Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Anime και ο περίγυρός σας
Posted 17 September 2010 - 12:56
αν κ εχω μεγαλωσει πια κ εχω τελειωσει κ με τις μεταπτυχιακες σπουδες συνεχιζω να βλεπω κ εχω κ anime φιγουρες στο δωματειο (απο το bleech).Ορισμενα anime ειναι αποκλειστικα για 18+ θα ελεγα....
The .aNiMe//GR Team
Posted 17 September 2010 - 13:05

Και θα συνφωνησω με τον Byak πως οι ανθρωποι κρινουν ασχημα ο,τι δεν καταλαβαινουν...δυστυχως!

made them reach the bottom...For those who learned to fail, failure was a
chance to reach the top and be successfull !!
ExoNViruS
<+bezdim> psofen Sie bitte
Posted 17 September 2010 - 13:56
H μαμα μου: "Ολοκληρη γυναικα ποτε θα ωριμασεις επιτελους...πανεπιστημιο πας ποτε θα σταματησεις αυτα τα μωρουδιακα??ειναι αυτα για την ηλικια σου??αντι να βγεις εξω να πιεις κανα καφε(λες καφε δεν πινουμε) και μπλα μπλα μπλα "!
Και θα συνφωνησω με τον Byak πως οι ανθρωποι κρινουν ασχημα ο,τι δεν καταλαβαινουν...δυστυχως!
Μηπως εισαι η χαμενη μου αδερφη και μας χωρισαν στην γεννα?? κ σε μενα η μανα μου τα ιδια λεει!!! Αλλα εκεινη προσ8ετει και το "με αυτες τις βλακειες που καθεσαι και ασχολεισαι, ποιος γκομενος 8α σε παρει στα σοβαρα?" μωρε εχε χαρη που (σεβομαι και) δεν ανοιγω το στοματακι μου!!

Posted 17 September 2010 - 14:13
Ότι δεν έχει ηθοποιους είναι μικι μαους
και βλακίες
don't worry be happy:canthelp:
Posted 17 September 2010 - 14:17
Μηπως εισαι η χαμενη μου αδερφη και μας χωρισαν στην γεννα?? κ σε μενα η μανα μου τα ιδια λεει!!! Αλλα εκεινη προσ8ετει και το "με αυτες τις βλακειες που καθεσαι και ασχολεισαι, ποιος γκομενος 8α σε παρει στα σοβαρα?" μωρε εχε χαρη που (σεβομαι και) δεν ανοιγω το στοματακι μου!!
τοσα χρονια ασχολουμαι με τα ανιμε και με βλεπουν ομως εκειιιιιιιιιιιι, μυαλο δεν βαζουν!!!
Σιγουρα ειμαστε αδερφες...κι εμενα με το πεταει ενιοτε αυτο με τους γκομενους-αντρες...χαχχαχαχχαχα

made them reach the bottom...For those who learned to fail, failure was a
chance to reach the top and be successfull !!
ExoNViruS
<+bezdim> psofen Sie bitte
Posted 17 September 2010 - 14:24
δεν φτεο εγο αν ι τελευτεα μου με εκανε ταρανδο

Posted 17 September 2010 - 14:30
Γράψου τώρα στο anime.gr και πραγματοποίησε την εύχη σου!
Πάμε πακέτο can suck it now! XD
On topic:
Του πρόβλημα του να θεωρούνται τα άνιμε παιδικά, έχει σχεδόν εξαφανιστεί εδώ.
Δηλαδή πολλά άτομα που γνωρίζω βλέπουν άνιμε ή τουλάχιστον ξέρουν τι είναι. Και αρκετά από αυτά δεν βλέπουν μόνο το Narubleapiece.
*waving intensifies*
Posted 22 September 2010 - 00:16
σου ειναι τοσο δυσκολο να πεις οτι συμφωνεις με τον (αθλιο)Byak που ουτε το full name του δε μπορεις κ να καταδεχτεις vα το γραψεις.αχαχαχαχαχH μαμα μου: "Ολοκληρη γυναικα ποτε θα ωριμασεις επιτελους...πανεπιστημιο πας ποτε θα σταματησεις αυτα τα μωρουδιακα??ειναι αυτα για την ηλικια σου??αντι να βγεις εξω να πιεις κανα καφε(λες καφε δεν πινουμε) και μπλα μπλα μπλα "!
εμενα ουτε που με νοιαζει αν θα πει κατι φιλος η φιλη.εξαλλου τι μπορουν να πουν.τους εχω καταγοητευσει

The .aNiMe//GR Team
Posted 22 September 2010 - 00:23

Posted 25 September 2010 - 09:00
πρόχτες η μάνα μου μου έστειλε mail με φωτογραφίες απο το τελευταίο scanlated κεφάλαιο claymore,επειδή ξέρει οτι δεν θέλω να τα διαβάζω έτσι και περιμένω να κυκλοφορήσουν επίσημα σε τόμο.
έτσι για το σπάσιμο δηλαδή η γυναίκα.
Posted 25 September 2010 - 10:18
αν είμαστε στο άλλο άκρο υπάρχει πρόβλημα?
πρόχτες η μάνα μου μου έστειλε mail με φωτογραφίες απο το τελευταίο scanlated κεφάλαιο claymore,επειδή ξέρει οτι δεν θέλω να τα διαβάζω έτσι και περιμένω να κυκλοφορήσουν επίσημα σε τόμο.
έτσι για το σπάσιμο δηλαδή η γυναίκα.
ΛΟΛ

Πως αντεδρασες?
Posted 25 September 2010 - 10:21
Posted 10 October 2010 - 12:47
Posted 10 October 2010 - 12:52
Posted 10 October 2010 - 13:51