Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * - - - 1 Ψήφοι

Anime και ο περίγυρός σας

• Please log in to reply
947 replies to this topic

#406 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2007 - 14:45

Πάνω απ' όλα ηρεμία. Ούτε την Candy έθιξα (ως σειρά, που παίζει να ήταν η πρώτη που είδα και είχα πλαντάξει στο κλάμα), ούτε την ποιότητα του συγκεκριμένου άνιμε. Αλλά είναι λίγο τραγικό να ειρωνεύεσαι κάποιον και μετά να πας και να κάνεις τα ίδια.
Εκτός των άλλων, με το να δει μια σειρά anime δεν την κάνει κατευθείαν και anime fan... Αλλά μιας και ξεκίνησε, λέω να της προτείνω μερικά καλά... γιατί την βλέπω να πάει και να πέφτει στην Sailor Moon... (εδώ δεν δέχομαι κουβέντα... "Με την δύναμη του φεγγαριού!!!" Μπλιαχ...)

Με ηρεμια τα λεω καλεεεεε!Μην με παρεξηγεις! Απο την αλλη, ειναι οντως τραγικο να ειρωνευεσαι καποιον και μετα να κανεις τα ιδια, αλλα always look on the bright side of life..(φιου φιου, φιου φιου, φιου φιου φιου φιου!:wis:)
Εσενα τουλαχιστον εκατσε να ασχοληθει, και να δει εστω, για ποιο λογο καθεσαι εσυ και ασχολεισαι με ανιμε...υπαρχουν αλλοι εδω μεσα, που οι φιλοι τους κολλανε στην ειρωνια, και στην τελικη δεν ασχολουνται καθολου, περιθωριοποιοντας ετσι ενα κομματι των φιλων τους. Για την candy πορωθηκα λιγο, γιατι οπως λεει και η Tomodachi, ειναι μεν ανιμε, για ηλικιακα μικρο target group αλλα οπως συζητουσα και χθες, εχει νοηματα που τα αντιλαμβανεται το μυαλο ενος μεγαλυτερου, και αυτο το καταλαβα, οταν το ειδα ως μεγαλυτερη...
Οσο για τη Sailor Moon, δεν ξερω καρδια μου..δεν το εχω δει, γιατι δε με τραβηξε καθολου, αλλα απο τη στιγμη που εκατσε να ασχοληθει, οπως λεει και το Vetulini, ειναι στο χερι σου, να της προτεινεις κατι καλο να δει απο δω και στο εξης..:wooi2:..τουλαχιστον, οταν μπει στο τρυπακι, και της αρεσουν, τοτε σε σενα θα ερθει για υλικο..:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#407 stainless

stainless

Sutenresusei

• Members
  • 88 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2007 - 16:53

Mιας και της άρεσε τόσο πολύ το Candy Candy, βάλτην να δει κανα αξιόλογο shoujo όπως το Fruits Basket. Ή κανα josei (=manga για κορίτσια από 18 και πάνω) όπως το Honey and Clover. Το δεύτερο δεν υπάρχει περίπτωση να μην της αρέσει.

Χμμμ... το Fruits Basket είναι όντως καλό για την περίπτωσή της. Πιστεύω θα της αρέσει αρκετά... Έχει πολύ δρόμο για Samurai X και Hellsing...

#408 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2007 - 17:06

Uuhm,νόμιζα ότι Kenshin k Hellsing είναι καρά-mainstream..

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#409 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2007 - 17:07

Αλλά μιας και ξεκίνησε, λέω να της προτείνω μερικά καλά... γιατί την βλέπω να πάει και να πέφτει στην Sailor Moon... (εδώ δεν δέχομαι κουβέντα... "Με την δύναμη του φεγγαριού!!!" Μπλιαχ...)

Λίγα για τη Sailor Moon!:oo:Πρώτη στο είδος της,την αντέγραψε άπειρος κόσμος και έχει σημαδέψει ακόμη πρρισσότερους,μεταξύ τον οποίο και ο υπογράφων(δεν φαντάζεσαι κλάμα και συγκίνηση σε κάποια επισόδεια:blingeye2:).

Φιλικά πάντα

Υ.γ.Βάλε στη φίλη σου Kare Kano,Neon Genesis Evangellion και Kannazuki no miko
Δημοσιευμένη  εικόνα

#410 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2007 - 17:13

Tα ναρκωτικά πάνε πακέτο-δώρο η πρέπει να τα βρεί η φίλη της μόνη? :P

Πέρα από την πλάκα, ένα κάρο σειρές υπάρχουνε για να μπάσεις κάποιον στα anime. All time classic series για αυτό το σκοπό είναι το Full Metal Alchemist πχ.

#411 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2007 - 17:22

Tα ναρκωτικά πάνε πακέτο-δώρο η πρέπει να τα βρεί η φίλη της μόνη? :P

Κοίτα,ελπίζω το σχόλιο να είναι για το Kannazuki,αν και απο άλλον περιμένω το θάψιμο.

Για το Full Metal Alchemist δεν ξέρω,αλλά το Vampire D:Bloodlust θα μπορούσε να 'ναι μια καλή εισαγωγή στο είδος.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#412 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2007 - 17:31

Το σχόλιο μάλλον πήγαινε για το NGE... ποτέ δεν θα έμπαζα άτομο στα anime με αυτό, είναι μόνο για ήδη καμένους. ;) Και πολύ θα ήθελα να ξέρω τι είχε καπνίσει ο Hideaki στα 2 τελευταία επεισόδια (κάνα magic mushroom θα ήταν). :P

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#413 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2007 - 17:32

Δε θα το προτιμούσα το D γιατί δεν είναι τυπικό παράδειγμα anime στυλ, αντίθετα με το FMA.

Νο chibi, no distorted faces, no overreactions, no classical animation,largely west-culture influences.. Μπορεί να τα σπάει το Bloodlust, αλλά δε θεωρώ οτι είναι καλό intro..

Όσο για το σχόλιο κυρίως για το NGE το έλεγα.. Λάου λάου να την πάει την κοπέλα στα σκληρά, όχι όποιον πάρει ο χάρος.. :P

#414 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2007 - 17:41

Χμ,θα διαφωνίσω για N.G.E.,γιατί τουλάχιστον απ' τις 'δοκιμές' που έκανα στη αδελφή μου φένεται να γουστάρει,αλλά έχετε ένα δίκιο,είναι κάπως...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#415 ambient

ambient

sSsSs

• Members
  • 131 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2007 - 21:56

Έχω διαπιστώσει πως το Elfen Lied, είναι ένα από τα anime που οι γυναίκες κολλάνε μαζί του. Οπότε το θεωρώ ιδανικό για ξεκίνημα.

#416 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2007 - 03:55

- Kare Kano: Τέλεια επιλογή! :riiight:
- NGE: Eεεεεεμ...καλύτερα να το αφήσουμε στην άκρη για την ώρα. Δεν είναι κι από τα πιο ιδανικά γι' αρχή. :
- Κannazuki no Miko: No offense, αλλά να σου πω για άλλη μια φορά ότι το anime αυτό είναι μια τεράστια πατάτα. Τόσα και τόσα αξιόλογα anime υπάρχουν εξάλλου.

#417 stainless

stainless

Sutenresusei

• Members
  • 88 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2007 - 07:48

Ωιμέ...

Λοιπόν ευχαριστώ για τις προτάσεις... Θα το σκεφτώ και θα δω... Αν συνεχίσει να δείχνει ενδιαφέρον για anime, λέω να της κάνω κάνα copy από διαφορετικές σειρές, όπως Samurai Champloo, Death Note κ.τ.λ. που είναι διαφορετικό το είδος animation. (Εξαιτίας του design της Candy, εξακολουθεί να τα θεωρεί "παιδικά".)
Ευχαριστώ πάντως!

#418 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2007 - 14:11

- Kare Kano: Τέλεια επιλογή! :riiight:
- NGE: Eεεεεεμ...καλύτερα να το αφήσουμε στην άκρη για την ώρα. Δεν είναι κι από τα πιο ιδανικά γι' αρχή. :
- Κannazuki no Miko: No offense, αλλά να σου πω για άλλη μια φορά ότι το anime αυτό είναι μια τεράστια πατάτα. Τόσα και τόσα αξιόλογα anime υπάρχουν εξάλλου.

Για το N.G.E. σας το ξαναλέω,τουλάχιστον όπως το βλέπω εγώ μια χαρά θα το έβαζα για αρχή.

Το Kannazuki no miko το έβαλα για καφρίλα:hahaha:καλά,οκ,άθλιο είναι αλλά σπάς πλάκα τουλάχιστον.

Περιστατικό σήμερα:κυρία προχωράει.Εγώ κρατάω μάνγκα.Μου λέει:Αααα,αυτό είναι απο εκείνα τα κινέζικα έ?Έχει πωροθεί και η κόρη μου μ' αυτά,αμαν πια,τι τους βρ'ίσκετε,με αυτούς τους δαίμονες και τους σατανάδες!'

Δυστηχώς έχασα την ευκαιρία για απάντηση,οπότε επισίμος μισώ τον εαυτό μου για σήμερα,που παρακαλάω να γίνονται τέτοια και όταν συμβαίνουν χάνω την ευκαιρία να τα αξιόποιω.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#419 Gaijin Bosozoku

Gaijin Bosozoku

Digitalbrother

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2007 - 14:57

Για το N.G.E. σας το ξαναλέω,τουλάχιστον όπως το βλέπω εγώ μια χαρά θα το έβαζα για αρχή.

Το Kannazuki no miko το έβαλα για καφρίλα:hahaha:καλά,οκ,άθλιο είναι αλλά σπάς πλάκα τουλάχιστον.

Περιστατικό σήμερα:κυρία προχωράει.Εγώ κρατάω μάνγκα.Μου λέει:Αααα,αυτό είναι απο εκείνα τα κινέζικα έ?Έχει πωροθεί και η κόρη μου μ' αυτά,αμαν πια,τι τους βρ'ίσκετε,με αυτούς τους δαίμονες και τους σατανάδες!'

Δυστηχώς έχασα την ευκαιρία για απάντηση,οπότε επισίμος μισώ τον εαυτό μου για σήμερα,που παρακαλάω να γίνονται τέτοια και όταν συμβαίνουν χάνω την ευκαιρία να τα αξιόποιω.

Πραγματικα ε? Εγω προσωπικα το αντιθετο... ουτε πολυλεω οτι βλεπω ανιμε σε αλλα ατομα, ουτε θα κατσω να ασχοληθω μαζι τους εαν τα θεωρουν δαιμονες...
Δεν σ'αρεσει φιλε μου? No problem... you are free to go ...uck yourself... :oo:
(Τι? Εννοουσα go tuck yourself in... :gn2:
Σαν τι αλλο να ελεγα δηλαδη???)

Και οσο για το anime-intro θεμα, εγω συστηνω το Death Note, εχει 4/4 επιτυχια σε φιλους μου που αρχικα δεν εβλεπαν και εβγαλαν γουστα...:riiight:

#420 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 02:04

Tελικά πλάκα-στην πλάκα το Death Note βόηθησε πάρα πολύ στην διάδοση των anime. Κι επειδή μιλάμε για μια σειρά που κανείς δεν θα πει "Α, το βρήκα μπούρδα" (όπως γίνεται με άλλα mainstream anime όπως το Naruto και το One Piece) τότε είναι ιδανικό anime για αρχή σε οποιοδήποτε άτομο κι αν απευθυνθείς.