Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town - 2011 Edition

• This topic is locked This topic is locked
503 replies to this topic

#196 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 17 February 2011 - 20:38

Furudo Erika

Μπραβο. Ξεχνας ομως οτι ο Frankenstein Ειπε τα ιδια με μενα σχετικα με το μυνημα του επιθεωρητη ΠΡΙΝ απο μενα και τα λεει και καλυτερα. οποτε το μονο που κανεις ειναι να προσπαθεις να στρεψεις αποτυχημενα τις κατηγοριες πανω μου Sima Yi γιατι το ιδιο που λες για μενα θα μπορουσε να ισχυει ανετα και για τον Frankenstein καθως και για τους υπολοιπους 3-4 που σε κατηγορησαν πριν απο μενα

Sima Yi(and don't you dare mock my name ever again!)
Posted Image
Αυτη τη φορα τo γενι μου τουλαχιστον βρισκεται στη φυσιολογικη του κομη.
Οσοι με κατηγορησαν πριν απο σενα ομως ειχαν αβασιμα επιχειρηματα και δεν ειχαν κατανοησει πληρως το νοημα του επιθεωρητη.
Ασ μην ξεχναμε πως εσυ ησουν που παρουσιασες μια ολοκληρωμενη εξηγηση για πρωτη φορα.
Και στο κατω κατω της γραφης, ποιος ειπε πως δεν εισασταν συνενοημενοι απο πριν?

Παντως θα πρεπει να σας πω συγχαρητηρια δεσποινις Erica Furudo.
Καταφερατε παλι να βαλετε ολοκλκηρο το πληθος κατω απο τα φουστανια σας.
(για μια ακομη φορα κοροϊδα)
Απορω ομως τι τους κανατε για να σας εμπιστευτουν τοσο, ενω αρχικα σας καταψηφιζαν σαν μανιακοι.Τοσο ευκολο δεν ειναι ουτε να φανατησεις ενα Κινεζικο στρατο, ποσο μαλλον μια ομαδα απο δηθεν συνιδειτοποιημενους ανθρωπους...

O6rrvsU.jpg

#197 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 17 February 2011 - 20:47

Erika Furudo

Ειναι απλο. Εχω παιξει Dynasty Warriors οποτε με τη μια Musou= κινεζος μουσατος που τον λενε Sima Yi

#198 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 17 February 2011 - 20:55

Anarchy Stocking [iristella]

Posted Image

Yima Shit (kamui)
αυτά που λες τα λες υποτίθεται για να υπερασπιστείς τον εαυτό σου; Γιατί πραγματικά δεν βγάζουν κανένα απολύτως νόημα.

Υπονοείς με άλλα λόγια ότι η Erica Furudo είναι ύποπτη επειδή δίνει ολοκληρωμένα επιχειρήματα και κατάλαβε εντελώς το μήνυμα του επιθεωρητή; Does not compute.

Anw πώς την κόβω τη δουλειά. Ο συγχωρεμένος ο Κλουζώ μάλλον ήθελε από τη μία να δώσει hints, αλλά από την άλλη να το κάνει διακριτικά για να μην του την φερουν μπαμπέσικα. Έδωσε όμως με λάθος τρόπο τα hints και ο/οι δολοφόνοι τον φάγανε νύχτα ενώ πολλοί από τους αθώους πετάνε αετό.

*κοιτάει γύρω της μην βρεί τον Chuck (Nozomu), αλλά μάταια*

Pikachu (matassos)
και εσύ κοντό και κίτρινο είσαι. Δεν θα ήταν απίθανο να είστε συνεργοί. *Ρίχνει κλωτσιά στον Pikachu*

#199 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 17 February 2011 - 21:46

Pikachu (matassos) και εσύ κοντό και κίτρινο είσαι. Δεν θα ήταν απίθανο να είστε συνεργοί. *Ρίχνει κλωτσιά στον Pikachu*

Pikachu (matassos)

Posted Image

ακου εκει να με κλωτσησει η ανθρωπινη εκδοχη του γκαστλι :madtodeath::madtodeath:

1 ο κυριος επιθεωρητας ειχε μια στις 6 πιθανοτητες και λιγοτερο να πετυχει ενα δολοφονο με τη μια...
2 ποσο μαλον να τον καρφωσει απο την αρχη του παιχνιδιου και να μην το παιξει λαου λαου ωστε να βρει τους υπολιπους
επισις εστω οτι τον βρηκε,
3 τοσο ηλιθιοι ειναι οι δολοφονοι να σκωτοσουν με τη μια ενα ατομο που τους κατηγορει χωρις κανα συντριπτικο επιχειρημα απο τον πρωτο κιολας γυρο? ριχνοντας εστι τα βλεμματα πανω τους?
4 εστω οτι αποφασιζαν να σκωτοσουν αυτο το ατομο, δεν θα ειχαν μια καλη υπερασπιση οταν θα βγαιναμε να τους κατηγορισουμε οι υπολιποι?

εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι
- κρεμιεστε ολοι απο τα λογια ενος επιθεωρητα, που ειχε ελαχιστη δυναμη στον πρωτο γυρο,
- ημαστε στα τυφλα οπωτε αντι να κοιταξετε ποιους κινουνται υπουλα κατηγορητε το προφανεστερο ατομο
- η προφανης ελειψη προσοχης και επιχειρηματων και μαγκιας απο μερος του Yima Shit (kamui) τον κανει πολυ αθωο για δολοφονο, αλλα φυσικα εσεις την εκμεταλευεστε για να τον κατηγορισετε αντι να σκευτητε οτι ενας δολοφονος θα δρουσε πιο εξυπνα

αυτα απο μεριας μου, αρνουμε να "την πατησω" εμπιστευομενος τα λογια καποιου αναξιοπιστου (για την αρχη του παιχνιδιου) προσωπου, και να ακολουθησω το κυμα που δημιουργηθηκε
ανταυτου συνεχιζω να υποψιαζομαι τον Erica Furudo(The Tragic Prince) οπως και πολους αλλους, που ενω ολοι γνωριζουμε την εξυπναδα τους, διαλεγουν να στηριχτουν στα λογια αλλονων και οχι στον εαυτο τους (προφανως γιατι τους συμφερει)

σε καμια περιπτωση δεν αθωωνω τον kamui (με το κινεζικο ονομα δεν ξερω και γω πως το λενε βαριεμαι να κανω κοπι πειστ), αλλα αυτος ο γυρος με εκανε να αλλαξω την αποψη μου γι αυτον, οπωτε νυπτω τας χειρας μου απο την περιπτωση του και παω για αλλα, καντε οτι θελετε μαζι του εσεις.
και στην τελικη αν ειναι δολοφονος, τα ατομα που τον ψηφησαν αυτοματος μπαινουν στο black list αφου στοχος των δολοφονων ειναι να δειχνουν αθωοι με οποιο τον δυνατο τροπο μπορουν (ακομη και με τον θανατο ενος δικου τους)

αυτα απο τον πικα, παω να φαω ενα μιλαρακι γιατι πεινασα απο την πολυ σκεψη

#200 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 17 February 2011 - 22:05

Gokudera Hayato

Βασικα, οντως, θα φαμε αγριο ξεχεσμα αν ο Sima Yi δεν ειναι δολοφονος. Προσωπικα ο λογος που τον ψηφιζω εγω (και φανταζομαι οι περισσοτεροι απο δω μεσα) ειναι επειδη ο λογος του νεκρου επιθεωριτη ειναι το μοναδικο κανονικο στοιχειο που εχουμε στα χερια μας, και το τραβαμε απ τα μαλλια. Επισης αν ο Sima Ti αποδειχτει αθωος τοτε φαινεται μας εκανε χοντρη φαρσα και θα βαλω τον Uri να του σκαψει τον ταφο και να κατουρησει πανω στο πτωμα του!

Με ολα αυτα ο Δεκατος, μερα με τη μερα, βρισκεται σε ολο χειροτερη θεση! Kuso!! Αν δεν μπορω να τον προστατεψω δεν αξιζω να ειμαι το δεξι Του χερι!
:unlucky:.......Φυγε επιτελους απο κοντα μου χαζη αγελαδα!:mador2:

*κλοτσαει τον Lambo* :fromabove:

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#201 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 17 February 2011 - 22:07

Furudo Erika

Σοφός αυτός που είπε: ''Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι''

Sima Yi

#202 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 17 February 2011 - 22:33

Lambo
Posted Image

:unlucky:.......Φυγε επιτελους απο κοντα μου χαζη αγελαδα!:mador2:

*κλοτσαει τον Lambo* :fromabove:

Posted Image

Γιατί πάλι εγώ ~~neeeeee?

Gotta, Stay, calm....
Posted Image
NyaHahagahahaha!
:cry5:
AHO DERA!!!!!!

Sima Yi

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#203 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 17 February 2011 - 22:36

Erika Furudo

Ειναι απλο. Εχω παιξει Dynasty Warriors οποτε με τη μια Musou= κινεζος μουσατος που τον λενε Sima Yi

Sima Yi
Xε.
Καλυτερα να μην μηλας για πραγματα χωρις να ξερεις τι σου γινεται, ανοητη κοπελιτσα.
Ειτε δεν εχεις παιξει ποτε Dynasty warriors, ή η γεροντικη αννοια αρχησε να χτυπαει και τις μικροτερες.
Το γεγονος μικρη μου ειναι οτι η μορφη μου στο Dynasty warriors...
Spoiler:

...ΔΕΝ εχει μουσι.

Spoiler:

Αυτο μπορει να μην αποδηκνυει πως εισαι δολοφονος, αλλα η κατηγοριες σου γινονται ολο και πιο αβασιμες.
Πιστευω πως πρεπει να αναθεωρησετε τα λογια του δολοφονου.
Η πραγματικη μορφη μου δεν εχει καμια σχεση με τα παιχνιδια που αναφερεις.
Αμα ομως δεν πειθεστε ουτε απο αυτο, εγω σας λεω πως τα λογια του αποθανοντως θα μπορουσαν μεχρι και να σημαινουν οτι θα επρεπε να προσεχετε ποιον κατηγορειτε, γιατι οταν μπλεκεις με ατομα της κλασσης μου, δεν θα σου βγει σε καλο.
Για ποσο ακομα θα βασιζεστε στους αλληγορησμους ενος τιμοθανατου και θα στηριζετε αυτη τη μοχθηρη ιντριγκολαγνα?(Erika Furudo)

O6rrvsU.jpg

#204 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 17 February 2011 - 22:44

Frankenstein

Posted Image

Ειλικρινά αγαπητοί μου, βρισκόμαστε σε μία κατάσταση που μπορούμε να στηριχθούμε μόνο στα στοιχεία που δίνουν οι επιθεωρητές και στα γεγονότα έτσι αν αρχίσουμε να αμφισβητούμε κι αυτά τότε δε θα βγούμε πουθενά. Δε θέλουμε το χάος, δε θέλουμε σύγχηση, θέλουμε ψυχραιμία, την ψυχραιμία που μόνο ένας υπέρμαχος της λογικής μπορεί να προσφέρει κι όχι του θυμικού ή του επιθυμητικού.

Ας δούμε λοιπόν τι ξέρουμε μέχρι τώρα.

Ξέρουμε λοιπόν πως ο ένας επιθεωρητής, ο οποίος ανακαλύφθηκε, κατηγόρησε ευθέως -δηλαδή ψήφισε- τη μικρή δεσποινίς Erica Furudo καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ξέρουμε ότι κάποια από τα στοιχεία που είχε ήταν καταδικαστικά. (α)

Παρόλαυτα, στο τέλος άλλαξε την ψήφο του σ'εμένα ελαφρά τη καρδία αλλά άφησε το επιθανάτιο μήνυμά του -το κύκνειο άσμα του αν θέλετε- με αυτήν την φωτογραφία έχοντας στο νου του πάντα ότι και θα πεθάνει επειδή τον ανακαλύψανε -ή θεώρησε ότι πρόδωσε τον εαυτό του κάπως- και ότι κάπως πρέπει να προειδοποιήσει τους άλλους. Έτσι λοιπόν όλοι καταλάβαμε, -θέλετε απ'την αρίθμηση, θέλετε από τον θεατρικό τρόπο που το έκανε κι απ'τα βαρύγδουπα λόγια του ή ακόμα κι ότι ο ίδιος μας λέει ότι πρόκειται για προειδοποίηση- ότι το πραγματικό του στοιχείο ήταν εκείνη η φωτογραφία. (β)

Ξέρουμε επίσης ότι ο κύριος στον οποίο αναφερόταν ο επιθεωρητής δεν ήταν άλλος από τον Κινέζο κύριο Sima Yi (kamui) μούσι ή χωρίς. (γ)

Άρα λοιπόν, παραθέτοντας το (α)+(β)+(γ) βλέπουμε ότι ισούνται με το (Δ) το οποίο σημαίνει πως ο επιθεωρητής ήταν σίγουρος για ένα τουλάχιστον: ο Κινέζος εγωκεντρικός δύστροπος κύριος είναι ένας απ'τους δολοφόνους. Δεν είναι ο μοναδικός αλλά είναι ένας απ'τους δολοφόνους.

Όπως έχω ξαναπεί, μπορείτε να διαφωνείτε με εμένα, μπορεί να μη με συμπαθείτε -που το θεωρώ πολύ απίθανο βέβαια, είμαι αξιαγάπητος εξάλλου, χα χα- αλλά δε μπορείτε να αμφισβειτήσετε και να διαφωνήσετε με τη λογική. Αν μείνουμε ενωμένοι και ψύχραιμοι τώρα θα βγάλουμε κάποιον για τον οποίο η λογική μου μου φωνάζει ότι είναι ένοχος.

Το δύσκολο μέρος είναι να διακρίνουμε τους υπόλοιπους δολοφόνους...

Α, παρεπιμπτόντως, σας παρακαλώ, μην κακοποιείτε τόσο πολύ το μικρό παιδάκι ντυμένο αγελάδα, είμαι φιλόζωος και δε μπορώ να βλέπω τα ζώα να κακοποιούνται-εε, εννοώ τα παιδιά...! Ναι...

Edited by Fallen_Angel_Itachi, 17 February 2011 - 22:51.
Ορθογραφία

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#205 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 17 February 2011 - 22:53

Furudo Erika

Σοφός αυτός που είπε: ''Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι''

Sima Yi

pikatsu[matassos]

προφανως, για να συνεχιζεις να τον ψηφιζεις ωστε να μην εισαι αυτος που θα βγει... ψωφα να τελειωνουμε Furudo Erika μπας και αποκτισει κανα αξιοπρεπες πτωμα να γ*μ*σ@# ο Kenji Meshiya (ανελις)
sima yi οσο περισοτερο μιλας τοσο επιβαρυνεις την θεση και σε εκμεταλευονται, δεν ξερω αν το εχει καταλαβει
οι κατηγοριες στο προσωπο σου ειναι ξεκαθαρες, οπωτε σταματα να προσπαθεις να τις αποφυγεις με μουφες, και αν εισαι οντος αθωος σκεψου διαφορετικα, αλλιως καλα κανουν και σε ψηφιζουν

#206 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 17 February 2011 - 22:55

Furudo erika

οχι δεν ειμαι mad γτ στην φωτο χαρακτηρα που επελεξες εχει μουσι. και το game ειναι και παλιο. απο τοτε εχεις αφησει μουσι

Sima yi

Edited by The Tragic Prince, 17 February 2011 - 23:00.

#207 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 17 February 2011 - 23:07

Head
Ρε Pikachu, Πραγματικά θέλω να δω τι θα πεις αν πραγματίκα ο επιθεωρητής που σε 2 Thread αναξιόπιστο ανεβάζεις,αναξιόπιστο κατεβάζεις σου έδωσε έτοιμο δολοφόνο με τη μία...

Sima yi

qzMHWHd.png

#208 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 17 February 2011 - 23:08

Akagi Shigeru

Posted Image

Θα μείνω πιστός στα λεγόμενα μου και σιγά-σιγά, όσο περνάνε οι μέρες θα καταλάβετε τι εννοώ.
Frankenstein ελπίζω να με διαψεύσεις στο τέλος.

Ο Pikachu , Akashiya Moka είναι η επόμενοι κύριοι ύποπτοι. Κρίνοντας από την συμπεριφορά σου μικρέ και κίτρινε ποντικέ και από την πολυλογία σου δεν θα την γλυτώσεις. Στον South round θα έρθει η ώρα σου για

Posted Image

Ξέρεις πολύ καλά ότι αν πεθάνω όλες οι υποψίες θα πάνε πάνω σου και βέβαια θα είναι ζήτημα δευτερολέπτων να αποκαλυφθούν και οι "φίλοι" σου.

Δεν ξέρετε να παίζετε και βλέποντας ότι πρόκειται να χάσετε, πανικοβάλλεστε και παίζετε αδύναμα. Φοβάστε το θάνατο....φοβάστε την ΗΤΤΑ.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#209 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 17 February 2011 - 23:10

Furudo erika

οχι δεν ειμαι mad γτ στην φωτο χαρακτηρα που επελεξες εχει μουσι. και το game ειναι και παλιο. απο τοτε εχεις αφησει μουσι

Sima yi

Sima Yi
Oh please...
Sima Yi in Dynasty warriors 7(βγαινει το μαρτιο)
Spoiler:

Απ' οτι φενεται, με το να σου αντιμιλαω και να υπερασπιζομαι τον εαυτο μου επιβαρυνω τη δικη σου θεση αντι για τη δικη μου, και μαλιστα δικαιως.
Απο εκει και περα, τερμα το κυρηγμα.
Η επιλογη της ψηφου ειναι καθαρα δικο σας θεμα.
Εισαστε απλα αξοιοι της μοιρας σας...

O6rrvsU.jpg

#210 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 17 February 2011 - 23:13

Furudo Erika

Μεσα σ ενα μηνα ανετα το ξυριζεις.

Sima Yi