έκανε στο προηγούμενο παιχνιδι...

Edited by Mad_Hatter, 18 February 2011 - 00:07.
Italics+different color added

qzMHWHd.png

#215 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 18 February 2011 - 00:02

Παιδιά θερμή παράκληση. Τα εκτός παιχνιδιού είπαμε να είναι με Italic και άλλο χρώμα. Αν θέλετε να πείτε κάτι τόσο πολύ, βρείτε κάποιο άλλο τρόπο.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#216 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 18 February 2011 - 00:04

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=XAjmsb7LC3A[/YOUTUBE]

Φρόνιμα μη βγάλω το μαστίγιο :slash:

xbJ3b2w.jpeg

#217 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 18 February 2011 - 00:07

Άλλο το τι θεωρείς πολύ βολικό και άλλο το τι ψηφίζεις.

Και το θέμα είναι ότι αγνοείς κάτι που έχει 1 στις 6 πιθανότητες, για κάτι που έχει μια στις 28 or something

Δηλαδή πραγματικά πιστεύω ότι το κάνεις επειδή έχεις νεύρα με τον Tragic Prince για αυτά που σας έκανε στο προηγούμενο παιχνιδι...

προτιμω να εμπιστευτω τη διαισθηση μου παρα τα λεγομενα του χανζο, ακριβως επειδη εχω εμπειρια απο το προηγουμενο παιχνιδι

και οχι δεν κραταω κακιες, ειναι γεγονος οτι ο tragic prince παιζει εξυπνα αλλα ειναι και γεγονος οτι τον ψηφισε ο επιθωρητης στον πρωτο γυρο, αν δεν ηταν αυτη η ψιφος πιθανοτερο να ψηφιζα ιριστελλα :Ρ

edit: και για των μαθηματικων το αληθες 1 στις 6 πιθανοτητες εχω και γω να βρω τον δολοφονο, οχι μια στις 28.. δεν μειωθηκε το νουμερο των δολοφωνων...

#218 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 18 February 2011 - 00:15

Frankenstein

Posted Image

Τι είπες για τον αφέντη μου Kanzaki Nao...? Τι τόλμησε να ξεστομήσει με τόση αυθάδεια στον αφέντη μου το μικρό σου φαρισαϊστικό στοματάκι...? Τολμάς να κατηγορείς τον αφέντη μου που το μόνο πράγμα που έκανε ποτέ είναι να προστατεύει τους ανθρώπους από τότε που ήρθε σε ύπαρξη? Που έχει μέχρι και την υγεία του κλονίσει για αυτούς?
Ο αφέντης μου δε θα έκανε ποτέ τέτοιο πράγμα! Χάριν αυτού το ανθρώπινο είδος έχει σωθεί πάνω από μία φορές κι εσύ του δείχνεις αυθάδεια μέχρι που τον κατηγορείς?

Μπορείς να λες ότι θες για εμένα, δε με ενδιαφέρει, κατηγόρησέ με όσο θες αλλά όταν αφορά τον άρχοντα κι αφέντη μου Cadis Etrama Di Raizel
Spoiler:
το στόμα σου θα στάζει μέλι! Κατάλαβες!? Δε θα τον ξανακακολογήσεις...

Ω. Με συγχωρείτε, ξέχασα τους τρόπους μου. Κατηγορούμενο πάντως θεωρώ τον ίδιο, Sima Yi (kamui).

Akiyama Shinichi-san says: Good job, Kanzaki Nao! I am proud of you. xD

Edited by Fallen_Angel_Itachi, 18 February 2011 - 00:23.
Akiyama addition

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#219 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 18 February 2011 - 00:28

Sakata Gintoki (πιου)

Oi Oi Oi... Δεν μπορει κανεις να λειψει λιγο, μπαχαλο τα κανατε-OI!

Kαθως λοιπον σημερα κυνηγαγα αυτα τα τιμημενα κοκκινα σκαθαρια που τρωνε τους φοινικες των πελατων μου, ενα δολοφονικο περιστερι περασε και μου ειπε τα εξης:

"Παρε την ψηφο σου απο την Ερικα (tragic prince) γιατι την ωρα που γινοταν ο φονος εκεινη επαιζε Cluedo. Aν την ψηφησεις, θα το μετανιωσεις."

Ετσι ειπε και φευγοντας, με κουτσουλησε. Ελπιζω να μην κανω λαθος, δεν με ενδιαφερει κιολας μιας και την κυρια Αsuka δεν την ηξερα μιας και δεν την ειχα δει ποτε στο Jampu~

Sakata Gintoki

Η δεν διαβαζετε καθολου τα ποστ μου και του Χανζο, ή ειστε τελείως ηλιθιοι. Οχι οτι με ενδιαφερει εμενα η πορτοκαλλουσα κυρια και το ποιος την σκοτωσε αλλα δεν μπορω να βλεπω αθωα κοριτσακια να λιθοβολουνται.

Εγω απλα βλεπω οτι οι δολοφονοι σας κανουν για αλλη μια φορα ο,τι θελουν και παλι στον δευτερο γυρο θα εχουμε δυσαρεστες εκπληξεις.

Τελοσπαντων για να τελειωνουμε με αυτη τη χαζομαρα, ας ψηφισω κι εγω στα γρηγορα γιατι εχει ειδησεις σε λιγο :kill4u::kill4u:

Erica jyanai! Sima yi da!

PS:

προτιμω να εμπιστευτω τη διαισθηση μου παρα τα λεγομενα του χανζο, ακριβως επειδη εχω εμπειρια απο το προηγουμενο παιχνιδι

Μα εσυ ησουν αυτος που στο προηγουμενο παιχνιδι ενω ολα δειχνανε οτι ο Prince ηταν ο δολοφονος εσυ ψηφισες τον αθωο Ichigo στον τελευταιο γυρο και χασαμε LOL για ποια εμπειρια και ενστικτο λες LOL και παλι :P

Edited by °•πίΟu-πίΟu•°™, 18 February 2011 - 14:14.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#220 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 18 February 2011 - 00:37

Δεν καταλαβαίνω πραγματικά τί σας ενδιαφέρει περισσότερο. Να νικήσετε ή να παίξετε. Γιατί προφανώς, η μανία ορισμένων για το πρώτο και μόνο καταστρέφει το παιχνίδι για όλους τους υπόλοιπους που θέλουν να κάνουν rp και να το διασκεδάσουν. Για αυτό, προτείνω να ηρεμήσετε, να μένετε in character και να αφήσετε όσους θέλουν να παίξουν, να παίξουν. Αυτό πέρα από τους οξύθυμους εδώ μέσα πάει και σε όσους βαριούνται να διαβάζουν σεντόνια.

Σημασία έχει το ταξίδι. Αλλιώς αν θέλετε κάνω την κάθε μέρα παιχνιδιού μια ώρα και τελειώνουμε αύριο :333333333

xbJ3b2w.jpeg

#221 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 18 February 2011 - 00:47

Μα εσυ ησουν αυτος που στο προηγουμενο παιχνιδι ενω ολα δειχνανε οτι ο Prince ηταν ο δολοφονος εσυ ψηφισες τον αθωο Ichigo στον τελευταιο γυρο και χασαμε LOL για ποια εμπειρια και ενστικτο λες LOL και παλι :P

αν ειχες διαβασει οτι ειχε παιχτει μετα το τελος του παιχνιδιου θα ειχες μαθει οτι ο hanzo μου ειχε στειλει μηνυμα τονιζοντας την αθωοτητα του prince , μεστην ξενερα μου και γω απο τα τοσα που ειχαν γινει σε εκεινο το παιχνιδι εκανα οτι μου ειπε και εγινε οτι εγινε
αν εχεις ορεξη πανε και παρακολουθησε πως ειχα παιξει τοτε και θα καταλαβεις τι πιστευα :/

αλλα anyways αυτο το παιχνιδι ειναι καινουργιο και δεν ειχα κανενα σκοπο να το μπλεξω με το προηγουμενο
τεσπα δεν ξαναμιλαω για ασχετα θεματα πιστεψετε οτι νομιζετε, στα @@ μου, εγω παιζω το παιχνιδι αλλα καποιοι δεν το καταλαβαινουν και το περνουν στα σοβαρα
σορυ mono που το συνεχισα... αποτι φενεται μια μλκια θα με κυνηγαει για πολυ ακομα xD

#222 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 18 February 2011 - 00:53

Roronoa Zoro(zoro77)
Posted Image
-αγουροξυπνημενος- Τι φασαρια ειναι αυτη? -Ξαναπεφτει για υπνο-
Erika Furudo

2po6sfa_jpg.gif

#223 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 18 February 2011 - 01:07

Roronoa Zoro(zoro77)
Posted Image
-αγουροξυπνημενος- Τι φασαρια ειναι αυτη? -Ξαναπεφτει για υπνο-
Erika Furudo

Eσύ ζορο πουλί μου θα πάθεις καμιά κατάκλυση από τον πολυ ύπνο και θα σε τρεχουμε με τις αλοιφες και τα ταλκ. Αμα αρχισεις και τις μπυρες στο τελος απο zoro θα γινεις ο μιστερ ζονκ.

Μηπως να κανουμε και κανα παλερμο χωρις RP; Πρόταση κάνω και παει προς ολους σχεδον, στην τελευταια σελιδα.

Πρωτο και τελευταιο οφτοπικ. στην προσκοπικη μου τιμη

Edited by Lord Leon, 18 February 2011 - 01:14.

stasou%2520mygdala.jpg

#224 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 18 February 2011 - 02:07

Posted Image
Zagi[Babba]

Φαίνεται πως το μικρό κίτρινο πλάσμα εξέφρασε μένος κατά του εκλιπόντος επιθεωρητή.
Δεν ξέρω τι προηγούμενα μπορεί να είχαν, αλλά αυτή τη στιγμή τρία πράγματα είναι πιθανά.
Είτε ο χοντρούλης έφυγε από το μένος κάποιου, οπότε ο pikachu [matassos] παίρνει αυτοδίκαια την κορυφή στην σχετική λίστα, μιας και ο gintoki δείχνει να ελέγχει τα συναισθήματά του, είτε αποκαλύφθηκε σε κάποιον δολοφόνο σε παρασκηνιακές ιδιωτικές συνομιλίες, οπότε θα πάρει μαζί του στον τάφο τον δολοφόνο Κινέζο, είτε οι δολοφόνοι είναι αρκετά έξυπνοι και τον τσίμπησαν. Μιας και με το τρίτο σενάριο είναι όλοι ύποπτοι και οι υπόλοιποι κινούνται προς το δεύτερο άρα θα μάθουμε σύντομα την απάντηση, ας δοκιμάσω την τύχη μου στο πρώτο. Άλλωστε, θεωρώ αρκετά πιθανό ο χαζοχαρούμενος χοντρούλης να trollαρε και απλά να μαντεύει και δε θέλω να νιώσω βλάκας που κρέμασα έναν αθώο αν έκανε λάθος.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#225 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 18 February 2011 - 13:44

Η νύχτα θα πέσει απόψε στις 9:00. Μέχρι τότε όσοι δεν έχετε πάρει την τελική σας απόφαση, να την πάρετε και όσοι δεν έχετε ψηφίσει ακόμα ( BoredForLife, Piscatella, Johnyman) να το κάνετε γιατί θα πηδηχτείτε από το παράθυρο με συνοπτικές διαδικασίες :P

xbJ3b2w.jpeg