Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * - - - 1 votes

Anime και ο περίγυρός σας

• Please log in to reply
947 replies to this topic

#841 KuchikiByakuya

KuchikiByakuya

Starting...

• Members
  • 24 posts

Posted 17 September 2010 - 12:56

οι ανθρωποι δυστυχως παντα ειχαν την ταση λογοκρινουν κ να κατακρινουν αυτο που οι ιδιοι αγνοουσαν η δεν καταλαβαιναν.πρεπει να ειναι αμυντικος μηχανισμος δεν εξηγειται διαφορετικα
αν κ εχω μεγαλωσει πια κ εχω τελειωσει κ με τις μεταπτυχιακες σπουδες συνεχιζω να βλεπω κ εχω κ anime φιγουρες στο δωματειο (απο το bleech).Ορισμενα anime ειναι αποκλειστικα για 18+ θα ελεγα....
Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 120 KB

The .aNiMe//GR Team

#842 exonvirus

exonvirus

Nihilistischen Rächer

• Members
  • 76 posts

Posted 17 September 2010 - 13:05

H μαμα μου: "Ολοκληρη γυναικα ποτε θα ωριμασεις επιτελους...πανεπιστημιο πας ποτε θα σταματησεις αυτα τα μωρουδιακα??ειναι αυτα για την ηλικια σου??αντι να βγεις εξω να πιεις κανα καφε(λες καφε δεν πινουμε) και μπλα μπλα μπλα "! :canthelp:
Και θα συνφωνησω με τον Byak πως οι ανθρωποι κρινουν ασχημα ο,τι δεν καταλαβαινουν...δυστυχως!
Posted ImageFor those who never learned to fail, failure is thought to be the one who
made them reach the bottom...For those who learned to fail, failure was a
chance to reach the top and be successfull !!

ExoNViruS
<+bezdim> psofen Sie bitte

#843 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 17 September 2010 - 13:56

H μαμα μου: "Ολοκληρη γυναικα ποτε θα ωριμασεις επιτελους...πανεπιστημιο πας ποτε θα σταματησεις αυτα τα μωρουδιακα??ειναι αυτα για την ηλικια σου??αντι να βγεις εξω να πιεις κανα καφε(λες καφε δεν πινουμε) και μπλα μπλα μπλα "! :canthelp:
Και θα συνφωνησω με τον Byak πως οι ανθρωποι κρινουν ασχημα ο,τι δεν καταλαβαινουν...δυστυχως!

Μηπως εισαι η χαμενη μου αδερφη και μας χωρισαν στην γεννα?? κ σε μενα η μανα μου τα ιδια λεει!!! Αλλα εκεινη προσ8ετει και το "με αυτες τις βλακειες που καθεσαι και ασχολεισαι, ποιος γκομενος 8α σε παρει στα σοβαρα?" μωρε εχε χαρη που (σεβομαι και) δεν ανοιγω το στοματακι μου!!:smokingg: τοσα χρονια ασχολουμαι με τα ανιμε και με βλεπουν ομως εκειιιιιιιιιιιι, μυαλο δεν βαζουν!!!
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Posted Image

#844 segno-sama

segno-sama

Anime Newbie

• Members
  • 42 posts

Posted 17 September 2010 - 14:13

Άστην να λέει απλός δεν καταλαβένουναι.
Ότι δεν έχει ηθοποιους είναι μικι μαους
και βλακίες
don't worry be happy:canthelp:

#845 exonvirus

exonvirus

Nihilistischen Rächer

• Members
  • 76 posts

Posted 17 September 2010 - 14:17

Μηπως εισαι η χαμενη μου αδερφη και μας χωρισαν στην γεννα?? κ σε μενα η μανα μου τα ιδια λεει!!! Αλλα εκεινη προσ8ετει και το "με αυτες τις βλακειες που καθεσαι και ασχολεισαι, ποιος γκομενος 8α σε παρει στα σοβαρα?" μωρε εχε χαρη που (σεβομαι και) δεν ανοιγω το στοματακι μου!!:smokingg: τοσα χρονια ασχολουμαι με τα ανιμε και με βλεπουν ομως εκειιιιιιιιιιιι, μυαλο δεν βαζουν!!!

Σιγουρα ειμαστε αδερφες...κι εμενα με το πεταει ενιοτε αυτο με τους γκομενους-αντρες...χαχχαχαχχαχα
Posted ImageFor those who never learned to fail, failure is thought to be the one who
made them reach the bottom...For those who learned to fail, failure was a
chance to reach the top and be successfull !!

ExoNViruS
<+bezdim> psofen Sie bitte

#846 segno-sama

segno-sama

Anime Newbie

• Members
  • 42 posts

Posted 17 September 2010 - 14:24

βρε κούκλες παίζι να εχετε σιγγενια και με εμενα το ιδιο μου πεταϊ και εμενα η μανα μοθ αλλα για γκομενες
δεν φτεο εγο αν ι τελευτεα μου με εκανε ταρανδο :kakaka:

#847 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 17 September 2010 - 14:30

Έχεις χάσει συγκενικό πρόσωπο οποιουδήποτε βαθμού?
Γράψου τώρα στο anime.gr και πραγματοποίησε την εύχη σου!
Πάμε πακέτο can suck it now! XD

On topic:
Του πρόβλημα του να θεωρούνται τα άνιμε παιδικά, έχει σχεδόν εξαφανιστεί εδώ.
Δηλαδή πολλά άτομα που γνωρίζω βλέπουν άνιμε ή τουλάχιστον ξέρουν τι είναι. Και αρκετά από αυτά δεν βλέπουν μόνο το Narubleapiece.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#848 KuchikiByakuya

KuchikiByakuya

Starting...

• Members
  • 24 posts

Posted 22 September 2010 - 00:16

σου ειναι τοσο δυσκολο να πεις οτι συμφωνεις με τον (αθλιο)Byak που ουτε το full name του δε μπορεις κ να καταδεχτεις vα το γραψεις.αχαχαχαχαχ
εμενα ουτε που με νοιαζει αν θα πει κατι φιλος η φιλη.εξαλλου τι μπορουν να πουν.τους εχω καταγοητευσει :P
Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 120 KB

The .aNiMe//GR Team

#849 Libertad

Libertad

Lost...στον κόσμο μου..!!

• Members
  • 30 posts

Posted 22 September 2010 - 00:23

Εμένα οι δικοί μου, όπως είχα γράψει πιο παλιά σε αυτή τη συζήτηση, με έκραζαν γιατί πίστευαν οτι παραμελώ το διάβασμα για τα anime... Ευτυχώς τώρα που πέρασα όλα έφτιαξαν! Όσο για την παρέα μου, μερικοί ακόμη τα κατακρίνουν, έχω μυήσει όμως και αρκετούς στην μαγεία τους... Και νιώθω περήφανη..! :x3:
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#850 mightyr

mightyr

Anime Newbie

• Members
  • 47 posts

Posted 25 September 2010 - 09:00

αν είμαστε στο άλλο άκρο υπάρχει πρόβλημα?
πρόχτες η μάνα μου μου έστειλε mail με φωτογραφίες απο το τελευταίο scanlated κεφάλαιο claymore,επειδή ξέρει οτι δεν θέλω να τα διαβάζω έτσι και περιμένω να κυκλοφορήσουν επίσημα σε τόμο.
έτσι για το σπάσιμο δηλαδή η γυναίκα.

#851 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 25 September 2010 - 10:18

αν είμαστε στο άλλο άκρο υπάρχει πρόβλημα?
πρόχτες η μάνα μου μου έστειλε mail με φωτογραφίες απο το τελευταίο scanlated κεφάλαιο claymore,επειδή ξέρει οτι δεν θέλω να τα διαβάζω έτσι και περιμένω να κυκλοφορήσουν επίσημα σε τόμο.
έτσι για το σπάσιμο δηλαδή η γυναίκα.

ΛΟΛ:rofl:παντος ενα απο τα πραγματα που δεν μπορω να αντεξω και καποιες φορες να ανεχτω ειναι τα spoiler και οι spoilerades που το κανουν επειτηδες:mad:
Πως αντεδρασες?
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Posted Image

#852 mightyr

mightyr

Anime Newbie

• Members
  • 47 posts

Posted 25 September 2010 - 10:21

τηλέφωνο και κράξιμο κατευθείαν..αλλά δεν φταίει κανείς άλλος,εγώ που την έμαθα να ασχολείται με το θέμα.

#853 sotirissotiris

sotirissotiris

Anime Amateur

• Members
  • 64 posts

Posted 10 October 2010 - 12:47

παιδια οταν ερχετε καπιοσ σπιτι σου και βλεπει τισ φιγουρεσ σου καιθ σου λεει ακομα με πεχνιδια παιζεισ ι δικεολο δεν ειναι παιχνιδι ειναι φιγουρα δρασις ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ

#854 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 10 October 2010 - 12:52

Προφανώς και δεν πιάνει.

#855 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 10 October 2010 - 13:51

Απλα τους λες ποσο κοστιζει η συγκεκριμενη φιγουρα και το βουλωνουν..
Spoiler:

Posted Image