Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Anime και ο περίγυρός σας
Posted 11 October 2010 - 15:10
Posted 11 October 2010 - 15:39
Φυσικα ειναι αλλιως να μιλας για anime με την παρεα σου αλλα οπως ειπα οχι παντα...Επισης ευτυχως υπαρχουν και καποιοι φιλοι μου(οι κολλητοι μου κυριως) που εκτος απο τις μεγαλες σειρες(που κοροιδευει ο ενας την σειρα που βλεπει ο αλλοςΠαιδιά γιατί να μην είναι καλό; Δε λέω, αν όλη την ώρα μιλάτε για το τρίο των φωσκολικών σειρών, καταντάει βαρετό. Η παρέα μου ευτυχώς δεν κολάει εκεί, μιλάμε και για πολλά άλλα, ψαχνόμαστε όλοι (τουλάχιστον οι περισσότεροι) και προτείνουμε ο ένας στον άλλον αυτά που βρίσκουμε.
Και θα μου πείτε, γιατί, δεν τα κάνεις αυτά και πολλά περισσότερα στο forum; Σύμφωνοι, ωραίο και καλό το forum (για αυτό είμαι κι εγώ εδώ άλλωστε) αλλά αν είσαι με την παρέα σου είναι αλλιώς. Δεν λέω καλύτερα ή χειρότερα, απλά αλλιώς. Σε μια συζήτηση, εδώ βρίσκεις μεγαλύτερη ποικιλία γνώμεων, άτομα που έχουν δει anime που αγνοείς κτλ αλλά όταν σε μια παρέα αράζεις, συζητάς και κάνεις χαβαλέ με τα anime (χωρίς να προσπαθείς να μείνεις on topic και κάποιος mod να σε ενοχλεί) είναι όλα τα λεφτά.
Τώρα, αν είχα φίλους που έμεναν στα 3 μεγάλα ή ήταν κολλημένοι σε σημείο να μην μπορείς να συζητάς μαζί τους, εννοείται πως θα έλεγα μακάρι να μην ήξεραν καν τι είναι manga:sadist:. Όμως γενικά λέει!!!

+1 στην απαντηση του didimakia:thatsit:ΥΓ: Δεν κατάλαβα ποιοι είναι οι otaku?

Posted 11 October 2010 - 15:56
fixed for accuracyWeaboos ειναι αυτοι που ''γινοντε'' ιαπωνες... >.<
Posted 11 October 2010 - 17:30
Ορθός.fixed for accuracy
otaku = nerd εις την ιαπωνικήν γλώσσαν (και ας χτυπιέστε για να βρείτε σημασιολογικές διαφορές).
Posted 11 October 2010 - 17:54
οταν μιλησα για ωριμοτητα δεν εννοουσα ακριβως αυτο το πραγμα :/Ναι, αυτός όντως είναι τρομερός κίνδυνος...
Δεν έχει σχέση η ωριμότητα με το αν θα "μυήσεις" κάποιον σε κάτι. Ξέρω ένα πολύ ώριμο άτομο που βλέπει μόνο One Piece. Παραμένει ώριμο άτομο παρά την ελαφρότητα του συγκεκριμένου anime. Εφόσον του αρέσει δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα. Όπως επίσης ξέρω και άτομο το οποίο έχει διαβάσει του κόσμου τα manga αλλα είναι τελειώς ανώριμο στην υπόλοιπη ζωή του. Τα anime δεν είναι μόνο για ψυχαγωγία και για μάθηση νέων ιδέων, οπτικών γωνιών ή βαθυστόχαστων φιλοσοφικών απόψεων αλλά είναι και για απλή διασκέδαση. Πολλοί "ώριμοι" άνθρωποι επιζητούν αυτό όταν βλέπουν anime. Το αν βλέπεις anime μόνο για διασκέδαση δεν σε κάνει ανώριμο ούτε ένα αντίστοιχο "ελαφρύ" anime δεν θα αρέσει οπωσδήποτε σε ένα ώριμο άτομο.
Εξάλλου πάρα πολλοί πριν καταλήξουν να δουν το Monster ή να διαβάσουν Freesia ξεκίνησαν από το να βλέπουν One Piece και να διαβάζουν Naruto/Βleach.
ειναι σαν να δινεις σε ενα παιδι ενα σακουλι γεματο γλυκα, μπορει να δοκιμασει μονο τα σοκολατακια και να καταληξει να φαει ολα τα σοκολατακια (μιας και του αρεσαν και τα αλλα μπορει να μην του αρεσουν οπωτε γιατι να μπει στον κοπο να δοκιμασει) μπορει να φαει οτι γλυκο υπαρχει στο σακουλι (

για μας που εχουμε ασχοληθει λιγο παραπανω με τα ανιμε δεν αποτελουν απλα διασκεδαση με την ελαφροτητα του να δω ενα σουνεν να περασει η ωρα,
σκοπος ειναι το ατομο που θα του πασαρω τα ανιμε να αναρωτηθει για κατι καλυτερο και να αρχησει να καταλαβαινει παραλληλα τα σκουπιδια που υπαρχουν στην ελληνικη tv, να κατσει να δει ψυχολογικα ανιμε που θα τον βαλουν να αναρωτηθει ή ακομη και καλοσκηνοθετημενες και επαναστατικες σειρες, να παρει καινουργιες ιδεες..
με 2 λογια δεν βλεπω το λογο να πασαρω σε καποιον ανιμε
-αν θα κατσει να δει μονο naruto, μονο για διασκεδαση θα το βλεπει, (στην τελικη ας το ανακαλυψει μονος του μη γυρισει μετα και μου πει οτι του χαραμισα το χρονο)
-αν θα αρχησει να βλεπει ολες τις σαχλοκομωδιες και τα σουνεν (που τοτε θα χαραμισει πραγματικα χρονο απο τη ζωη του και ας εχει διασκεδασει αφανταστα..)
βασικα ειναι ο πορομενος με κατι, στην ιαπωνια αυτο δεν εχει καθολου καλη σημασια, ασχετος αν εκτος ιαπωνιας το χρησιμοποιουμε πιο χαλαρα με την εννοια αυτου που ειναι κολημενος με τα ανιμε (και ιαπωνια γενικοτερα)Ορθός.
otaku = nerd εις την ιαπωνικήν γλώσσαν (και ας χτυπιέστε για να βρείτε σημασιολογικές διαφορές).
οσο για τους φιλους, αν ειναι να σου πασαρουν συνεχεια σποιλερ τοτε μετανιωνεις που τους ξερεις, αν ειναι να θες να κανεις σοβαρη συζητηση βρισκεις ελαχιστα ατομα
παρολα αυτα πεφτει τρελο χαβαλε οπως και να χει (ειδικα στο θαψιμο των 2 μεγαλων σουνεν, το one piece ποτε δεν το θαβουμε

απο την αλλη το καλο με το φορουμ ειναι οτι με το γραπτο λογο εκφραζεις καλυτερα (και σχηματιζεις) την γνωμη σου ενω στον προφορικο καταφευγεις συνεχεια στο χαβαλε
Posted 11 October 2010 - 19:44
σκοπος ειναι το ατομο που θα του πασαρω τα ανιμε να αναρωτηθει για κατι καλυτερο και να αρχησει να καταλαβαινει παραλληλα τα σκουπιδια που υπαρχουν στην ελληνικη tv, να κατσει να δει ψυχολογικα ανιμε που θα τον βαλουν να αναρωτηθει ή ακομη και καλοσκηνοθετημενες και επαναστατικες σειρες, να παρει καινουργιες ιδεες..
+1 αν και όταν ξεκινάω συζήτηση με κάποιον που δεν ασχολείται, ξεκινάω από τα γνωστά, οπότε μπαίνουν και αυτά στη συζήτηση (κυρίως one piece λόγω ALTER). Ύστερα ίσως είναι και πιο ομαλή η μετάβαση σε animation-παδικό σε animation-σοβαρό. Πολλοί ξεκίνησαν έτσι ούτως ή άλλως. Παρόλα αυτά πάντα προτείνω και κάτι παραπάνω.
οσο για τους φιλους, αν ειναι να σου πασαρουν συνεχεια σποιλερ τοτε μετανιωνεις που τους ξερεις, αν ειναι να θες να κανεις σοβαρη συζητηση βρισκεις ελαχιστα ατομα
παρολα αυτα πεφτει τρελο χαβαλε οπως και να χει (ειδικα στο θαψιμο των 2 μεγαλων σουνεν, το one piece ποτε δεν το θαβουμε)
(εμείς το θάβουμε λίγο, αλλά γενικά στο Naruto βρίσκουμε πιο πολύ ψωμί)
Με αφορμή αυτό και μιας και είναι στα πλαίσια του topic, να πω κάποια σκηνικά:
Ένας φίλος μου σηκώνει το τηλέφωνο που ήταν ένας άλλος φίλος μας.
-Έλα ρε. Διάβασες το τελευταίο chapter του Naruto;
-Όχι, μην μου πεις τίποτα!!!!
Προσωπικά είχα φάει πολύ spoiler μέχρι να διαβάσω όλο το Naruto. Ένας φίλος μου δεν έβαζε γλώσσα μέσα του. Μιλάγαμε για τα πρώτα επεισόδια του Shippuuden και ξαφνικά το γυρνάμε στα cosplay. Και μου λέει:
Πάντως οκ σοβαρή συζήτηση κάνουμε και εννοείται πως αλλιώς δεν θα έλεγε. Ο χαβαλές χαβαλές, αλλά όταν βλέπουμε Neon Genesis Evangelion, Code Geass ή Technolyze, η κουβέντα σοβαρεύει από μόνη της.
Και ναι, όταν γράφεις εδώ έχεις πιο συγκροτημένο και δομημένο λόγο. Τα κατεβατά που γράφουμε μιλάνε από μόνα τους

Posted 17 October 2010 - 18:57
Ε, κάντους κι εσύ κουζούρα για τα δικά τους γούστα ως αντίποινα!Εγω παλι δεν έχω κανέναν για να μιλήσω για τα anime ( και συγνώμη αν αυτό που έγραψα ακούγεται σαν παράπονο) άλλα τι να κάνω δυο φίλες έχω κι εγω που άμα τους πω οτι βλεπω anime θα μου κάνουν καζούρα μια ζωή και με τις συγκεκριμένες δεν θα το αντέξω.

ΟΚ, πέρα από την πλάκα αν τυχόν ανακαλύψουν ποτέ ότι γουστάρεις τα anime από την στιγμή που δεν τους πρήζεις για το πάθος σου αυτό και το κρατάς για τον εαυτό σου αλλά παρόλα αυτά σου κάνουν διαρκώς κουζούρα (κι όχι μια στο τόσο για τον χαβαλέ) ενώ τους ξεκαθαρίσεις ότι δεν σου άρεσει να σε πειράζουν γι' αυτό ειδικά άμα το κάνουν μπροστά σε άλλους τότε μάλλον θα πρέπει ν' αλλάξεις παρέες. Διότι οι σωστοί φίλοι σε δέχονται γι' αυτό που είσαι.
Posted 17 October 2010 - 19:12
just fine:wis:
[SIGPIC]http://lulzimg.com/i5/311fa403.jpg[/SIGPIC]
Posted 21 October 2010 - 15:01
Για αυτο το θεμα εχω πολλα να πω.Εχω νιωσει την απολυτη κοινωνικη απομονωση λογω των ενδιαφεροντων μου.Αρχισα να ασχολουμαι με anime καπου στην τεταρτη δημοτικου.Ενοειται οτι κανεις δεν ειχε ακουσει ποτε του αυτη τη λεξη και ετσι παντα αναγκαζομουν να μιλαω παντα στα πλαισια των αλλων παιδιων,οποτε καταφερνα να επικοινονω μαζι τους.Ουσιαστικα,ζουσα σε δυο παραλληλους τελειως διαφορετικους κοσμους:το σχολειο με τουσ ακατανομαστους φαλιριωτες ολυμπιακους συνομηλικους μου και το σπιτι μου με τον αδερφο μου.
Φανταστειτε μονο οτι στην εκτη μιλουσαμε για games και αυτοι γενικευανε ολα τα Ιαπωνικα παιχνιδια σε ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ.ΝΑΙ.Σωστα ακουσατε!
Το ιδιο περιπου συνεχιστηκε μεχρι και το γυμνασιο, οπου τοτε που ηρθαν τα manga σε αυτο
το κοτετσι,κατι αρχισε να ακουγεται και μερικοι narutards αρχησαν να ξεπροβαλλουν,τους οπιους ολο το σχολειο ειχε σε μεγαλο respect.Φανταστειτε να περπαταω στην αυλη και να μου ερχεται ενας χοντρος και να μου λεει πως μοιαζω με τον itachi απο ενα κινεζικο cartoon.
Φετος στο λυκειο χαιρομαι που πια νιωθω πως εχω πια το δικαιομα να αποκαλω ηλιθιο καποιον που δεν εχει ακουστα τα μανγκα.Υπαρχει μια συμμαθητρια μου που ψιλοασχολειται, κατι βλακες που ξερουν μονο τα hentai και αποκαλουν αυτα μανγκα,και η πλεοψηφια που δεν εχει την παραμικρη ιδεα,χωρις να θελω ομως να παραληψω τους δυο φιλους μου που ψιλοασχολουνται.
Πειτε μου μετα...
Κοινονοικοποιησαι η κλεινεσαι στο σπιτι σου και μηλας μονο με κοσμο απο εδω μεσα?.....
Posted 21 October 2010 - 16:01
Πειτε μου μετα...
Κοινονοικοποιησαι η κλεινεσαι στο σπιτι σου και μηλας μονο με κοσμο απο εδω μεσα?.....
κλείνεσαι στο σπίτι σου και μιλάς μονο στον κόσμο από εδώ μέσα...τουλάχιστο εγώ αυτό προτείνω...για κάποιους είναι εύκολο να κοινωνικοποιηθούν(έστω χρησιμοποιώντας τα anime)και για κάποιους όχι,άλλοι στην περίπτωσι σου προσπαθούν να ψήσουν κάνα 2 φίλους τους για να δουν και εκείνη η απομονώνεσαι με τους net-friends
Edited by ssj2sanji, 20 January 2011 - 15:42.
Posted 21 October 2010 - 16:40
Mια φορα το εκανα στη ζωη μου , το μετανιωσα και δεν το ξαναεκανα. Απλα καταλαβα τι ευχαριστηση εβρισκαν τα τρολλς.
Ευτυχως εμενα ο κολλητος μου εχει δει μερικα ανιμε και ειναι Bleachtard σαν και εμενα οποτε τη βρισκουμε !

Edited by Kenny, 21 October 2010 - 16:53.

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.

Posted 21 October 2010 - 18:00
Που ακριβώς είναι η απόλυτη κοινωνική απομόνωση δεν κατάλαβα...Αυτό που είδα είναι οτι εσύ βάζεις την ταμπέλα του "ηλιθίου" στους άλλους μόνο και μόνο επειδή δεν είναι τόσο γνώστες όσο εσύ αρα μάλλον εσύ απομονώνεις τον εαυτό σου απο τους άλλους έχοντας την νοοτροπία οτι είσαι "ξεχωριστός" και κανείς δεν σε καταλαβαίνει.Κλασσική ψυχολογία εφήβου βεβαια.Εγώ σου συνιστω αν θες να διευρύνεις το κοινωνικό σου κύκλο να μην κολλάς στο θέμα anime αλλα να αρχίσεις να ψάχνεσαι γενικότερα και να κάνεις βήματα για να γνωρίσεις καλύτερα άτομα που σε ενδιαφέρουν.*sigh*
Για αυτο το θεμα εχω πολλα να πω.Εχω νιωσει την απολυτη κοινωνικη απομονωση λογω των ενδιαφεροντων μου.Αρχισα να ασχολουμαι με anime καπου στην τεταρτη δημοτικου.Ενοειται οτι κανεις δεν ειχε ακουσει ποτε του αυτη τη λεξη και ετσι παντα αναγκαζομουν να μιλαω παντα στα πλαισια των αλλων παιδιων,οποτε καταφερνα να επικοινονω μαζι τους.Ουσιαστικα,ζουσα σε δυο παραλληλους τελειως διαφορετικους κοσμους:το σχολειο με τουσ ακατανομαστους φαλιριωτες ολυμπιακους συνομηλικους μου και το σπιτι μου με τον αδερφο μου.
Φανταστειτε μονο οτι στην εκτη μιλουσαμε για games και αυτοι γενικευανε ολα τα Ιαπωνικα παιχνιδια σε ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ.ΝΑΙ.Σωστα ακουσατε!
Το ιδιο περιπου συνεχιστηκε μεχρι και το γυμνασιο, οπου τοτε που ηρθαν τα manga σε αυτο
το κοτετσι,κατι αρχισε να ακουγεται και μερικοι narutards αρχησαν να ξεπροβαλλουν,τους οπιους ολο το σχολειο ειχε σε μεγαλο respect.Φανταστειτε να περπαταω στην αυλη και να μου ερχεται ενας χοντρος και να μου λεει πως μοιαζω με τον itachi απο ενα κινεζικο cartoon.
Φετος στο λυκειο χαιρομαι που πια νιωθω πως εχω πια το δικαιομα να αποκαλω ηλιθιο καποιον που δεν εχει ακουστα τα μανγκα.Υπαρχει μια συμμαθητρια μου που ψιλοασχολειται, κατι βλακες που ξερουν μονο τα hentai και αποκαλουν αυτα μανγκα,και η πλεοψηφια που δεν εχει την παραμικρη ιδεα,χωρις να θελω ομως να παραληψω τους δυο φιλους μου που ψιλοασχολουνται.
Πειτε μου μετα...

Posted 21 October 2010 - 18:28
Οσον αφορα την απομονωση, δεν ειχε να κανει μονο με τα ενδιαφεροντα μου. Ημουν παντα πολυ ντροπαλος και ακοινονητος.Αλλα οταν ο αλλος μου μιλαει με τον στοιχειωδη σεβασμο τον σεβομαι και εγω.Τελευταια ομολογω πως ειμαι λιγο snob αλλα ο περιγυρος μου με ειχε ταμπελιασει με τον χειροτερο τροπο πολυ πριν το κανω εγω.Εδω και πολλα χρονια ανεχομαι να εχω ενα σωρο καθυστερημενα να με κρινουν αδηκα και να μου κολλανε μαγκιες χωρις λογο.Τοσο σε σημειο που εχω νιωσει σαν το Χριστο που τους συγχωρει ολους χωρις να αντιδραει.(εδω ισως τα παραλεω λιγο)
Υσχυει οτι νιωθω πιο κουλ οταν ειμαι μονος μου και οτι μου αρεσει να με αποκαλουνε περιεργο.
Δεν ειπα ποτε πως ειμαι καλος χαρακτηρας και το ξερω οτι δεν θα γινω ποτε κοινονικος,αλλα οσον αφορα τα ενδιαφεροντα ποτε δεν ακυρωσα τα ενδοιαφεροντα των αλλων.Αυτοι απλα δεν ειχαν ενδιαφεροντα περα απο τον ολυμπιακο και το σχολειο.Και μονο και μονο επηδη ποτε δεν ενδιαφερθηκαν να με γνωρισουν, ακυρωσαν ολα τα ενδιαφεροντα μου επειδη ειχα μακρια μαλλια και δεν επαιζα καλη μπαλα.
Ενταξει,τωρα θα μου πεις οτι δεν γινεται να φταινε μονο οι αλλοι και να ειναι αυτοι οι περιεργοι, αλλα μονο και μονο το οτι εχω τρεις φιλους οι ποιοι κανουν παρεα με ολους εξακολουθοντας να με συμπαθουν,μαζι με μερικα αλλα ατομα που με στηριζουν,με κανει να πιστευω πως πραγματικα ισως δεν ειμαι εγω ο κομπλεξικος της υποθεσης
Posted 21 October 2010 - 19:45
Πολλοι κατι τετοια μου λενε σε αυτο το θεμα.Αλλα τα πραγματα δεν ειναι ακριβως ετσι.
Οσον αφορα την απομονωση, δεν ειχε να κανει μονο με τα ενδιαφεροντα μου. Ημουν παντα πολυ ντροπαλος και ακοινονητος.Αλλα οταν ο αλλος μου μιλαει με τον στοιχειωδη σεβασμο τον σεβομαι και εγω.Τελευταια ομολογω πως ειμαι λιγο snob αλλα ο περιγυρος μου με ειχε ταμπελιασει με τον χειροτερο τροπο πολυ πριν το κανω εγω.Εδω και πολλα χρονια ανεχομαι να εχω ενα σωρο καθυστερημενα να με κρινουν αδηκα και να μου κολλανε μαγκιες χωρις λογο.Τοσο σε σημειο που εχω νιωσει σαν το Χριστο που τους συγχωρει ολους χωρις να αντιδραει.(εδω ισως τα παραλεω λιγο)
Υσχυει οτι νιωθω πιο κουλ οταν ειμαι μονος μου και οτι μου αρεσει να με αποκαλουνε περιεργο.
Δεν ειπα ποτε πως ειμαι καλος χαρακτηρας και το ξερω οτι δεν θα γινω ποτε κοινονικος,αλλα οσον αφορα τα ενδιαφεροντα ποτε δεν ακυρωσα τα ενδοιαφεροντα των αλλων.Αυτοι απλα δεν ειχαν ενδιαφεροντα περα απο τον ολυμπιακο και το σχολειο.Και μονο και μονο επηδη ποτε δεν ενδιαφερθηκαν να με γνωρισουν, ακυρωσαν ολα τα ενδιαφεροντα μου επειδη ειχα μακρια μαλλια και δεν επαιζα καλη μπαλα.
Ενταξει,τωρα θα μου πεις οτι δεν γινεται να φταινε μονο οι αλλοι και να ειναι αυτοι οι περιεργοι, αλλα μονο και μονο το οτι εχω τρεις φιλους οι ποιοι κανουν παρεα με ολους εξακολουθοντας να με συμπαθουν,μαζι με μερικα αλλα ατομα που με στηριζουν,με κανει να πιστευω πως πραγματικα ισως δεν ειμαι εγω ο κομπλεξικος της υποθεσης
you are the man!!ok σε μερικά σημεία συμφωνώ αλλα κοίτα..όσο για την απομόνωση δεν λέω και εγώ προσωπικά θα ήθελα να είχα την ησυχία μου και να μην ασχολούμαι με άτομα...η μάλλον γενικά με τους ανθρώπους που έχουν διαφορετικές αντίληψης από τις δικες μου γιατί αυτό θα δημιουργούσε συζητήσεις όπου το αποφεύγω.Kανεις δεν μπορεί να μας απαγόρευση να μην είμαστε κοινωνικοί(αν και δύσκολα το αποφεύγεις)αλλα από την στιγμή που δεν θέλεις να κοινωνικοποίησε με άτομα που έχουν διαφορετικά ενδιαφέροντα από τα δικά σου μην περιμένεις να δείξουν κατανόηση...so είναι κάπως άδικο να τους μισής
Aν και απότι λες έχει φίλους που σε στηρίζουν,τότε ανέπτυξε η περιόρισε το κοινωνικό σου περιβάλλον μαζί τους και μην δίνεις σημασία στα "κινά" παιδιά(αφού νομίζεις ότι κανεις το κάτι διαφορετικό από αυτά)
Edited by ssj2sanji, 21 October 2010 - 20:22.
Posted 22 October 2010 - 12:57
you are the man!!ok σε μερικά σημεία συμφωνώ αλλα κοίτα..όσο για την απομόνωση δεν λέω και εγώ προσωπικά θα ήθελα να είχα την ησυχία μου και να μην ασχολούμαι με άτομα...η μάλλον γενικά με τους ανθρώπους που έχουν διαφορετικές αντίληψης από τις δικες μου γιατί αυτό θα δημιουργούσε συζητήσεις όπου το αποφεύγω.Kανεις δεν μπορεί να μας απαγόρευση να μην είμαστε κοινωνικοί(αν και δύσκολα το αποφεύγεις)αλλα από την στιγμή που δεν θέλεις να κοινωνικοποίησε με άτομα που έχουν διαφορετικά ενδιαφέροντα από τα δικά σου μην περιμένεις να δείξουν κατανόηση...so είναι κάπως άδικο να τους μισής
Aν και απότι λες έχει φίλους που σε στηρίζουν,τότε ανέπτυξε η περιόρισε το κοινωνικό σου περιβάλλον μαζί τους και μην δίνεις σημασία στα "κινά" παιδιά(αφού νομίζεις ότι κανεις το κάτι διαφορετικό από αυτά)
Εσυ καπως με καταλαβαινεις.Μονο που δεν ειναι θεμα ενδιαφεροντων.Ειναι θεμα των φασιστικα ρατσιστικων αντιλυψεων της ελληνικης νεολαιας.Δεν εχω κανενα προβλημα με διαφορετικα ατομα. Αρκει να ειναι ατομα. Αυτοι που με ενοχλουν ειναι η εφηβικη μαζα που κοροιδεβει αυτον που ισως ζηλευει επειδη δεν τους εχει αναγκη.
πχ.Κανω παρεα με ενα εξεραιτικο παιδι που δεν εχει ιδεα aπo ανιμε.Εχουμε τελειως διαφορετικα ενδιαφεροντα αλλα κανεις δεν ακυρωνει τον αλλον.Αν ηταν ολοι σαν αυτον,ο καθενας με τον δικο του ξεχωριστο τροπο,η σημερινη κοινωνια θα ηταν πολυ διαφορετικη σε ολους τους τομεις.
Συγνομμη αν ξεφυγα λιγο απο το κυριο θεμα αλλα πιστευω πως το "λακωνιζειν οδηγει στην παρεξηγιση"
Edited by Kamui, 22 October 2010 - 13:33.