Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Anime και ο περίγυρός σας
Posted 13 September 2007 - 23:43
Posted 14 September 2007 - 00:14
ΣΥΝ το α-πι-στευτο sayaendou από one piece7<---απόλυτο Μπουρναζοτράγουδο-προσκυνάω Glastenen που το ξετρύπωσε!
Καλά αυτό το τραγούδι είναι θεϊκό.Αυτή τη φάση με το αμάξι να γυρνάει βόλτες στο Μπουρνάζι και να έχει στο φουλ το sayaendou πρέπει να τη δω οπωσδήποτε.
Posted 14 September 2007 - 17:05
Ένα ακόμα hint θα βοηθούσε, όπως...το ονομα της καφετέριας.Δουλεύω στο Μπουρνάζι. Στη μοναδική καφετέρια σ' εκείνη την περιοχή που φτιάχνει caramel macciato, frappuccino & doubleshot....

(βλέπεις δεν πίνω αυτά που λες οπότε δεν ξέρω ποια καφετέρια είναι αν και πάω 2-3 φορές το μήνα Μπουρνάζι)

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 14 September 2007 - 17:20
Στο μαγαζί που δουλευω τώρα, όλοι ξέρουν ότι μαθαίνω ιαπωνικά. Σε όλους έχω πει, πως τ' αγάπησα και τα ξεκίνησα, εξ΄αιτίας του ότι παρακολουθούσα και παρακολουθώ άνιμε. Κι όταν λέω, το ξερουν όλοι, εννοώ...ΟΛΟΙ! Από συναδέλφους, μέχρι πελάτες. Κι από τακτικούς, καθημερινούς πελάτες, μέχρι random πελάτες. Δε κρύβω ποτέ αυτα που αγαπώ να κάνω....
απ'αυτα που διαβαζω εισαι πολυ τυχερη που και μεσα απο τη δουλεια σου μπορεις και αναφερεσαι σ'αυτα που σου αρεσουν. ειδικα δε, αυτο με τον καφε με το αφιερωμενο kanji ειναι μουρλια! και το αφεντικο δε βλεπω να εχει λογο να παραπονιεται αφου του φερνεις πελατια ετσι...
και οσο για τους αλλους, μαλλον δεν χρειαζονται συγκεκριμενη αφορμη για το χρυσο φτυαρι, ειναι απο μονοι τους κομπλεξικα. βρε αστους να βοσκουν στην trash-tv τους και τα σκυλοποπ γκλαμουραδικα.
μια φορα ειχα ακουσει απο δηθεν φιλη μου οτι με αυτα που κανω ξεχωριζω με ασχημο τροπο. ε, λοιπον καλυτερα απ'το να υποκρινομαι κατι που δεν ειμαι και να γινω IQ ραδικιου!
Posted 14 September 2007 - 20:32
Μια ερώτηση. Σε ρωτάνε για τα ενδιαφέροντα σου ή απλά αρχίζεις συζήτηση και τους τα λες;
.....χρειάζεται να υπάρχει και κάποια αφορμή.
πχ. δε θα γίνει το παρακάτω:
-Γειά, θέλω ένα φρέντο-καππουτσίνο μέτριο..
-ναι, αλλά δεν έχουμε εδώ "ακριβώς" φρέντο-καπουτσίνο, αλλά μην άγχεσαι! Άγχομαι εγώ, που μαθαίνω ιαπώνικά και πα να δώσω το Δεκέμβρη λέβελ3...
χρειάζεται όμως να γίνει κάτι σαν το παρακάτω:
(μια συνάδελφος λέει κάτι σε κάποιο random πελάτη. Πετάγομαι εγώ και λέω στον πελάτη..)
-μη τη ξεσυννερίζεσαι! Είναι Lawful Evil...!
-Eε? Παίζεις DnD??
-Aμέ! Είχα παίξει κι ένα Mystara πέρυσι...τα 'σπαγε!
ή σαν αυτό:
ήρθε κάποτε μια κοπελιά, που επάνω στο δάχτυλο της είχε ένα μικροσκοπικό ταττού με το kanji "yume"=όνειρο (διάσημο, που θεωρείται ένα από τα ομορφότερα)...
ή κάτι σαν τον τύπο που αργότερα μου έφερε τα samurai executioner. Έσκασε στο μαγαζί να πιεί coconut latte, φορώντας t-shirt Lone wolf & cub.....
Posted 14 September 2007 - 20:57
Κι εγώ που νόμιζα ότι ήμουν ο μοναδικός καμένος στην Ελλάδα που τα έχει διαβάσει και τα 2... XD[...] ή κάτι σαν τον τύπο που αργότερα μου έφερε τα samurai executioner. Έσκασε στο μαγαζί να πιεί coconut latte, φορώντας t-shirt Lone wolf & cub.....
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 14 September 2007 - 21:35
Καλά αυτό το τραγούδι είναι θεϊκό.Αυτή τη φάση με το αμάξι να γυρνάει βόλτες στο Μπουρνάζι και να έχει στο φουλ το sayaendou πρέπει να τη δω οπωσδήποτε.
..καλά! Το sayaendou

Αυτός όταν βγαίνει τσάρκες, βαράει συνήθως Whats Up people?...
(τα..."πριόνια"

Σκηνικό: (παίζει ένα random κομμάτι απ το cd, δε θυμάμαι τίτλο τώρα. Και πετάει ατάκα ο τύπος)..
-Ρε συ, στα γαλλικά είναι αυτό!!

(μου ζήτησε κι άλλα κομμάτια. Και θα του τα γράψω...

Ένα ακόμα hint θα βοηθούσε, όπως...το ονομα της καφετέριας.
(βλέπεις δεν πίνω αυτά που λες οπότε δεν ξέρω ποια καφετέρια είναι αν και πάω 2-3 φορές το μήνα Μπουρνάζι)
...άμα μεταφράσεις στα ελληνικά το logo, θα πάρεις: "Αστροδόλλαρα" ή "Αστροτάρανδοι"...
Πείτε και σεις κανα σκηνικό απ τη δουλειά! Παντού θα τύχει να περάσει κανας animas, ιαπωνομαθής, γατοπαλαβιάρης ή RPGάς...
Posted 14 September 2007 - 21:52

Posted 14 September 2007 - 22:13
JigoruNeko said
μια φορα ειχα ακουσει απο δηθεν φιλη μου οτι με αυτα που κανω ξεχωριζω με ασχημο τροπο.
Το οτι ξεχωρίζεις "άσχημα" πού το βασίζει? Στο τεράστιο ταλέντο σου στη ζωγραφική, και μιλάμε για ταλέντο τώρα ή στα ενδιαφέροντά σου?
Πραγματικά αναρωτιέμαι αν σου είπε τι ακριβώς εννοούσε η δήθεν φίλη σου. Ρωτάω γιατί έχω ακούσει και γω κάτι τέτοια από "φίλους".
Posted 14 September 2007 - 22:20
... Ρωτάω γιατί έχω ακούσει και γω κάτι τέτοια από "φίλους".
μόνο εσύ? Πολύς κόσμος...
Πάντως κι εγώ θα ήθελα να μας πει περισσότερες λεπτομέριες η/ο junko neko σχετικά με το σκηνικό αυτό.
Posted 15 September 2007 - 09:17
Πραγματικά αναρωτιέμαι αν σου είπε τι ακριβώς εννοούσε η δήθεν φίλη σου. Ρωτάω γιατί έχω ακούσει και γω κάτι τέτοια από "φίλους".
παιδια, το σκηνικο ειναι απο τα πιο γελοια που εχετε ακουσει...σας λεω τι εγινε και πειτε μου αν εχω αδικο που ξεκοψα...

η συγκεκριμενη κοπελια ειναι συναδελφος και ειχαμε ανοιξει συζητηση για το γυμναστηριο οπου μου ελεγε οτι ολοι στην αερομπικ της εχουν απο ενα πλαστικο μπουκαλακι για να πινουν νερο. και της λεω οτι εγω θα αγοραζα ενα παγουρακι σε χαρουμενα χρωματα, να εβρισκα και στο ιντερνετι κανα ανιμε προιον ακομα καλυτερα.
και εκει γυριζει και μου λεει οτι με κατι τετοια ξεχωριζω ασχημα. ...για το γυμναστηριο και το παγουρακι! wtf!!
φυσικα εννουσε οτι αλλο κανω, απο τα ανιμε wallpapers και μπιχλιμπιδια που εχω στο γραφειο-εδω τα ειδε ο διευθυντης και τα βρηκε χαριτωμενα-μεχρι τα ιαπωνικα που μαθαινω (μου ειχε πει μια φορα να τα παρατησω και να αρχισω ισπανικα γιατι εκει ειναι οι ωραιοι γκομενοι

αυτο που καταλαβα απο ολη την ιστορια ειναι οτι αν καποιος βγαζει σκαρτα τα πραγματα που σε κανουν ευτυχισμενη/ο τοτε...κανε στροφη επιτοπου και

Posted 15 September 2007 - 09:57
η φιλη σου μου φαινεται ως η κλασσικη περιπτωση της ελληνιδας που ονειρευεται να βρει ενα πλουσιο μαλακα να την ταιζει, ετσι ωστε να παρατησει την δουλεια της και να βγαινει καθε μερα για καφε με τις φιλες της ενω παραλληλα θα βαζει 4.5 κιλα το χρονο.η συγκεκριμενη κοπελια ειναι συναδελφος και ειχαμε ανοιξει συζητηση για το γυμναστηριο οπου μου ελεγε οτι ολοι στην αερομπικ της εχουν απο ενα πλαστικο μπουκαλακι για να πινουν νερο. και της λεω οτι εγω θα αγοραζα ενα παγουρακι σε χαρουμενα χρωματα, να εβρισκα και στο ιντερνετι κανα ανιμε προιον ακομα καλυτερα.
και εκει γυριζει και μου λεει οτι με κατι τετοια ξεχωριζω ασχημα. ...για το γυμναστηριο και το παγουρακι! wtf!!
φυσικα εννουσε οτι αλλο κανω, απο τα ανιμε wallpapers και μπιχλιμπιδια που εχω στο γραφειο-εδω τα ειδε ο διευθυντης και τα βρηκε χαριτωμενα-μεχρι τα ιαπωνικα που μαθαινω (μου ειχε πει μια φορα να τα παρατησω και να αρχισω ισπανικα γιατι εκει ειναι οι ωραιοι γκομενοι)
Tomodachi, ειμαι Frappucino addict. Ισως ειναι καλο οτι δεν ειμαι στην Αθηνα..

Posted 15 September 2007 - 10:53
Posted 15 September 2007 - 11:01
...και εκει γυριζει και μου λεει οτι με κατι τετοια ξεχωριζω ασχημα. ...για το γυμναστηριο και το παγουρακι! wtf!!
Πρέπει να εννοούσε "Μα, είσαι καλά, χρυσή μου? Παγουράκι απ' το ίντερνετ? Έτσι θα πας μπροστά στη ζωή σου? Με το...παγουράκι-ανιμά-πως το πες, ή με το πως να σουλουπώσεις τον κ*λο σου, να τον αναδείξεις σε κανα κλάμπ-κελεπουρο-λείβαδο, να προλάβεις να κάνεις την τύχη σου, γιατί καραδοκούν οι (άλλες) οι ξέκ*λες?? Βγες έξω, να δεις πως ζει ο κόσμος!"
Γυναικισμοί... και καλά έκανες και έκοψες ρόδα

(μου ειχε πει μια φορα να τα παρατησω και να αρχισω ισπανικα γιατι εκει ειναι οι ωραιοι γκομενοι
)
Ε, τώρα...τι να τση πεις? Να τση πεις, ότι "ξέρεις, εγώ σύμφωνα με τα γούστα που έχω περι αρρένων ως προς το "φυσικόν", δε μπορώ να βρώ κάποιον να κάνω μια σχεση, γιατί, συν τοις άλλοις, έχω και σπονδυλοαρθροίτιδα..."?
Πες της "Α, κοιτα εκεί! Ένας ορνιθόρυγχος..!"
αυτο που καταλαβα απο ολη την ιστορια ειναι οτι αν καποιος βγαζει σκαρτα τα πραγματα που σε κανουν ευτυχισμενη/ο τοτε...κανε στροφη επιτοπου και
Αυτοί που βγάζουν σκάρτα τα πράγματα που σε κάνουν ευτυχισμένη, κοιτάνε τα πράγματα, μόνο, και δεν κοιτούν εσένα. Κι επειδή εσένα σε νοιάζουν μόνοι οι άνθρωποι που μπορούν να κοιτάξουν εσένα και να κάτσουν να ακούσουν γιατί σε κάνουν χαρούμενη εκείνα τα πράγματα, ν' αγιάσει το χέρι σου, που τους ντρεσσάρισες διπλο-φάσκελο!
Ο "προσωπικός" μας περίγυρος αποτελείται από άτομα που έχουμε επιλέξει. Και μας έχουν επιλέξει κι αυτά. Φυσικά και ζούμε μέσα στον "ευρύτερο πρίγυρο". Βλέπουμε πως λειτουργεί και από τι κομμάτια αποτελείται, πώς φέρεται. Δουλεύουμε μέσα στον "ευρύτερο περίγυρο", για να μπορούμε να επιβιώνουμε, καλύπτοντας τις φυσικές μας ανάγκες κι επιπλέον να έχουμε πρόσβαση σε πράγματα, ανθρώπους και περιβάλλοντα που μας κάνουν χαρούμενους.
Κι άμα δεν θέλουμε να κάνουμε ότι κανουν οι περισσότεροι-υπόλοιποι, κι άμα μας σκοτίζουνε τη μανέστρα.."για το καλό μας, γιατί έτσι όπως πάμε...θα...",
πάντα θα υπάρχει ένας "Ορνιθόρυγχος" παραπέρα στη γωνία, να τους τον δείξουμε.
Πρός απάντηση τους! Γιατί εκτός από την επίδειξη του "Ορνιθόρυγχου", υπάρχουν και λεκτικά επιχειρήματα. Το θέμα είναι... θα κάτσουν ν' ακούσουν ή θα ψάχνουν να δούν τον "Ορνιθόρυγχο" που.."τρελλή είσαι κυρά μου? Δεν είναι τίποτα εκεί..." ??
Posted 15 September 2007 - 19:04
Κι αν κάποιοι με θεωρούν ακόμα "geek", "nerd" και δε συμμαζεύεται μάλλον δε θα ήθελαν να ακούσουν τι τους θεωρώ εγώ (Hinto: Ένας χαρακτηρισμός ξεκινά από "π" και τελειώνει σε "ρόβατα". Βρείτε τη λέξη!

αυτο που καταλαβα απο ολη την ιστορια ειναι οτι αν καποιος βγαζει σκαρτα τα πραγματα που σε κανουν ευτυχισμενη/ο τοτε...κανε στροφη επιτοπου και (τρέχα)
Συμφωνώ και επαυξάνω. Η μιζέρια στην Ελλάδα είναι κολλητική ασθένεια!
Πες της "Α, κοιτα εκεί! Ένας ορνιθόρυγχος..!"