Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * - - - 1 votes

Anime και ο περίγυρός σας


  • Please log in to reply
947 replies to this topic

#46 Dante80

Dante80

    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

  • Retired Staff
  • 5,515 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 12 August 2006 - 17:00

Παίδες μην τα μπλέκετε....

Στην Ιαπωνία τα manga τουλάχιστον διαβάζονται μανιωδώς και απο τους πάντες, ανεξαρτήτως ηλικίας και ενδιαφέροντος...όπως εμείς έχουμε τον φραπέ οι Ιάπωνες έχουν το manga τους...στο τρένο, στην δουλειά στον δρόμο στο σπίτι παντού...τώρα με τα anime...αλλάζει λίγο το θέμα... ;)

Βασικό ρόλο στις πεποιθήσεις της Ιαπωνικής κουλτούρας επι του ζητήματος παίζουν οι όρδες των otakus και hikikomori της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου. Ο σοφός λαός μας λέει πως "παν μέτρον άριστον", και η Ιαπωνική κοινωνία τιμά το παραπάνω γνωμικό. Επιπροσθέτως, όπως και άλλα πράγματα μέσα στην ζωή, έτσι και ο κόσμος των anime τείνει να χαρακτηρίζεται απο τις στρεβλώσεις του πάνω στην κοινωνία...και εδώ μπαίνει και το "καπέλο" της υποκουλτούρας... :mellow:

Σκεφτήτε το ως εξής...στην χώρα μας, μια μαλακία που έκανε ένα περιοδικό να βάλει σε CD hentai της χείριστης ποιότητας στοιχειώνει ακόμα σχεδόν τις πεποιθήσεις της κοινωνίας μας. Στην Nippon έχουμε κάθε χρόνο 100 περίπου παραγωγές animated παιδικής πορνογραφίας (loli), μαζί με άλλα τέτοια "καλούδια" (tentacle, rape κτλ)...get the pattern?... :dry:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.


#47 shinobi-13

shinobi-13

    Anime Freak

  • Members
  • 446 posts

Posted 12 August 2006 - 23:05

Πραγματι τα anime ειναι μια τοσο μεγαλη βιομηχανια που αναλογικα με αλλα θεματα τα μειονεκτηματα (τα "κα;κα" της υποθεσης) ειναι περισσοτερα(αλλα και τα καλα ακομα περισσοτερα)γι' αυτο και θα συνεχισουν να κατακρι νονται...
Υ.Γ.1:Thanx στον Dante εκανα καποια searches στην wikipedia και βρηκα κατι πραγματα που δεν ηξερα καν οτι υπηρχαν(ορους,ιστοριες)...πραγματικα δεν περιμενα να εχει τον ορο "otaku"(για αυτο και ποτε μ ου δεν το εψαξα)...εντυπωσιαστηκα!Ετσι βρηκα αν ενδιαφερεστε το γεγονος που μας ελεγε ο Quajafire: http://en.wikipedia.org/wiki/Tsutomu_Miyazaki
Υ.Γ.2:Ασχετο αλλα ξερατε οτι τον "παν μετρον αριστον" που λεμε ειναι λαθος (σηντακτικα)... η σωστη παροιμια ειναι "μετρον αριστον".Ουτος η αλλος για να υπαρχει μετρο πρεπει να υπαρχει το καλο πρεπει να υπαρχει και το κακο...πρεπει να υπαρχει ζωη πρεπει να υπαρχει και θανατος,πρεπει να υπαρχουν anime καλης ποιοτητας πρεπει να υπαρχουν και τα hentai που βαζει το free...
不 林 カ 山
Posted Image

#48 Dante80

Dante80

    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

  • Retired Staff
  • 5,515 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 13 August 2006 - 05:25

Yep, περισσότερα για τους φόνους γνωστούς και ως "Otaku murders" εδώ....απο αυτήν την δουλειά λέγεται πως η βιομηχανία anime και manga έχασε το 20% του τζίρου της το έτος 1990.... :@

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.


#49 shinobi-13

shinobi-13

    Anime Freak

  • Members
  • 446 posts

Posted 13 August 2006 - 12:17

Ελα ρε Δαντη τι μας τα εδειξες τωρα αυτα...μου χαλασες τη διαθεση...
不 林 カ 山
Posted Image

#50 Quajafrie

Quajafrie

    I dance modestly.

  • Members
  • 523 posts

Posted 24 August 2006 - 08:16

Πραγματικά όσο απίστευτο και να φαίνεται ότι από ένα περιστατικό θα δημιουργηθεί μια τέτοια προκατάληψη είναι αλήθεια. Με έκανε να καταλάβω πόσο σκοταδισμός επικρατεί σε αυτή τη χώρα. Το ότι άλλαξε μια ολόκληρη βιομηχανία από έναν παρανοϊκό π@π@ρα είναι κάτι πρωτάκουστο. Βέβαια ίσως υπήρχε ένα "background" και να σύμφερε μερικούς να αρχίσουν να κατηγορούν τα anime, και αυτό το συμβάν ήταν απλά η αφορμή. Δε μπορώ να ξέρω. Πάντως φανταστείτε να ανακάλυπταν μετά από 10 χρόνια ότι τελικά έψαξαν σε λάθος σπίτι...

Α, τα manga δεν έχουν καμία σχέση με τα anime. Αν δεις π.χ. το Genshiken που όπως είπα πριν είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα της κατάστασης που επικρατεί, η πρωταγωνίστρια που-βρίζει-τους-otakus-και-δε-θυμάμαι-το-όνομα-της διαβάζει manga. Τα manga διαβάζονται απ'όλους ανεξαιρέτως χωρίς να θεωρείται τίποτα κακό ή παιδικό. Φαντάζομαι ότι εντάσσεται στη λογοτεχνία τους.

Ακόμα και anime υπάρχουν που φέρουν κοινή αποδοχή. Οι ταινίες του Miyazaki (του καλού, όχι του παρανοϊκού :P), τα παλιά anime του Osamu Tezuka, και μερικά απομωνομένα anime όπως το Doraemon ή το Sazae-san.

#51 Κagouras

Κagouras

    monkey d. loufas

  • Members
  • 205 posts

Posted 12 October 2006 - 21:42

σε εμενα λενε ολοι (γονεις,φιλοι) το ιδιο πραγμα οταν βλεπω fansubbed animes "καλα καταλαβαινεις τι λενε?"
Posted Image
Πρωιν kakashi_sensei

#52 kenji

kenji

    Arbeit macht frei

  • Members
  • 82 posts

Posted 12 October 2006 - 23:37

Πολύ ενδιαφέρον η συζήτηση με το τρόπο και το ύφος της. Να βάλω μερικές ακόμα παραμέτρους στη συζήτηση. :)

1) Τα Manga έχουν μεγαλύτερη ποικιλία, όχι λογοκρισία. Επίσης υποθέτω ότι τα manga που διαβάζουν κάποιοι στα τρένα και στις διαδρομές προφανώς το κάνουν για να περάσουν την ώρα τους. Δεν νομίζω ότι είναι το ίδιο με το να αφιερώνει κάποιος τον ελεύθερο του χρόνο για να βλέπει anime με τις ώρες, να τα κατεβάζει, να κάνει back up, να κάνει trade, να ενημερώνεται από site, να^n. Εγώ έχω περιέργεια πόσοι μεγαλύτεροι διαβάζουν manga σπίτι τους ή στον πραγματικά ελεύθερο τους χρόνο. Όχι στον χρόνο που έτσι και αλλιώς χαμένος είναι και πρέπει τον περάσουν κάπως. Χαρακτηριστικά θυμάμαι που έλεγε ότι είναι πολύ πιθανό κάποιος που το διαβάζει στο τρένο στην στάση να το πετάξει(αντιδιαστολή με τον κλασικό otaku item maniac). Όλα αυτά βέβαια ελέγχονται, αν και το διάβασα από βιβλίο που έκανε αφιέρωμα σε manga.
2) H προκατάληψη απέναντι στα anime δεν οφείλεται μόνο στο free. Η πλειoψηφία των anime δεν είναι ούτε τέχνη ούτε τίποτα. Marketing και μια τεράστια βιομηχανία θεάματος είναι. Moe, kawai, lolicon, ecchii, fanboism, fanservice, κλισέ, ανακύκλωση ιστοριών-θεματολογίας, etc απευθύνοται σε ένστικτα, τάσεις "αγοραστικού" κοινού. Δε νομίζω ότι ο σκοπός τους είναι να αφυπνίσουν πνευματικά κάποιον.

Επειδή έχει υπάρξει και παρόμοια συζήτηση και αλλού και για να μην επαναλαμβάνονται τα ίδια παραθέτω Link. Έχουν σχέση και με κάποια τα οποία έχω κάνει νίξει πάνω.
http://www.animeplanet.gr/forum/viewtopic.php?t=4025&highlight=%E3%F9%ED%DF%E1

Εδώ να πω ότι προσωπικά πολλά anime μου είναι αδιάφορα όσο αδιάφορα μου είναι επίσης οι μεξικάνικες σειρές, ο μανουσάκης και τέτοιου είδους σειρές, αμερικανιές σε σειρές και ταινίες, τα μπουζούκια κτλπ. Και το αν βλέπω ή κάνω και από τα παραπάνω δεν τα κατοχυρώνει ως μορφές τέχνης. Και το junk food πχ το τρώμε και είναι νόστιμο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι θρεπτικό.

Πέρα από τη συνήθεια-συμπάθεια στο "κινούμενο σχέδιο", μεγάλη σημασία παίζει και το τι έχει να λάβει ο απέναντι από τον ποιητή(sic), πράγμα που δεν είναι το ίδιο για κάθε ηλικία. Εγώ μπορώ να καταλάβω εσάς γιατί από μικρός έβλεπα cartoon. Λίγο μεγαλύτερος όμως ( 28 ) μπορώ να καταλάβω πλέον και όσους δε βλέπουν cartoon και δε τους αρέσουν, πολύ περισσότερο τους γονείς μας. Εδώ να πω ότι εξίσου "παιδιάστικο" μου κάνει να πορώνεται κάποιος για μια ομάδα, για τα μπουζούκια, για τα αμάξια etc. Αλλά και αυτό δεν είναι επιχείρημα στο αν η πλειοψηφία των anime είναι καλλιτεχνικά δημιουργήματα τα οποία μπορούν να τα παρακολουθήσουν όλοι.
Να καταλήξω ότι αν μας αρέσει αυτό που κάνουμε δε χρειαζόμαστε ούτε την επιβεβαίωση ούτε να ντρεπόμαστε για αυτό. Αρκεί και εμείς από την πλευρά μας να έχουμε αυτογνωσία και να μην εξωραϊζουμε καταστάσεις.

Πριν δυσανασχετήσετε να πω ότι αυτή είναι μια άλλη άποψη. Διαβάστε και το link και όλη τη συζήτηση όπως κύλισε. Με πολλά από αυτά που λέτε συμφωνώ. Απλά θα ήθελα να δώσω και άλλες οπτικές γωνίες στο θέμα. Συμφωνώ ότι μέρος της προκατάληψης (hentai αντί για anime) οφείλεται σε βλαμμένους αλλά δε θεωρώ ότι είναι μόνο αυτό ή κυρίως αυτό. Πιστεύω ότι μεγάλη ευθύνη έχει και η ίδια η φύση της πλειοψηφίας των anime, η οποία συμβάλει στην "προκατάληψη" για την παιδικότητα των anime. :)

Ps:Επειδή αναφέρθηκε και εδώ το free. Αυτά στο παρακάτω link έχουν να κάνουν με τέχνη και art?
http://www.anime.gr/forum/viewtopic.php?t=974
Δε μας φταίει μόνο το free. Και οι παρακάτω foto δεν είναι κάτι που είναι εξωτικό φρούτο για τους anime fans. Για μένα όταν το βρακάκι πάει σε βυζάκι και μετά πάει σε λεσβιακές υπονείξεις και αποδείξεις, όλο αυτό το θέμα σε porno μου κάνει, και hentai επί προκειμένου. Το αν φαίνονται γεννητικά όργανα ή όχι ενώ το υπονούμενο πάει σύννεφο (το λεσβιακό δε, το θεωρώ ωμά εννούμενο σε μερικά), μάλλον κρύβομαι πίσω από το δάκτυλο μου. To έντεχνα σεξιστικό σχέδιο τελικά είναι moe, kawai ί τείνει προς το hentai? Δε μιλάω για ecchii γιατί με τους τυπικούς υποκριτικούς κανόνες ότι έχει γυμνό βυζάκι είναι hentai, όπως και ότι έχει λίγο παραπάνω αίμα είναι για ενήλικες (θα διαβάσετε ενδιαφέροντες απόψεις για το τελευταίο στο link που σας έδωσα).
Τα αναφέρω γιατί το υπερβολικό ecchii, fanservice σε πάρα πολλές σειρές περισσότερο σα πρόφαση λειτουργεί στα μάτια μου παρά ως μέσο έκφρασης (περισσότερο εξάπτουν το ένστικτο παρά το πνεύμα). Να θυμίσω και τα διάφορα ωραία remakes σειρών (τα οποία έχω την εντύπωση ότι τους fans των συγκεκριμένων anime έχουν στόχο).

Ps^2: Love and Pop αποστολή εξ ετελέσθει. Σχετικό και άσχετο. ^_^
1million4disability: Υπογράψτε για την άρση των διακρίσεων εις βάρος των αναπήρων στην ΕΕ
Παράδειγμα προς μίμηση http://www.als-net.gr/
my blog: blog.e-healthgr
Posted Image

#53 Dante80

Dante80

    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

  • Retired Staff
  • 5,515 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 13 October 2006 - 02:35

Ps:Επειδή αναφέρθηκε και εδώ το free. Αυτά στο παρακάτω link έχουν να κάνουν με τέχνη και art?
http://www.anime.gr/forum/viewtopic.php?t=974
Δε μας φταίει μόνο το free. Και οι παρακάτω foto δεν είναι κάτι που είναι εξωτικό φρούτο για τους anime fans. Για μένα όταν το βρακάκι πάει σε βυζάκι και μετά πάει σε λεσβιακές υπονείξεις και αποδείξεις, όλο αυτό το θέμα σε porno μου κάνει, και hentai επί προκειμένου. Το αν φαίνονται γεννητικά όργανα ή όχι ενώ το υπονούμενο πάει σύννεφο (το λεσβιακό δε, το θεωρώ ωμά εννούμενο σε μερικά), μάλλον κρύβομαι πίσω από το δάκτυλο μου. To έντεχνα σεξιστικό σχέδιο τελικά είναι moe, kawai ί τείνει προς το hentai? Δε μιλάω για ecchii γιατί με τους τυπικούς υποκριτικούς κανόνες ότι έχει γυμνό βυζάκι είναι hentai, όπως και ότι έχει λίγο παραπάνω αίμα είναι για ενήλικες (θα διαβάσετε ενδιαφέροντες απόψεις για το τελευταίο στο link που σας έδωσα).


Μα καλά, αυτό εννοείται man...τι σχέση θα μπορούσε να έχει το ecchi (όχι hentai στα μάτια μου, εν αντιθέση με το περιοδικό που αναφέρθηκε) με την τέχνη?...τώρα όσον αφορά τα υπονοούμενα, σαφώς και ένα ecchi thread έχει ως ένα σημείο σεξιστικές προεκτάσεις...αλλά η διαφορά με την πορνογραφία (hentai) ΙΜΟ είναι τεράστια.

Τα αναφέρω γιατί το υπερβολικό ecchii, fanservice σε πάρα πολλές σειρές περισσότερο σα πρόφαση λειτουργεί στα μάτια μου παρά ως μέσο έκφρασης (περισσότερο εξάπτουν το ένστικτο παρά το πνεύμα). Να θυμίσω και τα διάφορα ωραία remakes σειρών (τα οποία έχω την εντύπωση ότι τους fans των συγκεκριμένων anime έχουν στόχο).


Μα φυσικά...αυτό έλειπε τώρα, να θεωρήσει κάποιος το fanservice ως κάτι περισσότερο απο eye-candy...σαφώς και δεν προσφέρει κάτι στην ψυχαγωγία του θεατή. Εκτός αν ο θεατής είναι...κατα τι ανώμαλος...
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως σε όποιον αρέσει το fanservice, αυτός είναι ανώμαλος...το αντίθετο μάλιστα... ;)

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.


#54 kenji

kenji

    Arbeit macht frei

  • Members
  • 82 posts

Posted 13 October 2006 - 09:00

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως σε όποιον αρέσει το fanservice, αυτός είναι ανώμαλος...το αντίθετο μάλιστα...


Ποιος μίλησε για ανωμαλία? :rolleyes:

btw

.σαφώς και δεν προσφέρει κάτι στην ψυχαγωγία του θεατή. Εκτός αν ο θεατής είναι...κατα τι ανώμαλος...


Έτσι και αλλιώς δεν μιλάμε για ψυχαγωγία. Είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο (νομίζω ότι στην διατύπωση το εκτός σου ξέφυγε :) ). Τελικά σε τι προσφέρει αυτό το eye-candy?

Σαφώς βέβαια όμως ... και δεν μιλάμε... για τέχνη. Αν τέτοιες fotos αντί για hentai έβαζε το free πχ. θα ήταν καλύτερα? Δε μιλάω για χειρότερα, μιλάω αν θα δημιουργούσε προκαταλήψη ή όχι. btw ΙΜΟ όσο απέχει ... το playboy και τα άλλα... του είδους... από την ... πορνογραφία. Και όσο ...θεωρούνται και τα παραπάνω ... απλά eye-candy (είναι λίγο εκνευριστικές δεν είναι οι τελείες κάθε 5 λέξεις?) ;)

Τροφή για σκέψη:
http://en.wikipedia.org/wiki/Moe_(slang)
http://en.wikipedia.org/wiki/Kawaii
http://en.wikipedia.org/wiki/Lolicon
http://en.wikipedia.org/wiki/Fanservice
http://en.wikipedia.org/wiki/Eye_candy
1million4disability: Υπογράψτε για την άρση των διακρίσεων εις βάρος των αναπήρων στην ΕΕ
Παράδειγμα προς μίμηση http://www.als-net.gr/
my blog: blog.e-healthgr
Posted Image

#55 Dante80

Dante80

    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

  • Retired Staff
  • 5,515 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 13 October 2006 - 09:29

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως σε όποιον αρέσει το fanservice, αυτός είναι ανώμαλος...το αντίθετο μάλιστα...


Ποιος μίλησε για ανωμαλία? :rolleyes:

Σαφώς βέβαια όμως ... και δεν μιλάμε... για τέχνη. Αν τέτοιες fotos αντί για hentai έβαζε το free πχ. θα ήταν καλύτερα? Δε μιλάω για χειρότερα, μιλάω αν θα δημιουργούσε προκαταλήψη ή όχι. btw ΙΜΟ όσο απέχει ... το playboy και τα άλλα... του είδους... από την ... πορνογραφία. Και όσο θεωρούνται και τα παραπάνω απλά eye-candy (είναι λίγο εκνευριστικές δεν είναι οι τελείες κάθε 5 λέξεις?) ;)


Nαι, ειδικά αμα ξεχνάς ταυτόχρονα και το συντακτικό στο σπίτι... :P

Επι του θέματος, διαφωνούμε. Αν το free ήθελε να ασχοληθεί με τα anime, και ανάμεσα σε 500+ σχετικά θέματα έβαζε και δύο ωραίες animated γκόμενες, τότε ναι, ισως και να μπορούσα να πιάσω την παρομοιωση σου. Και τότε, θα αγόραζα και το περιοδικό κιολας...

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.


#56 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

    Casval Rem Deikun

  • Members
  • 595 posts

Posted 13 October 2006 - 18:52

Wow.

Καταρχήν διάβασα όλο το link για το Miyazaki..

Διαφωνώ όμως ότι φταίνε τα manga ή τα anime στο ελάχιστο.

Επειδή βαριέμαι οικτρά,θα πω εν συντομία οτι δε θεωρώ ότι το πρόβλημα είναι στα ερεθίσματα που δέχετε κανείς,αλλά στην απουσία της ικανότητας να τα φιλτράρει σωστά.

Σε ότι αφορά το ecchi και το moe..

Απλώς διαφωνώ οτί το "eye-candy" fanservice προσφέρει πλέον οτιδήποτε,εχει γίνει τόσο κοινότυπο που μέχρι και απαρατήρητο περνάει μερικές φορές.

Τα αναφέρω γιατί το υπερβολικό ecchii, fanservice σε πάρα πολλές σειρές περισσότερο σα πρόφαση λειτουργεί στα μάτια μου παρά ως μέσο έκφρασης (περισσότερο εξάπτουν το ένστικτο παρά το πνεύμα)


συμφωνώ,λίγες φορές βρίσκω τέτοιες σκηνές σε κάποια σειρά που να μην μοιάζουνε τόσο πολύ στημένες :/

α ρε NGE... ^_^

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear


#57 zidane72003

zidane72003

    Starting...

  • Members
  • 20 posts

Posted 30 October 2006 - 16:20

Η μητερα μου βλεπει μεξικανικα...Ουδεν προβλημα με το αν βλεπω Ανιμε...Ο πατερας μου δεν βλεπει ΚΑΝ σειρες και εργα...Αν εχει η tv μπαλιτσα η κανα τηλεπαιχνιδι με Φερεντινο το κοιταει...Οταν βλεπω Σαμανο πριγκηπα ακουω κατι σχολιανα του στυλ(οριστε ρε 21 χρονων και βλεπει παιδικα)...Αλλα ειναι στο καθαρα χαβαλετζιδικο περιβαλον του σπιτιου

Ο μικρος αδερφος ψιλοερχεται να δει μερικες φορες αλλα δεν τον τραβαει ιδιαιτερα...Παντως ειχε δει σαν μουρλος NGE EoE.

Απο φιλους αν εξαιρεσεις παιδια τα οποια εχουνε δει χωρις να το ξερουνε ανιμε(dragonball,kabamaru κτλ αλλα με παροιμιωδη τρελα)δεν εχω κανα αδερφικο φιλο που να βλεπει ανιμε(αν και για να πω την αληθεια...καινουργιος σχετικα ειμαι στο κουρμπετι και εγω)
Μονο 2 πραγματα ειναι απεραντα:Το συμπαν και η ανθρωπινη βλακεια.Και δεν ειμαι καθολου σιγουρος για το 1ο

Τα τηλεφωνα τα αλεξιπτωτα και τα μυαλα δουλευουνε καλυτερα οταν ειναι ανοιχτα

George Afroudakis:1000 goal στην Α εθνικη...keep walking

#58 Nightwind

Nightwind

    Starting...

  • Members
  • 16 posts

Posted 31 October 2006 - 22:12

βλέπω anime μερα1

ο μπαμπάς μου:
φάση 1: μικι μάους βλέπεις? Τι καταλαβάίνεις? :dry:
Του εξηγώ.Στο περίπου.

φάση 2: μάλιστα :huh:
Αργότερα βλέπει μία ταπετσαρία στο pc μου απο angel sanctuary.
Φάση 3: Ωραίος παιδαράς αυτός (o setsuna)
Tα λέει σοβαρα δεν κοροιδεύει.

Πιο αργότερα βλέπει μία ταπετσαρία του kenshin.
Φάση 4:αα αυτός den είναι ο kenshin? Kαι ο άλλος ο Sanosuke? (Tα λέει σωστά τα ονόματα) :clap:

μέρα2

Επανάληψη των παραπάνω φάσεων με παραλλαγές των 3 και 4 (ξέρει και άλλους)

η μαμά μου

Ντάξει χαλαρή.
Ενδεικτικά ακούει που και που στις δουλειές τις το anime radio και ξεφωνίζει που και που: Α..για τον kenshin λένε? Α..αυτή η μουσική δεν είναι απο το τάδε που ακούς?

Την έχω βάλει και της έχω δείξει λίγο fushigi.Γυρνάω και την είχαν πάρει τα ζουμιά. :respect:

η αδερφή μου

πορομένη με 2 anime.Απο εκεί και πέρα με το ζόρι.(το ζόρι βγάζει λάδι :happy2: )

οι φίλοι μου

απ'όλες τις ποικιλίες όσον αφορά το θέμα.

καλά πάμε :clap:

#59 Epinephrine

Epinephrine

    HMMY

  • Members
  • 442 posts

Posted 31 October 2006 - 23:29

Πραγματικά δεν το πιστεύω, έμεινα μαμάκας :hehe:
Γονείς που να ξέρουν κ ονόματα χαρακτήρων κ ost κ μπαμπάς που να λέει παιδαρά τον Setsuna : (αν κατάλαβα καλά,αυτά δεν μας είπες?)
Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.

#60 Nightwind

Nightwind

    Starting...

  • Members
  • 16 posts

Posted 01 November 2006 - 19:05

Ναι ακριβώς :bleh: (μετάξύ αστείου και σοβαρού.Μάλλον για να με κάνει να χαρώ κιόλας)

Α! Και η γιαγιά μου είχε δει μια φορά ένα ημερολόγιο με τον yugi και λέει: αυτός δεν είναι ο yugi? Αλλά αυτό δεν πιάνεται μάλλον εε? Όλοι τον ξέρουν τον yugi.