Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Anime και ο περίγυρός σας
Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 02:43

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 02:51
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 04:25
Συμφονώ απολύτως.Tελικά πλάκα-στην πλάκα το Death Note βόηθησε πάρα πολύ στην διάδοση των anime. Κι επειδή μιλάμε για μια σειρά που κανείς δεν θα πει "Α, το βρήκα μπούρδα" (όπως γίνεται με άλλα mainstream anime όπως το Naruto και το One Piece) τότε είναι ιδανικό anime για αρχή σε οποιοδήποτε άτομο κι αν απευθυνθείς.
Παλιότερα όταν ήταν να δέιξω σε κάποιον/α anime για πρώτη φορα του/της επερνα ολόκληρη συνεντευξη πριν του/της πρωτέινω κάποιον τίτλο για να είμαι σίγουρος οτι θα του/της αρέσει.
Απο τότε που βγήκε το death note δίνω εσκεμένα ενα DVD που έχει μόνο τα 7 πρώτα επεισόδια και μετα το μόνο πού έχω να κανω είναι απλώς να περιμένω μερικές μέρες μεχρι να μου ζητήσουν και τα υπόλοιπα

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 04:59

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 14:25
Κι είχα ξεχάσει να στο πω: όσο καλό και να είναι ένα anime, αν έχει το κλασσικό σχέδιο anime τότε ο άλλος θα σου πει "A, αυτό μου θυμίζει Pokemon!" και θα του ρίξει άκυρο με την πρώτη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Elfen Lied που όσο εξαίσιο και να είναι με moe παρουσίες το παρεξηγούνε. Ενώ αμά τους δείξεις ένα anime με seinen σχεδιασμό (όπως αυτά που προανέφερες, καθώς επίσης και Gantz, Fist of the North Star, Basilisk κ.ο.κ. ) δεν θα σου κάνει και τόσο τον δύσκολο.... Αν συνεχίσει να δείχνει ενδιαφέρον για anime, λέω να της κάνω κάνα copy από διαφορετικές σειρές, όπως Samurai Champloo, Death Note κ.τ.λ. που είναι διαφορετικό το είδος animation. (Εξαιτίας του design της Candy, εξακολουθεί να τα θεωρεί "παιδικά".)
Μα έτσι πρέπει.Στο 7 τους το κόβεις; You are soooo evil!

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 15:20
Tελικά πλάκα-στην πλάκα το Death Note βόηθησε πάρα πολύ στην διάδοση των anime. Κι επειδή μιλάμε για μια σειρά που κανείς δεν θα πει "Α, το βρήκα μπούρδα" (όπως γίνεται με άλλα mainstream anime όπως το Naruto και το One Piece) τότε είναι ιδανικό anime για αρχή σε οποιοδήποτε άτομο κι αν απευθυνθείς.
Ε τι λεμε τωρα??? Σιγουρα πολυ καλο για αρχη, ειδικα για ατομα που θεωρουν ολα τα ανιμε "παιδικα"... Πειραματικα αποδεδειγμενο ειναι...
Και βοηθησε και στην διαδοση των ανιμε, αλλα ταυτοχρονα και στην αρνητικη επιρροη ατομων, που την εχουν δει καπως...
[SIGPIC]http://i191.photobucket.com/albums/z26/jimmy1691/CopyofAnimePaperwallpapers_Sayon-1.jpg[/SIGPIC]
Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 22:58
Στο 7 τους το κόβεις; You are soooo evil!
Το ξέρω οτι είναι καψόνι αλλα έιναι ο καλύτερος τρόπος που ξέρω για να δώσεις μια καλή εντύπωση για τα anime σε κάποιον

Είδικά το 7επ είναι για εμένα τα καλύτερα 20 λεπτά animation που έχω δεί και εκτώς απο την αγωνία αφήνεί πάρα πολυ καλη εντυποση στο θεατή.
Ασε που αν ένα dvd έχει 7 επ κάποιος μπορέι να τα δεί μονο και μονο που του τα έδωσες.
Από την αλλη τα 37 πέφτουν κάπως βαρία και αν είσαι προκατηλειμένος μπορέι να μην σουρθεί όρεξη ουτε να τα βάλεις στο pc:nosey:.

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2007 - 04:57

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2007 - 10:50
Στο 7 τους το κόβεις; You are soooo evil!
Θα μπορουσε να το εκοβε στο 36 οπως εκαναν και οι fansubbers!

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2007 - 12:35

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!
Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2007 - 14:19
Πάντως σε μερικούς εγώ έβαλα το Gantz.
http://daitenshi-manga.blogspot.com/
Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2007 - 15:10
(Φυσικα αυτη ειναι επιλογη στο αντρικο κοινο! Στις γυναικες βαζω...Ouran High School!!!

Courtesy of Kenny!
Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2007 - 20:38
Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2007 - 21:07
Αν το πρώτο anime που μου έδειχναν ήταν το Gantz, το Appleseed ή το Naruto, ίσως και να μην ασχολούμουν ξανά.
Anyway, εδώ και 2-3 σελίδες είμαστε off-topic, μιας και έχω ανοίξει ειδικό thread για το τι anime προσφέρονται για να μυήσεις κάποιον στο χώρο (άντε πάλι self-promotion

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2008 - 19:55
YouTube - KOSTAS TSAKONAS-THE CINDY CROWFORD MATTER