Ποιος νοιάστηκε για το τι λέει ο περίγυρος του ; Έχω την εντύπωση πως αυτό το topic υπάρχει μόνο και μόνο για να δίνει την ψευδαίσθηση πως είμαστε κάτι το διαφορετικό , πως διαφέρουμε από τους άλλους, είμαστε μια υποκουλτούρα και γιατί δεν μας καταλαβαίνεται και μας αφήνεται στη ησυχία μας , τι ωραία που έχουμε αυτό το topic . Θα μπορούσε να είναι «Σινεφίλ και ο περίγυρός σας» , ή «Breakdance και ο περίγυρός σας» , ή «Μαθηματικά και ο περίγυρός σας» . Το αν βλέπεις anime είναι μια ψυχαγωγία , και μια ωραία κατά την γνώμη μου . Μου λένε οι γονείς μου πως είναι παιδικά ; Πολύ που νοιάστηκα. Είμαι σε παρέα που δεν είναι σε κάπως παρόμοια φάση ; Απλώς δεν μιλάω για αυτά , όπως δεν θα έλεγα μαθηματικά ανέκδοτα σε θεωρητικάριους (αυτό πρέπει να το δουλέψω ακόμα ) γιατί δεν είναι της παρέας . Είναι σαν να σου λένε αναλυτικά όλα τα ψώνια που κάνανε (και να είσαι αγόρι ) , είναι απλώς κάτι που δεν σε ενδιαφέρει .
Πιστεύω ότι το thread ανοίχτηκε ώστε να σχολιάζουμε παράξενες (κατά τα λεγόμενα μας) φάσεις που συμβαίνουν γύρω μας, ακόμη και κάποιες αντιδράσεις κάποιων γιατί μας φαίνονται αστείες όχι απαραίτητα για να σχολιάζουμε την αρνητική στάση κάποιων και να χαιρόμαστε όλοι μαζί ότι υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον ότι είμαστε διαφορετικοί.
Αυτό βέβαια
εννοείται, όλοι άνθρωποι διαφέρουν. Αν και αυτό κρίνεται με την γνώμη του καθενός.
Βέβαια, νομίζω δεν αναφέρουμε απαραίτητα μόνο γι' αυτούς που δε βλέπουν, αλλά και γι' αυτούς που άρχισαν να βλέπουν.
Προσωπικά, δε πιστεύω ότι όλοι σκοτιζόμαστε αν ο Χ ή η Ψ δεν ενδιαφέρεται ή δεν θέλει να μάθει τι είναι. Αν ο κάθε πατέρας ή η μητέρα, θεωρεί αυτά που βλέπεις παιδικά. Έτσι και αλλιώς θα συνεχίσεις να βλέπεις, ότι και να σου πούνε. Το πως το βλέπουν αυτοί είναι δικό τους θέμα.
Όμως κάποια στιγμή, θα σου έρθει και εσένα να σκεφτείς "Και εσύ τι ζόρι τραβάς ρε φίλε; Εγώ τα βλέπω." όταν το ακούς συνέχεια. Αποκλείεται έστω και μία φόρα να μη σκεφτείς κάτι τέτοιο, αν το ακούς συνέχεια πάνω από το κεφάλι σου. Δεν πέφτεις σε κατάθλιψη όμως γιατί δεν σε καταλαβαίνουν και καλά.
Ούτε εγώ είμαι σε παρέα που βλέπει άνιμε, και φυσικά απλά δεν τους το αναφέρω. Ούτε ο πατέρας μου βλέπει, και φυσικά ούτε που του το αναφέρω. Μόνος του κάθισε και είδε, και δεν ξανασχολίασε (αν και πολύ απλά δεν τον ακούγαμε σε
αυτό το θέμα)
β) Άτομα που την έχουν δει "αγγελιοφόροι της μίας και μοναδικής αλήθειας που είναι τα anime" (και προφανώς τρώνε ντομάτες).
Ντάξει, το πως το έθεσες είναι για LOL όταν το πρωτοακούς, αλλά. Νομίζω ότι πολλοί απλά θέλουν να τα περάσουν, ώστε να βρουν και αυτοί περισσότερα άτομα να μιλάνε. Όχι ότι υπάρχουν λίγα πια, αλλά μπορεί να θέλουν να κολλήσουν με κάποιους. Είναι το ίδιο πράγμα με το να προτείνεις σε πολλά άτομα ένα συγκρότημα που σου αρέσει και θες να το ακούσουν και άλλοι. Είναι το ίδιο και το αυτό. Αλλά αυτό σίγουρα οι άλλοι δε θα το πάρουν παράξενο, αλλά ότι αυτό το άτομο έχει κόλλημα με το συγκεκριμένο συγκρότημα. Το ίδιο δε θα είναι και σε αυτό με τα άνιμε; Δε χρειάζεται να "την δει" κάποιος, για να αρχίζει να προτείνει σε άτομα να δουν και αυτοί.
Τώρα αν πράγματι το έχεις δει αυτό με τα μάτια σου άλλο αυτό xD