Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#2776 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 27 August 2014 - 20:13

ίσως για να μη μείνουν πίσω στο πλάνο που έχουν.αν και θυμάμαι η ριτο έλεγε θα βγάζουν μια φορά το μήνα αντί γιαυτο βγάζουν νέους ήρωες κάθε 2 μήνες και ο γναρ έκανε 1 μήνα παραπάνω...μέχρι να τον αποψύξουν :P .

Βασικά έλεγαν ανά ένα μήνα, γι'αυτό και πήρε ένα μήνα να βγει ο Gnar σε απόσταση από τον Braum. Anw, ξέρουμε ότι είναι λίγο τρέξιμο για αυτούς κάθε δύο βδομάδες αλλά οκ θα δούμε κατά πόσο θα μπορέσουν να το συνεχίσουν in the long run. Σαν μέτριος προς καλός παίκτης με Oriana νομίζω ότι είναι απαραίτητο τουλάχιστον να τον δοκιμάσω, φαίνεται πάρα πολύ ενδιαφέρον και πιθανός να βρει τη θέση που του αξίζει στο meta.

Τουλάχιστον έτσι νομίζω ότι πήγε το σκηνικό, βέβαια καλοκαίρι γαρ μπορεί να τους πήρε παραπάνω και εγώ να μη ξέρω να μετράω

Edited by demonicMC, 27 August 2014 - 20:15.

#2777 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 27 August 2014 - 22:42

uumm...τα είπα κάπως μπερδεμένα...εννοούσα οτι ο γκναρ έκανα 3 μήνες για να βγει γι αυτό βγάλαν και το πουλερικό τώρα...2 τσαμπς 4 μονθς  :tensai: : :

#2778 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 01 September 2014 - 23:28

Ok με μια αφορμή αγόρασα καλό gaming pc και είχα αγωνία να δοκιμάσω αν θα γλιτώσω επιτέλους από την κόλαση των 10 fps.

60 fps στάνταρ με very high qualities όλα, κανονικό carry με jungler diana από το πρώτο game και gold division σου έρχομαι. Είναι σαν να είμαι άλλος παίκτης.

Είχα δοκιμάσει να παίξω και από internet cafe και πάλι έτσι ήταν.

Όποιος ξαναπεί ότι τα fps δεν επιρεάζουν τη ροή του παιχνιδιού να πνιγεί με τη γλώσσα του.

Edited by Kamui, 01 September 2014 - 23:29.

O6rrvsU.jpg

#2779 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 02 September 2014 - 00:05

Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι όσοι παίζουν με 10 fps στις καλύτερες των περιπτώσεων είναι ήρωες 

#2780 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 posts

Posted 02 September 2014 - 00:20

....

Ok με μια αφορμή αγόρασα καλό gaming pc και είχα αγωνία να δοκιμάσω αν θα γλιτώσω επιτέλους από την κόλαση των 10 fps.

60 fps στάνταρ με very high qualities όλα, κανονικό carry με jungler diana από το πρώτο game και gold division σου έρχομαι. Είναι σαν να είμαι άλλος παίκτης.

Είχα δοκιμάσει να παίξω και από internet cafe και πάλι έτσι ήταν.

Όποιος ξαναπεί ότι τα fps δεν επιρεάζουν τη ροή του παιχνιδιού να πνιγεί με τη γλώσσα του

Δεν μπορώ να σου περιγράψω το ποσο αυτονόητο είναι αυτό που λες. Εννοείτε ότι κανεις δεν παίζει με 10 fps... καλύτερα leave

Posted Image

#2781 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 02 September 2014 - 00:55

Εντάξει, max 25 με 10 στα team fights:P

Κι ομως το άντεξα για μήνες.:P

O6rrvsU.jpg

#2782 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 02 September 2014 - 03:35

TSM TSM TSM! Το πήρανε το αμερικάνικο LCS οι τρελοί! Ο Dyrus έκλαιγε στην απονομή awwwwwwww  :awww:

Άντε να δούμε πως θα τα πάνε και στο παγκόσμιο, ελπίζω φέτος να υπάρχει ανταγωνιστικότητα και από τα ευρωπαικά και τα αμερικάνικα teams και να μην φάμε πάλι τους κορεάτες στη μάπα να θερίζουν ότι βρουν μπροστά τους :P

Posted Image

#2783 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 02 September 2014 - 05:31

Ντάξει, δε πολύπαρακολούθησα το Ευρωπαϊκό, αλλά οι Fnatic έχουν πέσει, οι Alliance φαίνεται να έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τους αλλά δεν είναι και εντελώς ενωμένοι πιστεύω, αν και προς το τέλος έδειξαν dominating performance. Στις πρώτες βδομάδες, δε θα πω ψέματα, δε πίστεψα καθόλου μα καθόλου, καθόλου coordination ή teamplay, ήταν σαν να είχαν φύγει από τις ομάδες τους και να είχαν κάτσει στο Solo queue κανένα χρόνο, αλλά οκ αφού έκαναν το comeback, more power to them υποθέτω. Κρίμα που δεν είναι μαζί μας οι Lemondogs, αν και όταν πήγαν στα Worlds έφαγαν ήττα χοντρή, ήταν μερικά βήματα πιο μπροστά από όλες τις υπόλοιπες ομάδες.

#2784 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 15 September 2014 - 03:18

Oi Fnatic τα τελευταία χρόνια τα πάνε καλά στα playoffs άσχετα με τις επιδόσεις τους στο LCS.

Απόδειξη το ότι φτάσανε στα ημιτελικά πέρυσι με "αναπληρωματικό" ad carry.

#2785 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 16 September 2014 - 20:04

Youtube Video

#2786 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 16 September 2014 - 21:56

βγηκε o Αζιρ...οσα παιχνιδια επαιξα στο mid δεν το ειδα...jungle ,support,top wtf...

#2787 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 16 September 2014 - 22:13

βγηκε o Αζιρ...οσα παιχνιδια επαιξα στο mid δεν το ειδα...jungle ,support,top wtf...

Tα πάντα κάνει με τέτοιο kit.

Posted Image

#2788 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 17 September 2014 - 19:14

Με αφορμή το τελευταίο μάλλον patch μου προέκυψε ένα πρόβλημα και δεν μπορώ να μπω καν στο παιχνίδι.

Με το που πατάω το εικονίδιο στο desktop μου λέει "PVP Patcher Kernel has stopped working".

Έψαξα στο support του LoL για το θέμα και δοκίμασα τη λύση του winsock reset, αλλά δεν άλλαξε τίποτα.

Έχει αντιμετωπίσει κανείς σας ανάλογο πρόβλημα ή ξέρει κάτι σχετικά με αυτό;

O6rrvsU.jpg

#2789 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 17 September 2014 - 19:39

Με αφορμή το τελευταίο μάλλον patch μου προέκυψε ένα πρόβλημα και δεν μπορώ να μπω καν στο παιχνίδι.

Με το που πατάω το εικονίδιο στο desktop μου λέει "PVP Patcher Kernel has stopped working".

Έψαξα στο support του LoL για το θέμα και δοκίμασα τη λύση του winsock reset, αλλά δεν άλλαξε τίποτα.

Έχει αντιμετωπίσει κανείς σας ανάλογο πρόβλημα ή ξέρει κάτι σχετικά με αυτό;

Λογικα δεν εγκατασταθηκε καλα το τελευταιο patch.Εμενα μου το εχει κανει σε παιχνιδι αλλα και σε ποκερ αυτο. Τα απεγκατεστησα και τα ξανααγκατεστησα αλλα η εφαρμογη ποκερ ηταν περιπου 100Μb και το παιχνιδι το ειχα ηδη στο σκληρο οποτε κατεβασα μονο το νεο patch.Δοκιμασε αμα μπορεις να το επαναφερεις στο προηγουμενο patch.

#2790 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 17 September 2014 - 20:05

Λογικα δεν εγκατασταθηκε καλα το τελευταιο patch.Εμενα μου το εχει κανει σε παιχνιδι αλλα και σε ποκερ αυτο. Τα απεγκατεστησα και τα ξανααγκατεστησα αλλα η εφαρμογη ποκερ ηταν περιπου 100Μb και το παιχνιδι το ειχα ηδη στο σκληρο οποτε κατεβασα μονο το νεο patch.Δοκιμασε αμα μπορεις να το επαναφερεις στο προηγουμενο patch.

Και πώς γίνεται αυτό;:P

Πάντως απ' ότι είδα το patch 4,16 είναι το τελευταίο και δεν υπάρχει άλλο μετά από αυτό. Είχα παίξει αφού βγήκε το 4,16, απλώς μάλλον το πρόβλημα προέκυψε όταν θα ενεργοποιούταν ο Azir.

O6rrvsU.jpg