Zagi[Babba]
Άντε πάλι τα ίδια. Να συμφωνήσω μαζί σας ότι ο κινέζος είναι ύποπτος. Όχι γιατί τον υπέδειξε ο άχρηστος επιθεωρητής που ψόφησε από τον πρώτο γύρο, αλλά γιατί έμπαινε, κοίταζε, έκανε την πάπια και ψήφισε εκείνο το κίτρινο παλτό. Άλλωστε είναι όλοι ύποπτοι.
Από εκεί και πέρα, αν κάνουμε λάθος, δε θα είναι η πρώτη φορά που μας trollάρει ο χοντρούλης επιθεωρητής. Από την αρχή μας έλεγε ότι δεν υπάρχει φόνος και τέτοια και νομίζω πως το πνεύμα που τον καθοδηγεί αρέσκεται στο να λέει με βεβαιότητα πράγματα που άλλοτε του βγαίνουν και άλλοτε όχι.
Αν πάλι είναι ένοχος, σύντομα θα σκάσει ένα ακόμα ρεύμα ενάντια σε κάποιον άλλον, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να τον σώσουν. Όπως έγινε με τον Frankenstein[Fallen_Angel_Itachi], που δείχνει τόσο ένοχος, που είμαι σίγουρος ότι είναι αθώος. Παίζει τόσο χαζά και τραβά κατηγορίες πάνω του (και ξεχνά ακόμα και βασικούς κανόνες όπως την κατηγορία σε κάθε κουβέντα) που αν ήταν δολοφόνος και μιλούσε με τους υπόλοιπους, σίγουρα κάποιος με περισσότερο εμπειρία στην εξιχνίαση εγκλημάτων θα του είχε ρίξει μια ανάποδη να τον συνεφέρει και θα του κράταγε τα γκέμια για να τον γλιτώσει. Έπειτα, θα οργάνωνε μια μαζική επίθεση κατά κάποιου εύκολου θύματος, όπως του Sakata Gintoki[°•πίΟu-πίΟu•°™] που θα στηριζόταν πανεύκολα αφού έχει ήδη κινήσει σε πολλούς υποψίες, ή του Sima Yi που υπονόησε ποιος ξέρει τι σκεπτόμενος ο ψόφιος επιθεωρητής.
Μιας και ανέφερα τον gintoki, να πω και για ένα όνειρο που είχα.
Ήταν λέει σε ένα εναλλακτικό σύμπαν ο μακαρίτης χοντρούλης επιθεωρητής Ushiromiya Hideyoshi[Hanzo] μαζί με τον Sakata Gintoki[°•πίΟu-πίΟu•°™], τον Akagi Shigeru[Tenshi], τον pikachu[matassos] και αρκετούς άλλους από τους παρευρισκόμενους αλλά σε άλλα σώματα, διαφορετικά. Είχαν προσπαθήσει να λύσουν ένα παρόμοιο μυστήριο με ανεπιτυχή κατάληξη. Οι ψυχές τους συζητούσαν και τσακώνονταν. Τα είχαν βάλει, ειδικά ο Sakata Gintoki[°•πίΟu-πίΟu•°™], με τον μακαρίτη Hideyoshi[Hanzo] κατηγορώντας τον ότι έκλεβε και απειλώντας τον ότι την επόμενη φορά θα τον σκοτώσουν πρώτο. Δεν κατάλαβα και πολλά από το όνειρο, αλλά μου έμεινε μια αίσθηση ότι ο Sakata Gintoki[°•πίΟu-πίΟu•°™] την φύλαγε στον χοντρούλη από προηγούμενη ζωή και τώρα του την έχωσε. Το ότι απεδείχθη επιθεωρητής παίζει να ήταν και τυχαίο. Βέβαια, εγώ δεν πιστεύω σε τέτοιες αηδίες όπως τα όνειρα, αλλά είπα να το αναφέρω ώστε να το ερευνήσουν τα μαγικά πλάσματα που συμμετέχουν στις έρευνες. Βέβαια, άχρηστα είναι κι αυτά, οπότε δεν περιμένω και πολλά.
Την Erica Furudo[The Tragic Prince] την θεωρώ ικανή να έβαλε τους συμμάχους της να δημιουργήσουν ένα μαϊμού ρεύμα εναντίον της που σίγουρα θα κατέρρεε ως αβάσιμο και μετά να κινηθούν συντονισμένα εναντίον κάποιου άλλου. Έτσι θα αποκτούσε ασυλία για αρκετές μέρες και δεν θα την υποπτευόταν κανείς παρά μόνο όταν θα ήταν πλέον αργά.
Ο Guu εξήγησε γιατί δεν συμμετείχε χτες. Ο Head[Mad_Hatter] θα ήθελε να κάνει το ίδιο; (Αν και αμφιβάλλω ότι οι άλλοι δολοφόνοι θα τον άφηναν να μη τη ρίξει κάπου με κίνδυνο να αυτοκτονήσει.)
Ο Gokudera Hayato[Robin-Chwan] από την άλλη, μετά το τελειωτικό χτύπημα στον hei εξακολουθεί να κάνει βόλτες ανά τα ρεύματα. Σήμερα την έπεσε πρώτα στον Frankenstein και τώρα στον Sima Yi. Όπου φυσάει ο άνεμος, ε;
(Ελπίζω να τσάντισα αρκετούς από σας και να κάνετε κάτι βιαστικό που να σας προδώσει.)
Θα παραμείνω τελικά στον Sakata Gintoki[°•πίΟu-πίΟu•°™], κυρίως επειδή θα ήταν εύκολο οι δολοφόνοι να στρέψουν την κατάσταση εναντίον του και δεν το έκαναν, αλλά αντιθέτως, άναψαν ομολογουμένως πετυχημένες φιτιλιές στον ύποπτο Κινέζο.
Sakata Gintoki
Σαν τιμιος αντρας που θελω να πιστευω οτι ειμαι, υποκλινομαι στο σκεπτικο που σε οδηγησε στο να με ψηφησεις και δεν θα υπερασπιστω τον εαυτο μου καν. Φυσικα εχεις αδικο αλλα κι εγω στη θεση σου θα με ψηφιζα.
Παρ'ολ'αυτα, το γεγονος οτι ο Hanzo [πως τον λενε] εδωσε στεγνα πριν πεθανει τον Kamui [sama yi] or whatever δεν αλλαζει {και μολις μου κινησες υποψιες και ο ιδιος για την ταυτοτητα σου κυριε babba [zaggi] }
με συγχωρειτε για το ανυπαρκτο role play αυτου του ποστ αλλα δεν εχω πολυ χρονο στη διαθεση μου :/