Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town - 2011 Edition

• This topic is locked This topic is locked
503 replies to this topic

#241 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 18 February 2011 - 22:12

Lambo
Posted Image

Hohohoho!

είδατε που ο Lambo είχε δίκιο;; *proud* *proud*
Τώρα ψηφίζω, pikachu(matassos) δε μου αρέσει τα κέρατά του ούτε η ουρά του!! Τα δικά μου είναι καλύτερα!!!! Και ξέρω και να ηλεκτρίζω καλύτερα από σένα!!!! AHO PIKA!!
Posted Image
Μετά έρχεται ο Akagi Shi....τέτοιo(Tenshi)
Μην νομίζεις πως σε ξέχασα!~νεεεε
Posted Image

PS.Kenji Meshiya (Anelis)..... I've got my eyes on you too Posted Image

Edited by Jiji, 18 February 2011 - 22:26.

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#242 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 18 February 2011 - 22:14

trafalgar Law

Άλλος ένας επιθεωρητής πέθανε..... Όμως ήρθε η ώρα να κάνουμε μια καινούργια αρχή με έναν αντίπαλο λιγότερο! ....*smile* Pikachu..... διαλεγω εσένα

v4kFmx.png

#243 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 18 February 2011 - 22:16

Posted Image
Zagi[Babba]

Έλεος! Κοιμήθηκα χαρούμενος που ο θάνατος του χαζοχαρούμενου κοιλαρά δεν πήγε χαμένος και ξαφνικά βρίσκομαι μπροστά στο πτώμα ενός ακόμα επιθεωρητή. Είτε δολοφόνοι και επιθεωρητές έχουν τρομαχτικές ψυχικές δυνάμεις, είτε συμβαίνουν πράγματα που μου διαφεύγουν. Είναι δυνατόν να είναι τόσο τυχεροί στις μαντεψιές τους, ή μήπως τελικά δεν μαντεύουν απλώς;
Να ήταν δολοφονία από εκδίκηση για το ομολογουμένως ηγετικό ρόλο στη σύλληψη του πρώτου δολοφόνου από το νέο μας θύμα και έτυχε να πέσουν πάλι σε επιθεωρητή, ή μήπως εξελίσσονται μυστικές συνομιλίες σε ύποπτους κρυφούς χώρους;
Οι δολοφόνοι μάλλον ευχαριστημένοι θα είναι από την εξέλιξη των πραγμάτων. Ελπίζω τουλάχιστον ο τρίτος επιθεωρητής να κάνει σωστά τη δουλειά του και να ζήσει για αρκετές μέρες ακόμα.
Από θεωρίες και κατηγορίες μάλλον στέρεψα, αφού τα γεγονότα με τον θάνατο του δεύτερου επιθεωρητή ανέτρεψαν την εικόνα που είχα στο μυαλό μου για τους δολοφόνους.
Ελλείψει ενδείξεων, ας πάω με τον Akita Hikaru (Zura) μιας και βρίσκεται στον κόσμο του και δε βοηθά ιδιαίτερα στο να πιάσουμε τους δολοφόνους.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#244 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 18 February 2011 - 22:21

Frankenstein (βλ avatar)

Τα νέα είναι ανησυχητικά...Άλλος ένας επιθεωρητής πέθανε. Πολλές συμπτώσεις, πάρα πολλές και δεν ξέρω, έχω αρχίσει πιστεύω πως οι δολοφόνοι είναι πανούργοι κι επαγρυπνούν...Και έχουν έναν αδίστακτο χαρακτήρα. Μα ας σκεφτούμε λίγο λογικά...

Βλέπουμε πως παρόλα τα στοιχεία υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος που δεν ήθελε με τίποτα να ψηφιστεί για λυντσάρισμα ο δολοφόνος κι αυτός δεν έιναι άλλος απ'το μικρό κίτρινο πλασματάκι τον picachu (matassos). Αδυνατώ να πιστέψω πως προσπαθούσε να μας αποτρέψει από απλή αφέλεια, αλλά ήξερε ότι αν φύγει ο Sima Yi θα χάσει έναν πολύτιμο συνεργάτη. Μπορεί αρχικά, πριν πέσει καν η πρώτη νύχτα ο αποθανών#3 να ψήφισε τον pikachu αλλά πιστεύω πως το έξανε επίτηδες έτσι ώστε να μας παραπλανήσουν και να αποστρέψουμε τα μάτια μας από πάνω τους.

Γι αυτό, τώρα τουλάχιστον με τα παρόντα στοιχεία, θα προτείνω τον pikachu εφόσον αυτός μου φαίνεται ο -κραυγαλέα- ένοχος -έχοντας πάντα κι άλλους στο μυαλό μου- και θα συνεχίσω να παρατηρώ συμπεριφορές με την οξύτατη ματιά μου... Τώρα να με συγχωρείτε αλλά μου φάνηκε τόσο σύντομη η νύχτα που πρέπει να πάω να ξεκουραστώ λίγο ακόμα και να κάνω το πρωινό του αφέντη μου.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#245 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 18 February 2011 - 22:24

Akita Hikaru (Zura)

Posted Image

Zagi (Babba) από ποια άποψη βρίσκομαι στον κόσμο μου; Δεν βοηθάω ιδιαίτερα στο να πιάσουμε τους δολοφόνους; Από ποια άποψη. Θα ήθελα μια εξήγηση, για να ξέρω ότι δεν με κατηγορείται στο άσχετο, αλλά έχοντας έστω ένα επιχείρημα.
Δεν ξέρω αν θεωρείς το ότι μένω σταθερός σε ένα άτομο το ότι βρίσκομαι στον κόσμο μου.
Θέλω όμως ειδικότερα εξήγηση στο δεύτερο σκέλος της κατηγορίας. Γιατί δεν βοηθάω ιδιαίτερα στο να πιάσουμε τους δολοφόνους; Θα έπρεπε να γράφω περισσότερα; Θα έπρεπε να υποπτεύομαι και άλλα άτομα θεωρείς; Υποπτεύομαι, αλλά δεν θεωρώ ότι πρέπει να πω όλες μου τις θεωρίες πριν έχω και άλλα ερεθίσματα για υποψία.
Και προς Θεού (Βούδα, δεν ξέρω σε τι πιστεύει) δεν φέρνω αντίρρηση στην κατηγορία, απλά θα ήθελα τεκμηρίωση της άποψης σου :) *κουνάει βεντάλια*

Akashiya Moka (Lord Leon)

#246 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 18 February 2011 - 22:26

Κάπου εδώ θέλω να τονίσω, ότι η απόφαση των δολοφόνων να φύγει η Erika Furudo ήταν μια πάρα πολύ καλή μαντεψιά. Δεν θα ήθελα να υπονοηθεί κάτι άλλο στο υπόλοιπο παιχνίδι. Ευχαριστώ πολύ.

xbJ3b2w.jpeg

#247 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 18 February 2011 - 22:38

Posted Image
Zagi[Babba]

Πιστεύω σε μένα και στις δυνάμεις μου.
Πιστεύω ότι μόνοι μας χτίζουμε το μέλλον μας.
Μην το παίρνεις προσωπικά. Δεν έχω ενδείξεις για κανέναν σε αυτή τη φάση. Το ότι οι δολοφόνοι ξέκαναν ήδη 2 επιθεωρητές δύσκολα το λες τυχαίο και δείχνει ότι δεν είναι αρκετά χαζοί για να προδοθούν ή να αφήνουν στοιχεία όπως θα περίμενα. Αν και θεωρώ πιθανό κάποιος δολοφόνος να την πάτησε και να αποκαλυφθεί μπαίνοντας αργά στο άρμα κατά του sima yi, πρέπει να το μελετήσω λιγάκι πριν δείξω κάποιον και να κάνω μια λίστα. Για τώρα, δείχνω εσένα καθώς έχεις μια τρελή και ανούσια εμμονή άνευ ενδείξεων και δεν έχεις παρουσιάσει τίποτα που θα μπορούσε να βοηθήσει στο να προδοθεί κάποιος. Κοινώς, μου είσαι άχρηστος στο κυνήγι των δολοφόνων. Ελπίζω να σε ταρακουνήσω και να αποκαλύψεις μερικές σκέψεις και θεωρίες, αγαπητέ Akita Hikaru (Zura). Δεν αποκλείεται άλλωστε αυτό το "πουλάω τρέλα" να είναι ο τρόπος σου να περάσεις απαρατήρητος για τις κινήσεις σου.
Θα επανέλθω με περισσότερες σκέψεις στην πορεία της νέας μέρας.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#248 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 18 February 2011 - 22:50

Akita Hikaru (Zura)

Posted Image

Μάλλον τ ανούσια την θεωρούν οι υπόλοιποι, για εμένα συνεχίζει να είναι μία από τους υπόπτους. Θα ήθελες να σου πω ποιους υποπτεύομαι; Γιατί όχι; Μαζί με την Moka (Lord Leon), η Nao (Vampireκάτι) είναι επίσης ύποπτη γιατί έχει μια συμπάθεια προς αυτήν από ότι έχω παρατηρήσει.
Θεωρώ σίγουρα ύποπτο τον καθηγητή, όπως είπες είπες για εμένα το πουλάω τρέλα, μου το βγάζει ο Kenji (Anelis). Έχοντας ως άλλοθι για να μην τον υποπτευτούν ιδιαίτερα οι υπόλοιποι τις ανώμαλες θεωρίες του και τις εργασίες του, νομίζω ότι προσπαθεί να περάσει απαρατήρητος. Λέει τα δικά του και ψηφίζει κάποιο άτομο που θεωρεί ότι είναι δολοφόνος. Για εμένα είναι αυτός ο ύποπτος. Όσον αφορά άτομα τα οποία μάλλον συμπαθούν τον καθηγητή, και μου είναι εξίσου ύποπτοι αφού δεν έχουν κάνει ιδιαίτερες κινήσεις είναι ο Griff (didimakia) και ο Chuck (Nozomu).
Μπορώ να πω ότι κοιτάζω προσωπικά τις κινήσει του Frankenstein, αν και για εμένα είναι αθώος, αλλά παρόλα αυτά για να τον υποπτεύονται αρκετοί ίσως είναι κάτι.
Για να πω και την αλήθεια, είχα κάποιες θεωρίες και για εσένα αλλά αυτές δεν θα τις αποκαλύψω προς το παρόν. Όπως επίσης και για ένα ακόμη άτομο.
Όσο για άτομα που δεν με βοηθάνε ιδιαίτερα, ακόμη και αν πιστεύω καθαρά ότι είναι απλός πολίτης, είναι ο pikachu (matassos).

Όσο για το αν έχω παρουσιάσει κάτι για να προδοθεί κάποιος, έχουμε πάρα πολύ λίγα στοιχεία, κανένας δεν έχει γράψει κάποια σκηνή όπως η Moka παραδείγματος χάρη, που είναι και ένας κύριος λόγος που την υποπτεύομαι. Βασιζόμαστε απλά σε θεωρίες, που στον άλλον μπορεί να μην φαίνονται πιστικές. Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο σκέψης.

Ελπίζω τουλάχιστον οι υπόλοιποι να μην με ψηφίσουν γιατί δεν ψήφισα τον Sima Yi, φαινόταν ότι θα βγει έτσι και αλλιώς και έτσι θέλησα να μείνω στις θεωρίες που είχα για το δεύτερο άτομο που υποπτευόμουν. Τουλάχιστον να έχετε μια γνώμη σαν του Zaggi :)

Akashiya Moka (Lord Leon)

Edited by Zura, 19 February 2011 - 02:06.

#249 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 18 February 2011 - 23:00

Posted Image

Nougami Neuro
Κύριοι και κυρίες ή δεσποινίδες έστω, εγώ έχω να πω ότι βλέπω να φεύγουν άτομα, που αντίθετα με άλλους που καίνε τα εγκεφαλικά τους κύτταρα στην προσπάθεια τους να σκεφτούν, όσα έχουν έστω, χρησιμοποιούσαν όντως τον εγκέφαλό τους ή έτσι δείχνανε τουλάχιστον και πήραν κάποια ρίσκα.

Και ας μην ξεχνάμε ότι όχι μόνο στοιχεία δεν έχουμε, αλλά από τα πρώτα κιόλας λόγια δημιουργήθηκε νέο ρεύμα. Παρότι το μικρό, τριχωτό, αηδιαστικό πράγμα μου τράβηξε την προσοχή από την αρχή, μιας και ήταν το πρώτο που βγήκε και κατηγόρησε για ρεύματα, τότε με τον κύριο Sakata Gintoki (πίου-πίου) και έδειξε ένα καθαρό, ανεξήγητο μένος στη συνέχεια, θα περιμένω πρώτα την απάντησή του και σε όλα αυτά που λέτε παραπάνω.

Και πολύ φοβάμαι ότι θα ρίξω τις υποψίες μου για άλλη μια φορά στο ανεμιστηράκι, Akita Hikaru (Zura), γιατί η απάντησή του μου φάνηκε πολύ αγχωμένη και όχι τόσο για τις εμμονές του, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι και οι δύο επιθεωρητές που μας αφήσανε, εμμονές είχαν.

Δε θα κατηγορήσω κανέναν από τους δυο σας προς το παρόν και θα βάλω ως στόχο τον Lambo (Lucy Heartfilia), την ενοχλητική μας μύγα, γιατί ήταν από τους πρώτους που έτρεξε να μπει σε ρεύμα, χωρίς να έχει κάποιον ουσιαστικό λόγο και δεν μπήκε καν στον κόπο να μας βοηθήσει με τη μεγαλύτερή του μορφή όπως άλλες φορές.

ySss0UF.jpg

#250 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 18 February 2011 - 23:19

Akagi Shigeru

Posted Image

Akashiya Moka θέλω να σου πω κάτι.
Ήρθε η ώρα σου να πεθάνεις. Γιατί θα σε σκοτώσω. Έπαιξες το διπρόσωπο παιχνίδι σου και απέτυχες. Βολεύτηκες πολύ εύκολα να προδώσεις το φίλο σου.

Pikachu δεν υπάρχει πλέον λόγος να ασχοληθώ μαζί σου , αφού οι συνάνθρωποι σε πήραν πρέφα.

Lambo ξέρω πολύ καλά ότι δε με ξέχασες. (μην ανησυχείς) Σου είπα ότι δεν έχω πρόβλημα όταν έρθει η ώρα μου να πεθάνω.

Στο τέλος θα νικήσω. Και οι δολοφόνοι θα σαπίσετε στο έδαφος.

Kenji Meshiya κάπου πριν πεθάνω , όταν έρθει η ώρα μου, θα θυμάμαι τις πράξεις σου.

Υ.Γ* Για όσους δεν ξέρουν με το τι εννοώ λέγοντας σκοτώσω, ο Akagi όταν λέει " I will kill you" το εννοεί όταν παίζει mahjong, επομένως τους "σκοτώνει" στο παιχνίδι.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#251 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 18 February 2011 - 23:54

Roronoa Zoro(zoro77)
Posted Image
-αφηνει την μπυρα του-οπα οπα πεσατε όλοι στον pikachu(matassos). Ο πρωτος που εκανε το λαθος ημουν εγω. Παλι καλα που τον ψοφησατε τον κυριο sima yi. Γι αυτο απο δω και περα δεν εμπιστευομαι κανεναν. Ουτε τον chopper. Toυς βασικους μου υποπτους τους ξερετε. Τωρα όμως θα κανω πραξη την προειδοποιηση μου.
Guu(Erisadesu)Posted Image

2po6sfa_jpg.gif

#252 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 19 February 2011 - 00:05

Akita Hikaru (Zura)

Posted Image

:drink:

Ξημέρωσε και πάλι~
Και ακόμη ένας επιθεωρητής έφυγε. Δυστυχώς η μικρή Erica δεν μας άφησε κάποιο hint πίσω της. Τουλάχιστον καθαρίστηκε ένας δολοφόνος.
Δεν θα αναλύσω και πολλά, παραμένω στην αρχική μου ψήφο εδώ και δυο μέρες, και κατηγορώ την Akashiya Moka (Lord Leon).

Kyubey
Posted Image

Akita Hikaru φαίνεσαι αρκετά καλή κοπέλα, ότι πρέπει για να γίνεις puella magi, αν πεις ναι θα μπορείς να διαλέξεις και μια ευχή και θα στην κάνω πραγματικότητα! για αυτό λοιπόν μιας και είσαι σωστή θα ακολουθήσω τις υποδείξεις σου γιατί κάτι ξέρεις παραπάνω και θα ψηφίσω την Μόκα (lawrd Leon) μαζί σου! εσείς οι υπόλοιποι, μην ψηφίζεται τον pikachu, από αυτά που είπε χθες φαίνεται πως όχι απλά είναι ξεπερασμένη και not-so-cute μασκοτ σε σχέση με εμενα, αλλα είναι και μεγάλη στόκαρα. είναι προφανέστατο πως η μόκα είναι δολοφόνος και υποπτεύομαι πως με αυτό το ροζ μαλλί που έχει μάλλον είναι και witch!

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#253 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 19 February 2011 - 00:47

Posted Image

pikachu [matassos]

Spoiler:

τελικα ημουν λαθος :sigh2:... μαλον η πολυ σκεψη βλαπτει, τεσπα οποιος γουσταρει ας με ψηφισει αλλα ας σκευτει τουλαχιστον πριν το κανει, διαβεβαιωνω οτι δεν κραταω κακιες, καλοι κακοι σε ολους κανω ηλεκτροσοκ :hehehe:
για οσο ζω ομως δικαιουμε να ψηφισω καποιον που πιστευω για δολοφονο, οπωτε πηγαιντας σε ενα ποιο απλο συλογισμο

[table=head]# | Username | Character | Ψήφισε στον 1ο γύρο| Ψήφισε στον 2ο γύρο | Ψηφίστηκε x φορές στον τελευταίο γύρο
02 | LucyHeartfilia | Lambo | Hei | Sima Yi
04 | Robin-Chwan | Gokudera Hayato | Hei | Sima Yi
13 | d.neko-angel | Yuuko Ichihara | Hei | Sima Yi
15 | °•πίΟu-πίΟu•°™ | Sakata Gintoki | Hei | Sima Yi
20 | Iristella | Stocking | Hei | Sima Yi

[/table]

τα παραπανω ατομα ηταν αυτα που και στους 2 γυρους ακολουθησαν το "ρευμα", φυσικα ειναι ψηλοαδυνατο να ειναι δολοφονοι, αλλα πιστευω ενας απο τους 4 θα κρυβετε μεσα σε αυτους, οπωτε ψηφιζω Yuuko Ichihara [d.neko-angel] χωρις καμια σιγουρια

#254 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 19 February 2011 - 00:57

Head

3 ακόμα άτομα ψήφισαν την Erica
Akisame Kōetsuji
Chuck

Sima Yi

Γιάτι πήγατε όλλοι πάνω στον pikachu?
Really οι άλλοι 2 έχουν ακριβώς ίδιες πιθανότητες...

Το θέμα είναι γιατί οι δολοφόνοι έφαγαν κάποιον που θα εβγαίνε στον επόμενο γύρο.

Να κατάλαβαν ότι είναι επιθεώρητης το αποκλείω.
Τύχη?Πιθανόν αλλά επειδή με αφήνει χωρίς επιλογές ας το αγνοήσω προς το παρών.
Τι μένει?Να το έκαναν για να στρέψουν το κόσμο σε έναν από τους αποπάνω 3.

plz note, δεν είμαι σίγουρος ότι είναι αθώοι or anything, απλά αν δε βγάλουμε δολοφόνο σε 2-3 γύρους τους ξαναφέρνουμε στο προσκήνιο.

Moka Δε θυμάμε επίθετο, μέχρι να μου πεις πως σου ήρθε και κατηγόρησες εμένα ενώ όχι μόνο είχαμε υπόδειξη επιθεωρητή, αλλά είχες και άτομα που σε υποπτευόντουσαν.

Γιατί αν δεν είναι το βαράω στα γύφτικα ύποπτο, τότε τι είναι?
Τουλάχιστον οι άλλοι είχαν κάποιο στοιχείο.

qzMHWHd.png

#255 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 19 February 2011 - 01:13

Griff
Posted Image

Δεν νομιζω ο Pikachu(Matassos) να ειναι τοσο χαζος και ενω ειναι δολοφονος, να βγει και να υπερασπιτει τον Kamui τοσο ανοιχτα. Εκτος αν το εκανε για να σκεφτουμε αντιθετα.Tο εκανε για να πουμε ακριβως αυτην την φραση

Δεν νομιζω ο Matassos να ειναι τοσο χαζος και ενω ειναι δολοφονος, να βγει και να υπερασπιτει τον Kamui τοσο ανοιχτα

και ετσι να μην τον ψηφισουμε. Pikachu(Matassos) συγγνωμη φιλτατε αλλα θα σε ψηφισω..
Επισης οι υποψιες μου παραμενουν και στην Akita Hikaru (Zura).

Nαι θελω να δω ξανα ενα κοριτσι να σε χτυπαει στα αχαμνα :rolleyes:

Υ.Γ. Εχω καποιες γυμνες φωτογραφιες κοριτσιων στην καμερα.:mad: Οσοι γουσταρετε... :nbleed:

2bbd14fc.jpg