Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#2746 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 posts

Posted 06 July 2014 - 21:23

Τρομαχτικό αν σκεφτείς ότι όσοι είναι platinum μέχρι diamond 2 ξέρουν ισα ισα τα βασικά...

Εγώ πήγα στον τελικό. Γενικά ήταν ωραίο event. Δεν έχω κάτι άλλο να συγκρίνω πρώτη φορα πάω σε κάτι τέτοιο. Το Riot Blitzcrank κάνει 40 euro αν είναι δυνατόν ο μαλάκας πήγα και το έβαλα :D Πάντως 5 euro εισιτήριο με 5 euro paysafe και 40 euro skin + και γάμο τα events έλεγε παρα πολύ. Άμα ξαναγίνει τέτοιο event προτείνω σε όλους να πάνε.

Posted Image

#2747 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 08 July 2014 - 09:53

Youtube Video
  baron throw...win anyway :kakaka:

#2748 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 18 July 2014 - 19:44

οκ το καινούργιο mode με τα bot είναι σα να παιζεις 5vs15 στο τελευταιο επιπεδο :beaten: :beaten:

#2749 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 19 July 2014 - 12:34

Θέλω να το πω κάπου γιατί θα σκάσω από το κακό μου!

Παλεύω να ανέβω platinum και έχω παίξει φοβερά παιχνίδια και έχω καταπληκτικό σερί, πρώτη φορά χάνω το series, δεύτερη φορά ξεκινάω με δύο νίκες και λέω ότι τουλάχιστον ένα από τα επόμενα τρία παιχνίδια θα το κερδίσω, τι στο διάολο...και αρχίζουν οι afkers, τα trolls, τα βρισίδια και δεν συμμαζεύεται και κάνω 9 σερί ήττες και πέφτω Gold 2!!! :deadga6: trollομαγνήτη απέκτησα!

Τώρα παλεύω να ανέβω ξανά. :emptyonexg1:

Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#2750 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 19 July 2014 - 12:46

Οι AFKers είναι πλέον ρουτίνα με τα απίστευτα ενοχλητικά crash του client   :roar:

Anyway σε νιώθω γιατί και εγώ gold 3 είμαι και με έχει βγεί η ψυχή με τα win/lose streaks. 

Posted Image

#2751 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 19 July 2014 - 12:55

Been there done that, πριν 2 μήνες έφτασα περίπου, χειρότερα είναι στο plat πίστεψε με

#2752 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 19 July 2014 - 13:05

και που είναι καλά; Στο diamond ή στο challenger, γιατί εκεί δεν με βλέπω να φτάνω.

Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον

#2753 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 19 July 2014 - 14:08

Παίζω LoL εδώ και 3-4 χρόνια και τον τελευταίο μηνα έλαβα δύο προειδοποιήσεις για verbal abuse.

Την πρώτη φορά μπορώ να το δικαιολογήσω καθώς είχα πολλά παιχνίδια με πολλά βρισίδια από όλες τις μεριές και παρασύρθηκα και πήρα κι εγώ μέρος.

Από τότε το μόνο που γράφω είναι "please stop harassing me, i try my best" και το έχω σαν κανόνα ότι και αν μου λέει ο άλλος ώστε να μην ξαναβρίσω ούτε καν στο ελάχιστο.

Μόλις είχα το δεύτερο report μου και ειλικρινα δεν μπορώ να καταλάβω τι σκατά γίνεται με το tribunal, οι toxic παίκτες trollαρουν και στο tribunal τιμωρώντας χωρίς λόγο;

edit: Μόλις διάβασα αυτό https://support.leagueoflegends.com/entries/21823300-Behavior-Alerts-FAQ#q5

Spoiler:

Αλλά και πάλι από πέρυσι που μπήκε αυτό το σύστημα άρχισα μετά από ένα χρόνο να έχω κακή συμπεριφορά;

Posted Image

#2754 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 19 July 2014 - 15:14

Μέχρι τώρα από την εμπειρία μου στο πλατ, δε φτιάχνει η κατάσταση. Υποθέτω ότι κάπου μετά φτιάχνει, αν και ακούω ότι παντού υπάρχουν τέτοιοι. 

Εγώ πλέον έχω κάνει το display όσο πιο μικρό γίνεται για να αποφεύγω το chat και έχω κρατήσει μόνο το map μεγάλο :P

#2755 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 29 July 2014 - 20:43

New champion reveal!

Φαίνεται απίστευτα fun και έχει και αρκετό potential.

Posted Image

#2756 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 July 2014 - 22:04

EINAI TOΣΟ CUTE. TO ΘΕΛΩ. ΣΕ ΡΟΖ ΒΓΑΙΝΕΙ?

#2757 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 29 July 2014 - 22:31

Αν δεν σου κάνει αυτό το ψιλόκοκκινο όταν γίνεται άργριος μάλλον θα πρέπει να περιμένεις το συνοδεύτικό skin του.

Posted Image

#2758 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 29 July 2014 - 23:52

Το skin του είναι αυτός με στολή πράσινου δεινόσαυρου confirmed από το surrender@20

#2759 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 30 July 2014 - 00:48

Youtube Video

O6rrvsU.jpg

#2760 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 30 July 2014 - 02:39

^ λολ

Oh look ακόμα ένας χαρακτήρας που δε θα ξέρουμε πως να τον ντύσουμε. Υποθέτω κάτι σε jax, με blade και tri και όλο το υπόλοιπο tanky. Αν και τα  cooldown του είναι υπερβολικά μεγάλα, ο μόνος τρόπος για να χρησιμοποιήσεις το sheen proc είναι να πιάνεις consistently το boomerang, το οποίο σημειωτέον δε φαίνεται να έχει και μεγάλο hitbox. Φοβάμαι πως αν και τα abilities του έχουν φάση, μετά το damage nerf που σίγουρα θα φάει (το είδα σε stream, δεν είναι καν αστείο μετά από κάποια φάση το stomping) θα είναι εντελώς άχρηστος, αφού δε θα είναι αρκετά καλός σε τίποτα από τα δύο.