Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Anime και ο περίγυρός σας
Posted 17 August 2010 - 17:59

Posted 17 August 2010 - 18:12
Posted 17 August 2010 - 19:14

Γιατί υπάρχει κάποιο όριο για το μεχρι πότε επιτρεπεται να βλέπει κανεις anime;

Αν σκεφτείτε δε, ότι στην ουσία ο κινηματογράφος από κινούμενα σχέδια ξεκινησε και ειδικά σήμερα με τοσα εφέ σε animation καταλήγει μόνο που δεν είναι εμφανές.
Edited by Nighteyes, 17 August 2010 - 19:19.
Posted 17 August 2010 - 20:19
Posted 18 August 2010 - 09:23
+φωνω οτι στο σχολειο ειναι χειροτερα τα πραγματα.Αφου κι εγω που ειμαι 18 ετων μουλαρα βλεπω ακομα ανιμε που να το πω στην φιλη μου θα με παρει με τις πετρες.
Στο σχολείο;; Περίμενε να πας στη δουλειά και θα δεις που είναι χειρότερα

Posted 27 August 2010 - 08:27
Προσπαθώ να τους εξηγήσω πως στην Ιαπωνία τα anime είναι η καθημερινή τους TV και η απάντηση που παίρνω είναι "Οχου πάλι τα ίδια." κλπ.
Με τους γονείς μου δεν είχα ποτέ πρόβλημα!!!

Posted 08 September 2010 - 19:00
Mην ξεχνάς κι άλλες κουλτούρες όπως η βρετανική, η γαλλική κι η λατινοαμερικάνικη.Εγώ το μόνο παράπονο που έχω με τους φίλους μου, είναι πως δεν μπορούν να καταλάβουν πως υπάρχουν και άλλες κουλτούρες πέρα απο την αμερικάνικη που έχουμε εδώ!!!

Posted 08 September 2010 - 19:05
Posted 08 September 2010 - 19:08
Σωστο αυτο που λες δεν ξερω γιατι σε πολλα ατομα τα Ιαπωνικα τους ενοχλουν σαν γλωσσα και βλεπουν σειρες η ταινιες σε αλλες γλωσσες και δεν τους ενοχλουν.Mην ξεχνάς κι άλλες κουλτούρες όπως η βρετανική, η γαλλική κι η λατινοαμερικάνικη.
Όχι τίποτε άλλο, αλλά έχω βαρεθεί το κλασσικό "Μα καλά, καταλαβαίνεις τι λένε;" λες κι αυτοί καταλαβαίνουν από τις γαλλικές ταινίες που βλέπουν αν δεν δουν τους υπότιτλους.
Στο σχολείο πιστεύω πως τα πράγματα είναι χειρότερα, καθώς υπάρχουν άτομα που δεν έχουν ιδέα και σε βρίζουν μόνο και μόνο επειδή βλέπεις άνιμε...
Ο καλος φιλος θα σε δεχτει οπως εισαι.Και βλεποντας anime δεν κανεις κατι κακο οποτε δεν εχει κανεις δικαιωμα να σε κατακρινει.Οσο για το οριο ηλικιας συμφωνω με την Nighteyes.
θα το ακουσεις πολλες φορες και στο τελος θα το συνηθισεις οποτε θα τους αγνοειςκαι καλα ελεος ρε βλεπεις ακομα παιδικα και αυτες τις βλακειες

Posted 08 September 2010 - 19:12
Σωστο αυτο που λες δεν ξερω γιατι σε πολλα ατομα τα Ιαπωνικα τους ενοχλουν σαν γλωσσα και βλεπουν σειρες η ταινιες σε αλλες γλωσσες και δεν τους ενοχλουν.
Ο καλος φιλος θα σε δεχτει οπως εισαι.Και βλεποντας anime δεν κανεις κατι κακο οποτε δεν εχει κανεις δικαιωμα να σε κατακρινει.Οσο για το οριο ηλικιας συμφωνω με την Nighteyes.
θα το ακουσεις πολλες φορες και στο τελος θα το συνηθισεις οποτε θα τους αγνοεις
+1 δικιο εχεις...ομως ειναι σπαστικο οταν δεν εχουν δει καν...ουτε ενα ανιμες απο ιαπωνια...και εχουν συνηθισει με τα αμερικανικα να λενε οτι βλεπεις ανοησιες....
Posted 09 September 2010 - 01:15

Με τους φιλους μου οποτε μιλαμε για anime τσακωνομαστε αλλα οχι για τους λογους που ειπατε ... τσακωνομαστε επειδη κανει spoil ο ενας στον αλλον

Posted 17 September 2010 - 12:56
αν κ εχω μεγαλωσει πια κ εχω τελειωσει κ με τις μεταπτυχιακες σπουδες συνεχιζω να βλεπω κ εχω κ anime φιγουρες στο δωματειο (απο το bleech).Ορισμενα anime ειναι αποκλειστικα για 18+ θα ελεγα....
The .aNiMe//GR Team
Posted 17 September 2010 - 13:05

Και θα συνφωνησω με τον Byak πως οι ανθρωποι κρινουν ασχημα ο,τι δεν καταλαβαινουν...δυστυχως!

made them reach the bottom...For those who learned to fail, failure was a
chance to reach the top and be successfull !!
ExoNViruS
<+bezdim> psofen Sie bitte
Posted 17 September 2010 - 13:56
H μαμα μου: "Ολοκληρη γυναικα ποτε θα ωριμασεις επιτελους...πανεπιστημιο πας ποτε θα σταματησεις αυτα τα μωρουδιακα??ειναι αυτα για την ηλικια σου??αντι να βγεις εξω να πιεις κανα καφε(λες καφε δεν πινουμε) και μπλα μπλα μπλα "!
Και θα συνφωνησω με τον Byak πως οι ανθρωποι κρινουν ασχημα ο,τι δεν καταλαβαινουν...δυστυχως!
Μηπως εισαι η χαμενη μου αδερφη και μας χωρισαν στην γεννα?? κ σε μενα η μανα μου τα ιδια λεει!!! Αλλα εκεινη προσ8ετει και το "με αυτες τις βλακειες που καθεσαι και ασχολεισαι, ποιος γκομενος 8α σε παρει στα σοβαρα?" μωρε εχε χαρη που (σεβομαι και) δεν ανοιγω το στοματακι μου!!