Αν συμβαίνει αυτό, τότε σημαίνει πως δεν χρειάζονται τέτοια άτομα στη ζωή σου. Λένε "αγάπα τον φίλο σου με τα ελαττωματά του". Αν το να παρακολουθείς anime θεωρείται ελάττωμα η κάτι το οποίο σε "ταμπελάρει" ως ανώριμο, χωρίς μάλιστα αυτοί που σε βάζουν στο τρυπάκι να το έχουν ψάξει, τότε πραγματικά δεν αξίζει.Κοιτα...δικιο εχετε, αλλα το θεμα παιρνει προεκτασεις...οταν για παραδειγμα σε αποκλειουν απο συζητησεις, ή απο γεγονοτα θεωρωντας οτι δεν εισαι αρκετα "ωριμος" για να συμμετασχεις..τοτε ειναι ενοχλητικο..γιατι αυτο που πιστευουν ειναι οτι αυτοι που βλεπουν καρτουν, ειναι και ανωριμοι..δεν ειναι ομως ετσι...
Σε αυτό έχεις δίκιο. Και εγώ δε μπορώ να φανταστώ τον ευατό μου να το κάνω καθημερινά. Τα anime πιστεύω πως πρέπει να θεωρούνται αγαπημένη ασχολία, αλλά όχι όλη σου η ζωή να περιστρέφεται γύρω απο αυτά.Εγώ πιστεύω πως είναι και θέμα υπερβολής....δικής μας. Όταν κάθεσαι σαν λάχανο για 4-5 ώρες μπροστά απο μια οθόνη και βλέπεις anime, να είσαι σίγουρος οτι θα στην έλεγαν και αν έβλεπες Friends, ή κάνα game ή internet. Δηλαδή δεν νομίζω να έχει σοβαρό πρόβλημα κάποιος που ασχολείτε 1-2 ώρες την ημέρα.....αλλά η υπερβολή σε όλα βλάπτει.